NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
Kocsog StateFarm reklam. Ugy nez ki a logojuk mintha melyalmos tojast forgalmaznanak.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Enfelolem zsakolhatnanak is a kapu felett TD utan ha nem csimpaszkodnak bele de mar azt se meri senki. Ujabb idiotasag.Értettem, talán még azt is mondom, hogy nem szép. De ez akkor is egy idióta szabály. Mint ahogy az is, hogy kívül nem mehet a DB mélyre az OL-nek.Siman porgethet bugocsigat, nem gaz. A biro azt vette zokon hogy Harbough-ek labahoz vetette oda, hogy "nesztek!"Állítólag csak TD után lehet labdát pörgetni büntetlenülDe ez is csak rookiekra vonatkozik 😉
bcsarli
hagyjuk már…
SirPub
RedFive
SirPub
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
SirPub
1 459
McP-re is dobni kellene a sárgát, ilyen közelről nem sportszerű!!! 😁😁😁
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
meme
2 102
SirPub engedd el...... Vannak fasz szabályok, fasz bírók..... ezt már megdumáltuk itt kultúráltan 😊
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Na most kell egy gyors TD, meg két lassú és meg is van!
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Értettem, talán még azt is mondom, hogy nem szép. De ez akkor is egy idióta szabály. Mint ahogy az is, hogy kívül nem mehet a DB mélyre az OL-nek.Siman porgethet bugocsigat, nem gaz. A biro azt vette zokon hogy Harbough-ek labahoz vetette oda, hogy "nesztek!"Állítólag csak TD után lehet labdát pörgetni büntetlenülDe ez is csak rookiekra vonatkozik 😉
bcsarli
hagyjuk már…
SirPub
RedFive
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Jefferson mekkoràt játszik
több mint 2 éve
Sportemberhez méltatlanul 😊Siman porgethet bugocsigat, nem gaz. A biro azt vette zokon hogy Harbough-ek labahoz vetette oda, hogy "nesztek!"Állítólag csak TD után lehet labdát pörgetni büntetlenülDe ez is csak rookiekra vonatkozik 😉
bcsarli
hagyjuk már…
SirPub
RedFive
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Lehet ma Higgins szerez 200 felett ellenunk... Màr 150-nèl tart
több mint 2 éve
Siman porgethet bugocsigat, nem gaz. A biro azt vette zokon hogy Harbough-ek labahoz vetette oda, hogy "nesztek!"Állítólag csak TD után lehet labdát pörgetni büntetlenülDe ez is csak rookiekra vonatkozik 😉
bcsarli
hagyjuk már…
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Állítólag csak TD után lehet labdát pörgetni büntetlenülDe ez is csak rookiekra vonatkozik 😉
bcsarli
hagyjuk már…
több mint 2 éve
Állítólag csak TD után lehet labdát pörgetni büntetlenül
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Majd helyrerakja Chaset is a jövő 😉
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Ezt erős volt befujni sztem
több mint 2 éve
meme
2 102
azért megint az edzőket nem értem..... 20 yardnál futni...... mikor ilyen irányítonk, meg elkapóink vannak.
több mint 2 éve
Engedd meg nekem: mindket csapatra igaz.Ez igaz az egész csapatra, szezonra!Eron felul teljesitetek, de a teny az teny. Inkabb ugy mondanam, a varton felul.Mukodik a fal a liga 9.legjobb passrush-a ellen. Gondoltam szolok. Dacara az elso sacknek.9? Nekem nem tűnt ennyire jónak!
RedFive
meme
RedFive
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
Ez igaz az egész csapatra, szezonra!Eron felul teljesitetek, de a teny az teny. Inkabb ugy mondanam, a varton felul.Mukodik a fal a liga 9.legjobb passrush-a ellen. Gondoltam szolok. Dacara az elso sacknek.9? Nekem nem tűnt ennyire jónak!
RedFive
meme
RedFive
több mint 2 éve
Eron felul teljesitetek, de a teny az teny. Inkabb ugy mondanam, a varton felul.Mukodik a fal a liga 9.legjobb passrush-a ellen. Gondoltam szolok. Dacara az elso sacknek.9? Nekem nem tűnt ennyire jónak!
RedFive
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
Mukodik a fal a liga 9.legjobb passrush-a ellen. Gondoltam szolok. Dacara az elso sacknek.9? Nekem nem tűnt ennyire jónak!
RedFive
több mint 2 éve
A Texans kozben folyamatosan vezet a Chargers ellen. 😳
több mint 2 éve
Imadom Proshe kezeit
több mint 2 éve
KeyG
9 492
8 pontokra kell menni, már az első drivetól arra kellett volna.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Norbi180
676
Srácok bírózhatunk évekig...... Mi mindig a vasas ellen voltunk alul fújva! Meg is ölhettek volna a pályán!Dehogy nem szépen zárkozunk visza erre megint 17 pont hátrány a 10 helyett, kurva sokat számít.
Most valamit visszaad a sors! Sajnálom, hogy ellenetek, a vasasnak jobban örültem volna! Szerintem nem ezen az 1 Td-n fog múlni.
meme
több mint 2 éve
Ne bírózzatok, egyetek és igyatok.Hat akkor a karmatol valami kurva gazdag ajandek var minket a jovoben. 😀 A karmanak uzenem: csak egeszseg legyen, zaszlo nem kell.
Egyszer visszakapunk mindent, ezt tanítja 110 kilós testemnek a jóga.
KeyG