Antonius

Dallas Cowboys

Antonius
Lakhely
Paks
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
1 657
Cowboys 4ever.



Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Hollandia vagy Németország
USzlovénia vagy Spanyolország
Svédország vagy Franciaország
Dánia vagy Brazília
Angola vagy Dél-Korea

Ez egy mini EB....

Nem lesz egyszerű bármilyen csoportot kapjunk
ThundersNFL a Paraszt
A franciák és a norvégok kiemelkednek.
Nem mondom, hogy mögöttük bármi lehet, ha tudjuk nagyjából ezt a játékot hozni, azzal bizony akár a 4 közé is lehet menni. De benne van a pakliban, hogy a csoportból sem megyünk tovább....
Az mindenesetre jó, hogy a norvégokkal nem tudunk egy csoportba kerülni.
gabokocka
Már kb 7 éve etetnek azzal a szar dumával minket, hogy a magyar női válogatott újra a világ élvonalába tartozik. Aztán azóta jött egy EB 7. hely, aminek az illetékesek örültek mint majom a ..... Nekem már egy db jó meccsnél sokkal több kell, hogy elfelejtsem azt a kb 40 - 50 szart, és a sok tét alatti összeomlást, amit ugyanezek a lányok összehoztak.

(még mielőtt valaki belém állna, hogy hogy lehetek ilyen (😊), én is örülök a kijutásnak és szeretném a jó eredményt kint is. De hinni, azt már nem tudok bennük)

Cowboys 4ever.
12 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Norvégok szépen beáraznak!
Vagy lehet csak félre akarjuk vezetni az olimpiai selejtezős ellenfeleinket?
Stoki
ennyit tudunk
Negritis, a vajda
Ennél tömörebben nehéz összefoglalni a lényeget és vitatkozni sem érdemes vele. Aki még abban a Nemzeti Szar által generált rózsaszín álomban él, hogy a női szakágunk a világ élvonalába tartozik, ajánlom megnézésre ezt a meccset (meg a svédek ellenit is majd az olimpiai selejtezőn, ha lesz tét nekik).
Nemhogy a norvég-frania-dán, hanem a középmezőny elején lévő svéd-német-holland trió is 6-8 gólokkal ver minket.
Sajnos valóban csak ennyit tudunk, ezt minden bántás nélkül mondom, hiszen évek óta ez a helyzet. Egy szimpla középcsapat, akiknek az is óriási siker, ha az olimpiára kijutunk, ami egyébként itthon, ezekkel az ellenfelekkel szemben reálisan meg kell, hogy legyen.

Cowboys 4ever.
12 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Azt nem gondoltam volna hogy keleten ilyen hamar meglesz nekünk az első kiemelès ráadásul liga elsősèg is közel van. Nem tudom jó e ez, hogy nem lendületből megyünk majd a POnak. Mindenesetre minden adott, hogy messzire jussunk, remélem nem szúrjak el.

Nyugaton meg csoda lenne ha a Rockets bejutna ès kb minek ès főleg azt sajnálnám ha GSW kárára, de ha már lehet, mièrt ne ☺️.
dande2
Háát, nekem vannak félelmeim, a kezdőnk nagyon brutál, de nagyon sérülékeny, az élen Porzival. Ha meg kidől bárki, nincs aki pótolja.
Emiatt én pont nem érzem, hogy komoly esélyünk lenne, akárcsak egy nagydöntőre is. Jövőre mélyíteni kell.

Cowboys 4ever.
12 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Randle műtét. Sajnálom ezt a Knickst. Azt nem vágom, ha elsőre műtétet választja, akkor lett volna bármi esélye visszatérni? Ha igen, akkor jó nagy balek.
dawyd728
A Knicksnek Anunoby jobban kell szerintem. A sajtó is Randle hiányán pörög, de ne felejtsd el, PO-ban nagy sansszal földbe áll emberünk.

Cowboys 4ever.
21 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Akkor rebuild?


warr_b
Nem feltétlenül, most még lesz egy last dance.
Btw, vajon Dak és egy (vagy két) first elég lehetne, hogy felcseréljünk a top 3ba most? Nagyot lesnék.

Cowboys 4ever.
27 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Allitolag Hankins Seahawks-hoz all kozel Gilmore meg Pats.

Eddig F az offseason.
Blevi
Hankins már szerintem alá is írt, nem?
rva
De igen.

Allitolag Hankins Seahawks-hoz all kozel Gilmore meg Pats.

Eddig F az offseason.
Blevi
Yep. Majd draftról megoldanak mindent... egyébiránt pénzünk az nincs sok.
Btw, Ti hová húznátok első három körben? Az én tippem O line, receiver és corner lenne.

Cowboys 4ever.
27 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
 www.nemzetisport.hu/kezilabda/2024/03/realitas-az-olimpiai-negyeddonto-es-az-erem-sem-elkepzelhetetlen
Nah ennek megint rohadt sok értelme van. Éremre kb lófing esélyünk van, Londonban is elszórakoztuk, ezzel a csapattal kb esélytelen.
NB2
nem véletlenül Nemzeti Szar...
Btw, el kell adniuk a lapot, az emberek meg most akarnak olvasni a kéziválogatottról. Kereslet - kínálat.
Az már egy másik kérdés, hogy a mesterségesen felsz.pott hangulat hatására majd mindenki szar lesz, ha kizúgunk a csoportból. (ne legyen így). Egyébiránt sok szakértő szerint az olimpiára kijutni nehezebb, mint ott egy jó eredményt elérni.

Cowboys 4ever.
1 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Kirkelynek megköszönték Győrben. Van mit.
csipkelli
Fél szezon után.... szép. Személy szerint sose tartottam valami nagy edzőnek Kirkelyt, de azt gondoltam, hogy akik kiválasztották, azok igen.
Btw. ezzel a BL győzelemről is kvázi lemondott a csapat + lesz egy év jövőre, amit gyakorlatilag elengednek, hiszen így március közepén top edzőt szerződtetni már qrva nehéz, még a Győrnek is.
Mióta betették az elvtársak a lábukat oda, kezdenek elbukarestesedni a dolgok...

Szerkesztette: Antonius

Cowboys 4ever.
1 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Értem én, hogy úgy gondolja a Prescott-tábor, hogy Dakota Rayne top kategória, ezért úgy is kell fizetni - de azt nem értik meg, hogy a top kategóriához nem elegek a számok, azok disztribúciójának is megfelelőnek kell lennie.
Lehet a Gints meg a WTF ellen brillírozni, meg sok száz yardot dobni 140 feletti rating mellett, ha a rájászásban aztán csoki van, meg hetvenes rating. Az igazán nagyok akkor is hozzák magukat, amikor a golyók elkezdenek fütyülni.
slowmotion
irányítóból szerintem 3 kategória létezik
- önerőből képes a csapat teljesítményén javítani, és SB-t nyerni
- komoly supporting cast mellett képes SB-t nyerni
- képtelen SB-t nyerni bármilyen csapatban

az első kategóriába szerintem 2004 óta hárman tartoznak: Tom Brady, Patrick Mahomes és Josh Allen. (igen, ebből már csak ketten aktívok, és szerencsétlenségükre ugyan abban a divízióban vannak)
a második kategóriába sokkal többen tartoznak, csak az aktívak közül is vagy 12-15 ilyen jelölt van. ide sorolom Prescott-ot is, de a teljesség igénye nélkül Burrow, Lamar, Tua, Goff, Herbert, Cousins, de akár még Hurts, Lawrence vagy jelen állapotában A.Rod így 104 évesen. Purdy annyira speciális eset, hogy szerintem ő nem tartozik ide, ott a 49ers nyert volna SB-t Purdy ellenére (ha nyertek volna).
a harmadik kategóriába meg mindenki más, nyilván

az, hogy olyan irányítóba fuss bele, mint Mahomes vagy Allen, kb annyi az esélyed, mint egy lottó négyesre, és közben mennek az évek. szóval vagy elfogadod a tényt, hogy kénytelen vagy szarból várat építeni, vagy várod a csodát.

a fentiekkel a piac is tisztában van, lásd Cousins jelenlegi, vagy akár a Vikings-es szerződése. a csávó annyira MID amennyire valaki lehet, mégis sok százmillió dollár garantálttal húzta le a csapatait.
tehát amíg 32 csapat van, akik nyerni akarnak SB-t bármi áron, és kb fele annyi irányító van, akivel ez lehetséges, addig ezekért a játékosokért MINDENT megadnak ezek a csapatok. ezt az ügynökök is tudják, a játékosok is, meg a csapatok is. csak elfogadni nehéz
rva
Alapvetően egyetértek veled és a 3 kategória is valid szerintem, de kicsit talán túlságosan is leegyszerűsítetted. Egy SB győzelemhez nem elég az off (ebben az esetben ugye feltételezzük, hogy az irányító emel az off teljesítményén, nem csak "nem cseszi el", coaching és def is kell hozzá. Az irányítókat a 2 utóbbi alapján is érdemes megvizsgálni tehát. Ki az, aki coaching és def nélkül is képes nyerni (nyilván senki) és ki az akinél a 3-ból elég mondjuk 2-nek extrának lennie, a 3.-nak meg mondjuk jónak, de minimum átlagosnak.
A mi esetünkben (szerintem) átlagos coachingról beszélhetünk és extra defről, ha nincsenek kulcshiányzók, különben a def is "csak" jó. Az off-ot extrának szintén nem nevezném, de jónak igen, ami Dak érdeme is, hiszen hozzátesz (a hozzáadott érték nagyságán lehet vitatkozni, de ettől még a létezése szerintem valid).
A kérdés tehát igazából így hangzik: elég -e Dak az átlagos coaching és a jó/extra def mellett? Ha válasz nem, akkor felesleges neki 1 dollárt is adni, hiszen akármekkora is a hozzáadott értéke, a végeredmény akkor sem lesz SB. Egy one and done-t pl. Minshew-vel is tud a csapat, de minimum harcban lesz a PO-ért. Ha a válasz viszont igen, akkor meg bőven megér 60 misit is évente, hiszen csak hozzá kell adni a teljesítményéhez az extra coachingot és az extra def-et.
Elvben persze könnyebb extra edző(ke)t találni, mint olyan irányítót, aki emel az off-on és a def-en is lehet javítani szabadügynökök/edzők hozzáadásával, de mint az utóbbi jó pár év bizonyítja számunkra, azért ez nem olyan egyszerű.
Az én véleményem az, hogyha klappol minden, Dakotával képes SB-t nyerni a csapat, a gond az, hogy sajnos ilyen még nem fordult elő (illetve egyszer, de akkor meg a god mode-ba kapcsolt Rogers elintézett minket). Ha viszont sosincs olyan, hogy minden klappolna, akkor meg minek erőlködünk valakivel, aki akkora szintet nem tud emelni, hogy a többi extra hiányát elbírja a csapat?
Btw, én legszívesebben azt látnám, hogy robbantjuk ezt a csapatot, akkor legalább a remény meglenne pár évig, mert ez a mostani a Nation nagy részénél már csak apátiát képes kiváltani (kivéve talán Sooter Magrudert, de még benne sem vagyok biztos 😀)

Cowboys 4ever.
2 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Nem láttam a meccset szerencsére, a lányom névnapját ünnepeltük.
Egyébként semmi meglepő nem történt. Sajnos.
Ilyenkor nem szeretem magamat:
Ami a középdöntős meccseket illeti, Ausztria és Horvátország ellen 50-50% esélyünk van (az osztrákok ellen kicsit több talán, de őket meg nagyon vinni fogja a lendület, mi meg bármikor elhihetjük, hogy a bab is hús).

A teljesség igénye nélkül:
ÁLMODHATUNK NAGYOBBAT – MÁTHÉ DOMINIK
VÉGRE ELHISZIK MAGUKRÓL, HOGY NYERTES ALKATOK - CHEMA

A szövetség reakciója pedig egyenesen röhejes:
A szövetség szakmai igazgatójától, Juhász Istvántól azt kérdeztük, össze tudná-e foglalni három pontban azt, mi okozta ezt a sporttörténelmi eredményt, Elsőnek a csapat és a szakmai stáb szimbiózisát emelném ki: vakon megbíznak egymásban. Másodiknak azt, hogy a kapitány, Chema Rodríguez remek stratégiát alkotott a tornára, harmadszor és nem utolsósorban pedig ehhez nagyon jól gyúrta össze megbonthatatlan egységgé a fiatalokat és a rutinosabb játékosokat.
Nem azzal van gond, amit mondott, bár abba is bele lehet kötni. DE NEM VONOK LE VÉGKÖVETKEZTETÉST 3 MECCS UTÁN EGY VILÁGVERSENYRŐL, AMIKOR MÉG 5 MECCS HÁTRA VAN!!!!
Pontosan ezért lehet megérteni azokat, akiknek semmi kedvük hozsannázni magyar kézilabdacsapatot 2-3 meccs után.

Cowboys 4ever.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 657
A negatív hangulatra valóban nincs semmi okunk, de a hurráoptimizmusra sem.
Nem tudom honnan hallottátok azt, hogy semmi esélyünk a csoportban (max itt pár embertől, akik elég régen néznek kézilabdát ahhoz, hogy lássanak pár felsz.pott magyar csapatot lebőgni - btw én nem tudom őket elítélni ezért). Aki reálisan nézte a csopit az EB előtt, az igenis elvárta a továbbjutást innen, akár 3 győzelemmel is (bár nem vagyok szakértő, de ezt még én is be mertem kommentelni az eb előtt), a világranglista lóf.szt nem számít, butaság arra hivatkozni. Montenegró jó csapat, de nincsenek kiemelkedő játékosaik, szerbeknek vannak kiemelkedő játékosaik, de nem jó csapat - izland ellen meg 1-2 kivételtől eltekintve hagyományosan menni szokott.
Ahogy arra is számítani lehetett, nem a támadójáték húzta a csapatot, inkább védekezésből próbáltunk építkezni, de itt nagy kérdés volt a kapusok teljesítménye - ilyen szempontból valóban pozitív meglepetés a válogatott játéka, főleg Palasicsé. De arra számítani - sajnos - hogy egy 21 éves kapus egy EGÉSZ eb-n képes konzisztens, kiegyensúlyozott teljesítményre, nagy dőreség lenne, a tapasztalatok legalábbis ezt mutatják . aztán ne legyen így. A csapatvédekezés ugyanis túl sokat köszönhet a kapus teljesítményének ahhoz, hogy ha az visszaesik, akkor ugyanúgy legyen védekezés, ha padig nincs def, akkor a rozoga támadójátékunk is össze fog omlani mint a kártyavár, mert elől nem lesz meg a türelem végigjátszani a játékokat.
Ha mindezt végiggondoljátok, már könnyebben érthető, hogy miért ellenszenves az embereknek azt hallani - akár a tv-ben, akár itt, hogy leuraltuk ezt a csoportot. Nem. Nem mondom azt hogy szerencsénk volt (bár a bíráskodásra nem lehet szavunk, akármit is mondjon a világtalan m4-es kommentátor), de a magyar csapat működése nagyon nüanszoktól függ, amelyek meccstől - meccsre változhatnak, így én azért nem merném kijelenteni, hogy klasszis csapatunk van. Nem, ez egy középcsapat, amelyik időnként képes ilyen teljesítményekre is (ahogy más középcsapatok is időnként - lásd: izland, vagy portugália), de sajnos képes a másik irányba is kilengeni. Ha már reális képet akarunk nézni, a realitás ez.
Ami a középdöntős meccseket illeti, Ausztria és Horvátország ellen 50-50% esélyünk van (az osztrákok ellen kicsit több talán, de őket meg nagyon vinni fogja a lendület, mi meg bármikor elhihetjük, hogy a bab is hús), a németek és a franciák természetesen óriási favoritok, ott már kevés lesz a "magyaros virtus" előreláthatólag - aztán ne legyen igazam. Ettől függetlenül, ha az 5. helyért játszunk majd, az egy óriási teljesítmény lesz.

Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Ja igen, az meg külön pikáns, hogy az az UEFA nyalja most fényesre a politikusok sejhaját a politikai beavatkozásáért (ami az angoloknál meg is történt - nyilván mondani sem kell, hogy példátlan eset!!!!), aki nem is olyan régen még eltiltott egyes szövetségeket, mert politikai beavatkozás történt az ország futballéletébe.
Ezek után mondja még valaki, hogy az UEFA egy őszinte, korrekt, mindenki érdekét néző szervezet, akitől a futball minden résztvevője egyenlő bánásmódra számíthat....

Szerkesztette: Antonius

Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Bevallom, ez a draft eléggé kimaradt nálam egyéb elfoglaltságok miatt, nagyrészt csak a harmadik nap után olvastam utána a pickjeinknek. Egy kis összefoglaló, ha valaki ugyanúgy járt mint én és nincs sok infója az új játékosainkról:

1. Tyler Smith. T.
Elónyök:
Tyler Smith játéka az erejére és átlagon felüli mozgáskordinációjára épül. Átlagon felüli a lábereje és alsó testének erőkifejtése is, ezeket hívja segítségül, hogy teret nyisson a futójátékoz, amiben már most is kiemelkedő. Ha kezei elérik a védő testét, onnantól figyelemre erővel és ügyességgel irányítja az ellenfelet. Mi több, rendelkezik az úgynevezett befejező mentalitással is, hogy a földre kényszerítse ellenfeleit. Passzvédelemben nagyon nyers még a texasi születésű játékos, de előnye, hogy könnyen lehorgonyoz, ez a tulajdonsága pedig később csak javulni fog, ahogy finomítja a technikáját. Domináns ereje és meglepő mozgékonysága segít neki, hogy kiküszöbölje a helytelen szögek választásából adódó rossz helyezkedését. Ezen felül az atletikus mozgási képességei lehetővé teszik számára, hogy húzzon, átmásszon és át is nyúljon ellenfelein valamint lefelé is blokkoljon. Hatékonyan jut el a backfieldre és ha már ott van, pusztít is. Passzblokkolóként Smith jól tükrözi le ellenfelének mozgását a kontakt előtt és utána is. Amikor őserővel vagy kontrával kell szembenéznie, Smith kiemelkedő hatékonysággal lép oda. Rugalmas derekából és bokájából adódóan, testsúlyát megfelelően képes áthelyezni. Emellett a Tulsa üdvöskéje szilárd lábbal tartja meg az ütéseket is.
Megvan a kellő magassága ahhoz, hogy megbirkózzon az NFL ellenfelekkel is. Annak ellenére, hogy az AAC-ben játszott, karrierje során végig magas szintű ellenfelek ellen harcolt és nem is vallott szégyent.

Hátrányok:
Bár a Tulsa left tackle-je kellően atletikus, a játék technikai aspektusaiban bőven fejlesztésre szorul. Smith elsősorban függőleges és 45 fokos szögeket vesz fel, ennek következtében nehézségei vannak a gyors első lépésekkel rendelkező védőkkel szemben és azokkal szemben is, akik jól időzítik a snapet. Hasonlóképpen, Smith túl gyakran fut üresbe is, mert inkább üldözi az ellenfeleit, ahelyett, hogy csak távol tartaná őket. Emiatt rendszeresen túl is lő a célponton. Következetlen súlyelosztása miatt is rendkívül sebezhetővé válik, ha sebességből támadják. Ezen felül Smith helyezkedésnél és a passzkísérleteknél is bizonytalan lábmunkát mutat. Rendszeresen beszűkíti az alapterületét, ami hátrány erejének és az irányváltási képességének. Hanyag lábmunkája csökkenti az irányítási képességét, miközben a védőket hátrafelé tereli. Ráadásul Smith a kezeit a derekán tartja, amikor nincs elfoglalva; ez késői és széles ütéseket eredményez, miközben a védőket a hatókörébe próbálja terelni. További hibája, hogy amikor az a feladata, hogy leváljon és új védőt találjon a blokkoláshoz, elveszettnek tűnik. Súlyos hibája, nem mindig játszik a sípszóig, olykor hamarabb leáll.

Összefoglalóan:
Tyler Smith, aki 2020-ban All-AAC első csapatos és freshman-ként All-American volt, ritka ereje és átlagon felüli mozgási képességei miatt a jövő egyik franchise tackle-je lehet. Ha a technikáját rendbe teszik, azon nyomban egy másik szintre lép.
Smith már most egy korai high-end swing backup vagy low-end starter, Pro Bowl potenciállal guard vagy tackle poszton, bármilyen blokkolási rendszerben.

2. Sam Williams, DE
Elónyök:
Magas defensive end, aki a hármastól a kilences technikáig bárhol bevethető. Gyors, jól kapja el a snapet, ami előnyt biztosít neki a blokkolókkal szemben, emellett kellően hajlékony is. A sebességet erőre váltja, és ezzel vissza is löki ellenfeleit. Williams kihasználja a magasságát és gyakran támadja a blokkolók mellkasát, például hosszú karjával, ami a belső pályát is megnyithatja számára, de a külső vállat is képes támadni. Erős kezei lehetővé teszik számára, hogy érvényt szerezzen akaratának, és megforgassa a blokkolókat, hogy ebből szögeket alakítson ki magának. Azt is felismeri, ha a blokkoló túlfordul, ilyenkor befelé kontrázik. Átlagon felül hajló bokával rendelkezik, így külső vállról is tud az irányítóhoz sodródni. A futójátékban Williams gyors kezeit használja arra, hogy legyőzze és zavarba hozza a blokkolókat. Minden snapben nagy erőfeszítéssel játszik, lerohanja az ellenfeleket, és következetesen a sípszóig játszik.

Hátrányok:
Lábainak illetve egész alsó testének ereje bőven hagy kívánnivalót maga után, ez akkor mutatkozik meg igazán, amikor megpróbálja terelni a blokkolókat. Vállai általában túl magasan vannak, ami lehetővé teszi a támadók számára, hogy befolyást gyakoroljanak rá. Képtelen elnyelni az oldalról érkező ütéseket, így ilyenkor véget is ér számára az játék érdemi része. Sebessége inkonzisztens, kirobbanása a falból csak átlagos. Első lépésének robbanékonysága hiányzik ahhoz, hogy áttörjön a blokkolókon, amikor megnyílik egy sáv. Képtelen a vállát a rohanás csúcsán megdönteni, illetve gyakran túlságosan reaktívan és bármilyen terv nélkül rohan. A kezeinek következetlen elhelyezése miatt, ha elhibázza a célpontot, könnyen elkapják, és kibillentik az egyensúlyából. Ezen felül számos off field problémája is van és a pályán is fegyelmezetlen.

Összefoglalóan:
Kellően magas és jó felépítésű defensive end, jó felső testtel, de gyenge alsóval. Erős kezei vannak és a blokkolókon keresztül is tudja érvényesíteni az akaratát azzal, hogy megforgatja őket és szögeket alakít ki magának. Deréktól lefelé azonban gyenge és szenved magas válltartása miatt is. Mindezektől függetlenül lehet a jövő kezdő defensive end-je, aki újoncként még rotációs szerepet tölthet be. Átlagos atletikussága azonban korlátozza a plafonját és választ kell adnia a karakterével kapcsolatos kérdésekre is..

Pff elemzés: Az Ole Miss játékosának, Sam Williamsnek őrületes get-off-ja van egy defensive endhez képest, aki 6 láb 4 magas és 261 font. 4,46 másodperces 40 yardja a 2. legjobb volt a pozíciójában lévő játékosok között, az erő azonban masszívan hiányzik a játékából. Az elmúlt szezonban karrierje legjobbját, 78,1-es PFF-osztályzatát kapta, de az NFL-ben még fejlődnie kell a kontrákban, ha folyamatosan nyomást akar gyakorolni az irányítóra.

3. Jalen Tolbert, WR
Összefoglalóan:
Tolbert volt a South Alabama passzjátékának középpontja. 129 targetből 82 elkapást hozott össze 1474 yardért és nyolc touchdownért 2021-ben. Egyetemi pályafutását 306 targetből 178 elkapással, 3139 yarddal és 22 touchdownnal fejezte be. Tolbertet az év Sun Belt támadójátékosának választották, és kétszeres első csapatos All-Sun Belt-jelölt is volt.
A Senior Bowl-on olyan teljesítménye nyújtott, hogy ő volt az egyik legjobb elkapó az eseményen. Simulékony természete, lábmunkája és mérete/gyorsasága jó tulajdonságok, de kezeivel következetesebbnek kellene lennie. Képes nagy játékokra és elszakadásokra is, egy megbízható elkapó opció, aki ideális esetben a 2. nap egyik választása lehet.

Pff elemzés: Tolbert nagyon jó értéket képvisel a második nap végén. A 6 láb 2 magas, 194 font súlyú wide receiver a 2021-es év egyik legjobb mélységi célpontja volt. Ebben a szezonban 646 mélységi yardért volt felelős, ami az ötödik legtöbb volt az FBS-ben. Tolbert volt a South Alabama offense mindenese, és ki is hozta a legtöbbet ezekből a lehetőségekből, 3,16 yardot termelt route-onként. A sebessége a mélységi útvonalakon és labdakezelése is egyaránt jó kiegészítője lesz a Cowboys elkapószekciójának.

4. Jake Ferguson, TE
Elónyök:
Ferguson egy tapasztalt és versenyképes tight end, aki in-line és H-back –ként is bevethető. Kiváló futásblokkoló, legyen szó zónáról vagy gap/powerről, a támadók bízhatnak benne, hogy technikájának és elit keménységének köszönhetően ritkán veszít. A legjobb teljesítményt in-line blokkolóként nyújtja, jól pozicionálja magát széles állással és alacsony válltartással miközben a célpontjához közelít. Rendszeresen a védők mellkasába lövi a kezét, és megvan a fogóereje ahhoz, hogy fenntartsa a blokkját, miközben a lábaival következetesen dolgozik. Ferguson bebizonyította, hogy képes egy az egyben blokkolni defensive endeket, linebackereket és defensive backeket is és még screenben is hatékonyan. Akkor is megbízható, amikor passzvédelemben kell helytállnia, mivel nagyon jól használja a kezét és képes a linebackereket és a defensive backeket kiszorítani a zsebből. A passzjátékban is képvisel hozzáadott értéket azáltal, hogy zone coverageben és a red zoneban is talál lyukakat, ahol az elkapási rádiusza nagyon hasznos az irányítók számára. Ragadós és megbízható kezekkel rendelkezik, mivel a feje felett és a térde alatt is képes elkapni. Soha nem adja fel a playt és akkor is képes csatát nyerni, ha egy védő a nyakában liheg.

Hátrányok:
Ferguson nagyon megbízható, de nem rendelkezik olyan atletikus tulajdonságokkal, amelyek garantálnák a magas plafont. Kissé vékony, emiatt kérdéses lehet, hogy hogyan állja meg a helyét egy az egy ellen az NFL méretű védőkkel szemben. Átlagos atletikussága és annak hiánya, hogy útvonalfutásával megtévesze az ellenfeleket, rontja az elszakadási képességét coverageben, és nincs meg a mozgékonysága és a kellő irányváltási képessége sem ahhoz, hogy elkapás után legyőzze védőjét. A Wisconsin korlátozta szerepét elkapóként és arra kérte, hogy egy sparse route tree –t fusson.

Összefoglalóan:
Egy old school in-line tight end, aki rendkívül versenyképes és technikailag kifinomult blokkoló, ragadós kezekkel, de csak átlagos atletikussággal rendelkezik, és hiányzik belőle a precíz és változatos útvonal futás képessége is.

5. Matt Waletzko. T.
Összefoglalóan:
Matt Waletzko rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amire egy tackle-nek szüksége van az NFLben: kiváló magassággal, jó atletikussággal, futball IQ-val és mozgáskészséggel rendelkezik, de neki is hiányos a technikai képzése. Emellett egy kis időt el kell töltenie a konditeremben is, hogy egy kicsit erősebb legyen. Sok munkát kell még elvégeznie, így eltarthat pár évig, mire készen áll arra, hogy kezdő legyen az NFL-ben.
A csapatoknak sok mindent kell mérlegelniük a draftértékét illetően. Waletzko lehet, hogy csak néhány év múlva lesz kész, használhatósága pedig valószínűleg csak a külső zónás rendszerre korlátozódik, és csak tackle-ként lesz használható. Ezek miatt több csapat is le fogja venni őt a boardjáról. Azonban azok a csapatok, amelyek külső zónás sémát használnak, és képesek időt adni neki a tanulásra, akár jól is járhatnak vele.
Összességében Waletzkonak jó a testfelépítése, ezt pedig nem lehet tanítani, de tovább kell fejlesztenie az erejét és a termetét, mielőtt készen állna az NFL-ben való játékra. Bőven van benne upside, de türelemre lesz szüksége.

5. DaRon Bland, CB.
Elónyök:
Egy hosszú karú outside cornerback, aki nagy sebességgel rendelkezik, ez pedig lehetővé teszi számára, hogy az elkapókat vertikálisan kísérje. Nagyon jó tükrözési képességei vannak vertikális síkon, jó szemekkel rendelkezik, és képes megállítani és megragadni a curlöket and comebackkeket. Visszafutási sebessége átlagon felüli. Magasságának köszönhetően képes az elkapó mögül is lehalászni a labdát, és kedvezőtlen helyzetekből megzavarni az elkapásokat. Az elkapásig játszik, ami mutatja versenyképességét is. Bland hajlandó felvenni a blokkolókat is és keményen küzd, hogy outside leveraget szerezzen. Mentálisan nagyon erős, amivel pickeket is képes szerezni.

Hátrányok:
A mindössze egyéves kezdő tapasztalattal rendelkező Bland hajlamos a kapkodásra. Az első lépése átlag alatti, mivel hiányzik belőle a ruganyosság. Szegmentált mozgású és feszes csípővel is rendelkezik. A tight endek ki tudják őt útni az elkapásnál. Emellett gyenge szerelő, mivel nem tud megbízhatóan felzárkózni és befejezni.

Összefoglalóan:
Hosszú karokkal és nagy sebességgel rendelkező outside cornerback. Bland képes vertikális útvonalakon lekövetni az elkapóját és a hosszát kihasználva meg is zavarni az elkapásokat. Azonban merev csípője van, és hiányzik belőle a kívánt rövidtávú mozgékonyság és robbanékonyság ahhoz, hogy coverageben következetesen sikeres legyen. Egy olyan rendszerben, ahol gyakran kell mély útvonalakat fedeznie, fejlődésre képes cornerbacknek számít. Ha javul a szerelése, akkor megbízható special teamer lehet, akiben megvan a potenciál ahhoz, hogy megbízható backup vagy alacsony szintű kezdő legyen.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Eljinxeltük a csapatot a továbbjutásig 😊
Heisman Trophy
Iktriad olyan büszke lenne ránk... 😀

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Nem akarom már tovább bántani szegényeket, de ezt az egy mémet még beteszem, ezen (kínomban) jót nevettem.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Hát srácok, engem most hangyafasznyit sem érdekel, hogy nyertük meg ezt a meccset, kib.szottul örülök a Wnek. Majd holnap lehet elemezni. Lesz mit...
Btw ha ez a W nem rántja össze a csapatot és nem ad egy óriási lökést, akkor semmi.
Annyit még, hogy mélységes részvétem a Falcons fanoknak, ők nem ezt érdemelték volna.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Haaat ez wtf. Elmentem focizni h most jön az igazság pillanata erre baszki
csebi
A dán - orosz meccs után megismétlik majd, most mondták

Cowboys 4ever.
több mint 1 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
Paks Cowboys draftértékelő:
Tegnap volt egy kis szabadidőm este, így Idén mélyebb tier-ekkel készültem a draftra, mint szoktam, aminek meg is lett az eredménye, kb a 17.körig viszonylag magabiztos voltam - ami annyit jelent, hogy csak kb. a pickek felét reacheltem - , utána viszont olyan vakrepülésbe kezdtem, hogy...
Na de mutatom a végeredményt.

QB: Herbert (3.), Trubi (20.).
Az első nagy reach rögtön a 3. körben jött. Úgy indultam neki a draftnak, hogy Ekelert el kell hoznom (5. helyről húztam), különben dől az egész taktikám, ami éppen hogy sikerült is. Utána lesem az értéket. Megfogadtam viszont, hogy QB-t csak akkor húzok az 5-6. körnél hamarabb, ha a top 3-amból bent lesz valaki, s mivel féltem, hogy a 4. köriig túl sokat kell várnom és addig lesz QB rush, így lecsaptam Justinra. Justin nem, de nyilván Lemar még az 5. körben is elérhető lett volna.... szal csak a szokásos...
Trubi szolíd átlag lesz szerintem, nem lesz szar, de majd meglátjuk.

RB: Ekeler (1), Etienne (2), James Cook (15)
Ezen nagyon nincs mit ragozni. Nagy futó rush volt, szerencsém volt, hogy bennmaradt Etienne a 2. kör végén., az én boardomon Ő sokkal előrébb volt. Cook sleeper, én sokat várok tőle is.

WR: Michael Thomas (4), Kadarius Toney (11), Skyy Moore (16.), Jalen Tolbert (17), KJ Hamler (24)
Ezt nem kapkodtam el, tudtam hogy lesz még használható wr későbbi körökben is és így is lett. Thomas elképesztő steal a 4. körben (szerintem), sokan elfelejtették, pedig amikor nem volt sérült, a liga egyik legjobb elkapója.Az új rendszerben Toney is hozhat majd pontokat. A többi sleeper.

TE: Dallas Goedert (10.)
Nem hittem a szememnek, hogy Gödény bent van még a 10. körben, nálam Ő még pont a TE 1-es tier végén szerepel. Mivel így szokásomtól eltérően van használható TE, nyilván a 3. héten season ending injury jön szegénynek...

DT: Jonathan Allen (14.), David Onyemata (25.), Christian Barmore (28)
Általában ezt a posztot is leszarom, de érthetetlen agyzsibbadástól lekábulva bereacheltem Allent a 14. körben.

DE: Rashan Gary (12), Maxx Crosby (13.)
A DE boardom tetejéről bent volt még ez a 2 játékos a 12-13. körben, nem is hagytam ki a ziccert. Kicsit ezt is reachnek éreztem, de ekkor már javában dübörgött a DE rush és ők itt már értéken jöttek.

LB: Devin White (5), Zach Cunningham (7), Dre Greenlaw (9), Kwon Alexander (22)
Itt szerencsém volt, nálam White top 5 LB, nem is értettem, hogy maradt bent az 5. körben ekkora LB rushban, de örültem, mint majom a faxának. Zach és Dre is értéken jött, a menetrendszerű sérülés esetén beugró, középszar Kwon pedig a 22. körben már húzható volt.

CB: Taron Johnson (18), Jaycee Horn (23), Anthony Brown (26)
Szokásomhoz híven bőven kivártam a CB húzással, sokat elmond rólam, hogy Johnsont még a 18. körben is reachnek éreztem...

S: Derwin James (6), Vonn Bell (8), Camryn Bynum (19)
A nagy LB rush alatt szép csendben elhoztam a legjobb S-t. Bell is prémium kategória, Bynum a 19. körben meg már steal. Ez az egység draft sikerült talán a legjobban.

K: Brandon McManus
Későn vettem észre a Kicker runt, a maradékból válogattam, de talán nem jártam rosszul.

P: Johnny Hekker
Szokás szerint azt hoztam, akinek sok dolga lesz.

HC: Dallas Cowboys
Hazabeszéltem.

Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 657
A kicsiket valójában senki sem képviseli. Már régóta. Ez a legnagyobb baj.
Ugyanazokat a hajmeresztő lózungokat halljuk most a Superliga ellenzőitől, amikkel a populisták a kenyerüket keresik. Komolyan mondom, tisztára olyan érzésem van, mintha egy biztosítós reklámot néznék. Ők is elmondják sokszor és sok helyen, hogy Ők csak és kizárólag értünk vannak és a mi érdekeinket képviselik. Na persze. Meg bankok is csak értünk vannak. Komolyan, kiket néznek hülyének?
Ez a leggyomorforgatóbb ebben a sztoriban, hogy hirtelen az UEFA és a nemzeti szövetségek is úgy tesznek, mintha ők eddig semmi mást nem képviseltek volna, mint KÖZÖS érdekeket. Engem egyébként annyira nem zavarna a hülyeségük, de mindig bosszant, ha hülyének néznek.
Mert azért azt ne felejtse el senki, hogy a ma szintén megszavazott BL átalakítás sem a kicsik érdekét képviseli. Megjegyzem, ott is drasztikusan nő a lejátszott meccsek száma, ennyit arról az érvről, hogy a Szuperliga miatt majd többet kell játszani a szegény focistának (aki fontmilliókat keres).
Amin egyébként még elgondolkodtam, az EUROSPORT meg gyakorlatilag minden francia médium dühös acsargását olvasva (eurosportot érdemes megkukkolni, teljes elgurult a gyógyszer), amihez kevésbé vehemensen, de a németek is csatlakoztak, hogy nem lehet az, hogy most bújik ki a szög a zsákból? Hirtelen láthatóvá válnak az UEFA szürke eminenciásai? (egyébként nyilván ez nem ilyen egyszerű, de érdekes gondolat 😀 )

Szerkesztette: Antonius

Cowboys 4ever.