NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Cleveland Browns
több mint 2 éve
same old browns
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ó de érzem, hogy hátránnyal megyünk pihenni ...
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Nem jó.Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
De ilyen játékkal hány meccset húzunk be a maradekbol? Még simán lemaradhatunk a Po- rol
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
több mint 2 éve
Diggs vajon mit reklamált az edzőnek?Gondolom, hogy még labda sem ment felé.
Bazsinho
több mint 2 éve
Hát igazából így is lehet mondani 😀 Nekem azért volt ki a faszom, hogy minek van erőltetve fél karral, mert borzasztó volt szegény, látszott, hogy sérült, hiába ment a trust me, meg a he's our guy.de ott már kivolt a faszotok bakerrel nem? gondolom bills nem akarja tradelni v kibaszni allent év végéntavaly Baker-rel ugyanezt végig toltukAllennek még mindig sérült a karja vagy mivan?brutál csúnyán dobál mellé. Ha ez sérülés miatt ilyen faszért nem a backup tolja?
ThySoul
Kúrfürst briareos
Drip
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Miért nem próbálta meg visszahordani?
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén vissza
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Diggs vajon mit reklamált az edzőnek?
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Legalább belebukik a stáb is az a lényeg 😀Allennek még mindig sérült a karja vagy mivan?brutál csúnyán dobál mellé. Ha ez sérülés miatt ilyen faszért nem a backup tolja?
ThySoul
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
de ott már kivolt a faszotok bakerrel nem? gondolom bills nem akarja tradelni v kibaszni allent év végéntavaly Baker-rel ugyanezt végig toltukAllennek még mindig sérült a karja vagy mivan?brutál csúnyán dobál mellé. Ha ez sérülés miatt ilyen faszért nem a backup tolja?
ThySoul
Kúrfürst briareos
Drip
több mint 2 éve
tavaly Baker-rel ugyanezt végig toltukAllennek még mindig sérült a karja vagy mivan?brutál csúnyán dobál mellé. Ha ez sérülés miatt ilyen faszért nem a backup tolja?
ThySoul
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Allennek még mindig sérült a karja vagy mivan?brutál csúnyán dobál mellé. Ha ez sérülés miatt ilyen faszért nem a backup tolja?
ThySoul
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Allennek még mindig sérült a karja vagy mivan?27 passzol yard eddig.
ThySoul
Szanalom.
Fgra megyünk
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Allennek még mindig sérült a karja vagy mivan?
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Épp ezért akarok újat, McDermott jó edző de látszik az arcán minden fontosabb meccsen hogy azt se tudja mi van, full összeszarja magát. Nem az idei az igazi SB év hanem a tavalyi volt az, egy kezdőt leszámítva full egészséges keret, top1 QB meg nem túl erős ellenfelek csak hát jött a 13 másodperc 😀mostanival sose fogtok sb-t nyerni sztem, de ez csak az én véleményemEzer sérült van mindig de nem azon múlik, inkább coaching (meg Allennek szoktak lennie hullámvölgyei)Látva az offenset, és a defenset is....egyre nagyobb a kísértés.mi történt veletek? elmúlt 3 hét nagyon más, pedig már jönnek is vissza lassan a sérültek, nem?
Úgy jönnek át mint kés a vajon.
Bazsinho
Kúrfürst briareos
Én vagy SB-t akarok vagy no playoff és akkor jöjjön egy új edzői stáb
ThySoul
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
mostanival sose fogtok sb-t nyerni sztem, de ez csak az én véleményemEzer sérült van mindig de nem azon múlik, inkább coaching (meg Allennek szoktak lennie hullámvölgyei)Látva az offenset, és a defenset is....egyre nagyobb a kísértés.mi történt veletek? elmúlt 3 hét nagyon más, pedig már jönnek is vissza lassan a sérültek, nem?
Bazsinho
Kúrfürst briareos
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Ezer sérült van mindig de nem azon múlik, inkább coaching (meg Allennek szoktak lennie hullámvölgyei)Látva az offenset, és a defenset is....egyre nagyobb a kísértés.mi történt veletek? elmúlt 3 hét nagyon más, pedig már jönnek is vissza lassan a sérültek, nem?
Bazsinho
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Látva az offenset, és a defenset is....egyre nagyobb a kísértés.mi történt veletek? elmúlt 3 hét nagyon más, pedig már jönnek is vissza lassan a sérültek, nem?
Bazsinho
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Pedig be akartam írni hogy Brisset milyen jól jatszik
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Látva az offenset, és a defenset is....egyre nagyobb a kísértés.Úgy jönnek át mint kés a vajon.
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Ennyire mélyre még nem akarok ereszkedni 😀Én azon agyalok hogy inkabb nézzem e DzsudzsákotÉn nem akartam ma inni de még egy bills drive es bontom azt a sörtEl is felejtettem milyen jó a 3rd down defenseUgye a túlteljesítees... UGanott tartanak mint múlt héten
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Én azon agyalok hogy inkabb nézzem e DzsudzsákotÉn nem akartam ma inni de még egy bills drive es bontom azt a sörtEl is felejtettem milyen jó a 3rd down defenseUgye a túlteljesítees... UGanott tartanak mint múlt héten
ThySoul
Bazsinho
ThySoul