NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
43
12
2:15, Arena4
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez borasztó.konkrétan kinyomtam az NFL Networköt és váltottam a PFF draft showra 😀
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
OK, akk ma én leszek a DJ.empty the savageSzegény Raiders, már megint csak emiatt jár az 1. körbe.www.pro-football-reference.com/teams/jax/draft.htm#draft
iktriad
empty taxi
briareos
Madden hates me.
több mint 3 éve
Amúgy a Browns igazán ledraftolhatná ma Ben Clevelandet. Rosszabbat is húztak már az 1. körben.
több mint 3 éve
It ain't starts till the fat lady sings
több mint 3 éve
És ő is Jaguars fan*. Véletlen lenne?jajj ezt akár sobri is irhatta volna 😀Részletkérdés.Mi a probléma? Lefty. Lenny és Szöszi 1.0 most nyert Superbowlt. 😊 😊 😊a jaxben?
iktriad
briareos
iktriad
briareos
*Igazából még mindig Pats/Brady fan
több mint 3 éve
na legalább az ének is szarOlyan clevelandi, kicsit savanyú de az övék.
briareos
több mint 3 éve
Ez borasztó.
több mint 3 éve
jajj ezt akár sobri is irhatta volna 😀Részletkérdés.Mi a probléma? Lefty. Lenny és Szöszi 1.0 most nyert Superbowlt. 😊 😊 😊a jaxben?
iktriad
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Részletkérdés.Mi a probléma? Lefty. Lenny és Szöszi 1.0 most nyert Superbowlt. 😊 😊 😊a jaxben?
iktriad
briareos
több mint 3 éve
a jaxben?Mi a probléma? Lefty. Lenny és Szöszi 1.0 most nyert Superbowlt. 😊 😊 😊Szegény Raiders, már megint csak emiatt jár az 1. körbe.www.pro-football-reference.com/teams/jax/draft.htm#draft
iktriad
empty taxi
iktriad
több mint 3 éve
én remélem a PFF-es youtube közvetítés megy majd végig, akkor nem kell laptopot összedugdosni a tv-velha valakinek nagyon nem megy az nfl.comJa én ezt nézem amúgy, csak gondoltam megnézem hogy áll az nfl.com-hoz képest.
itt válogasson
nflbite.com/game/nfl-draft-2021-live-stream/
Negritis
tenorx
www.youtube.com/watch?v=yvpjXZ2O6Qc
több mint 3 éve
Mi a probléma? Lefty. Lenny és Szöszi 1.0 most nyert Superbowlt. 😊 😊 😊Szegény Raiders, már megint csak emiatt jár az 1. körbe.www.pro-football-reference.com/teams/jax/draft.htm#draft
iktriad
empty taxi
több mint 3 éve
empty the savageSzegény Raiders, már megint csak emiatt jár az 1. körbe.www.pro-football-reference.com/teams/jax/draft.htm#draft
iktriad
empty taxi
több mint 3 éve
ha valakinek nagyon nem megy az nfl.comJa én ezt nézem amúgy, csak gondoltam megnézem hogy áll az nfl.com-hoz képest.
itt válogasson
Negritis
több mint 3 éve
Szegény Raiders, már megint csak emiatt jár az 1. körbe.www.pro-football-reference.com/teams/jax/draft.htm#draft
iktriad
Madden hates me.
több mint 3 éve
ha valakinek nagyon nem megy az nfl.comitt válogasson
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
free reg gamepass aug1ig ha máshogy nem megy, hát nem ma kezdtedNekem amúgy tökre nem jön be onnan semmi, ennyit kapokSzép estét, streamet tud dobni valaki pls?nfl comon megy az egész
Apex
briareos
tenorx
több mint 3 éve
Toto21
5 949
hm nekem Watch Games és ott Network watch live után megy mindenNekem amúgy tökre nem jön be onnan semmi, ennyit kapokSzép estét, streamet tud dobni valaki pls?nfl comon megy az egész
Apex
briareos
tenorx
több mint 3 éve
tessék akkor stream, espngma2.blab.email/draft.php
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szegény Raiders, már megint csak emiatt jár az 1. körbe.ez a két dolog együtt nekem kb elképzelhetetlen, vagy-vagyA Raiders okosan választ az 1. körben? Mi jön még ezután/ezelőtt? A Jaguarsban lesz franchise QB?Fut az NFL Networkön Jeremiás big boardja, Darrisaw a 38., az oszt igen.Raiders-en nem fog túljutni
empty taxi
Toto21
iktriad
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Nekem amúgy tökre nem jön be onnan semmi, ennyit kapokSzép estét, streamet tud dobni valaki pls?nfl comon megy az egész
Apex
briareos
több mint 3 éve
konkrétan kimondva nem olvastam, de a fogadóirodák elhitték ezt a mostani rapsheet pletykát, mert szépen lezuhantak az oddszok. na de a többi spoilereddig is ő volt erre a favorit, szerintem csak a fogadók nyomják lefelé az odds-okat
Cruyffista
nem tetszenek az idei draftcapek change my mindundorító mind (nem májnd), rendelni is akartam egyet, de inkább egy Georgia Southernes mellett döntöttem, annyira ocsmányak
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal