Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
11 hónapja
Legyen OT. Jo ez a meccs, neznem tovabb
11 hónapja
Slay most már meccsek óta gyengèlkedik, ideje lenne ha nemcsak a szája járna....
[/quot
Ha a POba találkoznánk Gannon vakarhatja a fejèt hogy legyen esèlyünk....Hagyd már Scott helyére kell valaki sajnos ma szétszopatják Maddox után szarban vagyunk, bajusz szar és még így is simán meccsben vagyunkdande2
dande2
11 hónapja
még jó is lehet ígyuccsó drive lehetőség

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Ha a POba találkoznánk Gannon vakarhatja a fejèt hogy legyen esèlyünk....Miért? Most is van.
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Ha a POba találkoznánk Gannon vakarhatja a fejèt hogy legyen esèlyünk....Azert Hurts meg ad egy extra reteget nektek
dande2
11 hónapja
Ha a POba találkoznánk Gannon vakarhatja a fejèt hogy legyen esèlyünk....
11 hónapja
Browntol ezt nem veszi el BlandÍgy lehet😄Bajuszt nehéz lesz megtartani jövőre.egy meccs nem meccs
Invincible
🤘gaben🤘
Invincible
11 hónapja
Így lehet😄Bajuszt nehéz lesz megtartani jövőre.egy meccs nem meccs
Invincible
🤘gaben🤘
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Nem hiszem...Akkor ez ennyiJon a 3& out 😀
dande2
Blevi
11 hónapja
Nekem nem3-30 jol vanHiányoztak ezek az idők 🥳
Janek
dande2

11 hónapja
Akkor ez ennyi
11 hónapja
Bland fasza pick volt
11 hónapja
Ne legyen serules ez a meccs nem erdemli megNálunk már volt sajna kettő de talán Davis nem súlyos Maddoxtól tartok hogy húzósabb
Blevi
11 hónapja
Ne legyen serules ez a meccs nem erdemli meg
11 hónapja
Slay most már meccsek óta gyengèlkedik, ideje lenne ha nemcsak a szája járna....Nehéz lehet ha 6-8 meccsen feléd sem dobnak. Mert az volt.
dande2
11 hónapja
sok nincs neki vissza, legyen öröme benne 😉Jerrynek most becsöppent kicsitIzgat a gondolat, mi? 😉
🤘gaben🤘
gyeek

11 hónapja
Slay most már meccsek óta gyengèlkedik, ideje lenne ha nemcsak a szája járna....
11 hónapja
5 perces drive kell. meg 3 pont a végén.
11 hónapja
Jerrynek most becsöppent kicsitIzgat a gondolat, mi? 😉
🤘gaben🤘
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
11 hónapja
Semleges nezoknek gecijo meccsahhoz védekezés is kellene
Blevi

11 hónapja
TY Hiltonnak szerencséje volt 😉Így van, hogy leigazoltátok 😁
tamas424
[/quote
Azert megfirkaljuk az elit d#-tIlyet ki ne ejts a szádon, csak puszta szerencsénk van 😉dande2
Blevi
11 hónapja
Semleges nezoknek gecijo meccs
11 hónapja
Jerrynek most becsöppent kicsit