Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
hátőőő.Shead hosszabbításával szerintem csak hátrébb húzunk CB-t. Bár én is örülnék egy első körös választásnak, aki rögtön beférne a kezdőbe.és akkor kit teszel kezdőbe a kb 1-3.héten amíg valszeg nem lesz Shead?
BigBaltazar
Lane? Cox?
braxa88Én senkit, mert megvannak erre a megfelelő emberek a Seahawksnál+4 preseason meccsünk van ami pont megfelelő erre a célra.
BigBaltazar
preseasonban kikisérletezett CBket rakni kezdőbe?! és mégis ki lenne az? Cox, Lane, Elliott, Desir, Thorpe, McCray. egyiket se tenném Sherman túloldalára (Lane még nickelben elfér)
Shead 1 évre maradt, jövőre lehetne neki fizetni 10M körül ha 100% lesz.
szerintem minimum 3 meccset kezdőszintű CB nélkül leszünk Sherman mellett(lehet fél év is ez), tökéletes lehetőség az 1.körös CB pickre,
Schneider is azt mondta az offseason elején, hogy a CB a legnagyobb need, és mivel nem jött új arc csak a szar Cox, így biztosak lehetünk benne hogy 1-2.kör egyikében jön CB.
braxa88
Mi a garancia, hogy 1/26 CB nem fog megégni a kezdőben.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Szerintetek húzunk 3-ast?Sztem nem volt rossz Reed, van még hova fejlődnie, de simán van benne potenciál. jó lesz ő
És 1-est - Reed volt a tavalyi év csalódása nálam. (Azt sejtettem hogy Ifedi nem lesz jó, de Reednél zengtek a fanfárok)
TGA
kurva vékony a DT sor: Reed, Rubin, Jefferson, G.Smith. Ebből utóbbi kettő még rosterhelye is nagykérdés.
Biztos jön DT, sztem kettő is. 2-3.kör felé, és draft végén a másik.
(McDaniel visszahozása olcsón nem lenne hülyeség, de hát nem lenne rossz ha végre sikerülne nála jobb fiatalt szerezni)
több mint 8 éve
Szerintetek húzunk 3-ast?És 1-est - Reed volt a tavalyi év csalódása nálam. (Azt sejtettem hogy Ifedi nem lesz jó, de Reednél zengtek a fanfárok)
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
hátőőő.Shead hosszabbításával szerintem csak hátrébb húzunk CB-t. Bár én is örülnék egy első körös választásnak, aki rögtön beférne a kezdőbe.és akkor kit teszel kezdőbe a kb 1-3.héten amíg valszeg nem lesz Shead?
BigBaltazar
Lane? Cox?
braxa88Én senkit, mert megvannak erre a megfelelő emberek a Seahawksnál+4 preseason meccsünk van ami pont megfelelő erre a célra.
BigBaltazar
preseasonban kikisérletezett CBket rakni kezdőbe?! és mégis ki lenne az? Cox, Lane, Elliott, Desir, Thorpe, McCray. egyiket se tenném Sherman túloldalára (Lane még nickelben elfér)
Shead 1 évre maradt, jövőre lehetne neki fizetni 10M körül ha 100% lesz.
szerintem minimum 3 meccset kezdőszintű CB nélkül leszünk Sherman mellett(lehet fél év is ez), tökéletes lehetőség az 1.körös CB pickre,
Schneider is azt mondta az offseason elején, hogy a CB a legnagyobb need, és mivel nem jött új arc csak a szar Cox, így biztosak lehetünk benne hogy 1-2.kör egyikében jön CB.
több mint 8 éve
Én senkit, mert megvannak erre a megfelelő emberek a Seahawksnál + 4 preseason meccsünk van ami pont megfelelő erre a célra.Shead hosszabbításával szerintem csak hátrébb húzunk CB-t. Bár én is örülnék egy első körös választásnak, aki rögtön beférne a kezdőbe.és akkor kit teszel kezdőbe a kb 1-3.héten amíg valszeg nem lesz Shead?
BigBaltazar
Lane? Cox?
braxa88
több mint 8 éve
Shead hosszabbításával szerintem csak hátrébb húzunk CB-t. Bár én is örülnék egy első körös választásnak, aki rögtön beférne a kezdőbe.és akkor kit teszel kezdőbe a kb 1-3.héten amíg valszeg nem lesz Shead?
BigBaltazar
Lane? Cox?
több mint 8 éve
Shead hosszabbításával szerintem csak hátrébb húzunk CB-t. Bár én is örülnék egy első körös választásnak, aki rögtön beférne a kezdőbe.
több mint 8 éve
Kinget jó lenne elcsípni 2.ban. Jó a class, sok a jó CB, változó a sorrend köztük, lehet több csapat is vár a CB pickkel, stbelso korbe mit vartok?Szerintem Kevin King CB vagy Fabian Moreau CB, esetleg letrade 2. kör elejére és ugyanúgy CB, ami az idén elég mély.
en egy cb nek orulnek , esetleg ha lecsuszik vagy fel jonni par helyet jonathan allen ert (dt) , o lehetne a mi aaron donaldunk
Sherman
Aguirre
nálam az álom szcenárió az, hogy 1.kör Bolles, 2.kör Kevin King
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
elso korbe mit vartok?Szerintem Kevin King CB vagy Fabian Moreau CB, esetleg letrade 2. kör elejére és ugyanúgy CB, ami az idén elég mély.
en egy cb nek orulnek , esetleg ha lecsuszik vagy fel jonni par helyet jonathan allen ert (dt) , o lehetne a mi aaron donaldunk
Sherman
több mint 8 éve
elso korbe mit vartok?4-5.körben nincs pickünk, nem fogunk felmenni, pedig igen Allenért jó lenne. Még kicsit a médiának nyomni kéne a bajait és hátha lecsúszik 😀
Sherman
Én egyértelműen CBt várok. Meglepődnék ha nem az jönne.
még 4 hét.
több mint 8 éve
elso korbe mit vartok?en egy cb nek orulnek , esetleg ha lecsuszik vagy fel jonni par helyet jonathan allen ert (dt) , o lehetne a mi aaron donaldunk
több mint 8 éve
Töredelmesen elnézést kérek a tisztelt topiktársaktól a vérlázítóan pongyola, súlyosan félrevezető szóhasználatért, amelynek megtévesztésre való alkalmassága különösen azért fájó, mert egy rendkívül érzékeny kérdésről esett szó. A jövőben igyekszem körültekintőbben eljárni.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Nem pont kezdőt mondott, mivel addig még nyilván lehetnek változások, de a jelenlegi keretből valószínűleg ők lennének alkalmasak kezdeni, ha muszáj lenne.PC mai mondásai szerint a kezdők a falban: Joeckel - Glowinski/Odhiambo - Britt - Aboushi- Ifedi.tényleg mondott olyat márciusban h már van kezdő OL? hol mondta ezt?
tejbegrrr!!!
braxa88
www.seahawks.com/video/2017/03/29/pete-carroll-nfl-annual-meeting-coaches-breakfast-press-conference
www.reddit.com/r/Seahawks/comments/6286ah/beat_writers_just_concluded_a_session_with/
www.seattletimes.com/sports/seahawks/league-meetings-give-some-clarity-to-how-seahawks-offensive-line-may-come-together-in-2017/
Szerkesztette: Aguirre
több mint 8 éve
tényleg mondott olyat márciusban h már van kezdő OL? hol mondta ezt?OL:PC mai mondásai szerint a kezdők a falban: Joeckel - Glowinski/Odhiambo - Britt - Aboushi- Ifedi.
nézzük milyen variácok a legesélyesebbek (LT-LG-C-RG-RT)
1.: Fant - Joeckel - Britt - Aboushi - Ifedi
2.: Fant - Joeckel - Britt - Glowinski - Ifedi
3.: Fant - Joeckel - Britt - Ifedi - Gilliam
4.: Joeckel - Glowinski - Britt - Ifedi - Gilliam
5.: Joeckel - Glowinski - Britt - Aboushi - Ifedi
6.: Joeckel - Aboushi - Britt - Ifedi - Gilliam
Britt centerhelye biztos, Joeckel is biztos kezdő lesz, LT vagy LG poszton, Ifedi pedig RT vagy RT poszton.
Glowinski, Aboushi és Gilliam versneyez szerintem 2 posztért, Fant ha szar marad akkor kikerül LTposztról.
És még jöhet egy rookie a 2.napon.
braxa88
tejbegrrr!!!
több mint 8 éve
Ebben a sorrendben? 😊OL:PC mai mondásai szerint a kezdők a falban: Joeckel - Glowinski/Odhiambo - Britt - Aboushi- Ifedi.
Britt centerhelye biztos, Joeckel is biztos kezdő lesz, LT vagy LG poszton, Ifedi pedig RT vagy RT poszton.
Glowinski, Aboushi és Gilliam versneyez szerintem 2 posztért, Fant ha szar marad akkor kikerül LTposztról.
braxa88
tejbegrrr!!!
Odhiambo? Tényleg, Odhiambo?
- Figyelj Pete! Tudod a Track recordról szeretnék beszélni Veled!
- Milyen Track Recordról??!
- Arról, hogy Te meg én nem nyúlunk mellé, ha draftról van szó.
- Persze, hogy nem nyúlunk mellé nem is ételek.
- Odhiambo ezek szerint kezdő.
- John, túl sokat kérsz.
- Megdicsértelek a sajtóban a Sowell ügy után, és tudjuk....hogy kinek volt még az egyik kedvenc prospectje.
- Értelek, és örülök hogy ez a tehetséges fiatalember kezdő lehet.
Szóval, ha TC előtt van kezdő, az egy jó mondás a draftra, és az Offseason hátralevő részére.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Nem, az elküldésével 10-12 dropot tudnánk spórolni 😊mindenkit zavar, de elküldésével $366,666-t tudnánk spórolni csak.Bennem van a hiba, de engem Cursenél senki nem zavar jobban. 😕sokadjára írom le, hogy Gilliam sokat fejlődött idén és az uccsó negyedére az évben korrekt szintet hozott.OL:Bármi amiben nincs benne Fant és Gilliam - vagyis részemről egyelőre marad az 5. variáció.
braxa88
Aguirre
Én Ifeditől félek kurvára RT poszton, úgyon kerülnék meg odavissza, hogy Wilsonnak a 3 lépéses passzra sem lenne ideje.
Nálam amúgy 4 vagy 6 lenne a jó. Esetleg ha Bolles vagy Ramczyk lecsúszik hozzánk akkor Bolles/Ramczyk-Joeckel-Britt-Ifedi-Gillaim tetszene (de akkor meg nincs CB)
braxa88
TGA
tavalyi hosszabbíttatása nagy hiba volt
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
OL:PC mai mondásai szerint a kezdők a falban: Joeckel - Glowinski/Odhiambo - Britt - Aboushi- Ifedi.
braxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
mindenkit zavar, de elküldésével $366,666-t tudnánk spórolni csak.Bennem van a hiba, de engem Cursenél senki nem zavar jobban. 😕sokadjára írom le, hogy Gilliam sokat fejlődött idén és az uccsó negyedére az évben korrekt szintet hozott.OL:Bármi amiben nincs benne Fant és Gilliam - vagyis részemről egyelőre marad az 5. variáció.
braxa88
Aguirre
Én Ifeditől félek kurvára RT poszton, úgyon kerülnék meg odavissza, hogy Wilsonnak a 3 lépéses passzra sem lenne ideje.
Nálam amúgy 4 vagy 6 lenne a jó. Esetleg ha Bolles vagy Ramczyk lecsúszik hozzánk akkor Bolles/Ramczyk-Joeckel-Britt-Ifedi-Gillaim tetszene (de akkor meg nincs CB)
braxa88
TGA
tavalyi hosszabbíttatása nagy hiba volt
több mint 8 éve
Bennem van a hiba, de engem Cursenél senki nem zavar jobban. 😕sokadjára írom le, hogy Gilliam sokat fejlődött idén és az uccsó negyedére az évben korrekt szintet hozott.OL:Bármi amiben nincs benne Fant és Gilliam - vagyis részemről egyelőre marad az 5. variáció.
braxa88
Aguirre
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
sokadjára írom le, hogy Gilliam sokat fejlődött idén és az uccsó negyedére az évben korrekt szintet hozott.Nem vitatom hogy fejlődött, de nem eleget. Bár ebben a falban már az is nagy szó volt.
braxa88
i.redd.it/v3xz1wnsymly.jpg
több mint 8 éve
sokadjára írom le, hogy Gilliam sokat fejlődött idén és az uccsó negyedére az évben korrekt szintet hozott.OL:Bármi amiben nincs benne Fant és Gilliam - vagyis részemről egyelőre marad az 5. variáció.
braxa88
Aguirre
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Ezentúl nem lesznek átugrós FG blokkok, kár.www.king5.com/sports/nfl/seahawks/play-made-famous-by-seahawks-banned-by-nfl/426123014
több mint 8 éve
OL:Bármi amiben nincs benne Fant és Gilliam - vagyis részemről egyelőre marad az 5. variáció.
braxa88
több mint 8 éve
OL:nézzük milyen variácok a legesélyesebbek (LT-LG-C-RG-RT)
több mint 8 éve
van azért normális csereirányító matária piacon: Chase Daniel, Matt McGloin, Shaun Hill, Case Keenum, Ryan Fitzpatrick, Colin Kaepernick, RG3.azért az érdekes lenne, ha RG3 (2012 1. kör/2) idejönni Wilson mögé (2012 3. kör/75) padozni, vajon tudná fejben kezelni?
vagy 6-7.körös rookie.
braxa88
bár mondjuk a mi falunk mögött - hacsak nem lesz nagy javulás (nem lesz) - kb. 1 mp-et élne túl
Kaep nem lenne rossz, szerintem őt csak simán nem jól használták az elmúlt pár évben az edzői
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏