Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 8 éve
mindenki jobbnak látja, ha megsérül inkább nem kell tovább szenvedni a szezont 😕
több mint 8 éve
Azért megadunk minden esélyt annak, h már az első félidőben eldőljön a meccs ezekkel az erőltetett 4. kísérletekkel.még a 4és1 úgy ahogy, de az a 4 és sok mi volt?
gergogergo
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
gergogergo
246
Azért megadunk minden esélyt annak, h már az első félidőben eldőljön a meccs ezekkel az erőltetett 4. kísérletekkel.
több mint 8 éve
Egy biztos hogy Travis Benjamin ha tényleg kiszállt akkor azt gondolom miénk a meccs ... bocs a browns drukkerektőlnincs itt semmi baj, amekkora káosz van, nem is vártam győzelmet
WhoDey83
több mint 8 éve
WhoDey83
273
Egy biztos hogy Travis Benjamin ha tényleg kiszállt akkor azt gondolom miénk a meccs ... bocs a browns drukkerektől
Welcome To The Jungle
több mint 8 éve
félidőre legyen meg a közte 20, aztán a másodikban csak hill fusson, jöjjön vissza valahogy az az önbizalom
több mint 8 éve
green like-olja, hogy haden nem játszik. meg andy is.
több mint 8 éve
Nem is kell szorosan fogni greent, bár a 4&9 et én nem értettem
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
banok.myfreeforum.org/Amerikai_sportok_NBA_NFL_NHL__about30.htmlaz nem gáz ha nem HD 😊 köszi!
bogarássz, nekem a második nem akad de nem hd
laoce
több mint 8 éve
banok.myfreeforum.org/Amerikai_sportok_NBA_NFL_NHL__about30.htmlbogarássz, nekem a második nem akad de nem hd
több mint 8 éve
Mikey
18 729
nagyon erőltetjük ezt a fisher az endzone-ban dolgotegyszer csak sikerülni fog! 😊
megyerikrisz
több mint 8 éve
Hiába, egy igazi mobilis irányító, csak kis hiba hogy 4&1 nél lefagyott a stream, és pont a td re találtam működőtlökhetnél nekem is egyet plz 😀
laoce
több mint 8 éve
Mikey
18 729
hm, Andy úgy futott be, hogy hozzá sem értek.mindazonáltal az eddigi két drive nem volt valami átütő erejű az egy Green playen túl.
több mint 8 éve
Hiába, egy igazi mobilis irányító, csak kis hiba hogy 4&1 nél lefagyott a stream, és pont a td re találtam működőt
több mint 8 éve
az megvan, hogy az elmúlt bő 4 évben Newton után Daltonnak van a legtöbb futott TD-je az irányítók közül?
több mint 8 éve
nagyon erőltetjük ezt a fisher az endzone-ban dolgot
több mint 8 éve
'estét az uraknak!
több mint 8 éve
Szép jó estétstreamhd.eu/cincinnati-bengals-vs-cleveland-browns-live-stream.html
több mint 8 éve
Mikey
18 729
twitter.com/CincyJungle/status/673540242155167744Nincs Hall, nincs Iloka, félig egészséges Adam Jones és Kirkpatrick...
Húha, ez azért így meredek még Austin Davis ellen is meredek.(...)
nasheem
Először aktív négy rúkí, Ogbuehi, Uzomah, Alford és Troy Hill.
Egyből a mélyvízbe. 😊