Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
11 hónapja
így kell ezt, szép drive

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Na jó van azèrt 😀
11 hónapja
ráadásul se sms, se SankóMármint hogy te magyar kommentárral nézed? 😊😀Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Minden második Cowboys meccset ők közvetítik idén. Pártatlanok.
Eazzy
gyeek
Szopkodják őket rendesen
Eazzy
gyeek

11 hónapja
Ez el bacsizzuk
11 hónapja
Mármint hogy te magyar kommentárral nézed? 😊😀Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Minden második Cowboys meccset ők közvetítik idén. Pártatlanok.
Eazzy
gyeek
Szopkodják őket rendesen
Eazzy
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
11 hónapja
dehogy jobbBtw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Én azt nem tudom, szerintem csak szimplán szarok. Én Makát kurvára nem szeretem, de talán még ő a legjobb az arénás társaságból.
Eazzy
balintbaba

11 hónapja
Ev vegere rendesen elfogyott a vedelem nem ugy mez ki mint egy top egyseg
11 hónapja
😀Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Minden második Cowboys meccset ők közvetítik idén. Pártatlanok.
Eazzy
gyeek
Szopkodják őket rendesen
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Én azt nem tudom, szerintem csak szimplán szarok. Én Makát kurvára nem szeretem, de talán még ő a legjobb az arénás társaságból.
Eazzy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Szörnyen azok, pedig Jaxnek szurkolnèk de nem èppen Maka miatt ..
Eazzy
11 hónapja
B+ az td lett volna

11 hónapja
Minshew megkimelt egy td-tol
11 hónapja
Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Minden második Cowboys meccset ők közvetítik idén. Pártatlanok.
Eazzy
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
11 hónapja
Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..
11 hónapja
Jo azert ez egy erosen sormeccs nektek
11 hónapja
Kemény, eddig inkább mi balfaszkodunk…mindkét TD drive rég véget kellett volna érnie. Na de sejthető volt a bukta
11 hónapja
A picken kívül totál káosz az egész csapat
11 hónapja
Csak a szokásos most nem 14-0 nulláról hanem 10-0ról fordítanak ès iszonú csóker módon...
11 hónapja
nem ártana értelmesen védekezni

11 hónapja
Baraaaany
11 hónapja
Az afrikai kancsil 😀 vagy afrikai patkányőz (Hyemoschus aquaticus) az emlősök (Mammalia) osztályának párosujjú patások (Artiodactyla) rendjébe, ezen belül a kancsilfélék (Tragulidae) családjába tartozó fajÉs melyikben élnek páros ujjú patás állatok? 😊A Kongói Demokratikus Köztársaság, korábbi nevén Zaire, Közép-Afrikában található. Északon a Közép-afrikai Köztársaság és Dél-Szudán, keleten Uganda, Ruanda, Burundi és Tanzánia, délen Zambia és Angola, nyugaton pedig a Kongói Köztársaság határolja.Titans szétcsúszottegy nfc rangadón ez kevésbé releváns információ
🤘gaben🤘
csi77
🤘gaben🤘
csi77

11 hónapja
Jó lenne most már nemcsak majdnem stop....
11 hónapja
Naná bakker.....
11 hónapja
a rutin meg az évek

11 hónapja
És melyikben élnek páros ujjú patás állatok? 😊A Kongói Demokratikus Köztársaság, korábbi nevén Zaire, Közép-Afrikában található. Északon a Közép-afrikai Köztársaság és Dél-Szudán, keleten Uganda, Ruanda, Burundi és Tanzánia, délen Zambia és Angola, nyugaton pedig a Kongói Köztársaság határolja.Titans szétcsúszottegy nfc rangadón ez kevésbé releváns információ
🤘gaben🤘
csi77
🤘gaben🤘
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png