Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 9 éve
hát azért nem hinném, mióta visszaállt kérszer meggondolja hova mozog ki a zsebből. De még mindig sokkal jobban ficánkol , mint Flynn bármikor tenné.kigyóóóóó azért tökös gyerek ez az Áron 😀gamerkrAzért leírhatjuk, hogy a sérülés fele egy nagy dráma volt.Bazzani
több mint 9 éve
még nincs vége!HegeElméletileg nincs. Gyakorlatilag vége.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Celtic
419
Ugy néz ki elbuktuk. Jöhet a DallasAkkor ez megvan. 2. kiemelés is.CelticNE jinxeljGergőbácsi
több mint 9 éve
nando89
3 894
ez tuti nincs bent !
több mint 9 éve
anarfa
477
Akkor ez megvan. 2. kiemelés is.CelticHát azért nem kéne ezt így kijelenteni
több mint 9 éve
net problémák miatt azt nem láttamtényleg egy sérült AR nek kell sneakolnia? OMGbalazs799próbáltunk mást az első negyedben, nem mentKampman
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kampman
28 290
ezt hogy érted? nem is fájt neki annyira? vagy mi reagáltul túl?kigyóóóóó azért tökös gyerek ez az Áron 😀gamerkrAzért leírhatjuk, hogy a sérülés fele egy nagy dráma volt.Bazzani
több mint 9 éve
.brk
1 890
remélem azt vágjátok, hogy Rodgers ezzel a meccsel bebiztosította az MVP címet.(halkan jegyzem meg, nem csodálkoznék ha ezért akart volna visszajönni mindenképp)
több mint 9 éve
Biztosan csak dráma volt.kigyóóóóó azért tökös gyerek ez az Áron 😀gamerkrAzért leírhatjuk, hogy a sérülés fele egy nagy dráma volt.Bazzani
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Lecsó
3 115
Sztem ez nem volt meg
több mint 9 éve
woland77
66
kíváncsi vagyok Cutler én nem tudom mi lehetett de szép volt. lehet, h egy Cutler már melegítőben nézne egy ilyen meccsetkigyóóóóó azért tökös gyerek ez az Áron 😀gamerkrAzért leírhatjuk, hogy a sérülés fele egy nagy dráma volt.Bazzani
több mint 9 éve
Rubens
830
Azt megkérdezhetem hogy hány éves vagy?kigyóóóóó azért tökös gyerek ez az Áron 😀gamerkrAzért leírhatjuk, hogy a sérülés fele egy nagy dráma volt.Bazzani
több mint 9 éve
SBL
2 213
tényleg egy sérült AR nek kell sneakolnia? OMGbalazs799Ma 19-re kérünk lapot! Nem először! Remélem több ilyen nem lesz!
több mint 9 éve
Kampman
28 290
tényleg egy sérült AR nek kell sneakolnia? OMGbalazs799próbáltunk mást az első negyedben, nem ment
több mint 9 éve
Sittoné a TD egyébként! Kiszedte az embert az másik hogy valszek visszanézés után sztem elvehető (talán)
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Akkor ez megvan. 2. kiemelés is.CelticNE jinxelj
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
@WesHod Jordy Nelson is the all-time single season yardage leader in franchise history and first to go over 1,500 yards in a season
több mint 9 éve
kibaszott tökös, mondjuk szerintem egy sérült QB-tól ez várták legkevésbé
több mint 9 éve
Celtic
419
Akkor ez megvan. 2. kiemelés is.
több mint 9 éve
kigyóóóóó azért tökös gyerek ez az Áron 😀gamerkrAzért leírhatjuk, hogy a sérülés fele egy nagy dráma volt.
több mint 9 éve
tényleg egy sérült AR nek kell sneakolnia? OMG
Liverpool Fc
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
ez kész
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi