NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - New England Patriots
21
10
2:15, Aréna4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
11 hónapja
Brown sajnos kurvajo.Sajnos a D falunk ma nem elèggè 😊
Nala csak az Eagles fala durvabb.
Blevi
11 hónapja
Hagyjuk már ezt, jók a csapatok jó a meccs èlvezzük ès kèsz 😊Ja. Nyerünk azt kész. Mindegy ki játszik.
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Brown sajnos kurvajo.Nala csak az Eagles fala durvabb.
11 hónapja
Borzasztóan 😁😁😁😁Hagyjuk már ezt, jók a csapatok jó a meccs èlvezzük ès kèsz 😊izgulsz mi? 😆
dande2
🤘gaben🤘
11 hónapja
Szerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Igy is az
Invincible

11 hónapja
Hagyjuk már ezt, jók a csapatok jó a meccs èlvezzük ès kèsz 😊izgulsz mi? 😆
dande2

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Hagyjuk már ezt, jók a csapatok jó a meccs èlvezzük ès kèsz 😊
11 hónapja
a kerekük lenne meg grulnánakAz nem szamit tanuljatok mar megSzerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Azért nálunk a védelemből hiányzik min 4 kezdő, ha ők is játszanának, mi lenne? Sima W?
Invincible
tamas424
Blevi

11 hónapja
Egyebkent nagyon durvan visszaesett a passrush azt hittem a sec a fo baj de ma lenne ido odaerni.
11 hónapja
Ok, főnök, igyekszem 😊Az nem szamit tanuljatok mar megSzerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Azért nálunk a védelemből hiányzik min 4 kezdő, ha ők is játszanának, mi lenne? Sima W?
Invincible
tamas424
Blevi
11 hónapja
Az nem szamit tanuljatok mar megSzerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Azért nálunk a védelemből hiányzik min 4 kezdő, ha ők is játszanának, mi lenne? Sima W?
Invincible
tamas424
11 hónapja
Szerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Na de kinek? 😛
Invincible

Állat vagyok, ami enni kér...
11 hónapja
Szerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Azért nálunk a védelemből hiányzik min 4 kezdő, ha ők is játszanának, mi lenne? Sima W?
Invincible
11 hónapja
Szerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Első meccs megvan még?
Invincible
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
11 hónapja
Írtam hogy mièrt írtam fájna a poènt/zrikát èrteni 😉Mázlisták...😏Fajna elismerni?
dande2
Blevi
11 hónapja
Na DS mèg hozzon össze 60yardot mondjuk ma ès megvan az 1000
11 hónapja
Szerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.Jaja sima 😀 istenem
Invincible
11 hónapja
Szerintem Hurtsel ez elég sima W lenne. Már bocs.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Még meglehet😁Ha lenne tétje izgulnék. De most csak jól szórakozom.Azèrt ideje lenne otthon is megverni őket, de ha nem hát nem 😊
Invincible
dande2
11 hónapja
Ha lenne tétje izgulnék. De most csak jól szórakozom.Azèrt ideje lenne otthon is megverni őket, de ha nem hát nem 😊
Invincible
11 hónapja
megint lesz vagy 80 pont 🤨

11 hónapja
Ha lenne tétje izgulnék. De most csak jól szórakozom.
11 hónapja
Nem volt kèt centivel nagyobb a cipő 🥳😏🤪🥴Mázlisták...😏Ebben mi volt az?
dande2
tamas424
11 hónapja
Miattad volt 😉 😉fogd rámOtt fumbli a francbaEzt akartad, nem? 😉
dande2
tamas424
🤘gaben🤘