NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 608
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Kivitték Toneyt!!!! YES! Nem mi bustoljuk be.
több mint 3 éve
Darrisaw? Komoly RT needjük van.Eddig erdekesen alakul.Nem tudom mi a need nálatok, de ha BPA alap Farley és JOK no brainer lenne nálam.
A Ravensnek meg bent van:
Ojulari, Paye, Moehrig, Barmore, Owusu- Kamoroah, Farley etc. OL- Jenkins, Mayfield, Dickerson, Darrisaw, WRs Bateman, Marshall, Toney.
Mar tuti jut is marad is...
RedFive
Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Eddig erdekesen alakul.Nem tudom mi a need nálatok, de ha BPA alap Farley és JOK no brainer lenne nálam.
A Ravensnek meg bent van:
Ojulari, Paye, Moehrig, Barmore, Owusu- Kamoroah, Farley etc. OL- Jenkins, Mayfield, Dickerson, Darrisaw, WRs Bateman, Marshall, Toney.
RedFive
több mint 3 éve
Biztos jó az ügynöke.Riviéra azért ezt érti sztemmikor jelentkezett a draftra, 5. körösnek projektálta őt az advisory board
dande
azért pár hónap alatt ennyit repülni felfelé az mindenképp nevetséges szerintem
r.baggio
több mint 3 éve
Oké legyen úgy 😉 M SMITH pick 😛Riviéra azért ezt érti sztemmikor jelentkezett a draftra, 5. körösnek projektálta őt az advisory board
dande
r.baggio
több mint 3 éve
Eddig erdekesen alakul.A Ravensnek meg bent van:
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Iden a Seahawks nem tud indokolatlan LB/RB huzasokat csinalni, de szerencsere masok megcsinaljak helyettük. 😁Fogd meg a
JustoVillar
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Riviéra azért ezt érti sztemmikor jelentkezett a draftra, 5. körösnek projektálta őt az advisory board
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 301
Iden a Seahawks nem tud indokolatlan LB/RB huzasokat csinalni, de szerencsere masok megcsinaljak helyettük. 😁Nekem a Texans is hiányzik egy kicsit
JustoVillar
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Like father, like son. pic.twitter.com/kPkC6hYo27
— Bobby Belt (@BobbyBeltTX) April 30, 2021
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Iden a Seahawks nem tud indokolatlan LB/RB huzasokat csinalni, de szerencsere masok megcsinaljak helyettük. 😁
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
inkább nem mondom, hol vagyok most... 😀ő váltott engem a slozin 😀slozin voltam leatherwood milyen pick?Löfli te vagy az? 😛
Negritis
dande
Negritis
Löfli
több mint 3 éve
Kétbetűs helység? 😊inkább nem mondom, hol vagyok most... 😀ő váltott engem a slozin 😀slozin voltam leatherwood milyen pick?Löfli te vagy az? 😛
Negritis
dande
Negritis
Löfli
több mint 3 éve
Riviéra azért ezt érti sztem
több mint 3 éve
braxa88
12 534
LoLAztakurrrvaaa hát meg kellett kapaszkodnivártad azért 2 és fél órája, hogy ugorhass valamire, mi? 😀
braxa88
shawnka
több mint 3 éve
No, akk irány a konyha vodkáért 😊
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Makától erős volt ez a teaser, azt hittem QB jön 😊A végén itt is kihúzza őt a Jags, mint nálunk GM Gamben, addig csúszik.
de hogy Davis beelőzze Koramoaht...
r.baggio
több mint 3 éve
Aztakurrrvaaa hát meg kellett kapaszkodnivártad azért 2 és fél órája, hogy ugorhass valamire, mi? 😀
braxa88
több mint 3 éve
inkább nem mondom, hol vagyok most... 😀ő váltott engem a slozin 😀slozin voltam leatherwood milyen pick?Löfli te vagy az? 😛
Negritis
dande
Negritis
több mint 3 éve
DG el ne baszd!!!!!!!!!!!!!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Makától erős volt ez a teaser, azt hittem QB jön 😊PFF draft simulator ban a pick átlaga ha Joliets emlékszem 66 körül volt
de hogy Davis beelőzze Koramoaht...
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Ez a gyerek nem olyan rég 5. körös projekt volt, ILB-ként szép út felfele.
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Aztakurrrvaaa hát meg kellett kapaszkodni
több mint 3 éve
Makától erős volt ez a teaser, azt hittem QB jön 😊de hogy Davis beelőzze Koramoaht...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Alapvetően nem edge picket szeretnék csak ugye benne van a pakliban 😃Rousseut amúgyis is jobban bírom, úgyhogy annyira nem gázhát elnézve a formáját a pro dayen kicsit leszarósra vette az évet
Drip
briareos