zolten

Green Bay Packers

zolten
Lakhely
Győr
Utoljára láttuk
3 napja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
221


Utolsó 10 fórum hozzászólás

16 napja
zolten Green Bay Packers 221
Azt hitte visszalép a TE. Ez az összeszokottság hiánya.
16 napja
zolten Green Bay Packers 221
Ezt szerintem azért adták incomplete-nek, mert óriási balhé lett volna belőle, hogy lefújták.
1 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Linket tud valaki? köszi!
1 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Streamet tud valaki? Köszi!
2 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Beleütöttek a passzba...
8 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Csak a történelem ismétli magát, mint már oly sokszor.

A klublegenda QB elkezd hisztizni, mert a front office tudomásul veszi a tényt, hogy ő sem játszhat örökké, és már az 1. körben ledraftolja a trónörököst. Ezután kéthetente elhinti, hogy idény végén akár vissza is vonulhat, minden idény utolsó meccsétől kezdve állandó adásidőt garantálva magának a sportmédiumok szenzációhajhász bulvárrészlegében. (az ESPN-nél ilyen szakosztály már nincs is külön). Róla szól a fél offseason zuhanyhíradó, hallelujjázik a fél szurkolótábor, ha a draft körül már méltóztatik elárulni, hogy szeretné-e folytatni, és ha igen, hol.

A trónörököst jó előre lesajnálják, hiszen nem sok esélye van a közeljövőben játszani. Egyrészt mert a csapat a kiválasztása pillanatában egyáltalán nem rossz (Rodgerst egy 10-6-os playoff szezon után draftoltuk), másrészt a kezdő QB bár idősödik, de azért még nincs konkrétan a visszavonulás szélén (Favre 35 volt). A friss irányítót jól el is nyeli a kispad, előszezon meccseken meg jelentéktelen alapszakaszmeccsek még jelentéktelenebb utolsó negyedeiben játszik főleg.

A következő 3 évben a kezdő QB-n egyre többször lesz úrrá a kapuzárási pánik, ahogy közeleg az elkerülhetetlen. Közben a csere QB agyán egyre többször megy át, hogy 1-2 évvel utána draftolt első vagy akárhanyadik körös QB-k azóta már a playoffot is megjárták kezdőként, ő meg még mindig a kispadon rohad, minden "maradok még egy évet" bejelentést hallva pedig legszívesebben trade-et kérne valamelyik közepesen reménytelen franchise-hoz. (Annyi különbség azért van az utolsó 3 években, hogy Favre 2 nyomasztóan szar szezon után egy látványos feltámadást produkálva búcsúzott, míg Rodgers 2 MVP szezont tolt, mielőtt lecsúszott a lánc.)

Végül a kezdő QB-val félreérthetetlenül közlik, hogy most már más irányba haladna a franchise, de azért köszönik szépen, majd a mez visszavonultatáskor, meg a HOF beiktatáskor azért szívesen látunk. Az eddig kezdő QB a Jetsben köt ki, miközben a Vikings a következő szezonban minden bizonnyal franchise QB-t fog keresni.

2025-ben SB-t nyerünk a Kenny Pickett által vezetett Steelers ellen.
Kampman
A végefelé nem stimmel, Favre maga jelentette be a visszavonulását annó, ezért tette le a vezetőség Rodgersre a voksot. Mikor Favre meggondolta magát és vissza akart jönni, akkor közölték vele, hogy nem számítanak rá.
10 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Ha elmenne Arod mennyi pénzt nyernénk vele és mennyi halott pénz maradna?
10 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Daboll ezzel fixálta az év edzője titulust
Szesze
Meg a kb 120e magyar forintot amit nyerek vele 😁🤑
Kronos
Semmi gond, jövő héten a dupláját veszíted el😄 Tudom hogy megy ez van jónéhány tipmix megszállott ismerősöm.
10 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Jellemző, hogy 1x a 30 évben nem jut PO ba a csapat , és más csapatot akartok keresni XD (valaki már lehet talált is ). Van esély, hogy Favre És Rodgers után harmadjára is korszakos QB jön, de a realitás az, hogy 4-5 év keresés következik. jó étvágyat hozzá.
Szivacs
leírtam amit leírtam, de velem Rodgers szerettette meg a Packerst, miatta vagyok itt, a többi baj meg annyira égbekiáltó, hogy botrány. és vicces hogy magyarországon felelnem kell azért melyik csapatnak szurkolok, nem mintha onnan származnék és a nagyapám is season ticket holder lett volna. képzeld el, akkor váltok csapatot amikor tetszik. én a focit élvezetből nézem es ha nem tetszik amit látok akkor keresek mást ami szórakoztat, véges az időm, nem muszáj erőltetett mosollyal jópofát vágnom ahhoz, ami egyébként nincs kihatással az életemre, azon kívül hogy valamilyen szinten hobbi.

szerk.: amúgy meg olvasd el amit írtam, több lépcsője van annak, hogy itt hagyjam a csapatot.
Fontos_Vidra
Akkor légyszíves változtasd meg a logódat, viszlát. Gondolom országot is ilyen könnyen váltanál. Inkább nézek évekig tartó szenvedést, mintsem váltsak. A sport szeretetete nem így működik. Win, lose or tie, I am a Packers fan 'til i die.
11 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Vagy minden egyes hozzászólására csak annyit kell válaszolni amolyan Cartmenesen, hogy "nyenyenyenyenye!" Szerintem hamar abbahagyná a hülyeségét.

Szerkesztette: zolten

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
zolten Green Bay Packers 221
Hajnalban keltem fel és az utolsó öt percet láttam. Kilátástalanul és szomorúan ültem és tudatosult bennem a végén, hogy ez ennyi volt. Aztán jött Mária és még most sem hiszem el, hogy mi történt. Rendkívül boldog vagyok. De ugyanakkor csalódott is, ezzel a fórummal kapcsolatban. Éveken át szinte napi szinten léptem be elolvasni a hozzászólásokat és kíváncsian vártam, hogy ki mit írt és kinek mi a véleménye. Az eredménykövetőt is szinte minden meccsen végig néztem a meccsek közben. De sajnos mára eljutottam arra a szintre, hogy jó ha hetente-kéthetente belépek és néha napján eredménykövetőzöm. Ennek oka az a minősíthetetlen viselkedés, amit néhány csoportrivális csapat "szurkolója" csinál. Alpári hangnemben jönnek az eredménykövetőbe és ide a fórumunkba is szidni mindenkit, ráadásul minden kérdéses bírói ítéletnél megkapjuk a csalók és a bírók kedvenc csapata és hasonló dolgokat. Ez már rohadtul unalmas és ráadásul nem emberhez méltó viselkedés. Persze megértem a fájdalmukat, de így kifejezni a dühüket, eléggé gyerekes és mély depresszióra utaló. Szóval szerintem ha ez így folytatódik, akkor nem marad más csak mephisto és dave, akik aztán örülhetnek, hogy az évekig tartó szidalmaikkal elzavartak mindenki mást innen valamelyik packers facebook csoportba. Amúgy ez az adminisztrátorokra nézve is elég kritika, ha normálisan végeznék a munkájukat, akkor az ilyen emberek már rég ki lennének innen tiltva (persze engem lehet, hogy ettől a mondattól rögtön kitesznek, de nem érdekel). Ne haragudjatok, ha hosszú voltam, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem. Mindezektől függetlenül békejobbot nyújtok az érintetteknek, és kérem őket, hogy hagyják abba a szidalmazást és bíróskodást legalább nálunk (vagy esetleg még az eredménykövetőben), próbáljunk kultúrált hangvételben beszélni és ne ugorjunk neki rögtön valakinek ilyen stílusban, ha mondjuk azt állítja, hogy ténylegesen facemask volt (amúgy szerintem nem volt az annak ellenére, hogy több szakértő is kinn azt mondja, hogy be lehetett fújni). GO PACK GO!
több mint 11 éve
zolten Green Bay Packers 221
Születésnapi tortám 😊 Csak a cukrász kicsit elk*rta (félig sárga lett). Go Pack Go!
több mint 11 éve
zolten Green Bay Packers 221
Mélységesen csalódott vagyok. A két kedvencem közül egyik a saints, de most nagyot csalódtam bennük. És szerintem az a legnevetségesebb, ha azt mondjuk, hogy úgy is mindenki csinálja. Erre semmiféle bizonyíték nincs. Én hiszek abban, hogy az NFL-ben a csapatok és játékosok többsége a tiszta, férfias küzdelemben hisz és nem az ilyen alattomos módszerekben. Felesleges összeesküvés elméleteket koholni, hogy mentsük a saját csapatunkat. Ez a bounty szégyen. És szégyen más csapatokat is ezzel gyalázni mindenféle bizonyíték nélkül. Ennyi.
több mint 8 éve
zolten Green Bay Packers 221
Ami nem öl meg, az erősít! Playoffban menetelni fogunk meglátjátok. A potenciál bőven benne van a csapatban, most legalább a hibák minden árnyalatát láthatták, hogy korrigálni tudják azokat.
több mint 2 éve
zolten Green Bay Packers 221
Döbbenet.
Én sajnálom, jobbat érdemelt volna az élettől.
akdestroyer
Mármint a Toyota sofőrje?
gyeek
Egyetértek, ha ez igaz én nem tudom Ruggsot sajnálni ami rá vár. 8 éve voltam 22 és teljesen más ember voltam mint ma, de az ittas vezetés az nálam non sense volt mindig is, az emberi kapcsolataimban is. Nem ítélkezem amíg nincs hivatalos , HA ez igaz mint játékos hiányozni fog, mint ember meg kapja meg ami jár neki. Én is a Toyotás sofőrt sajnálom és a Raiders fanokat.
KeyG
Ekkora faktor lenne az alkohol? Én nem hinném.
Aki mobilozik vezetés közben az kb ugyanolyan mozgó bomba az úton, és ugye nem ivott.
És ez nálam súlyosbító körülmény, mert ugye az alkohol ad extra bátorságot bármihez, míg a mobilozók/sminkelők/smsírók/facebookliveosok a józan eszük mellett agyhalottak.

Más kérdés, és majd gondolom kiderül, hogy pontosan mennyit ivott. 2 sörrel együtt azért el lehet vezetni az úton, más kérdés hogy tilos, és ha baleset van akkor szar ügy. De felelőtlenségnek nem nevezném.

Amikor meg valaki annyit iszik hogy négykézláb mászik, akkor meg ugye nehéz számon kérni az emberen a racionalitást, olyankor kell a társaságból előlépnie egy józannak embernek aki megvédi saját magától.

Szóval nehéz dolog ez.

A közúti baleset meg egy pillanat műve, megtörténhet a legnagyobb figyelem mellett is.

Természetesen a Toyota sofőrjét is sajnálom, és sem szeretnék kifingani hasonló módon valami kretén miatt.
akdestroyer
Hát inkább nem minősítem nagyon, amit írtál, mert elég durva jelzőket tudnék mondani. Benn égett valaki egy kocsiban. Biztos két sörrel ötvennel ment bele hátulról. Neked fogalmad sincs sem az alkoholról, sem a vezetésről.
több mint 5 éve
zolten Green Bay Packers 221
Srácok ne temessétek már ennyire a csapatot! Simán benn leszünk a playoffban. Áronka megint borít mindent november-decemberben.
több mint 6 éve
zolten Green Bay Packers 221
Már csak hab a tortán, hogy Mike és Dom ráfoghatja az újabb szezonkudarcot majd erre a sérülésre.
több mint 9 éve
zolten Green Bay Packers 221
Én a friscot nem, de azt a hisztis p.csa edzőjüket rühellem. A játékosoknál a meccs hevében benne lehet a pofázás, ezzel nincs gond, de az edzőnek emberi módon kellene viselkednie. És egyetértek MariAnaval, hogy ezt mi a saját fórumunkban írjuk, nem megyünk más csapatokhoz fikázni, így jó lenne ha ők sem reagálnának ilyen dolgokra. Én is szoktam olvasni egy-egy meccs után az ellenfél fórumát és sokszor olvasok negatív kritikát, de eszembe sem jutna írni oda kritikát. Jó lenne eszerint fórumozni más csapatoknak is, azért a saját fórumomon hadd fogalmazzak már meg más csapatról negatív kritikát, ha akarok.
10 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Jellemző, hogy 1x a 30 évben nem jut PO ba a csapat , és más csapatot akartok keresni XD (valaki már lehet talált is ). Van esély, hogy Favre És Rodgers után harmadjára is korszakos QB jön, de a realitás az, hogy 4-5 év keresés következik. jó étvágyat hozzá.
Szivacs
leírtam amit leírtam, de velem Rodgers szerettette meg a Packerst, miatta vagyok itt, a többi baj meg annyira égbekiáltó, hogy botrány. és vicces hogy magyarországon felelnem kell azért melyik csapatnak szurkolok, nem mintha onnan származnék és a nagyapám is season ticket holder lett volna. képzeld el, akkor váltok csapatot amikor tetszik. én a focit élvezetből nézem es ha nem tetszik amit látok akkor keresek mást ami szórakoztat, véges az időm, nem muszáj erőltetett mosollyal jópofát vágnom ahhoz, ami egyébként nincs kihatással az életemre, azon kívül hogy valamilyen szinten hobbi.

szerk.: amúgy meg olvasd el amit írtam, több lépcsője van annak, hogy itt hagyjam a csapatot.
Fontos_Vidra
Akkor légyszíves változtasd meg a logódat, viszlát. Gondolom országot is ilyen könnyen váltanál. Inkább nézek évekig tartó szenvedést, mintsem váltsak. A sport szeretetete nem így működik. Win, lose or tie, I am a Packers fan 'til i die.
11 hónapja
zolten Green Bay Packers 221
Elnézést a Packers szurkolóktól, de ez az alexader egy igazi szarházi.
Csigu
Ebben egyetértek. De ma egészen brutálisan jól játszik az egész védelemmel együtt. És le a kalappal Jefferson előtt, hogy nem megy bele ebbe a "játékba".