Carolina Panthers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.Már a harmadik zsinórban. Hol van az 2012 nfc döntő már ahol 4.&4-nél az a védekezés roddyn idén már dpi lett volna...tavaly meg azelőtt mindig arra gondoltam, hogy pl.jags. drukkereknek mi szar lehet, nekünk meg volt azért 5 jó évünk...mostmár át is tudom érezni 😕
Jakehomer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.Azt hiszem e szezon után kell drasztikus lépéseket tenni,mert az alap nem rossz(nem elit,de nem rossz).
Jakehomer
több mint 10 éve
Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
érdekes, philadelphiában 2. és 26-ra meghúzták a hosszú passzt, és 53 yardos TD lett belőle, úgy látszik csak nálunk kell pátyolgatni a játékosok önbizalmát
több mint 10 éve
azért most kíváncsi volnék mi zajlik ilyenkor az öltözőben...
több mint 10 éve
Nagy catch volt Dicksontól, ennél sokkal könnyebbeket el szokott ejteni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez a secondary... Atya ég
több mint 10 éve
Most kibaszottul idióta módon játszunk, sokkal jobb lett volna, ha nem adják meg a 1st downt. Jöjjön már a tarcsi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
jóvan catch volt haladjunk tovább, 28-0...
több mint 10 éve
LOL
több mint 10 éve
azigen. ez jó szezon volt.
több mint 10 éve
jöjjön már anderson mielőtt kiütjük camet....
több mint 10 éve
Megadták? Tényleg kapunk most már callokat 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ez miért kell? 21-0 bazmeg azt továbbengedik őket egy ilyennel....
több mint 10 éve
Jóban és rosszban is kitartunk. Csak kár, hogy ismét 3 éve a nemiszerv rossz oldalán vagyunk. :-/Na,ahogy látom ma is erősek vagyunk.akik itt meccskövetnek atlanta szipmatizánosk biztosan, hogy ezt bírjuk nézni... 😀
Kenny
peach
több mint 10 éve
A 2nd down playt Cam benézte, ez meg szép stop volt a Falconstól
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
annak mi köze van ahhoz, hogy hány 3. kísérletre blitzelnek szarrá minket? ( ami sokszor sack is lesz )úgy érzésre meg szemre mondom, hogy sztem az idei elszenvedett sackek 60%-a mindig third downra jött. legalábbis majd minden meccsen van legalább kettő ilyen. valszeg ezt már a cfl-ben is kivideózták mit kell tenni ellenünk ilyenkor. ebben is sikerül meccsről meccsre nem előrelépnünk.ehhez képest 2-ikok vagyunk a ligában 3rdown conv-ben...
peach
falconskutya
több mint 10 éve
Na,ahogy látom ma is erősek vagyunk.akik itt meccskövetnek atlanta szipmatizánosk biztosan, hogy ezt bírjuk nézni... 😀
Kenny
több mint 10 éve
úgy érzésre meg szemre mondom, hogy sztem az idei elszenvedett sackek 60%-a mindig third downra jött. legalábbis majd minden meccsen van legalább kettő ilyen. valszeg ezt már a cfl-ben is kivideózták mit kell tenni ellenünk ilyenkor. ebben is sikerül meccsről meccsre nem előrelépnünk.
több mint 10 éve
Ismét tökéletes játékhívás 3.ra. Még én is olvastam a blitzet...
több mint 10 éve
igaz, elég megnyugtató érzés végülis, ha önbizalommal teli játékosokkal kapunk ki minden hétenNekünk drukkereknek mindegy, csak azt mondom, lehet, hogy nem akarják az önbizalmát tovább rombolniaz 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
peach
Jakehomer
több mint 10 éve
nemhiszem h azt már nagyon lehetne, de m1...Nekünk drukkereknek mindegy, csak azt mondom, lehet, hogy nem akarják az önbizalmát tovább rombolniaz 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
peach
Jakehomer
több mint 10 éve
Szerintem itt már csak arra mennek, hogy minél hosszabb ideig legyen nálunk a labda és ne kapjunk 50 pontot.
több mint 10 éve
Nekünk drukkereknek mindegy, csak azt mondom, lehet, hogy nem akarják az önbizalmát tovább rombolniaz 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
peach
Tepper takarodj!