Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 9 éve
uram isten, pedig még be is jött a csel...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Mr. Shutdown szépít.
több mint 9 éve
loool a hazai pálya mindig segít 😀sztem is
Rodgers sztem simán nem volt bent, ez meg simán bent volt...Borbinho
Liverpool Fc
több mint 9 éve
anarfa
477
Na ne már!
több mint 9 éve
loool a hazai pálya mindig segít 😀 Rodgers sztem simán nem volt bent, ez meg simán bent volt...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
csak szeretnénk egy infarktusos meccsetKampmana zebra nem akar 😀
több mint 9 éve
kíváncsi vagyok Caldwell mit mond majd, miért pihentette Riddicket addig, amíg elment a meccs..BorbinhoEgyszeri anomália volt, azt mondta 3 meccsel ezelőtt.
Azóta is pihen.
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 878
hát ez tisztább volt mint a bicebócánké
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Riddicket csak most vedd elő Lombardi tényleganarfaa PO-ra tartogatta 😊
több mint 9 éve
anarfa
477
Riddicket csak most vedd elő Lombardi tényleg
több mint 9 éve
Kampman
28 323
csak szeretnénk egy infarktusos meccset
több mint 9 éve
kíváncsi vagyok Caldwell mit mond majd, miért pihentette Riddicket addig, amíg elment a meccs..
több mint 9 éve
szellemi csatát fegyvertelennel ugyebár...😊Nálam az veri ki a biztosítékot, aki ilyet íranarfaA csapatod nem annyira , bocs de 1 héten belül 2 ugyan olyan szitu, kicsit kiveri a biztosítékot..nando89Kullogjatok haza parasztok..nando89Szép...anarfa
több mint 9 éve
SBL
2 215
Az, hogy a csapatban van egy-két ilyen tahó nem a fanok bűne.Nálam az veri ki a biztosítékot, aki ilyet íranarfaA csapatod nem annyira , bocs de 1 héten belül 2 ugyan olyan szitu, kicsit kiveri a biztosítékot..nando89Kullogjatok haza parasztok..nando89Szép...anarfa
több mint 9 éve
nfl.com-on először 34-14, aztán 28-14.az oldal is velünk van
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
nálam is ugyan úgy ne izgulj 😕Nálam az veri ki a biztosítékot, aki ilyet íranarfaA csapatod nem annyira , bocs de 1 héten belül 2 ugyan olyan szitu, kicsit kiveri a biztosítékot..nando89Kullogjatok haza parasztok..nando89Szép...anarfa
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kampman
28 323
game winning interception után onside punt is a Green Bay meccsén val először 😀 LELBorbinhomindig is innovátor csapat voltunk
több mint 9 éve
anarfa
477
Nálam az veri ki a biztosítékot, aki ilyet írA csapatod nem annyira , bocs de 1 héten belül 2 ugyan olyan szitu, kicsit kiveri a biztosítékot..nando89Kullogjatok haza parasztok..nando89Szép...anarfa
több mint 9 éve
game winning interception után onside punt is a Green Bay meccsén val először 😀 LEL
több mint 9 éve
nando89
3 901
A csapatod nem annyira , bocs de 1 héten belül 2 ugyan olyan szitu, kicsit kiveri a biztosítékot..Kullogjatok haza parasztok..nando89Szép...anarfa
több mint 9 éve
így vanKullogjatok haza parasztok..nando89ezt vétózom, 1-2 ember miatt nem az az egész Lionsbalazs799
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.