Lecsó

Denver Broncos

Lecsó
Utoljára láttuk
9 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 401


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Lecsó Denver Broncos 1 401
Elvégre megtehették volna azt is, hogy légmentesen lezárják és ökrös szekeres feudalizmusban tartják az országot.
peterk2005
A Sobrik ihlették a Lenin bácsis viccet is:
"Hát... közéjük is lövethetett volna."
11 napja
Lecsó Denver Broncos 1 401
Romo szerelmes belénk.
11 napja
Lecsó Denver Broncos 1 401
gondolta bedobja... 😊 hátha...
11 napja
Lecsó Denver Broncos 1 401
😀
11 napja
Lecsó Denver Broncos 1 401
Simmons
Negritis
de hogy b@zmeg... 😕
2 hónapja
Lecsó Denver Broncos 1 401
5 hónapja
Lecsó Denver Broncos 1 401
nem is volt szemernyi kétségem afelől, hogy amikor majd kiderül azorbánról egy videó, ahogy pl. a 7-10 éves gyerekeket qrogatja egyszerre, akkor is simán lesznek olyanok, akik majd megmagyarázzák, hogy ez így helyes, ráadásul milyen jó is volt ez nekik, még ha ez ma még unortodox is kissé,,, vagy hazugság az egész, mert a zsidók állnak a háttérben... hajrá! 😊
ozibozi
ez honnan vagy hogy?mire reakcio?
ZoliMP
Ezek szerint te még nem láttad a videót?
5 hónapja
Lecsó Denver Broncos 1 401
Orbán nem vállalja a vitát Timmermansszal.
Indok: nem akar beleszólni a csúcsjelöltek kampányába. (pár nappal korábban a rádióban: Weber alkalmatlan lol)

Ahhoz képest hogy mennyire nyomatta a kormánymédia az OV világpolitikai tényezővé vált c szöveget, úgy látszik a vezér azért tudja hogy valójában melyik az ő súlycsoportja, és inkább kihagyja a Timmermans meccset. 😊
Jan
Igazából senkivel sem vitázik. Se a súlycsoportja felett, se alatt, se a súlycsoportjában.
zinedine5
Pontosan.
Hiszen a politikai viták sose hoznak, csak visznek.
Majd meg lesz az eredmény május 26 után, és megmondja miről mit gondol ennek fényében.
Vitának helye nincs.
Sobri Jóska
Meg kell nyerni, és akkor nincs ilyen gond.
9 hónapja
Lecsó Denver Broncos 1 401
Egyszer elfogy az x y generacio.
Janek
De közben felnevel egy-két másikat.
Lecsó
Akik 20 évesen nyugatra mennek dolgozni ?
egyre több ilyen lesz szerintem.
Janek
Hát én nem is róluk beszéltem...
9 hónapja
Lecsó Denver Broncos 1 401
Egyszer elfogy az x y generacio.
Janek
De közben felnevel egy-két másikat.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
Orbán szerint a magyar gazdaság működne az uniós források nélkül is.

Uniós források szerint a magyar gazdaság működne Orbán nélkül is.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
Eddig nem akartam felvenni ezt a "népesedési fonalat", de most már azt mondom, hogy a kurva anyját az összes idióta álszent faszkalapnak!
Elmondom, miért nincs annyi gyerek, kretén bigott KDNP:

40 éves vagyok, a feleségem 34. 12 éve ismerjük egymást, 4 éve vagyunk házasok. Kettőnknek 3 diplomája van, és elég jól keresünk, szóval mi lennénk a középosztály. Csak sajnos nem azok vagyunk, hanem statisztika szerint a felső osztály. Ennek ellenére kurva sok munkával 1,5 éve jutottunk odáig, hogy a kevésnek nem mondható keresetünkből, zéró szülői támogatással megengedhetünk magunknak egy 80 m2-es házat Budapest agglomerációjában. Igen, van egy kevés hitelünk, CSOK-unk viszont nincs. Eddig albérletben laktunk BP-en, és ha úgy tetszik, karriert építettünk, mert ezért (is) tanultunk. Közben kibaszott sok adót befizettünk, mert a rohadt szolgáltató multi nem adja ide borítékban a fizetést. Viszont nyugodtak vagyunk, hogy ha idén -reményeink szerint- megszületik az első gyerek. akkor sem lesz problémánk, ha valamelyikünk kimarad a munkából 1-2 évre. Mert azt is meg kell ám gondolni, hogy mikor hagyja ott a munkahelyét a "tenyészkancám", mert ugye olyan faszán megoldottátok eddig a feladatotokat, hogy a feleségemnél, mint munkavállalónál csak a születendő gyerekem lesz kiszolgáltatottabb
Közben költözéskor azt kellett bogarásznunk a neten, hogy melyik kisvárosban (!) van bölcsőde, melyikben hány óvoda van, és lesz-e hely a gyereknek, vagy egy bébiszittert is el fogunk fogunk mellette tartani. Meg be van-e töltve a háziorvosi praxis, vagy ha meghal a 65 éves gyerekorvos, akkor lesz-e helyette másik. Arról nem is beszélek, hogy mi még szerencsésebb helyzetben vagyunk, mert a feleségem egy olyan cégnél dolgozik, ahol a nyugati munkakultúrát hozták magukkal, és talán majd segítenek abban, hogy könnyebben visszaállhasson a munkába. Aztán úgy gondoltuk, valamikor majd két gyereknél megállnánk, mert nem fogunk 10 milláért 3 gyereket vállalni. Mert amikor majd iskoláztatni kell őket, meg egyetemre járatni, akkor ti már sehol nem lesztek, hogy újabb 10 millát hozzánk vágjatok, hanem nekünk kell majd előteremteni. Vagy ha nem megy, majd kiválasztjuk melyiket szeretjük a legjobban, és azt küldjük egyetemre.
Viszont cserébe nem kérjünk a színvonaltalan oktatást, a lassan nem létező egészségügyi szolgáltatást, mert ha az első gyerek iskola érett lesz, és még mindig ti kormányoztok, akkor szépen lelépünk innen. Mert bár a feleségem néha elmegy templomba az apjával vasárnap, de titeket még ő is kiröhög. Megmondta, hogy "a gyerek nem fog egyházi iskolába járni az hétszentség!" 😊

Na nekem ezért nincs még 3 gyerekem.
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
Har gjentatte ganger skrevet at dette nivået av engelsk tekst ikke forstå det, men takk, hva nå enn det betyr.Sobri Jóska
Parancsolj Jóska:

"Dette er ikke bare noe som skjedde fordi de tapte i sluttspillet," Jay Glazer sa mandag kveld på FOX Sports One om skilsmisse i Denver. "Dette er faktisk en situasjon som har pågått en stund, og jeg sa i går på FOX NFL søndag, 'Det er lagene som ser på Denver Broncos, fordi hvis de taper, kan John Fox blir tilgjengelige. Grunnen jeg sa det er fordi jeg allerede visste at det var en sjanse for at John Fox skulle komme tilgjengelig, bare fordi samarbeid der mellom han og John Elway, det var ikke den største samarbeidsforholdet. Med John Elway og John Fox, begynte det av stor, men da det begynte ikke å trene.
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
A milliárdos lopások a legtöbb ember számára megfoghatatlanok, nagyon sokan élnek az országban, akik százezreket se láttak még soha egyben.

Orbán azt gondolja, hogy ezt a választ hallván, a nép majd azt mondja: Vagy úgy, áhá, ugyehogyugye! Akkor minden rendben van.
És az istenadta nép lehet, hogy valóban ezt mondja. 😕
Az istenadta nép 80 százaléka hülye mindenhez.
Nem érti a képviseleti demokráciát, nem érti a közpénz jellegét, nem tudja miért fizet adót és járulékokat, nem olvas közéleti híreket, hanem ezotériázik a FB-on, az összefüggések felismerése megáll nála a "ha sokat iszok, hugyozni kell" szintjén. Elbutult, birka mentalitású, akit vezetni kell, mert akkor érzi jól magát. Orbán féle patriarchára vágyik, mert akkor neki nem lesz felelőssége, és nem lesz lelkiismeret furdalása sem. Tudatlan az alapvető dolgokban, hogy pl nem égetek szemetet a kazánban, mert minden szomszédommal együtt meghalunk tüdőrákban. Nem ért szinte semmit az őt körülvevő világból. Nem azért nem érdekli a korrupció, mert nem látott még százezer forintot egyben. Istent sem látta még, mégis izgatja, és minden héten elmegy miatta a templomba. Azért nem érdekli, mert buta, és nem érti, nem tudja, hogy meglopják. Ha tudná, érdekelné. Ha lelopják a cseresznyéjét, feljelentést tesz. Ha ellopják az adóját, nem tesz semmit. Mert nem tudja, hogy az is az övé. És még sorolhatnánk...
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy máshol sem jobb a helyzet, de jobb. Pont annyival, hogy máshol a 20% ilyen buta. Csak a választást mindenhol a 80% dönti el.
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
A tipikus fidesz slepp fel sem fogja, hogy vele maga a fidesz baszik ki. Annak ellenére rá szavaz...
Velem nem basznak ki egyelőre, sőt! Ennek ellenére megvetem őket, de a rövidtávú érdekeim azt diktálják, hogy most maradjanak és "folytassák" még legalább 4 évig. Utána mehetnek a süllyesztőbe.

Ha képes vagy leszarni, hogy a többivel mi lesz, akkor neked ez az ország hosszú távon is jó hely lesz, akkor minek menekülsz?
Nem lesz jó hely, mert lépten-nyomon szembesülni fogok azzal a valósággal, amivel nem tudok még jelenleg mit kezdeni. Pl hogy ma a boltban egy nyugdíjas hölgy előttem azon matekozik a pénztárnál, hogy ott hagyja az unokának szánt csokit, mert hiányzik 15 forintja. Mikor felajánlom, hogy kifizetem neki, akkor nem tudja, hogy szégyelje magát, vagy megköszönje... Ez nekem nem teszik.
Mondom, azt vallom, hogy olyan országban jó élni, ahol nem én vagyok a kurva jó módú, és mindenki körülöttem szegény, hanem ahol az emberek életszínvonala sokkal kiegyenlítettebb. Egy felső vezető ne keressen 10x annyit, mint egy pedagógus, mert nem ér a munkája 10x annyit. Sajnos Mo-n sokáig nem lesz így, tehát számomra nem lesz hosszútávon élhető hely.
Nem menekülök, még itthon vagyok, mert jelenleg kurva jó hely nekem Mo. Azt viszont nem akarom, hogy pl a gyerek az óvodában hamarabb tanulja meg a "tebuzisosrosmigránsgeci" káromkodást, mint a régi jól bevált rassz-semleges strófákat.
Nem vagyok már lánglelkű fiatal, mára önző lettem, azt szeretném, ha a hátralévő életemet a szeretteimmel nyugodtan élhetném le egy olyan társadalomban, ahol a politika nem a mindennapok része, hanem épp annyira kell vele foglalkozni, amennyire feltétlen szükséges. Mint azok a barátaim foglalkoznak vele, akik nem itt élnek. Persze mondhatná most Sobri, hogy ne engedjem be az életembe, de nem tudom megtenni, mert mindig bejön a hátsó ajtón, vagy a tetőablakon.

Egyébként a választás nem közvetlenül szól az egyéni sorsodról. Sok tízezernyi Londonban élő is szavazni fog, pedig már régen tipliztek.
Külföldről már én is szívesen bontom majd a NER-t. Addig viszont nekem dolgozik...
Nem a jövedelmem tesz azzá, aki vagyok. Vagyok aki vagyok jól keresőként is, meg szarul keresőként is. Talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy mikor az egyetemen sajtos tésztán éltem egy hétig, kb ugyanúgy gondolkodtam a világról, mint most, ellentétben sok ismerősömmel, akik már szóba se állnak velem, mert "migráns simogató libsi fasz" lettem. Holott akkor még ők is azok voltak.
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
mert aki vasárnap dolgozik, az nagyjából vagy vállalkozó, vagy nem jelentéktelen műszakpótlékért/ plusz szabadnapért csinálja.
slowmotion
vagy egészségügyi dolgozó
diverdoc
meglepődnél mennyit fizetnek ki a túlórából az egészségügyben.
Kenny
25 éve dolgozom benne (illetve az elmúlt egy évben már nem). Mesélj. A vasárnap délelőttös nővérke mennyi túlóradíjat kap? Plusz szabadnap sem jár. Műszakpotlék éjszakáért jár, de az van keddem is.
De nézd meg mire válaszoltam. Vasárnapi munkavégzésre. Nem arra hogy folyamatos 24 órás munkavégzés van. Mert arra néha (nem mindenhol (jelenleg mi is perelünk nem kevés év ki nem fizetett díját), fasz szorzókkal ( van ahol alapbér 70%) stb) tényleg fizetnek.De igazad van, felháborítónak is tartom, hogy egy nap alatt 16 órányi túlórárét ezek a mocskok még túlórabért akarnak és fogadnak el. Arról nem is beszélve, hogy ez a 24 óra sokszor 36. Soha (még egyszer leírom SOHA) nem tudtam az ügyeletem után akár hétfő, akár vasárnap hazamenni másnap reggel. Van egy törvény ami most 8 órás pihenést ír elő (nem szabadnapot), sok helyen ezt használni is kell és vasárnap ügyelet után (ahol a 8 óra alapon van fizetve, 16 túlórában, sokszor kevesebb mint ha normál munka lenne) hétfőn 16:00-kor mehetsz vissza.
De ezt tudjuk aki vállalja, vállalja. Mint ahogy Klaci is vállalta és még számolatlanul az élet különböző szegmensében vállalták a munkavállalók.
Itt egy fasz, álszent banda, idióta ötletéről, és önnön létének önigazolásaként bevezetett, az ország nagy részét hátrányosan érintő, diszkriminatív döntéséről van szó.
diverdoc
Az úgy volt bíróúr, hogy bementem reggel dolgozni. Tudja, nőgyógyász vagyok a helyi kórházban, volt 8 kisebb-nagyobb műtétem, 3 szülésem meg a vizit, aztán mikor vége lett a műszakomnak, már majdnem elindultam haza, mikor jött egy sürgős eset, egy szülés, azt még végigcsináltam, aztán a kollégám nem tudott bejönni, nekem kellett helyettesítenem. Abban a műszakban volt 5 szülés, 4 abortusz, meg az a műtét, ami tartott vagy 4 óráig. Végre 48 óra munka után elindultam haza. Épp mentem át a parkon, mikor a hölgy odalépett hozzám, és mondta, hogy egy ezresért megmutatja nekem a pináját. Na ekkor ütöttem meg...

Szerkesztette: Lecsó
10 hónapja
Lecsó Denver Broncos 1 401
 www.youtube.com/watch?v=1sVPq6EHG0A&t=
Vrij6
Vitaindító:
Puzsér diagnózisa a Stockholm szindrómás társadalomról sztem nem igazán reális, sőőőt.
A magyar pont nem az a társadalom, ahol mindenki azt hiszi, hogy ő a saját sorsának a kovácsa, és ha neki szar, akkor arról ő maga tehet, nem a rendszer, és ezért csak magáért küzd. Ha így lenne, 10 millió Sobri Jóska élne itt, és mindenki boldog és elégedett lenne a rendszertől függetlenül.
Épp fordítva van. Mindig mindenki a rendszert hibáztatja, vagy ha nem azt, akkor a szomszédot, a konkurenciát, a cigányt, a migránst. Csak önmagát nem. A szolidaritás nem azért veszett ki (vagy bele sem született) a magyar társadalomból, mert mindenki magát hibáztatja, hanem mert mindenki hibáztatott már (és fog is) mindenkit. És ha sztem a tanár a hibás, hogy a gyerek szarul tanul, akkor nehogy már szolidáris legyek vele. HOgy sokat kell dolgoznia? Nekem is bazmeg... Ha a köztisztviselő a hibás, mert nekem sorban kell állnom a hivatalban, akkor nehogy már szolidáris legyek vele. És lehetne vég nélkül sorolni. Mert a szolidaritás kiölésének legjobb módja, ha a társadalmi rétegeket egymás ellen hangoljuk. A hómleszt a nem hómlesz ellen, a nyuggert a dolgozó ellen, a dolgozót a dolgoztató ellen, az itthonit a jöttment ellen, stb stb stb... Ez megy ma üzemi szinten, és ez fog menni még nagyon sokáig
több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 1 401
Jóska! Én nem olimpiát akartam vagy nolimpiát, hanem népszavazást. Ha a "nép" úgy dönt, hogy legyen olimpia, elfogadom.
Azt nem értem, hogy az olimpiát támogatók most miért nem kurvaanyáznak OV-nál, hogy egy tollvonással elvette még az esélyt is tőlük? Ha tényleg megvolt a társadalmi egység akkor menjünk neki és mutassuk meg. Ilyen egyszerű... lenne.