NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Srácok bírózhatunk évekig...... Mi mindig a vasas ellen voltunk alul fújva! Meg is ölhettek volna a pályán!Az biztos hogy nem ezen fog múlni. Nem tudom minek kell történnie hogy csak 1 TD tàvra legyünk...
Most valamit visszaad a sors! Sajnálom, hogy ellenetek, a vasasnak jobban örültem volna! Szerintem nem ezen az 1 Td-n fog múlni.
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
Srácok bírózhatunk évekig...... Mi mindig a vasas ellen voltunk alul fújva! Meg is ölhettek volna a pályán!Most valamit visszaad a sors! Sajnálom, hogy ellenetek, a vasasnak jobban örültem volna! Szerintem nem ezen az 1 Td-n fog múlni.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Ne bírózzatok, egyetek és igyatok. Egyszer visszakapunk mindent, ezt tanítja 110 kilós testemnek a jóga.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Benibácsi
802
A bírózás ellenére tartom, hogy le a kalappal előttetek! Emberfeletti amit ezzel a korházcsapattal csináltok!Nem ezen az ítéleten megy el nekünk a meccs. Nem a bírók miatt nyertek..
meme
Dobjàk be. De akkor mindig legyen bedobva.
több mint 2 éve
meme
2 102
Egyetértek! De az sosem volt ez a játék!Megjegyzem akkor.dobjak.meg 10 -bol 10 szer vagy egyszer sem.A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják beMegjegyzem meg kellene tanulni tisztán védekezni...... volt kontakt,most bedobták a 10-ből azt az 1-et!
Benibácsi
meme
Benibácsi
több mint 2 éve
Norbi180
676
Ezt soha nem dobják be 100 ilyen van minden mecsen ,sima kamu flag ,kíváncsian várom hány ingyen td kaptok ma is .A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják beMegjegyzem meg kellene tanulni tisztán védekezni...... volt kontakt,most bedobták a 10-ből azt az 1-et!
Benibácsi
meme
több mint 2 éve
De honnan tudna, mar egy Ravens fannak is nehez kovetni a keretmozgasokat 😄Azt remélem tudod, hogy Worley is a héten jött ide, max előző.A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják beMegjegyzem meg kellene tanulni tisztán védekezni...... volt kontakt,most bedobták a 10-ből azt az 1-et!
Benibácsi
meme
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
meme
2 102
azt akarod mondani hogy akkor 1-ből 1?Azt remélem tudod, hogy Worley is a héten jött ide, max előző.A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják beMegjegyzem meg kellene tanulni tisztán védekezni...... volt kontakt,most bedobták a 10-ből azt az 1-et!
Benibácsi
meme
KeyG
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Megjegyzem akkor.dobjak.meg 10 -bol 10 szer vagy egyszer sem.A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják beMegjegyzem meg kellene tanulni tisztán védekezni...... volt kontakt,most bedobták a 10-ből azt az 1-et!
Benibácsi
meme
több mint 2 éve
Mi mindig bírói segédlettel nyerünk a hollók ellen. Mert akkora a piac.😁 Sőt ha ma kikapunk akkor bírói segítséggel kapunk ki.
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
meme
2 102
A bírózás ellenére tartom, hogy le a kalappal előttetek! Emberfeletti amit ezzel a korházcsapattal csináltok!
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Azt remélem tudod, hogy Worley is a héten jött ide, max előző.A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják beMegjegyzem meg kellene tanulni tisztán védekezni...... volt kontakt,most bedobták a 10-ből azt az 1-et!
Benibácsi
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják beMegjegyzem meg kellene tanulni tisztán védekezni...... volt kontakt,most bedobták a 10-ből azt az 1-et!
Benibácsi
több mint 2 éve
Benibácsi
802
50-49 ès kétpontosra megyünk 😀62-28 realisabb 😅Akkor tuti lett volna, így 50-50 😊Ha 24:14 a félidő, akkor nyer a RavensAkkor most lehuztal minket a slozin. 😂
bcsarli
RedFive
bcsarli
RedFive
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Ne bírózzatok gyerekek, csak elfogultak vagyunk mit mindig. A liga is korrekt, mindent megtett, mert halasztottak is hisz mi nem a Browns vagyunk, ahol belefér bármi.
több mint 2 éve
Hollywood sietett kifele hogy Tucker lohessen 70 yardosat de leporgott az a kurva ora. ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
meme
2 102
Szerintem is.mas meccset nèzünkEz nem.volt.holding..... mármint az INT nelakko másik meccset nézünk...... adható volt!
Benibácsi
meme
Benibácsi
pedig nem gondolom magam elfogúltnak...... Ja de bengals szurkoló vagyok 😊Szerintem is.mas meccset nèzünkEz nem.volt.holding..... mármint az INT nelakko másik meccset nézünk...... adható volt!
Benibácsi
meme
Benibácsi
több mint 2 éve
62-28 realisabb 😅Akkor tuti lett volna, így 50-50 😊Ha 24:14 a félidő, akkor nyer a RavensAkkor most lehuztal minket a slozin. 😂
bcsarli
RedFive
bcsarli
több mint 2 éve
Ez a Higgins nem a Magnum-ból jött? Az szeretett teázni 😊
több mint 2 éve
Akkor tuti lett volna, így 50-50 😊Ha 24:14 a félidő, akkor nyer a RavensAkkor most lehuztal minket a slozin. 😂
bcsarli
RedFive
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Szerintem is.mas meccset nèzünkEz nem.volt.holding..... mármint az INT nelakko másik meccset nézünk...... adható volt!
Benibácsi
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
Ha 24:14 a félidő, akkor nyer a Ravensa 2. félidőben 90 %-ban jobbak vagyunk mint az elsőben...
bcsarli
több mint 2 éve
meme
2 102
inkább előtte az elkapás volt a bírók részéről egy nagy blama....
több mint 2 éve
Benibácsi
802
A rohadt életbe hogy mindig viszket a bírók keze mikor mi védekezunk. Hány.olyan kontakt van meccsenként mint ami az INT előtt volt? 10 - ből 9szer nem dobják be