NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
13
6
2:15, Arena4
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
Mondjuk jól megszívnák a bukik, ha Lance lenne a 3. pick. 4-es szorzó volt rá, egy héttel ezelőtt meg 5-ös.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
Trey Lance-nek van egy saját Mini Me-je 😀várom már h perceken belül jöjjön egy insider tweet h nem is az öccse hanem a fia, és nagyobbat zuhan mint tunsil a draftpickmágnes
i.ibb.co/FxWhC56/trey.png
winston
több mint 3 éve
Eddig Lance > Jones. Az ahogy beszél teljesen más szint. Más a kisugárzása. Az egyik egy bohóc a másik, meg egy értelmes ember.azért aki ilyen cipőt felvesz... 😀
Toto21
meg hát láttunk már suttyókat jól játszani.
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Eddig Lance > Jones. Az ahogy beszél teljesen más szint. Más a kisugárzása. Az egyik egy bohóc a másik, meg egy értelmes ember.
több mint 3 éve
Tribünös még nem kezdődött el?nem
Toto21
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Tribünös még nem kezdődött el?
több mint 3 éve
köszi, most látom, hogy ingyenes.van esetleg valakinek linkje valamelyik angol nyelvű felvezetőhöz?menj NFL.com-ra szerintem egész nézhető
amúgy megvan már az új avatarom ha esetleg meglepetés lesz és tényleg lawrence lesz az 1/1? 😊én is készítem az újat!
briareos
winston
Toto21
többieknek is köszi!
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Sajtóhír, hogy a Saints Mac Jonesért cserélne a top10-be. Ezek szerint mégse annyira biztos az a 49ers pick?Ne legyenek hülyék 😀
Cruyffista
több mint 3 éve
ah de kurva unalmas a pre showinkább nyomjanak 1 óra scoop there it ist
több mint 3 éve
Steve Smith-el hány évre szerződtek? Sajnálom, de szegényt nagyon rossz hallgatni.Jah, de már évek óta kurva szar, és idegesítő. Átgondolatlan hülyeségeket mond folyamatosan.
Toto21
Joe Thomast viszont imádom, kevés ennyire hiteles és normális ember van a médiában.
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
Sajtóhír, hogy a Saints Mac Jonesért cserélne a top10-be. Ezek szerint mégse annyira biztos az a 49ers pick?
több mint 3 éve
van esetleg valakinek linkje valamelyik angol nyelvű felvezetőhöz?gma2.blab.email/draft.php
winston
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toto21
5 949
van esetleg valakinek linkje valamelyik angol nyelvű felvezetőhöz?menj NFL.com-ra szerintem egész nézhető
amúgy megvan már az új avatarom ha esetleg meglepetés lesz és tényleg lawrence lesz az 1/1? 😊én is készítem az újat!
briareos
winston
több mint 3 éve
van esetleg valakinek linkje valamelyik angol nyelvű felvezetőhöz?nflbite.com, én a második streamet nézem.
briareos
winston
több mint 3 éve
van esetleg valakinek linkje valamelyik angol nyelvű felvezetőhöz? amúgy megvan már az új avatarom ha esetleg meglepetés lesz és tényleg lawrence lesz az 1/1? 😊én is készítem az újat!
briareos
több mint 3 éve
én remélem még sokáig fogom látni kezdőbenAz a baj evvel h triád a honeymoon alatt minden qb-t annyira felhájpol h érzésre minden évben franchise qb van lásd minshew mania legutóbbJags fan vagyok, még nem láttam igazi franchise QB-t, tehát nem tudom mi az. Addig kénytelen vagyok hypeolni. Megjegyzem, mikor Szöszi originalt kiválasztottuk, volt egy ilyen tweetem.
briareos
Na Gabbert hova kerül - Skins? Vikings? Miami? Remélem NEM mi...
— Zoltan Paksa (@iktriad) April 29, 2011
Na őt még én se tudtam hypeolni. Igaz azóta SB--t nyert. Szóval lehet ez volt a baj. 😊
meyer most a nagy izgalomban kap egy kurva enyhe infarktust, amikor 15 másodperc után magához tér hirtelen nem tudja mi az év, emlékszik a tebow workoutra és bammm tim lesz a QB a TE workout csak smokescreen.Aki ilyen rosszindulatú, az megérdemli, hogy Tuat nézze még pár évig kezdő QB-ban.
1/1re jön john raine mert meyer annyira faszagyerek h igy is SB-be megy
budapest 50 kmteres vonzáskörzetében megőrülnek a háziállatok, a madarak az égbe menekülnek és minden kocsiriasztó beindul triád nooooooooooooooooooooooooooooooooo kiáltásától
briareos
iktriad
amúgy megvan már az új avatarom ha esetleg meglepetés lesz és tényleg lawrence lesz az 1/1? 😊
több mint 3 éve
Az a baj evvel h triád a honeymoon alatt minden qb-t annyira felhájpol h érzésre minden évben franchise qb van lásd minshew mania legutóbbJags fan vagyok, még nem láttam igazi franchise QB-t, tehát nem tudom mi az. Addig kénytelen vagyok hypeolni. Megjegyzem, mikor Szöszi originalt kiválasztottuk, volt egy ilyen tweetem.
briareos
Na Gabbert hova kerül - Skins? Vikings? Miami? Remélem NEM mi...
— Zoltan Paksa (@iktriad) April 29, 2011
Na őt még én se tudtam hypeolni. Igaz azóta SB--t nyert. Szóval lehet ez volt a baj. 😊
meyer most a nagy izgalomban kap egy kurva enyhe infarktust, amikor 15 másodperc után magához tér hirtelen nem tudja mi az év, emlékszik a tebow workoutra és bammm tim lesz a QB a TE workout csak smokescreen.Aki ilyen rosszindulatú, az megérdemli, hogy Tuat nézze még pár évig kezdő QB-ban.
budapest 50 kmteres vonzáskörzetében megőrülnek a háziállatok, a madarak az égbe menekülnek és minden kocsiriasztó beindul triád nooooooooooooooooooooooooooooooooo kiáltásától
briareos
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Steve Smith-el hány évre szerződtek? Sajnálom, de szegényt nagyon rossz hallgatni.
több mint 3 éve
na tessék triád már linkelt is csöcsöketIktriad tudod melyik top 5-ös QB született Jacksonvilleben?Nem fogalmam sincs róla.
Véletlen lenne?
tenorx
Szerintetek Mac Jones minek fog jobban örülni? Hogy elkel a drafton (lehet már 1/3-on) vagy hogy a kedvenc csapata elviszi Trevor Lawrencet 1/1-re? #NFLDraft2021 #nflhu pic.twitter.com/VOcytbVkep
— Zoltan Paksa (@iktriad) April 29, 2021
iktriad
több mint 3 éve
Iktriad tudod melyik top 5-ös QB született Jacksonvilleben?Nem fogalmam sincs róla.
Véletlen lenne?
tenorx
Szerintetek Mac Jones minek fog jobban örülni? Hogy elkel a drafton (lehet már 1/3-on) vagy hogy a kedvenc csapata elviszi Trevor Lawrencet 1/1-re? #NFLDraft2021 #nflhu pic.twitter.com/VOcytbVkep
— Zoltan Paksa (@iktriad) April 29, 2021
több mint 3 éve
abszolút elképzelhető, igen!Nem értek egyet, 1/1-re jön Lawrence, ő lesz a kezdő TE és Tebow a QB.meyer most a nagy izgalomban kap egy kurva enyhe infarktust, amikor 15 másodperc után magához tér hirtelen nem tudja mi az év, emlékszik a tebow workoutra és bammm tim lesz a QB a TE workout csak smokescreen.És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Miután Meyer Schefter Podcastjében meg a helyettese Charlie Strong egy pár nappal ezelőtti interjúban ("Nem titok ki az a QB akit választunk, mindenki tudja ki az.") kvázi elismerte a héten, hogy Trevor jön - nos kurvára meglepődnék Zach Wilsonon vagy bárki máson.
Toto21
iktriad
briareos
balintbaba
több mint 3 éve
Toto21
5 949
nem tudom elképzelni komoly franchise QB-nak. Mintha hiányozna belőle a tisztelet. Remélem a 49ers nem őt akarja vinni tényleg, mert 3 első kör nagyon durva lenne érte. Ha nem így lesz elsők között fogok elnézést kérni.Ez a Mac Jones gyerek idegesítőnek tűnik és beképzeltnek, de lehet tévedek.nem tévedsz, teljesen nyilvánvalóan semmit nem ér a srác, de képesek róla is elhitetni a draftnikek, hogy lehet belőle valaki - Mond ugyanez pepitában
Toto21
r.baggio
több mint 3 éve
Iktriad tudod melyik top 5-ös QB született Jacksonvilleben?Véletlen lenne?