Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Mi újabban ez a nagy felhajtás Wilson körül?
Egy csomó főcímet látok az elmúlt hetekben Wilsonról (nem mind olvasom végig, ezért kérdem)
, hogy érinthetetlen, hogy nélküle nincs csapat, meg sb, meg csapat társak nyilatkoznak róla, hol pozitívan, hol nem annyira... mi folyik nálatok? ubiszezon, vagy a haraszt zörög, vagy kipukkadt a Sherman lufi és most RW a téma?
Pari
offseason
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Mi újabban ez a nagy felhajtás Wilson körül?
Egy csomó főcímet látok az elmúlt hetekben Wilsonról (nem mind olvasom végig, ezért kérdem)
, hogy érinthetetlen, hogy nélküle nincs csapat, meg sb, meg csapat társak nyilatkoznak róla, hol pozitívan, hol nem annyira... mi folyik nálatok? ubiszezon, vagy a haraszt zörög, vagy kipukkadt a Sherman lufi és most RW a téma?
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 912
Korai lenne arról elmélkedni, hogy a jövő évi cap alatt kinek nem jut hely? Elég veretes a 2018-as FA listánk, pénz az meg nincs. (24m$)

több mint 8 éve
Earlről egyre jobb hírek jönnek.
Dion Jordanről kevésbé.
TGA
inkább mint fordítva
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Earlről egyre jobb hírek jönnek.
Dion Jordanről kevésbé.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 425 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Carroll azt mondja nem lesz Kaepernick igazolás. De akkor ki jön helyette?
akdestroyer
több mint 8 éve
Carroll azt mondja nem lesz Kaepernick igazolás. De akkor ki jön helyette?

több mint 8 éve
OFF:

A főnök új játékszere:

img.purch.com/h/1400/aHR0cDovL3d3dy5zcGFjZS5jb20vaW1hZ2VzL2kvMDAwLzA2Ni80NjMvb3JpZ2luYWwvZHJvbmUxX3dlYnNpdGUuanBnPzE0OTYyNjgyNTY=
funkyparduc
...vannak fenntartásaim .. 😊
TGA
Az új Air Force One, a first lady adta le a rendelést...
tejbegrrr!!!
ez kúrvajó !!! 😀😀😀

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
OFF:

A főnök új játékszere:

img.purch.com/h/1400/aHR0cDovL3d3dy5zcGFjZS5jb20vaW1hZ2VzL2kvMDAwLzA2Ni80NjMvb3JpZ2luYWwvZHJvbmUxX3dlYnNpdGUuanBnPzE0OTYyNjgyNTY=
funkyparduc
TGA
Az új Air Force One, a first lady adta le a rendelést...

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
OFF:

A főnök új játékszere:

funkyparduc
TGA
Ócskavas!!!!!!!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
OFF:

A főnök új játékszere:

funkyparduc

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 481 — Erin Elite Andrews
OFF:

A főnök új játékszere:

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Nagybetűs OFF, de muszáj elmesélnem:

Hát srácok én tegnap megvilágosodtam.
Pár napja letöltöttem egy ilyen kurvajófajta NFL Manager játékot a telefonomra, (2016-os rosterekkel, ez még fontos lesz). Van ott minden, draft, draftpick/játékos cserebere, FA piac, sapka, ami csak kell. Na mondom majd én most megmutatom hogyan is kéne ezt csinálni Carroléknak.

A játék olyannyira reálisra sikerült, hogy Ifedi és Britt már a legelső játéknap után lesérült a fél szezonra. ( 😊 )
Ekkor jött a sokk, mert meccs után pörgettem az ÓL rostert, és jobb híján olyan nevekből kellett összeraknom a falat, mint Lewis, Sowell, Fant, Sokoli, Webb...
Asszem ez volt a pillanat amikor a bal szemgolyóm elkezdett rángani, és pont úgy kapkodtam a levegőt, mint a kezdő asztmás kisfiú a tengeren, amikor rájön, hogy kurvára kár volt a vízbe ejteni az utolsó inhalálót.
A kövi meccsen a félelmetes Rams D# 5 sacket meg 1 fumblit csinált Wilsonon, és ez volt az végső megvilágosodás pillanata, amikortól igazán elkezdtem értékelni és becsülni, hogy Carrol egyáltalán a PO-ba vitt minket tavaly.

Ha van tanulság ebből az az, hogy tegyetek ti is így. 😊

Ui: (Az kövi drafton 7 OL embert húzok)

True story.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
 www.cbssports.com/nfl/news/heres-your-latest-reminder-that-writing-off-the-seahawks-is-stupid/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ne a múltban éljetek. Kit érdekel már a kettő évvel ezelőtti döntő? Az ideit kellene behúzni 😊
több mint 8 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/05/29/seahawks-launch-otas-tuesday-amid-tales-of-drama-dysfunction/
Tessék inkább az OTA t követni, vannak bíztató fejlemények. 😊

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
jáj :/
braxa88
Igen, pont ezért szerkesztettem villámgyorsan, de ahogy látom már késő. 😀

több mint 8 éve
Jézus teste. Ennyi flame-et végig nem olvasok, de ez a bohócot csinált belőle Kearse akkora marhaság, hogy leestem az ágyról 😀 😀 😀
Wyatt
Szerintem én nem ezt írtam.
TGA
Nem te írtad ezt 😊
Wyatt
Ém voltam. Rossz elkapást emlegetnek "The catch" néven, mert az volt az... ha behúzzuk a végén. Butler meg akárhogy szépítjük, elég vakon volt. 😀
akdestroyer
jáj :/
több mint 8 éve
Jézus teste. Ennyi flame-et végig nem olvasok, de ez a bohócot csinált belőle Kearse akkora marhaság, hogy leestem az ágyról 😀 😀 😀
Wyatt
TGA
Nem te írtad ezt 😊
Wyatt
Ém voltam. Amúgy rossz elkapást emlegetnek "The catch" néven, mert az volt az. Már ha behúzzuk a végét.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
TGA
Nem te írtad ezt 😊

több mint 8 éve
Wyatt

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 8 éve
@TGA
Megnéztem újra és újra, és adom, nem volt tökéletes a snap, ezen IS elment.

De a fő probléma még mindig az számomra, hogy ha olvasta a játékot Butler, ha nem, nyílegyenes futással tudott odaérni. Mint írtam is, ennek a playnek az a lényege hogy Kearse pont ebbe a folyosóba áll bele a védőjével, de úgy hogy Butler max keresztülesni tudjon rajta. És ez az, ami szerintem igazán hiányzott.
Pont egy ilyen figura döntött amúgy a Clemson-Alabama döntőben, ott se volt tökéletes a snap, de a másik WR tökéletesen blokkolt, érdemes megnézni.

Egy szó mint száz, Kearse-nek zárni kellett volna a folyosót balra, és lett is volna rá lehetősége mert a védője jobbra kiféloldalazott, ehelyett végignézte ahogy fél méterre tőle Butler elrobog. Valamit még kalimpált utána a kezeivel, de az pont annyit ért, mint egy tegnapi újságba csomagolt lyukas kotton.

Most már mindegy, de ha én vagyok PC, én is futójátékot hívok 1 yardról. Beast Mode erre született.

Off: Ez az 5 másodperc egy olyan trauma számomra, amit a mai napig nem sikerült feldolgoznom rendesen. :/
akdestroyer
Hogy Curse nem acélos, abban már megegyeztünk, de ennek sok köze nincs ahhoz, hogy mit lát esetleg az edzői kar Wilsonnal kapcsolatban, ami miatt az 1. körös QB draft híre felröppent (később kiderült nem alaptalanul).
Curseről nem tehet. A rossz snapet azért emeltem ki, mert magyarázza az ütemvesztést és, hogy miért nem látta azonnal, hogy Butler olvas (mert a labdát szedte össze).

Amúgy az a játék, amit arra építenek, hogy Jermaine Curse megblokkol két védőt....nem biztos, hogy átgondolt. 😉

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
@TGA
Megnéztem újra és újra, és adom, nem volt tökéletes a snap, ezen IS elment.

De a fő probléma még mindig az számomra, hogy ha olvasta a játékot Butler, ha nem, nyílegyenes futással tudott odaérni. Mint írtam is, ennek a playnek az a lényege hogy Kearse pont ebbe a folyosóba áll bele a védőjével, de úgy hogy Butler max keresztülesni tudjon rajta. És ez az, ami szerintem igazán hiányzott.
Pont egy ilyen figura döntött amúgy a Clemson-Alabama döntőben, ott se volt tökéletes a snap, de a másik WR tökéletesen blokkolt, érdemes megnézni.

Egy szó mint száz, Kearse-nek zárni kellett volna a folyosót balra, és lett is volna rá lehetősége mert a védője jobbra kiféloldalazott, ehelyett végignézte ahogy fél méterre tőle Butler elrobog. Valamit még kalimpált utána a kezeivel, de az pont annyit ért, mint egy tegnapi újságba csomagolt lyukas kotton.

Most már mindegy, de ha én vagyok PC, én is futójátékot hívok 1 yardról. Beast Mode erre született.

Off: Ez az 5 másodperc egy olyan trauma számomra, amit a mai napig nem sikerült feldolgoznom rendesen. :/