NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
11
5
2:15, Arena4
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem értek egyet, 1/1-re jön Lawrence, ő lesz a kezdő TE és Tebow a QB.meyer most a nagy izgalomban kap egy kurva enyhe infarktust, amikor 15 másodperc után magához tér hirtelen nem tudja mi az év, emlékszik a tebow workoutra és bammm tim lesz a QB a TE workout csak smokescreen.És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Miután Meyer Schefter Podcastjében meg a helyettese Charlie Strong egy pár nappal ezelőtti interjúban ("Nem titok ki az a QB akit választunk, mindenki tudja ki az.") kvázi elismerte a héten, hogy Trevor jön - nos kurvára meglepődnék Zach Wilsonon vagy bárki máson.
Toto21
iktriad
1/1re jön john raine mert meyer annyira faszagyerek h igy is SB-be megy
budapest 50 kmteres vonzáskörzetében megőrülnek a háziállatok, a madarak az égbe menekülnek és minden kocsiriasztó beindul triád nooooooooooooooooooooooooooooooooo kiáltásától
briareos
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
az a baj evvel h triád a honeymoon alatt minden qb-t annyira felhájpol h érzésre minden évben franchise qb van lásd minshew mania legutóbbegyébkén gratula majd hozzá, biztos megnézek majd pár Jags meccset, hogy mit hoznak ki az ottani guruk a játékosokból. Megérdemelte már a Jags franchise is, hogy legyen egy igazi franchise QB-ja.És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Miután Meyer Schefter Podcastjében meg a helyettese Charlie Strong egy pár nappal ezelőtti interjúban ("Nem titok ki az a QB akit választunk, mindenki tudja ki az.") kvázi elismerte a héten, hogy Trevor jön - nos kurvára meglepődnék Zach Wilsonon vagy bárki máson.
Toto21
iktriad
Toto21
több mint 3 éve
Ez a Mac Jones gyerek idegesítőnek tűnik és beképzeltnek, de lehet tévedek.nem tévedsz, teljesen nyilvánvalóan semmit nem ér a srác, de képesek róla is elhitetni a draftnikek, hogy lehet belőle valaki - Mond ugyanez pepitában
Toto21
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
meyer most a nagy izgalomban kap egy kurva enyhe infarktust, amikor 15 másodperc után magához tér hirtelen nem tudja mi az év, emlékszik a tebow workoutra és bammm tim lesz a QB a TE workout csak smokescreen.És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Miután Meyer Schefter Podcastjében meg a helyettese Charlie Strong egy pár nappal ezelőtti interjúban ("Nem titok ki az a QB akit választunk, mindenki tudja ki az.") kvázi elismerte a héten, hogy Trevor jön - nos kurvára meglepődnék Zach Wilsonon vagy bárki máson.
Toto21
iktriad
1/1re jön john raine mert meyer annyira faszagyerek h igy is SB-be megy
budapest 50 kmteres vonzáskörzetében megőrülnek a háziállatok, a madarak az égbe menekülnek és minden kocsiriasztó beindul triád nooooooooooooooooooooooooooooooooo kiáltásától
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Ez a Mac Jones gyerek idegesítőnek tűnik és beképzeltnek, de lehet tévedek.
több mint 3 éve
Arra utalt, hogy mindenki tudja, hogy Zach WIlson.És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Miután Meyer Schefter Podcastjében meg a helyettese Charlie Strong egy pár nappal ezelőtti interjúban ("Nem titok ki az a QB akit választunk, mindenki tudja ki az.") kvázi elismerte a héten, hogy Trevor jön - nos kurvára meglepődnék Zach Wilsonon vagy bárki máson.
Toto21
iktriad
több mint 3 éve
Toto21
5 949
egyébkén gratula majd hozzá, biztos megnézek majd pár Jags meccset, hogy mit hoznak ki az ottani guruk a játékosokból. Megérdemelte már a Jags franchise is, hogy legyen egy igazi franchise QB-ja.És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Miután Meyer Schefter Podcastjében meg a helyettese Charlie Strong egy pár nappal ezelőtti interjúban ("Nem titok ki az a QB akit választunk, mindenki tudja ki az.") kvázi elismerte a héten, hogy Trevor jön - nos kurvára meglepődnék Zach Wilsonon vagy bárki máson.
Toto21
iktriad
több mint 3 éve
És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Miután Meyer Schefter Podcastjében meg a helyettese Charlie Strong egy pár nappal ezelőtti interjúban ("Nem titok ki az a QB akit választunk, mindenki tudja ki az.") kvázi elismerte a héten, hogy Trevor jön - nos kurvára meglepődnék Zach Wilsonon vagy bárki máson.
Toto21
több mint 3 éve
Hol fogjátok nézni? Csak hogy ne spoilerezzünk egymásnak.felvezető fk, tv arena4, aztán meglátjuk
Illetve Iktriad, légyszíves ne embeddelj tweeteket, amiből nagyon egyértelmű lesz, hogy ki a pick.
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
szerintem akkor sem lesznek tweet beágyazásokÉs ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Hol fogjátok nézni? Csak hogy ne spoilerezzünk egymásnak.Tavaly se csináltam ilyet, most se tervezem. Tweetek jönnek, max vicces reakcióké. Trevor után én már csak reagálok az eseményekre. Illetve majd keenumban röhögök, hogy milyen faszságot csinálunk a második első körösünkkel.
Illetve Iktriad, légyszíves ne embeddelj tweeteket, amiből nagyon egyértelmű lesz, hogy ki a pick.
tenorx
iktriad
Toto21
több mint 3 éve
a houstoni DE-t, Payton Turnert kiabálják most be schefterék az első körbe, szóval ő lehet Jamin Davis mellett az ultrareach pick
---
több mint 3 éve
Toto21
5 949
És ha Wilson ( Zach nem Russel) lesz az 1/1 és már ott meglepődsz?Hol fogjátok nézni? Csak hogy ne spoilerezzünk egymásnak.Tavaly se csináltam ilyet, most se tervezem. Tweetek jönnek, max vicces reakcióké. Trevor után én már csak reagálok az eseményekre. Illetve majd keenumban röhögök, hogy milyen faszságot csinálunk a második első körösünkkel.
tenorx
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 290
én isHol fogjátok nézni? Csak hogy ne spoilerezzünk egymásnak.nfl network gamepassen
tenorx
briareos
több mint 3 éve
Hol fogjátok nézni? Csak hogy ne spoilerezzünk egymásnak.Tavaly se csináltam ilyet, most se tervezem. Tweetek jönnek, max vicces reakcióké. Trevor után én már csak reagálok az eseményekre. Illetve majd keenumban röhögök, hogy milyen faszságot csinálunk a második első körösünkkel.
tenorx
több mint 3 éve
Hol fogjátok nézni? Csak hogy ne spoilerezzünk egymásnak.nfl network gamepassen
tenorx
több mint 3 éve
Hol fogjátok nézni? Csak hogy ne spoilerezzünk egymásnak.Illetve Iktriad, légyszíves ne embeddelj tweeteket, amiből nagyon egyértelmű lesz, hogy ki a pick.
több mint 3 éve
kicsit ciki h a ligasponzor oakley nem birt hozzácsapni egy oakley msk3-at irvinhez h ne párásodjon a szemüvege
több mint 3 éve
Az idei draftot egyébként a festői Cleveland városa fogja rendezni.Ami már hivatalosan sem Factory of Sadness.
Kampman
több mint 3 éve
Politeizmus, ha megfigyeled az ominozus hszben amire válaszoltam kis i szerepelSzóval a te jövőbeli porontyaid = Egy kisebb isten gyermekei?
briareos
Ha ezeket nem ér mondani, akkor kb mi jövünk. Mondjuk majdnem biztos vagyok abban, hogy a 2. első körösünkkel valami fejvakarós/rizikós dolgot csinálunk, aminek nem fogok örülni. Csak hogy még jobban utáljam Baalket.Raiders, seahawks (bocs nem ide), phins, jets nem ér ezek adottaktippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Raiders.
briareos
iktriad
briareos
egész éjjel jay-z-t veretnek nfl networkon nem is értem 😀Pedig a Roc Nation(Jay Z ügynöksége) idei kliensei között inkább második körös/napos pickeket lehet találni pl. Basham, Ojulari vagy Chris Simms nagy kedvence Mond.
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
joe thomas sziporkázik ma is, ezek se szomjasak de jól tolják 😀
több mint 3 éve
Vajon ha idén a jövő évi első körös pick-et is eladná a Packers és húznának egy Kellen Mond-ot mondjuk Cardinals helyén, akkor Rodgers elég ideges lenne, hogy SB-t nyerjen végre? 😀Nyert már SB-t, miért idegeskedne?
Toto21
több mint 3 éve
Vajon ha idén a jövő évi első körös pick-et is eladná a Packers és húznának egy Kellen Mond-ot mondjuk Cardinals helyén, akkor Rodgers elég ideges lenne, hogy SB-t nyerjen végre? 😀nem
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Vajon ha idén a jövő évi első körös pick-et is eladná a Packers és húznának egy Kellen Mond-ot mondjuk Cardinals helyén, akkor Rodgers elég ideges lenne, hogy SB-t nyerjen végre? 😀