NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
ez a két dolog együtt nekem kb elképzelhetetlen, vagy-vagyA Raiders okosan választ az 1. körben? Mi jön még ezután/ezelőtt? A Jaguarsban lesz franchise QB?Fut az NFL Networkön Jeremiás big boardja, Darrisaw a 38., az oszt igen.Raiders-en nem fog túljutni
empty taxi
Toto21
iktriad
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Raiders bold pick Rousseau 1/17-re? 😀 na az pl elég wtf lenne szerintemA Raiders okosan választ az 1. körben? Mi jön még ezután/ezelőtt? A Jaguarsban lesz franchise QB?Fut az NFL Networkön Jeremiás big boardja, Darrisaw a 38., az oszt igen.Raiders-en nem fog túljutni
empty taxi
Toto21
iktriad
több mint 3 éve
Apex
2 980
Oh akkor köszi, nem tudtam
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
nem tetszenek az idei draftcapek change my mind
több mint 3 éve
A Raiders okosan választ az 1. körben? Mi jön még ezután/ezelőtt? A Jaguarsban lesz franchise QB?Fut az NFL Networkön Jeremiás big boardja, Darrisaw a 38., az oszt igen.Raiders-en nem fog túljutni
empty taxi
Toto21
több mint 3 éve
Szép estét, streamet tud dobni valaki pls?nfl comon megy az egész
Apex
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Szép estét, streamet tud dobni valaki pls?Mihez? NFL.com ingyen adja
Apex
több mint 3 éve
Apex
2 980
Szép estét, streamet tud dobni valaki pls?
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Toto21
5 952
Fut az NFL Networkön Jeremiás big boardja, Darrisaw a 38., az oszt igen.Raiders-en nem fog túljutni, de szerintem inkább Chargers
empty taxi
több mint 3 éve
Bazska is néha le Drew Bledsoe-za néha Eric Bledsoet NBA közvetítésekben. 😊krónikusan rossz vagyok a keresztnevekben, ne ijesztegess ilyenekkel 😀briareoskezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy
CruyffistaKyleMike Shanahan vagy hazudik
r.baggio
r.baggio
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
konkrétan kimondva nem olvastam, de a fogadóirodák elhitték ezt a mostani rapsheet pletykát, mert szépen lezuhantak az oddszok. na de a többi spoilerkezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy Kyle Shanahan vagy hazudik
Cruyffista
r.baggio
több mint 3 éve
ja nem, csak benéztem, valamiért azt FK oldalán nincs ott a live, csak a tribünénárpa megjelent és szétrúgta a stúdiót v mi?már ha lesz adáskezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.akkor fkt is mert ők általában twitterről olvassák be a pickeket.
Cruyffista
braxa88
winston
briareos
több mint 3 éve
😀krónikusan rossz vagyok a keresztnevekben, ne ijesztegess ilyenekkel 😀briareoskezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy
r.baggio
r.baggio
több mint 3 éve
Fut az NFL Networkön Jeremiás big boardja, Darrisaw a 38., az oszt igen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
árpa megjelent és szétrúgta a stúdiót v mi?már ha lesz adáskezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.akkor fkt is mert ők általában twitterről olvassák be a pickeket.
Cruyffista
braxa88
winston
több mint 3 éve
krónikusan rossz vagyok a keresztnevekben, ne ijesztegess ilyenekkel 😀briareoskezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Esetleg C opcióként ő John Lynch.kezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy Kyle Shanahan vagy hazudik
Cruyffista
r.baggio
több mint 3 éve
már ha lesz adáskezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.akkor fkt is mert ők általában twitterről olvassák be a pickeket.
Cruyffista
braxa88
több mint 3 éve
kezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy
r.baggio
több mint 3 éve
lynch?kezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy Kyle Shanahan vagy hazudik
Cruyffista
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
braxa88
12 534
kezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.akkor fkt is mert ők általában twitterről olvassák be a pickeket.
Cruyffista
több mint 3 éve
Így 1:15-kor azt hallani, hogy Karolina Pántersz, erős.
xrace77
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
kezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.aki azt írja, hogy tudja a harmadik választást, az vagy Kyle Shanahan vagy hazudik
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Jó estét mindenkinek! Érdekes egy draft lesz ez. Tippem sincs mi van Pace fejében. Amit remélek hogy Fields csúszik és felmegyünk érte úgy hogy megmarad az idei 2. kör. Vagy ha maradunk 20on akkor a legjobb elérhető OT pl Jenkinst csipáznám
több mint 3 éve
Vagy Bólti Mór?Így 1:15-kor azt hallani, hogy Karolina Pántersz, erős.semmi minneszóóóóóóta?
xrace77
briareos