Dallas Cowboys - Washington Redskins
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjuk nem ertem, hogy lehet meg hc. Ilyen brutal pemzt kellene fizetni a kirakasa utan, hogy Jones ennyire ragaszkodik hozza? Vagy ok buzik? Vagy Garrett elrabolta Jones fiat es fenyegeti? Mas elkepzelesem nincsEz nincs is messze a valóságtól szerintem se, pont ezért Ő még mindig a hc.Elkepzelem barmelyik mukit, ahogy majd ellenzi Jonest egy agymeneset. Ennek a faszinak szvsz semmibe sincs mar tobb eve beleszolasa.De ő hozta ide / engedte idehozni / kussolt, amikor ide jött alexanderDallas vagy 21 pont helyett csinált 10et.Mondjuk nem a hcnek kell megtanitania a kubet, hogy eltalalja a tiz yardra uresen futo celpontot
Garett takarodj
Chargers LT
Stez
Charlie Firpo
Stez
Egyébként bármibe lefogadom hogy a mostani szezon után se küldi el a vöröst JJ. Most éppen Linehan lesz a bűnbak (mondjuk tök jogosan), aki a vörös fantasztikus elgondolásait gátolja.
Meg persze a balszerencse...
Antonius
több mint 6 éve
Antonius
1 700
Ez nincs is messze a valóságtól szerintem se, pont ezért Ő még mindig a hc.Elkepzelem barmelyik mukit, ahogy majd ellenzi Jonest egy agymeneset. Ennek a faszinak szvsz semmibe sincs mar tobb eve beleszolasa.De ő hozta ide / engedte idehozni / kussolt, amikor ide jött alexanderDallas vagy 21 pont helyett csinált 10et.Mondjuk nem a hcnek kell megtanitania a kubet, hogy eltalalja a tiz yardra uresen futo celpontot
Garett takarodj
Chargers LT
Stez
Charlie Firpo
Stez
Egyébként bármibe lefogadom hogy a mostani szezon után se küldi el a vöröst JJ. Most éppen Linehan lesz a bűnbak (mondjuk tök jogosan), aki a vörös fantasztikus elgondolásait gátolja.
Meg persze a balszerencse...
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
dehogy, a medvedisznóemberVigyazz, tamadni akar! X-DFőleg Szőrmóksegg 😀
Stez
Chargers LT
jött behajtani a számlát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Vigyazz, tamadni akar! X-DFőleg Szőrmóksegg 😀
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=_JnAIRZXxV0
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibUki ez a csillagszem?A 13 éves lányom hallgat ilyen szart. Én nyomnám a Mobilt, ő meg...
Janek
Charlie Firpo
www.youtube.com/watch?v=YAuYaCfIcHY
több mint 6 éve
Charlie Firpo
4 569
ki ez a csillagszem?A 13 éves lányom hallgat ilyen szart. Én nyomnám a Mobilt, ő meg...
Janek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Na akkor szünetben South Park és Comedy 😀www.youtube.com/watch?v=cksYkEzUa7k
Chargers LT
a Lion King teaser is kint van
több mint 6 éve
Elkepzelem barmelyik mukit, ahogy majd ellenzi Jonest egy agymeneset. Ennek a faszinak szvsz semmibe sincs mar tobb eve beleszolasa.De ő hozta ide / engedte idehozni / kussolt, amikor ide jött alexanderDallas vagy 21 pont helyett csinált 10et.Mondjuk nem a hcnek kell megtanitania a kubet, hogy eltalalja a tiz yardra uresen futo celpontot
Garett takarodj
Chargers LT
Stez
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Na akkor szünetben South Park és Comedy 😀eddig is az volt
Chargers LT
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kritikán aluli ez a Sanyi - Ricsi páros ma (is).Mi baj velük ???? (Nincsen sajnos TV )
Már már Gyulai mélységekbe.
Tudnám mi tartja még mindig főleg Gyulát és Sanyit a Tv-nél?
alatriste
több mint 6 éve
Na akkor szünetben South Park és Comedy 😀
több mint 6 éve
Charlie Firpo
4 569
De ő hozta ide / engedte idehozni / kussolt, amikor ide jött alexanderDallas vagy 21 pont helyett csinált 10et.Mondjuk nem a hcnek kell megtanitania a kubet, hogy eltalalja a tiz yardra uresen futo celpontot
Garett takarodj
Chargers LT
Stez
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Jo uram eg, mekkora fos ez a PrescottMindent megtesz hogy kikapjanak, de minket legalabb siman leszopattak idegenben
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Dallas vagy 21 pont helyett csinált 10et.Mondjuk nem a hcnek kell megtanitania a kubet, hogy eltalalja a tiz yardra uresen futo celpontot
Garett takarodj
Chargers LT
több mint 6 éve
Charlie Firpo
4 569
3& goalnal mekkora üres terület volt középen és Hurns meg is verte az emberét befeléCsak azt ne, a visszajátszásokat, hogy mennyire nem lát a pályán...
Blevi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Colombo összeránt majd valamit a szünetben. Ha mást nem, egy pulykaburgert.Hat Fleming, mint RT mindig használhatóbb volt.
Charlie Firpo
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
3& goalnal mekkora üres terület volt középen és Hurns meg is verte az emberét befelé
több mint 6 éve
egyszerűen nem értem, mi a f@szért csinálja ezeket a hátsó lábról passzokat... 😕Szereti hatulrol
Antonius
több mint 6 éve
Charlie Firpo
4 569
egyszerűen nem értem, mi a f@szért csinálja ezeket a hátsó lábról passzokat... 😕Nincs mese, trade Rodgers a holtidényben!
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Antonius
1 700
Kritikán aluli ez a Sanyi - Ricsi páros ma (is).BIG like
Már már Gyulai mélységekbe.
Tudnám mi tartja még mindig főleg Gyulát és Sanyit a Tv-nél?
alatriste
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Dallas vagy 21 pont helyett csinált 10et.Garett takarodj
több mint 6 éve
Charlie Firpo
4 569
Colombo összeránt majd valamit a szünetben. Ha mást nem, egy pulykaburgert.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.