Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 9 éve
Celtic
419
NA Crosby.....
több mint 9 éve
Lecsó
3 115
Szerintem mehetne is. Azt a védőnek is tudni kellene, hogy amikor a földön van a támadó akkor ahogy hozzáér, vége. Tehát nincs értelme lezúzni.jó de akkor ilyenkor simán mehetne egy unneszeszeri is ennyi erővel...ghstzRHa a labdát üti először akkor fumble, asszem.Bazzaninem, ezt mondta Perreira. Abban a pillanatban amint hozzáér, down by kontakt, hiába a labdát ütötte ki :\ Kár, hogy Caldwell nem fogta felBorbinho
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Közben a Pistons verte a Cavs-et. 😊Bazzanitegnap a Red Wings is nyert 😀
több mint 9 éve
ez sima, csak nehogy kihozzuk magunkat FG távról.ja, már kihoztuk.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Közben csendben elbuktuk a meccset.Bazzaniugyan már, ezt te sem gondolhatod igazán komolyan. mintha nem lett volna pár kiváló 4. negyedetek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
volt már pár mióta nfl-t nézek nem mondom 😊kihordtam ülve egy laza szívinfarktust azértbalazs799az nekem tavaly a volt a Bears meccs utolsó percében 😊Kampman
Liverpool Fc
több mint 9 éve
ghstzR
1 279
értem én, csak ez egy faszság sztem 😀 egyéni szocproblémaaz megint más, mert ha nem ér hozzá, felkelhet és elfuthat. nem ncaaBorbinhojó de akkor ilyenkor simán mehetne egy unneszeszeri is ennyi erővel...ghstzRHa a labdát üti először akkor fumble, asszem.Bazzaninem, ezt mondta Perreira. Abban a pillanatban amint hozzáér, down by kontakt, hiába a labdát ütötte ki :\ Kár, hogy Caldwell nem fogta felBorbinho
több mint 9 éve
amikor Nelson kapta 4.nél az alacsony labdát...és amikor jött Peppers..😀kihordtam ülve egy laza szívinfarktust azértbalazs799az nekem tavaly a volt a Bears meccs utolsó percében 😊Kampman
több mint 9 éve
az megint más, mert ha nem ér hozzá, felkelhet és elfuthat. nem ncaajó de akkor ilyenkor simán mehetne egy unneszeszeri is ennyi erővel...ghstzRHa a labdát üti először akkor fumble, asszem.Bazzaninem, ezt mondta Perreira. Abban a pillanatban amint hozzáér, down by kontakt, hiába a labdát ütötte ki :\ Kár, hogy Caldwell nem fogta felBorbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
kihordtam ülve egy laza szívinfarktust azértbalazs799akkor jobb ha mostantól csak ducktv-t nézel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Kampman
28 290
kihordtam ülve egy laza szívinfarktust azértbalazs799az nekem tavaly a volt a Bears meccs utolsó percében 😊
több mint 9 éve
ghstzR
1 279
jó de akkor ilyenkor simán mehetne egy unneszeszeri is ennyi erővel...Ha a labdát üti először akkor fumble, asszem.Bazzaninem, ezt mondta Perreira. Abban a pillanatban amint hozzáér, down by kontakt, hiába a labdát ütötte ki :\ Kár, hogy Caldwell nem fogta felBorbinho
több mint 9 éve
kihordtam ülve egy laza szívinfarktust azért
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ha a labdát üti először akkor fumble, asszem.Bazzaninem, ezt mondta Perreira. Abban a pillanatban amint hozzáér, down by kontakt, hiába a labdát ütötte ki :\ Kár, hogy Caldwell nem fogta fel
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
a challenge az eljárásra ment. Szóval bukó Ha a labdát üti először akkor fumble, asszem.BazzaniNem is nézik a fumblit.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
az oké h lent van, de azért tartsa is már addig a labdát amíg hozzá nem érnek szerintem 😊ghstzRmajd ha le lesz írva a szabálykönyvben😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Packers meccsen mindig előjön egy ismeretlen szabályOld Green BayNa mondjuk ebben verhetetlenek vagyunk.
Miattunk már egy halom szabályt újragondoltak.
több mint 9 éve
anarfa
477
tolmácsot szeretnék kérni...
több mint 9 éve
van egy olyan érzésem, hogy hiányozni fog az az időkérés, amit most baszott el Caldwell a csellendzsre...
több mint 9 éve
zolten
230
ezt a pirosat el fogja bukni