Carolina Panthers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
szerintem nem.az 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
peach
több mint 10 éve
az 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
hűha nagy irgumburgum volt, most tuti megtáltosodnak 😀
több mint 10 éve
21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀
több mint 10 éve
milyen balfasz play hívások ezek de most komolyan?!?!?!
több mint 10 éve
végre kiírták azt a kurva statot, hogy majdnem a legkevesebb alkalommal próbálunk hosszú passzt, de majdnem a legjobb százalékkal... hihetetlen hogy ezt nem képesek felfogni a csapatnál isés igen, 3. és 6-ra is odadobja 3 yardra, ilyen nincs
Szerkesztette: kaszo
több mint 10 éve
A nap kérdése: Newton karrier legjobb nappal zár? Másik: garbage time előtt szerzünk pontot? Már csak ezért érdemes nézni, tiszta önkínzás.
több mint 10 éve
az a 260 yard egy negyed alatt ligacsúcs közelinek tűnik 😀
több mint 10 éve
A két Teddy Ginn TD elég sokkoló 😀viccek vagyunk...már amikor ezt láttam, én le mertem volna fogadni, hogy ebből nagy blowout lesz
Keano
twitter.com/AtlantaFalcons/status/676085218151911425
baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hányingerek ezek a 3-4 yardos passzok az impotens futásokkal fűszerezve
több mint 10 éve
Én nem is tudom, hogy ezek után mit lehet kezdeni. Ez a csapat már nem csapat. Blank jövőre nagytakarítást tarthat. Nem sok érték van itt.
több mint 10 éve
viccek vagyunk...csak kivideóztuk mit csinált a saints a múlt héten, pontháborúba akartunk belemenni, csak sajnos elfelejtették h mi konstans 3&outokra vagyunk képesek, nem td-kre 😀
Keano
több mint 10 éve
viccek vagyunk...már amikor ezt láttam, én le mertem volna fogadni, hogy ebből nagy blowout lesz
Keano
twitter.com/AtlantaFalcons/status/676085218151911425

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gabo, én mondtam h alázás lesz. mondjuk h ennyire szánalmas módon arra azért én sem számítottam...
több mint 10 éve
Teddy élete meccseAz eldobott picket meg köszönjük
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hát ki ez te???? múlthéten annyi dropja volt mint összesen a ligában
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
egy 60 yard körüli futott td-t várok newtontól a köv. drviveban...
több mint 10 éve
Hát igen, lehetett volna OPI-t is fújni, Ginn is tolta el a védőtsztem nem lehet arra számítani h a zebrák ilyeneket befújjanak hazai pályán, megállni meg pláne nem kéne...
Jakehomer
több mint 10 éve
Hát igen, lehetett volna OPI-t is fújni, Ginn is tolta el a védőt
Tepper takarodj!