NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
just reach babyMár nem lehet őket annyira biztosra venni, mint a kilencvenes és 2000-es években, amikor Al Davis megbízhatóan és rendszeresen rárepült az éppen aktuális SB MVP-re vagy a leggyorsabban 40 yardozó prospectre, de valóban azért top 3-asak még mindig.szerintem a Raiders évek óta Top 3-as itt én őket mondanám idénre is.Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
dande
Toto21
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Már nem lehet őket annyira biztosra venni, mint a kilencvenes és 2000-es években, amikor Al Davis megbízhatóan és rendszeresen rárepült az éppen aktuális SB MVP-re vagy a leggyorsabban 40 yardozó prospectre, de valóban azért top 3-asak még mindig.szerintem a Raiders évek óta Top 3-as itt én őket mondanám idénre is.Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
dande
Toto21
több mint 3 éve
egész éjjel jay-z-t veretnek nfl networkon nem is értem 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 949
szerintem a Raiders évek óta Top 3-as itt én őket mondanám idénre is.Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
dande
több mint 3 éve
asszem megpróbálok aludni egy kicsit a draft előtt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
előre szólok aki spoilerez annak olyan csöcsöket linkelek h egy életre elmegy a kedve a szextől
több mint 3 éve
Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
több mint 3 éve
szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
több mint 3 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
több mint 3 éve
Raiders, seahawks (bocs nem ide), phins, jets nem ér ezek adottaktippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Raiders.
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Politeizmus, ha megfigyeled az ominozus hszben amire válaszoltam kis i szerepelÉn azt hittem, hogy az te vagy. 😮patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
isten fasza állna bele az összes nőnemű lénybeghstzRKöszi h szorítasz, rajta vagyok a témánbriareosiktriad
több mint 3 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?49ers
briareos
több mint 3 éve
Mindeneesetre jobban néz ki ki mint a mi "idegbetegünk" 😛Most kellett volna valami felvezető az Arénára, mert elindul a tüzijáték rendesen....erre gondolsz? 😀
Aki nem bírná ébren lesz bézbóz addig a Sport TV-n 😛
dande
https://t.co/U0lTpAW8Ou pic.twitter.com/LyzDUaPtPi
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 29, 2021
Negritis
több mint 3 éve
Most kellett volna valami felvezető az Arénára, mert elindul a tüzijáték rendesen....erre gondolsz? 😀
Aki nem bírná ébren lesz bézbóz addig a Sport TV-n 😛
dande
https://t.co/U0lTpAW8Ou pic.twitter.com/LyzDUaPtPi
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 29, 2021
több mint 3 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Raiders.
briareos
több mint 3 éve
Én azt hittem, hogy az te vagy. 😮patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
isten fasza állna bele az összes nőnemű lénybeghstzR
Köszi h szorítasz, rajta vagyok a témánbriareos
több mint 3 éve
Most kellett volna valami felvezető az Arénára, mert elindul a tüzijáték rendesen.... Aki nem bírná ébren lesz bézbóz addig a Sport TV-n 😛
több mint 3 éve
feketével nincs baj, szeretem a barnacukrot 😀és fekete 😀patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
Negritis
több mint 3 éve
és fekete 😀patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
több mint 3 éve
patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
több mint 3 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
több mint 3 éve
csöcs mehet majd? 😀
több mint 3 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?49ers
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?lions, broncos
briareos