Antonius

Dallas Cowboys

Antonius
Lakhely
Paks
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
1 614
Cowboys 4ever.Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Quick look az irányítói produktumokra, Heti irányító toplista:
1. Tua Tagovailoa, 35.9 pont
2. Jordan Love, 26.30
3. Mac Jones, 27.45

A lista alján - 10 pont környékén / alatt - meg a sok csereirányító: Jalen Hurts, Geno Smith, Dak Prescott, Josh Allen, Joe Burrow, Lamar Jackson, Daniel Jackson. Plusz Rodgers lesérült.

F*ck yeah.
peterk2005 udvari bolond
De Tua kis reach volt, mint Igortól tudjuk 😀 Közel lett volna a 300 pont, ha Bates nem marad padon, mi lett volna, ha nem baszom el annyira a draftot 😛

Toto mellett Antonius is nagyot szívott, kényelmesen megvert volna mindenki mást, de a héten nálam túl sok volt az extra.
Jakehomer
Az hagyján, de Dobbins season out, szóval... ugyanitt szolíd futó ócsóért kerestetik 😀
Grat btw.

Cowboys 4ever.
1 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
jövök én is, tavalyi 2/A alapszakasz-győzelemmel a hátam mögött, nem is kérdés 😀

Cowboys 4ever.
2 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
jövök 😊

Cowboys 4ever.
4 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Tatum remélem fényesre nyalja a bírók golyóit mer szépen segítik
Negritis, a vajda
tudom, hogy ez nem kívánságműsor, de én annyira boldog lennék, ha az ehhez hasonló fröcsögéseket megtartanád magadnak. Pls-pls.
Ps: Lakers szurkerként (néha nem vagyok benne biztos, hogy nem a Boston hater erősebb-e benned) pláne nem elegáns.
Antonius
amikor Lebron vagy AD megkapja azt is ki szoktam emelni, mert azt is rühellem
ahogy bár Lowry az egyik kedvencem de utálom ahogy floppol
a Boston viszont csapat szinten csinálja ezt Tatum, Smart, Brown ...
a Harden, Embiid duóról nem is beszélve
-
és ott a végén szánalmas volt ahogy 5 büntetőt dobhatott Tatum úgy hogy semmi nem volt és borzalmas dobásokat vállalt és eladta a labdát ahol csak tudta
ilyenkor 2-3-4 bedobott büntető visszaadhatja a "hitet" játékosoknak ami miatt tudnak fordítani később
Negritis, a vajda
Nem akarok vitatkozni, de légyszi idézz már olyan hsz-t magadtól, amelyben azt írod, hogy AD vagy LJ fényesre nyalhatná a bírók golyóit a fújások miatt. Nyilván megemlíted, hogy az NBA-ben minden legit szupersztár megkapja ezeket a fújásokat, ami igaz is, ezzel én is egyetértek.

Cowboys 4ever.
4 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Tatum remélem fényesre nyalja a bírók golyóit mer szépen segítik
Negritis, a vajda
tudom, hogy ez nem kívánságműsor, de én annyira boldog lennék, ha az ehhez hasonló fröcsögéseket megtartanád magadnak. Pls-pls.
Ps: Lakers szurkerként (néha nem vagyok benne biztos, hogy nem a Boston hater erősebb-e benned) pláne nem elegáns.

Cowboys 4ever.
4 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Ahogy azt sejthettem 😔
dande2
Hiába voltunk jók a festékben, 51% (!)-os triplázás ellen nehéz meccset nyerni. Persze ez bőven benne van a pakliban, hogy a Heat triplázóknak egyszer-egyszer elsül a keze, lesz ez még nálunk is így, a fő gondot én abban látom, hogy Mazzulla sajnos nem tudta eléggé felpörgetni a játékosokat a meccsre, megint langyos meccskezdés volt, a 2, félidőről nem is beszélve. Aztán amikor égett a ház, már kapartunk, de ez a Heat túl jó ahhoz, hogy ekkora előnyt leadjon egy negyedben.
Sajnos az történt, amit várni lehetett, a szoros végjátékokat nem mi fogjuk behúzni.
A következő meccsre védekezésben én nem váltanék, nem fognak 2 egymást követő meccsen így dobni, de támadásban agresszívebbnek kell lenni és még többet támadni a gyűrűt.

Cowboys 4ever.
4 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Számomra az idei PO eddigi legnagyobb WTF-ja, hogy a Knicks - Heat párosból vki ECF-ba fog menni. Ha valaki ezt mondja - nem csak a szezon közben, mondjuk AS előtt -, hanem még a rájátszás kezdetén is, érdekesen néztem volna rá...

Cowboys 4ever.
4 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Elég nagy sansz van rá, hogy ma 3 további csapat is befejezi az első kört. Még a végén, csak a Bucks - Heat csörte megy el 7 meccsig 😀

Cowboys 4ever.
5 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Mondjuk nálam 2 sztár van aki sok mindent érdemel de bajnoki címet nem
Az egyik harden ...
Negritis, a vajda
Gigalike

Cowboys 4ever.
5 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Jó szagú atya úr isten. Mi meccs volt ez Jimmy Butlertől. Giannissal is kikapott a Bucks, 3-1 a Heatnek Hero nélkül. Pedig Giannis sérülése után szinte az összes szaki azt mondta, ezt könnyen kéne hoznia a Bucksnak a görög nélkül is annyival erősebb a keretük. Az egyik hanem a legnagyobb bajnok esélyes búcsúzhat.
Sixo
minden tisztelet JimmyB-é és innen már nagyon szurkolok nekik, de még mindig a Bucks továbbjutására van nagyobb sansz. Én nehezen tudom elképzelni, hogy akár 1x is kikapjanak innen, főleg hogy 2őt otthon játszanak. Ehhez a mai Heat winhez is egy all time great teljesítmény kellett Jimmytől, mi az esélye annak, hogy ez meg egyszer összejön egy párhatcon belül? Middleton és Holliday sem fog még egyszer egy ilyen páros betlit tolni. De aztán ne legyen igazam, én nem bánnám, ha a Philly helyett a Heat-el játszanánk a 2. roundban 😀
Gratula a Lakersnek is, valami egészen hihetetlen, hogy Davis gyenge O teljesítménye ellenére is be tudták húzni a 4. meccset. Zárójelben, ehhez a Memphis is kellett, a végét sikerült elchokerkedni.
Egészen hihetetlen egyébként, hogy mennyit esett szimpátiában ez a csapat, egy szimpatikus fiatal gárdából egy nagyképű, arrogáns banda lett, akit öröm lenne látni kiesni.

Cowboys 4ever.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Ja igen, az meg külön pikáns, hogy az az UEFA nyalja most fényesre a politikusok sejhaját a politikai beavatkozásáért (ami az angoloknál meg is történt - nyilván mondani sem kell, hogy példátlan eset!!!!), aki nem is olyan régen még eltiltott egyes szövetségeket, mert politikai beavatkozás történt az ország futballéletébe.
Ezek után mondja még valaki, hogy az UEFA egy őszinte, korrekt, mindenki érdekét néző szervezet, akitől a futball minden résztvevője egyenlő bánásmódra számíthat....

Szerkesztette: Antonius

Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Bevallom, ez a draft eléggé kimaradt nálam egyéb elfoglaltságok miatt, nagyrészt csak a harmadik nap után olvastam utána a pickjeinknek. Egy kis összefoglaló, ha valaki ugyanúgy járt mint én és nincs sok infója az új játékosainkról:

1. Tyler Smith. T.
Elónyök:
Tyler Smith játéka az erejére és átlagon felüli mozgáskordinációjára épül. Átlagon felüli a lábereje és alsó testének erőkifejtése is, ezeket hívja segítségül, hogy teret nyisson a futójátékoz, amiben már most is kiemelkedő. Ha kezei elérik a védő testét, onnantól figyelemre erővel és ügyességgel irányítja az ellenfelet. Mi több, rendelkezik az úgynevezett befejező mentalitással is, hogy a földre kényszerítse ellenfeleit. Passzvédelemben nagyon nyers még a texasi születésű játékos, de előnye, hogy könnyen lehorgonyoz, ez a tulajdonsága pedig később csak javulni fog, ahogy finomítja a technikáját. Domináns ereje és meglepő mozgékonysága segít neki, hogy kiküszöbölje a helytelen szögek választásából adódó rossz helyezkedését. Ezen felül az atletikus mozgási képességei lehetővé teszik számára, hogy húzzon, átmásszon és át is nyúljon ellenfelein valamint lefelé is blokkoljon. Hatékonyan jut el a backfieldre és ha már ott van, pusztít is. Passzblokkolóként Smith jól tükrözi le ellenfelének mozgását a kontakt előtt és utána is. Amikor őserővel vagy kontrával kell szembenéznie, Smith kiemelkedő hatékonysággal lép oda. Rugalmas derekából és bokájából adódóan, testsúlyát megfelelően képes áthelyezni. Emellett a Tulsa üdvöskéje szilárd lábbal tartja meg az ütéseket is.
Megvan a kellő magassága ahhoz, hogy megbirkózzon az NFL ellenfelekkel is. Annak ellenére, hogy az AAC-ben játszott, karrierje során végig magas szintű ellenfelek ellen harcolt és nem is vallott szégyent.

Hátrányok:
Bár a Tulsa left tackle-je kellően atletikus, a játék technikai aspektusaiban bőven fejlesztésre szorul. Smith elsősorban függőleges és 45 fokos szögeket vesz fel, ennek következtében nehézségei vannak a gyors első lépésekkel rendelkező védőkkel szemben és azokkal szemben is, akik jól időzítik a snapet. Hasonlóképpen, Smith túl gyakran fut üresbe is, mert inkább üldözi az ellenfeleit, ahelyett, hogy csak távol tartaná őket. Emiatt rendszeresen túl is lő a célponton. Következetlen súlyelosztása miatt is rendkívül sebezhetővé válik, ha sebességből támadják. Ezen felül Smith helyezkedésnél és a passzkísérleteknél is bizonytalan lábmunkát mutat. Rendszeresen beszűkíti az alapterületét, ami hátrány erejének és az irányváltási képességének. Hanyag lábmunkája csökkenti az irányítási képességét, miközben a védőket hátrafelé tereli. Ráadásul Smith a kezeit a derekán tartja, amikor nincs elfoglalva; ez késői és széles ütéseket eredményez, miközben a védőket a hatókörébe próbálja terelni. További hibája, hogy amikor az a feladata, hogy leváljon és új védőt találjon a blokkoláshoz, elveszettnek tűnik. Súlyos hibája, nem mindig játszik a sípszóig, olykor hamarabb leáll.

Összefoglalóan:
Tyler Smith, aki 2020-ban All-AAC első csapatos és freshman-ként All-American volt, ritka ereje és átlagon felüli mozgási képességei miatt a jövő egyik franchise tackle-je lehet. Ha a technikáját rendbe teszik, azon nyomban egy másik szintre lép.
Smith már most egy korai high-end swing backup vagy low-end starter, Pro Bowl potenciállal guard vagy tackle poszton, bármilyen blokkolási rendszerben.

2. Sam Williams, DE
Elónyök:
Magas defensive end, aki a hármastól a kilences technikáig bárhol bevethető. Gyors, jól kapja el a snapet, ami előnyt biztosít neki a blokkolókkal szemben, emellett kellően hajlékony is. A sebességet erőre váltja, és ezzel vissza is löki ellenfeleit. Williams kihasználja a magasságát és gyakran támadja a blokkolók mellkasát, például hosszú karjával, ami a belső pályát is megnyithatja számára, de a külső vállat is képes támadni. Erős kezei lehetővé teszik számára, hogy érvényt szerezzen akaratának, és megforgassa a blokkolókat, hogy ebből szögeket alakítson ki magának. Azt is felismeri, ha a blokkoló túlfordul, ilyenkor befelé kontrázik. Átlagon felül hajló bokával rendelkezik, így külső vállról is tud az irányítóhoz sodródni. A futójátékban Williams gyors kezeit használja arra, hogy legyőzze és zavarba hozza a blokkolókat. Minden snapben nagy erőfeszítéssel játszik, lerohanja az ellenfeleket, és következetesen a sípszóig játszik.

Hátrányok:
Lábainak illetve egész alsó testének ereje bőven hagy kívánnivalót maga után, ez akkor mutatkozik meg igazán, amikor megpróbálja terelni a blokkolókat. Vállai általában túl magasan vannak, ami lehetővé teszi a támadók számára, hogy befolyást gyakoroljanak rá. Képtelen elnyelni az oldalról érkező ütéseket, így ilyenkor véget is ér számára az játék érdemi része. Sebessége inkonzisztens, kirobbanása a falból csak átlagos. Első lépésének robbanékonysága hiányzik ahhoz, hogy áttörjön a blokkolókon, amikor megnyílik egy sáv. Képtelen a vállát a rohanás csúcsán megdönteni, illetve gyakran túlságosan reaktívan és bármilyen terv nélkül rohan. A kezeinek következetlen elhelyezése miatt, ha elhibázza a célpontot, könnyen elkapják, és kibillentik az egyensúlyából. Ezen felül számos off field problémája is van és a pályán is fegyelmezetlen.

Összefoglalóan:
Kellően magas és jó felépítésű defensive end, jó felső testtel, de gyenge alsóval. Erős kezei vannak és a blokkolókon keresztül is tudja érvényesíteni az akaratát azzal, hogy megforgatja őket és szögeket alakít ki magának. Deréktól lefelé azonban gyenge és szenved magas válltartása miatt is. Mindezektől függetlenül lehet a jövő kezdő defensive end-je, aki újoncként még rotációs szerepet tölthet be. Átlagos atletikussága azonban korlátozza a plafonját és választ kell adnia a karakterével kapcsolatos kérdésekre is..

Pff elemzés: Az Ole Miss játékosának, Sam Williamsnek őrületes get-off-ja van egy defensive endhez képest, aki 6 láb 4 magas és 261 font. 4,46 másodperces 40 yardja a 2. legjobb volt a pozíciójában lévő játékosok között, az erő azonban masszívan hiányzik a játékából. Az elmúlt szezonban karrierje legjobbját, 78,1-es PFF-osztályzatát kapta, de az NFL-ben még fejlődnie kell a kontrákban, ha folyamatosan nyomást akar gyakorolni az irányítóra.

3. Jalen Tolbert, WR
Összefoglalóan:
Tolbert volt a South Alabama passzjátékának középpontja. 129 targetből 82 elkapást hozott össze 1474 yardért és nyolc touchdownért 2021-ben. Egyetemi pályafutását 306 targetből 178 elkapással, 3139 yarddal és 22 touchdownnal fejezte be. Tolbertet az év Sun Belt támadójátékosának választották, és kétszeres első csapatos All-Sun Belt-jelölt is volt.
A Senior Bowl-on olyan teljesítménye nyújtott, hogy ő volt az egyik legjobb elkapó az eseményen. Simulékony természete, lábmunkája és mérete/gyorsasága jó tulajdonságok, de kezeivel következetesebbnek kellene lennie. Képes nagy játékokra és elszakadásokra is, egy megbízható elkapó opció, aki ideális esetben a 2. nap egyik választása lehet.

Pff elemzés: Tolbert nagyon jó értéket képvisel a második nap végén. A 6 láb 2 magas, 194 font súlyú wide receiver a 2021-es év egyik legjobb mélységi célpontja volt. Ebben a szezonban 646 mélységi yardért volt felelős, ami az ötödik legtöbb volt az FBS-ben. Tolbert volt a South Alabama offense mindenese, és ki is hozta a legtöbbet ezekből a lehetőségekből, 3,16 yardot termelt route-onként. A sebessége a mélységi útvonalakon és labdakezelése is egyaránt jó kiegészítője lesz a Cowboys elkapószekciójának.

4. Jake Ferguson, TE
Elónyök:
Ferguson egy tapasztalt és versenyképes tight end, aki in-line és H-back –ként is bevethető. Kiváló futásblokkoló, legyen szó zónáról vagy gap/powerről, a támadók bízhatnak benne, hogy technikájának és elit keménységének köszönhetően ritkán veszít. A legjobb teljesítményt in-line blokkolóként nyújtja, jól pozicionálja magát széles állással és alacsony válltartással miközben a célpontjához közelít. Rendszeresen a védők mellkasába lövi a kezét, és megvan a fogóereje ahhoz, hogy fenntartsa a blokkját, miközben a lábaival következetesen dolgozik. Ferguson bebizonyította, hogy képes egy az egyben blokkolni defensive endeket, linebackereket és defensive backeket is és még screenben is hatékonyan. Akkor is megbízható, amikor passzvédelemben kell helytállnia, mivel nagyon jól használja a kezét és képes a linebackereket és a defensive backeket kiszorítani a zsebből. A passzjátékban is képvisel hozzáadott értéket azáltal, hogy zone coverageben és a red zoneban is talál lyukakat, ahol az elkapási rádiusza nagyon hasznos az irányítók számára. Ragadós és megbízható kezekkel rendelkezik, mivel a feje felett és a térde alatt is képes elkapni. Soha nem adja fel a playt és akkor is képes csatát nyerni, ha egy védő a nyakában liheg.

Hátrányok:
Ferguson nagyon megbízható, de nem rendelkezik olyan atletikus tulajdonságokkal, amelyek garantálnák a magas plafont. Kissé vékony, emiatt kérdéses lehet, hogy hogyan állja meg a helyét egy az egy ellen az NFL méretű védőkkel szemben. Átlagos atletikussága és annak hiánya, hogy útvonalfutásával megtévesze az ellenfeleket, rontja az elszakadási képességét coverageben, és nincs meg a mozgékonysága és a kellő irányváltási képessége sem ahhoz, hogy elkapás után legyőzze védőjét. A Wisconsin korlátozta szerepét elkapóként és arra kérte, hogy egy sparse route tree –t fusson.

Összefoglalóan:
Egy old school in-line tight end, aki rendkívül versenyképes és technikailag kifinomult blokkoló, ragadós kezekkel, de csak átlagos atletikussággal rendelkezik, és hiányzik belőle a precíz és változatos útvonal futás képessége is.

5. Matt Waletzko. T.
Összefoglalóan:
Matt Waletzko rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amire egy tackle-nek szüksége van az NFLben: kiváló magassággal, jó atletikussággal, futball IQ-val és mozgáskészséggel rendelkezik, de neki is hiányos a technikai képzése. Emellett egy kis időt el kell töltenie a konditeremben is, hogy egy kicsit erősebb legyen. Sok munkát kell még elvégeznie, így eltarthat pár évig, mire készen áll arra, hogy kezdő legyen az NFL-ben.
A csapatoknak sok mindent kell mérlegelniük a draftértékét illetően. Waletzko lehet, hogy csak néhány év múlva lesz kész, használhatósága pedig valószínűleg csak a külső zónás rendszerre korlátozódik, és csak tackle-ként lesz használható. Ezek miatt több csapat is le fogja venni őt a boardjáról. Azonban azok a csapatok, amelyek külső zónás sémát használnak, és képesek időt adni neki a tanulásra, akár jól is járhatnak vele.
Összességében Waletzkonak jó a testfelépítése, ezt pedig nem lehet tanítani, de tovább kell fejlesztenie az erejét és a termetét, mielőtt készen állna az NFL-ben való játékra. Bőven van benne upside, de türelemre lesz szüksége.

5. DaRon Bland, CB.
Elónyök:
Egy hosszú karú outside cornerback, aki nagy sebességgel rendelkezik, ez pedig lehetővé teszi számára, hogy az elkapókat vertikálisan kísérje. Nagyon jó tükrözési képességei vannak vertikális síkon, jó szemekkel rendelkezik, és képes megállítani és megragadni a curlöket and comebackkeket. Visszafutási sebessége átlagon felüli. Magasságának köszönhetően képes az elkapó mögül is lehalászni a labdát, és kedvezőtlen helyzetekből megzavarni az elkapásokat. Az elkapásig játszik, ami mutatja versenyképességét is. Bland hajlandó felvenni a blokkolókat is és keményen küzd, hogy outside leveraget szerezzen. Mentálisan nagyon erős, amivel pickeket is képes szerezni.

Hátrányok:
A mindössze egyéves kezdő tapasztalattal rendelkező Bland hajlamos a kapkodásra. Az első lépése átlag alatti, mivel hiányzik belőle a ruganyosság. Szegmentált mozgású és feszes csípővel is rendelkezik. A tight endek ki tudják őt útni az elkapásnál. Emellett gyenge szerelő, mivel nem tud megbízhatóan felzárkózni és befejezni.

Összefoglalóan:
Hosszú karokkal és nagy sebességgel rendelkező outside cornerback. Bland képes vertikális útvonalakon lekövetni az elkapóját és a hosszát kihasználva meg is zavarni az elkapásokat. Azonban merev csípője van, és hiányzik belőle a kívánt rövidtávú mozgékonyság és robbanékonyság ahhoz, hogy coverageben következetesen sikeres legyen. Egy olyan rendszerben, ahol gyakran kell mély útvonalakat fedeznie, fejlődésre képes cornerbacknek számít. Ha javul a szerelése, akkor megbízható special teamer lehet, akiben megvan a potenciál ahhoz, hogy megbízható backup vagy alacsony szintű kezdő legyen.

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Eljinxeltük a csapatot a továbbjutásig 😊
Heisman Trophy
Iktriad olyan büszke lenne ránk... 😀

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Nem akarom már tovább bántani szegényeket, de ezt az egy mémet még beteszem, ezen (kínomban) jót nevettem.

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Hát srácok, engem most hangyafasznyit sem érdekel, hogy nyertük meg ezt a meccset, kib.szottul örülök a Wnek. Majd holnap lehet elemezni. Lesz mit...
Btw ha ez a W nem rántja össze a csapatot és nem ad egy óriási lökést, akkor semmi.
Annyit még, hogy mélységes részvétem a Falcons fanoknak, ők nem ezt érdemelték volna.

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Haaat ez wtf. Elmentem focizni h most jön az igazság pillanata erre baszki
csebi
A dán - orosz meccs után megismétlik majd, most mondták

Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
Paks Cowboys draftértékelő:
Tegnap volt egy kis szabadidőm este, így Idén mélyebb tier-ekkel készültem a draftra, mint szoktam, aminek meg is lett az eredménye, kb a 17.körig viszonylag magabiztos voltam - ami annyit jelent, hogy csak kb. a pickek felét reacheltem - , utána viszont olyan vakrepülésbe kezdtem, hogy...
Na de mutatom a végeredményt.

QB: Herbert (3.), Trubi (20.).
Az első nagy reach rögtön a 3. körben jött. Úgy indultam neki a draftnak, hogy Ekelert el kell hoznom (5. helyről húztam), különben dől az egész taktikám, ami éppen hogy sikerült is. Utána lesem az értéket. Megfogadtam viszont, hogy QB-t csak akkor húzok az 5-6. körnél hamarabb, ha a top 3-amból bent lesz valaki, s mivel féltem, hogy a 4. köriig túl sokat kell várnom és addig lesz QB rush, így lecsaptam Justinra. Justin nem, de nyilván Lemar még az 5. körben is elérhető lett volna.... szal csak a szokásos...
Trubi szolíd átlag lesz szerintem, nem lesz szar, de majd meglátjuk.

RB: Ekeler (1), Etienne (2), James Cook (15)
Ezen nagyon nincs mit ragozni. Nagy futó rush volt, szerencsém volt, hogy bennmaradt Etienne a 2. kör végén., az én boardomon Ő sokkal előrébb volt. Cook sleeper, én sokat várok tőle is.

WR: Michael Thomas (4), Kadarius Toney (11), Skyy Moore (16.), Jalen Tolbert (17), KJ Hamler (24)
Ezt nem kapkodtam el, tudtam hogy lesz még használható wr későbbi körökben is és így is lett. Thomas elképesztő steal a 4. körben (szerintem), sokan elfelejtették, pedig amikor nem volt sérült, a liga egyik legjobb elkapója.Az új rendszerben Toney is hozhat majd pontokat. A többi sleeper.

TE: Dallas Goedert (10.)
Nem hittem a szememnek, hogy Gödény bent van még a 10. körben, nálam Ő még pont a TE 1-es tier végén szerepel. Mivel így szokásomtól eltérően van használható TE, nyilván a 3. héten season ending injury jön szegénynek...

DT: Jonathan Allen (14.), David Onyemata (25.), Christian Barmore (28)
Általában ezt a posztot is leszarom, de érthetetlen agyzsibbadástól lekábulva bereacheltem Allent a 14. körben.

DE: Rashan Gary (12), Maxx Crosby (13.)
A DE boardom tetejéről bent volt még ez a 2 játékos a 12-13. körben, nem is hagytam ki a ziccert. Kicsit ezt is reachnek éreztem, de ekkor már javában dübörgött a DE rush és ők itt már értéken jöttek.

LB: Devin White (5), Zach Cunningham (7), Dre Greenlaw (9), Kwon Alexander (22)
Itt szerencsém volt, nálam White top 5 LB, nem is értettem, hogy maradt bent az 5. körben ekkora LB rushban, de örültem, mint majom a faxának. Zach és Dre is értéken jött, a menetrendszerű sérülés esetén beugró, középszar Kwon pedig a 22. körben már húzható volt.

CB: Taron Johnson (18), Jaycee Horn (23), Anthony Brown (26)
Szokásomhoz híven bőven kivártam a CB húzással, sokat elmond rólam, hogy Johnsont még a 18. körben is reachnek éreztem...

S: Derwin James (6), Vonn Bell (8), Camryn Bynum (19)
A nagy LB rush alatt szép csendben elhoztam a legjobb S-t. Bell is prémium kategória, Bynum a 19. körben meg már steal. Ez az egység draft sikerült talán a legjobban.

K: Brandon McManus
Későn vettem észre a Kicker runt, a maradékból válogattam, de talán nem jártam rosszul.

P: Johnny Hekker
Szokás szerint azt hoztam, akinek sok dolga lesz.

HC: Dallas Cowboys
Hazabeszéltem.

Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
A kicsiket valójában senki sem képviseli. Már régóta. Ez a legnagyobb baj.
Ugyanazokat a hajmeresztő lózungokat halljuk most a Superliga ellenzőitől, amikkel a populisták a kenyerüket keresik. Komolyan mondom, tisztára olyan érzésem van, mintha egy biztosítós reklámot néznék. Ők is elmondják sokszor és sok helyen, hogy Ők csak és kizárólag értünk vannak és a mi érdekeinket képviselik. Na persze. Meg bankok is csak értünk vannak. Komolyan, kiket néznek hülyének?
Ez a leggyomorforgatóbb ebben a sztoriban, hogy hirtelen az UEFA és a nemzeti szövetségek is úgy tesznek, mintha ők eddig semmi mást nem képviseltek volna, mint KÖZÖS érdekeket. Engem egyébként annyira nem zavarna a hülyeségük, de mindig bosszant, ha hülyének néznek.
Mert azért azt ne felejtse el senki, hogy a ma szintén megszavazott BL átalakítás sem a kicsik érdekét képviseli. Megjegyzem, ott is drasztikusan nő a lejátszott meccsek száma, ennyit arról az érvről, hogy a Szuperliga miatt majd többet kell játszani a szegény focistának (aki fontmilliókat keres).
Amin egyébként még elgondolkodtam, az EUROSPORT meg gyakorlatilag minden francia médium dühös acsargását olvasva (eurosportot érdemes megkukkolni, teljes elgurult a gyógyszer), amihez kevésbé vehemensen, de a németek is csatlakoztak, hogy nem lehet az, hogy most bújik ki a szög a zsákból? Hirtelen láthatóvá válnak az UEFA szürke eminenciásai? (egyébként nyilván ez nem ilyen egyszerű, de érdekes gondolat 😀 )

Szerkesztette: Antonius

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 614
 www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezisek-kezise-godorne-nagy-mariann-minden-idok-legjobbja-2768711

1. Gódorné Nagy Mariann 99 pont, 2. Görbicz Anita 97, 3. Sterbinszky Amália 96, 4. Kökény Beatrix 71, 5. Radulovics Bojana 66, 6. Pálinger Katalin 40, 7. Farkas Ágnes 32, 8. Elekné Rothermel Anna 30, 9. Horváth Klára 25, 10. Siti Beáta 24.

Radulovics érthetetlenül alacsonyan van.
dawyd728
Kökény meg Görbicz meg érthetetlenül magasan.
warr_b
nekem nagyjából rendben van ez a lista, (nyilván a dobogó sorrendjén lehet vitatkozni, ez ízlés és szimpátia kérdése is, mindhárman korszakos világklasszisok) de nálam Köke nagyon véleményes top 10 ( az én rangsoromban Kocsis Böbe, aki volt a világ legjobbja vagy akár Rácz Mariann is előzi).
Siti Beát viszont egyenesen nem értem. Mit keres egy ilyen all time top 10 rangsorban???? Illetve ha Ő igen, akkor egy Szántó, egy Mátéfi, egy Pádár Ildit hová való?

Szerkesztette: Antonius

Cowboys 4ever.