Baker Mayfield a Panthersnél!

Lecsó

Denver Broncos

Lecsó
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
2 539


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 órája
Lecsó Denver Broncos 2 539
A forint még a hrivnyához képest is csaknem húsz százalékkal romlott az elmúlt hónapokban

"A háború az oka!"
Mikey
Nézd meg a rubelt. Az agyonszankcionált oroszok valutájához képest még többet.

"De ez nekünk jó, mert több az exportunk, mint az importunk!!!!"

Kedvenc gondolataim mostanában.
dugo93
Ja. Csak ez már nem igaz. 😊

Szerkesztette: Lecsó
9 órája
Lecsó Denver Broncos 2 539
Közben nem tudom volt e már, de Horvát állam-MOL 0:1.
236 millió dolláros kártérítést kap a MOL.
Klaci79Alispán
Az most jó sok forint! 😀
9 órája
Lecsó Denver Broncos 2 539
Most 411-ig visszajött...de ennek egy újabb jelentős kamatemelés belengetése és nyilván holnapi életbelépése az oka...ezzel pedig már a komoly recesszió is benne van a kalapban.
Klaci79Alispán
Teljesen értelmetlen a kamatemelés, sőt szerintem káros. A legutóbbi majd” 2%-os emelés is hogy megfogta a forintot. Konvencionális eszközökkel akarnak kezelni egy nem konvencionális problémát.
MC12
Lenne értelme, csak akkorának kellene lennie, hogy legyen mérhető reálkamat. 10-15%-os infláció mellett nyilván szart sem ér a 8%-os kamatszint, kiröhögik. Mondjuk az meg odabaszna a külső finanszírozásnak rendesen. Hát nem irigylem Gyurit. Varga Misivel nyomjanak le egy kő-papír-ollót, aztán aki nyer, az maradhat.

Szerkesztette: Lecsó
11 órája
Lecsó Denver Broncos 2 539
Ez nem a shortosok műve, ez egyszerűen az intézményi befektetők kötelező pozíció zárása, ami bizonyos szinteken automatizmus. Nézd meg az EURUSD-t, az is megy lefele, mint a picsa, 1-2 héten belül talán meglesz a paritás is. Az ECB nem lépett, a FED meg lépett. Ezért erősödik a dollár, a forint meg csak nézi...
Ha visszakorrigálna a 380-390 környékére, akkor azt mondanám, hogy valaki nagyon megmozgatta rövid időre. De szerintem nem fog...
Már ha a sortosok alatt azokat a gonosz sorosgyörgyöket érted, akik direkt nyerészkedni akarnak ezen. Mert ugye a forint szempontjából az is short, ha longolod az USDHUF-ot. Vagy eladod a forinteszközödet, kiszálsz belőle, és dollárt veszel érte. A legtöbb embernek a shortos az egy gonosz spekuláns, aki szándékosan rontja az árfolyamot.

Szerkesztette: Lecsó
15 órája
Lecsó Denver Broncos 2 539
Nemzetközi viszonylatban az átlag magyar olyan tempóban szegényedik, hogy az elképesztő.
1 év alatt 35% bukó.
19 órája
Lecsó Denver Broncos 2 539
Most nézem, hogy 4,5 százalékot esett az OTP. Elég durvus. Kíváncsi leszek, hogy a magánnyugdíjpénztári megtakarításom mennyire fogja megszívni. | Áh, inkább nem akarom tudni. Már arra sem emlékszem, hogy a portfólióban mennyi a részvény. |
nagylaza, főpohárnok
Vigasztaljon, hogy MNYP-ben még a legbátrabb konstrukciókban is alacsony %.
peterk2005 udvari bolond
Hát mivel annak kurva nagy a részvénykitettsége, érthető. Váltani kellett volna év elején.
Ha alacsony, de plusszos, az még jó. Szerintem durván mínuszosak lesznek a növekedési portfóliók.

Szerkesztette: Lecsó
1 napja
Lecsó Denver Broncos 2 539
A USDHUF közben milyet megy... 3,8% egy nap alatt 😀
Lecsó
Közben az eur USD hogy all?
Nemzetes és vitézlő csebi
1,025. Alakul...
1 napja
Lecsó Denver Broncos 2 539
A USDHUF közben milyet megy... 3,8% egy nap alatt 😀
Lecsó
A HUF ingadozásai kezdenek hasonlítani a crypto piacra.
dugo93
Akkor a HUF piramisjáték, vagy sem?
Amúgy pont az a baj, hogy nem ingadozik. Hanem egy irányba megy rendületlenül 😀
1 napja
Lecsó Denver Broncos 2 539
A USDHUF közben milyet megy... 3,8% egy nap alatt 😀
1 napja
Lecsó Denver Broncos 2 539
 24.hu/tech/2022/07/03/kriptopiac-bitcoin-ethereum-banyaszat-vilagvalsag-gazdasag-spekulacio-wall-street-osszeomlas/
empty taxi
Mint a piramisjátékoknál általaban, a kisbefektetők, alul lévők hullanak el először, nem a "spekuláncsok".
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel nem mondtál újat, minden pénzügyi termékre igaz, még az állampapírra meg a bankbetétre is. Sőt, bármire. Ennek egyszerű oka van: aki ért hozzá, az tudja, mit csinál, aki nem, az meg fut az események után. Így működik a világ. Ez nem a piramisjátékok sajátossága, hanem minden ember alkotta rendszeré.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

27 napja
Lecsó Denver Broncos 2 539
Szerintem hosszabb távon jobban járnak ha elfogadnák hogy kisebb lesz az országuk, de az legyen az övék politikailag, népessegileg, és legfőképp gazdaságilag.
davemayer
Jah! Mint mi, Trianont!
😊
zemanla
Újabb érdekes szociológia megfigyelés, hogy azok várják el leginkább Ukrajnától, hogy területeket adjon fel a béke érdekében, akik minden reggel sírva ébrednek, mert még mindig nem dolgozták fel Trianont.
9 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 539
Nekem személy szerint az összes ilyen szarral(Sportesemények, kiállítások, stb.) az a bajom, hogy akár annak a bizonyítéka is lehetne, hogy egy szép, nyugathoz tartozó ország vagyunk, aki képes ilyen világszínvonalú rendezvényeket lebonyolítani, de mégis olyan érzésem van tőlük, hogy ott a vidéki rokon, aki végzi a fos melót egész évben, aztán leugrunk hozzá disznóvágásra zabálni meg berúgni egy hétre, ő meg egész évben erre készül. Mo is bevállalja az alja melót aztán a világ pénzét elkölti reprezentálásra, utána meg lehet kölcsönöket felvenni a mindennapokra.

A vadászokat különösen utálom. Személyesen ismertem kb 4-et, mindegyiknek undorító volt az állatokhoz való hozzáállása. Csillogó szemekkel hencegtek hány hozzájuk áttévedő háziállatot lőttek le, hány kutyájukat mészárolták le ahelyett, hogy állatorvoshoz vitték volna, meg ugye apu háziorvos kis faluban és megszámolni nem tudom hányszor hoztak úgy vadhúsból kóstolót, hogy ne nagyon mondjuk senkinek mert most nem szabadna lelőni, de hát arra járt. Volt barátnőmék kutyáját is agyonlőtte a szomszéd vadász mikor kiszökött a kapun, mert hát úgy is ment volna vadat hajtani. Szép kép ez a természet pulzusán ujját tartó puskájával a természetet járó vadász, de soha sehol nem tapasztaltam, hogy ilyesmi létezne. Persze kis minta, lehet rossz felé jártam.
andree
Nyilván vadász meg vadász közt is van különbség. Ismerek párat, de ők pont ellenkező hozzáállással közelítik ezt meg. Mondjuk ők erdészek is egyben, és nem mai gyerekek.
De ez mindenhol így van, én pl sokáig sportrepültem. Pont az MHSZ után kezdtem, amikor már zsebpénzes volt a dolog. Az Sztálini sólymok szelleme persze már nem kísértett, de a fegyelmet megkövetelték, reggel sorakozó volt, eligazítás, hangárpakolás, gépmosás, egymásért talpalás egész nap. Volt hogy napokig nem repültem, csak dolgoztam, csőröltem, gépet toltam, stb, hogy mások repülhessenek. Nem a katonáskodás volt az értelme, hanem egyrészt a fegyelemre nevelés, a repülés iránti alázat, hogy ne dögöljünk meg az első egyedülinél, meg utána sem, másrészt nagyon jó közösségépítő ereje volt ennek az egyesek szerint emberi természettől teljesen idegen kooperációnak. Kurva sok pénzt elrepültem, pár 100 órát eltöltöttem a levegőben, de élveztem. Aztán lassan megjött az új generáció, akiknek a hozzáállása teljesen más volt, érthető okokból: ő úgy gondolta, hogy a pénzéért nem akart hangárt pakolni, gépet mosni, csőrölni, napokat elbaszni a reptéren. Kiröhögte a sorakozót, az eligazítás, adjanak neki egy gépet, repül egy kicsit aztán hazamegy, hogy elmondhassa, ő pilóta. Nem azzal volt az alapvető baj, hogy fizetős lett a dolog, mert ez a rendszer(váltás) velejárója. Hanem azzal, hogy egyes emberek nem tudnak attól elvonatkoztatni, hogy ők pénzt adnak valamiért, és ennek tükrében minden nekik nem tetsző dolgot, ami a hobbival együtt jár, azt már leszarták, ellenben új privilégiumokat találnak ki maguknak.
Valahogy így van ez a vadászatban is, meg mindenben, ami úri huncutság lesz, amit "csak pénzért" meg lehet már venni. Aki azért lett erdész vagy vadász, mert szereti és tiszteli a természetet, és elfogadja, hogy a részei vagyunk, az teljesen máshogy áll hozzá, mint az, aki belevásárolja magát ebbe az imidzsbe...

Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 2 539
Orbán szerint a magyar gazdaság működne az uniós források nélkül is.

Uniós források szerint a magyar gazdaság működne Orbán nélkül is.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 6 éve
Lecsó Denver Broncos 2 539
Eddig nem akartam felvenni ezt a "népesedési fonalat", de most már azt mondom, hogy a kurva anyját az összes idióta álszent faszkalapnak!
Elmondom, miért nincs annyi gyerek, kretén bigott KDNP:

40 éves vagyok, a feleségem 34. 12 éve ismerjük egymást, 4 éve vagyunk házasok. Kettőnknek 3 diplomája van, és elég jól keresünk, szóval mi lennénk a középosztály. Csak sajnos nem azok vagyunk, hanem statisztika szerint a felső osztály. Ennek ellenére kurva sok munkával 1,5 éve jutottunk odáig, hogy a kevésnek nem mondható keresetünkből, zéró szülői támogatással megengedhetünk magunknak egy 80 m2-es házat Budapest agglomerációjában. Igen, van egy kevés hitelünk, CSOK-unk viszont nincs. Eddig albérletben laktunk BP-en, és ha úgy tetszik, karriert építettünk, mert ezért (is) tanultunk. Közben kibaszott sok adót befizettünk, mert a rohadt szolgáltató multi nem adja ide borítékban a fizetést. Viszont nyugodtak vagyunk, hogy ha idén -reményeink szerint- megszületik az első gyerek. akkor sem lesz problémánk, ha valamelyikünk kimarad a munkából 1-2 évre. Mert azt is meg kell ám gondolni, hogy mikor hagyja ott a munkahelyét a "tenyészkancám", mert ugye olyan faszán megoldottátok eddig a feladatotokat, hogy a feleségemnél, mint munkavállalónál csak a születendő gyerekem lesz kiszolgáltatottabb
Közben költözéskor azt kellett bogarásznunk a neten, hogy melyik kisvárosban (!) van bölcsőde, melyikben hány óvoda van, és lesz-e hely a gyereknek, vagy egy bébiszittert is el fogunk fogunk mellette tartani. Meg be van-e töltve a háziorvosi praxis, vagy ha meghal a 65 éves gyerekorvos, akkor lesz-e helyette másik. Arról nem is beszélek, hogy mi még szerencsésebb helyzetben vagyunk, mert a feleségem egy olyan cégnél dolgozik, ahol a nyugati munkakultúrát hozták magukkal, és talán majd segítenek abban, hogy könnyebben visszaállhasson a munkába. Aztán úgy gondoltuk, valamikor majd két gyereknél megállnánk, mert nem fogunk 10 milláért 3 gyereket vállalni. Mert amikor majd iskoláztatni kell őket, meg egyetemre járatni, akkor ti már sehol nem lesztek, hogy újabb 10 millát hozzánk vágjatok, hanem nekünk kell majd előteremteni. Vagy ha nem megy, majd kiválasztjuk melyiket szeretjük a legjobban, és azt küldjük egyetemre.
Viszont cserébe nem kérjünk a színvonaltalan oktatást, a lassan nem létező egészségügyi szolgáltatást, mert ha az első gyerek iskola érett lesz, és még mindig ti kormányoztok, akkor szépen lelépünk innen. Mert bár a feleségem néha elmegy templomba az apjával vasárnap, de titeket még ő is kiröhög. Megmondta, hogy "a gyerek nem fog egyházi iskolába járni az hétszentség!" 😊

Na nekem ezért nincs még 3 gyerekem.
3 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 539
Ad 1: A rubelt is swiften keresztül kell utalni, ha csak nem akarja Putyin sporttáskában megkapni.
Ad 2: Pont ezért korlátozott a swift szankció, hogy ne érintse az energia szerződéseket.
Tehát: Nógrádi egy vén hülye
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 2 539
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 2 539
Har gjentatte ganger skrevet at dette nivået av engelsk tekst ikke forstå det, men takk, hva nå enn det betyr.Sobri Jóska
Parancsolj Jóska:

"Dette er ikke bare noe som skjedde fordi de tapte i sluttspillet," Jay Glazer sa mandag kveld på FOX Sports One om skilsmisse i Denver. "Dette er faktisk en situasjon som har pågått en stund, og jeg sa i går på FOX NFL søndag, 'Det er lagene som ser på Denver Broncos, fordi hvis de taper, kan John Fox blir tilgjengelige. Grunnen jeg sa det er fordi jeg allerede visste at det var en sjanse for at John Fox skulle komme tilgjengelig, bare fordi samarbeid der mellom han og John Elway, det var ikke den største samarbeidsforholdet. Med John Elway og John Fox, begynte det av stor, men da det begynte ikke å trene.
3 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 539
Az orosz jegybankelnökasszony közben lemondott. Majd Putyin szólt neki, hogy a helyén marad.

Így a helyén maradt.
Amadeus
4 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 539
Az. hogy ma reggel kiadtak egy parancsot valahol, hogy nyomd meg a gombot Grisa, az egy dolog, Ezt látjuk most. Cirkálórakéták, taktikai vadászbombázók, stb. Ez támadás, de nem megszállás. Majd ha jönnek a képek, hogy tankcsata itt, városi harc ott, akkor kezdődik a megszállás. Aztán ha az sikeres, akkor jön a rendfenntartás, mert onnantól minden orosz katona potenciális célpont lesz még a legutolsó ukrán parasztnak is. Az égeti igazán a pénzt, meg az emberéleteket. Erre írtam, hogy ezt a ma reggeli támadást ennek fényében kell kezelni.
több mint 6 éve
Lecsó Denver Broncos 2 539
A milliárdos lopások a legtöbb ember számára megfoghatatlanok, nagyon sokan élnek az országban, akik százezreket se láttak még soha egyben.

Orbán azt gondolja, hogy ezt a választ hallván, a nép majd azt mondja: Vagy úgy, áhá, ugyehogyugye! Akkor minden rendben van.
És az istenadta nép lehet, hogy valóban ezt mondja. 😕
Az istenadta nép 80 százaléka hülye mindenhez.
Nem érti a képviseleti demokráciát, nem érti a közpénz jellegét, nem tudja miért fizet adót és járulékokat, nem olvas közéleti híreket, hanem ezotériázik a FB-on, az összefüggések felismerése megáll nála a "ha sokat iszok, hugyozni kell" szintjén. Elbutult, birka mentalitású, akit vezetni kell, mert akkor érzi jól magát. Orbán féle patriarchára vágyik, mert akkor neki nem lesz felelőssége, és nem lesz lelkiismeret furdalása sem. Tudatlan az alapvető dolgokban, hogy pl nem égetek szemetet a kazánban, mert minden szomszédommal együtt meghalunk tüdőrákban. Nem ért szinte semmit az őt körülvevő világból. Nem azért nem érdekli a korrupció, mert nem látott még százezer forintot egyben. Istent sem látta még, mégis izgatja, és minden héten elmegy miatta a templomba. Azért nem érdekli, mert buta, és nem érti, nem tudja, hogy meglopják. Ha tudná, érdekelné. Ha lelopják a cseresznyéjét, feljelentést tesz. Ha ellopják az adóját, nem tesz semmit. Mert nem tudja, hogy az is az övé. És még sorolhatnánk...
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy máshol sem jobb a helyzet, de jobb. Pont annyival, hogy máshol a 20% ilyen buta. Csak a választást mindenhol a 80% dönti el.