.brk

Green Bay Packers

.brk
Lakhely
BP
Utoljára láttuk
több mint 1 éve
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
1 890


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 6 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Egyébként ha nem lenne médiafelületük, az se lenne mentség semmire. A Jobbiknak 2009-10 környékén szintén nem volt. A mainstream internetes média csak ritkán, és akkor is kizárólag negatív színben adott hírt róluk. A televíziók, pl. az ATV nyíltan vállalták, hogy szót sem ejtenek a pártról, mert az a céljuk, hogy karanténba zárják őket. Ha emlékeim nem csalnak, akkor még magyar nyelvű facebook se létezett. Az egyetlen médium, ahol nyíltan mehetett a Jobbik-propaganda a kurucinfó volt. Na így építettek fel egy 15-20%-os pártot. Na nem mintha nagyon dicsérni akarnám őket, de tényleg megmutatták, hogyan lehet egy valóban ellenséges médiaközegben eljuttatni az emberekhez a mondanivalójukat.
Kampman
a Jobbik 2003-ban alakult párttá, 2006-ban a MIÉP-el közös listán elindultak az ogy választásokon (kaptak kb 2%-ot), majd 2009-ben az EP választásokon tudtak először erőt demonstrálni. közben ugye megszervezték a Magyar Gárdát, felépítették az országos szervezetüket és a teljesen megürült széljobbon nőttek fel.

az LMP lehetne érdekes párhuzam, de az sem működik, mivel ők a zöld-critical masses, a baloldalból kiábrándult bázisra támaszkodva, Schiffer "füzetéből" jöttek elő 2009-ben, gyakorlatilag 10 évre visszamenő Védegyletes múlttal, szintén létező beágyazódottsággal.

a Momentum meg 2016-ban jött létre hivatalosan, de gyakorlatilag ugye idén a nolimpia óta építkezik egy, a közvélemény által balközépnek gondolt közegben (az ide sorolt LMP globalizációkritikus, erősen baloldali, a Párbeszéd újbalos, az Együtt tényleg balközép, míg a Momentum klasszik középpárt akarna lenni, persze nem elég valaminek lenni, annak is kell - vagy pár felsorolt párt esetében - nem kell látszani).

szóval a 7, illetve 10 év során kiépült társadalmi beágyazódottság, országos lefedettség, ennek köszönhetően a választókkal való személyes kapcsolat hiányát számon kérni egy most születő pártnál kifejezetten irreális igény.

Szerkesztette: .brk
több mint 7 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Srácok paks2-vel mi a probléma? Oké Orosz, oké Fidesz, oké biztos sok pénz lenyúlás, nem vagyok benne a politikai és pénzügyi részében, de igazából már levettem, hogy, ami kormánypárti dolog az rögtön ótvar nálatok többségében. Ennek persze millió alapot adott is a bagázs, vak, aki nem látja. Na de. Én úgy tudom, Paks1 kiváltására készülne el Paks2. Korszerűsítés, az energiatermelés átvétele szépen folyamatosan, ahogy Paks 1 megy kifelé a működésből. Nincs más energiaforrás az országban, amivel ki lehetne váltani, bármennyire szeretném én is megoldani ezeket a dolgokat, széllel, vízzel, biomasszával, megújuló módszerekkel stb. Szóval. Ha igaz, hogy át kell venni Paks 1-től a termelést a kövi 20-30 évben, akkor mi itt a gríz ezzel?
kristóf17
tudod már mit fogsz csinálni 2048-ban?

amúgy a szakma is megcáfolta az OROSZ paks2-t. nekem a sógorom rohadtul ért ehhez, végülis doktorált ehhez nagyon komolyan köthető dologból a BME-n, és ő mondta, hogy nem a paks2-vel van a baj, mert az kell, hanem hogy milyen technológiát veszünk ezzel. ehhez utóbbihoz semmi köze nincsen ahhoz, hogy orosz vagy kormánypárti technológia, egyszerűen idejétmúlt.
csebi
+ azt gondolom nem kell magyarázni miért para, hogy az oroszok 10 milliárd eurós hitelt adnak ehhez.
több mint 7 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
 index.hu/belfold/2017/05/18/momentum_origo_video/

Ezzel szerintem sikerült átesni a ló túloldalára, még ha nem is lesznek mondjuk szarrá perelve azért, mert bementek és forgattak engedély nélkül, akkor is csak muníciót adtak, gyerekes hebegés-habogás az egész, kvázi mártírt csináltak az "újságíróból" a saját olvasóközönsége előtt, a másik oldal előtt meg magukból hülyét...
StormST
Több helyen is olvastam, de én nem látom ezt annyira gáznak (mondjuk sok értelmét sem). A Fideszes szavazónak tök mindegy, a valamilyen ellenzékit pedig miért befolyásolná? Tudják, hogy összevissza hazudozik az Origo. Megy a propaganda az adófizetők pénzén, közben megrendelésre készült cikkek, kommentelés lehetősége nélkül. Most bement valaki, akiről írtak, hogy akkor itt vagyok. (Olyan mint amikor a Fideszes sajtótájékoztatóra bement a Juhász, hogy akkor lehet kérdezni.) Fideszesek utálni fogják, de nem ezért, hanem eleve, a többiek max értelmetlennek tartják, vagy röhögnek egyet, vagy helyeselnek, hogy most megkapta a kis hülye.
zinedine5
ugye a momentum azzal magyarázza az egészet, hogy olyan bemenni az origóhoz, mintha egy kormányszóvívőhöz mennél el. ez valahol védhető nézőpont a gépezet működését és felsővezérlését figyelembe véve, bár ahogy megvalósították ezt FGyA-ék az borzalmasan kellemetlenre sikerült, kb mintha ricky gervais rendezte volna a jelenetet. szóval azt, hogy sikeres volt e az akció, abszolút az fogja meghatározni, mennyire sikerül tematizálni ezt a kormányzati propaganda vonalat. most eléggé pörög rajtuk a közbeszéd, és megint a fidesznek kell reagálnia, arra meg, hogy reaktívak legyenek ritkán volt példa az elmúlt 7 évben, az is általában fideszes baklövések okán.

teljesen jogos ugyanakkor a sajtó és egyéb véleményvezérek kiakadása is a tekintetben, hogy para, de minimum megkérdőjelezhetően etikus volt kamerával rárontani a szerkesztőségre (mármint egy párttól), DE számomra totál nevetségessé teszik magukat ezzel "betörtek" és "megsértették a magántulajdont" vonallal. aki volt már irodaházban, vagy kb bárhol, az tökéletesen tisztában kell, hogy legyen azzal, hogy egy iroda belsejébe bejutni nem lehet csak úgy, oda beengedik az embert, az meg már megfelelő felhatalmazás az ott tartózkodásra (hacsak nem az ablakon másztak be, de akkor respekt). szóval megint ott tartunk, hogy mindegyik oldal nagyon okos és szellemes akar lenni, de csak nyögés lett a vége.

Szerkesztette: .brk
több mint 7 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
2 ciklusra köztársasági elnököt le lehet szabályozni, kormányfőt nem.
Mivel az alkotmány/alaptörvényellenes lenne, a választhatóságot nem lehet ilyeténképpen korlátozni, egy párt pedig hagy döntse el, hogy kiben látja a kormányfőjelöltjét.
Erről nem lehet népszavazás.
...
Sobri Jóska
jogászkodás:

nézzük a momentum kérdését:
"Egyetért-e Ön azzal, hogy a központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény úgy módosuljon, hogy ne lehessen miniszterelnöknek javasolható és megválasztható az a személy, akit korábban az Országgyűlés legalább két alkalommal miniszterelnöknek megválasztott?"

annyiban el van baszva a szabályzás, hogy nem az Alaptörvény rendekezik a minisztelnök személyéről szóló kérdésekről, mint pl a köztársasági elnök esetében, hanem a fent is hivatkozott Ksztv, de igazából az se. a 20. § szerint "Miniszterelnöknek javasolható, illetve miniszterelnökké megválasztható minden büntetlen előéletű, az országgyűlési képviselők választásán választható személy.", kb ennyi korlátozás van a miniszterelnök személyét illetően.

szóval jogilag ez egy elég érdekes kérdés lehet, mivel arra hivatkozni nonszensz, hogy nem így kéne szabályozni, törvényről meg lehet népszavazni, de meglátjuk mit hoz ki ebből az nvb (visszadobja) és a kúria (ez lehet érdekes).

a hozzászólásod többi részéhez: javasolható és megválasztható. szóval akit már kétszer javasoltak vagy megválasztottak kiesik. két ilyen ember van most hazánkban, OV és GYF. mivel Medgyessy csak a kövi ciklusra lenne jelölhető, ami 4 év ugye, ezért max 4 évig lehetne már csak miniszterlenök pl. ahogy Bajnai is.
több mint 8 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
a hosszabbításhoz. hirtelen nem tudom felidézni mikor nyertük meg utoljára, akárki ellen. de a momentum az igenis létező dolog és egy olyan meccsen ahogy a két szerzett TD (értsd. biztos győzelem OT-ban) egy 60+ yardos futás, illetve hail mary után született, miközben a D-n nagyon látszódott már a meccs végén, hogy mennyire elfáradtak, szerintem hiba volt nem rámenni a kétpontosra.

viszont nézzük a pozitív oldalát. legutóbb amikor sérülések által megtizedelt csapatunk kikapott phoenixben hosszabbításban drámai körülmények közt, a következő szezonban SB-t nyert. annyi éve zajlik ez a kulcsemberek kiesnek és a szezon végére önmagát túlteljesíti a csapat, hogy egyszer klappolnia kell már a dolgoknak.
több mint 8 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
remélem akkor McCarthy 3. alkalommal nekimegy végre a 2pontosnak. olyan sokkban volt az a Cards D, hogy Lacy is bevitte volna

amúgy mocsok jó meccs volt, csak kezd kicsit idegesítő lenni a minden évben a siker kapujában bukás

Szerkesztette: .brk
több mint 8 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Kikockázott kép a facemaskről, most találtam

 fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/s720x720/12301539_10153741019372154_2575335423455127397_n.jpg?oh=847f5c0703775a289aff9ead7f2e5ba5&oe=56EAA598&__gda__=1457784366_c1b3168ceff1c3f7a295da0eb62c7c5c
GNG
A miről? Egy ujjal csavarta el a sisakot? mert nem elég érinteni. Még lesz is pofátok megmagyarázni? ez azért Cowboys-szint lenne.
MacPhisto
te meg arról "pofázz" hogy 20-0 ról sikerült kikapni, bár nyilván könnyebb bírózni.... szokás szerint....
Rubens
értem én hogy kemény vagy de ez pont az a pillanat volt amikor nem kellett volna még akkor sem ha a saját topicodba írod (ami egyébként nem teljesen igaz mert éppen írni akartam a választ a hasonló felvetésedre az eredménykövetőbe amikor lezárták). Nagy fan lehetsz ha ennek is tudsz örülni, majd azért h meg is érted ezt a sportágat nézd meg újra ezt a meccset.
davemayer
Honnan tudod melyikünk ért hozzá többet? Minek ne örüljek? Hogy nyert a a kedvenc csapatom? Hogy volt bennük tartás nem feladni 0-20ról?? Te "megmondó ember" JA, és alapítsatok 1 külön sírós topicot a lions funokkal hogy már megint a bírók miatt nyert a Packers.... Részemről lezárva!
Rubens
Akkor egy kicsit jobban megcsócsálom Neked! Itt nem arról van szó,mint mondjuk a mi meccsünkön a Broncossal,hogy ott is voltak véleményes ítéletek,amik sztem befolyásolták a meccset,de joggal mondhatták a Broncos drukkerek hogy le kellett volna zárnunk korábban a meccset. Ezen a meccsen viszont egy konkrét bírói hiba-amit a GB szurkolók józanabbik fele is elismer-effektíve elvette a Lions győzelmét.A bírói hiba DIREKT következménye volt a Lions győzelmének elvétele.Ebből következően semmi jelentősége nincs annak,hogy mit csinált a Lions 20-0 után,mert a bírók adták meg egyáltalán a lehetőséget,hogy megnyerjétek (Azt már csak zárójelben jegyzem meg,hogy szvsz gedamnak teljesen igaza van és a HM-nél is volt egy ordas nagy block in the back) És hogy a kérdésedre is válaszoljak,hogy miért ne örüljél: leginkább azért mert ez a Te csapatoddal is megtörténhet a PO-ban mondjuk. Megkockáztatom nem lennél ilyen elnéző,ha a PO-ban kiestek ilyen körülmények között. És most ne gyere azzal,hogy az a PO,mert a Lions szezonját tekintve,nekik a csoportmeccsek kb a PO-nak felelnek meg.
kolok1972
értem mit mondasz, de ez pont hogy indirekt. még ha az endzoneban lett volna a szabálytalanság és időn túl jövünk 1 yardról akkor talán-talán, de ez egy 61 yardról eleresztett hail mary volt. borzalmas érzés lehet ez egy Lions szurkolónak, érthetően felháborító döntés, de pusztán erre fogni a vereséget nem lehet. befolyásolta a meccs végeredményét? igen. rossz bírói döntés volt? igen. 21 pontot ért utána a hail mary? nem.
.brk
ez a hszed ok lenne ha a facemask amit reklamalnak 20-0nal lett volna, hiszen akkor 100%ban nem befolyasolja a vegeredmenyt viszont igy igen. Kepzeld ugy mintha zh iras kozben random idoben en eltepem a dolgozatodat, a jegyed szempontjabol nem mindegy h az ido felenel vagy a beadas elott kozvetlenul teszem.
davemayer
zh példánál én inkább ahhoz hasonlítanám amikor a tanár elszámolja magát és 1 ponton múlik a dolgozat, ám hiába reklamálsz leszarja. tajtékzol, kiakadsz, anyázol, teljesen jogosan, de azért ott van az a 20 pont, amit ezen kívül is elvesztettél. de akkor még egyszer: nem csupán a rossz bírói döntés, önmagában, egyedül eredményezte a Lions vereséget.
több mint 8 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Kikockázott kép a facemaskről, most találtam

 fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/s720x720/12301539_10153741019372154_2575335423455127397_n.jpg?oh=847f5c0703775a289aff9ead7f2e5ba5&oe=56EAA598&__gda__=1457784366_c1b3168ceff1c3f7a295da0eb62c7c5c
GNG
A miről? Egy ujjal csavarta el a sisakot? mert nem elég érinteni. Még lesz is pofátok megmagyarázni? ez azért Cowboys-szint lenne.
MacPhisto
te meg arról "pofázz" hogy 20-0 ról sikerült kikapni, bár nyilván könnyebb bírózni.... szokás szerint....
Rubens
értem én hogy kemény vagy de ez pont az a pillanat volt amikor nem kellett volna még akkor sem ha a saját topicodba írod (ami egyébként nem teljesen igaz mert éppen írni akartam a választ a hasonló felvetésedre az eredménykövetőbe amikor lezárták). Nagy fan lehetsz ha ennek is tudsz örülni, majd azért h meg is érted ezt a sportágat nézd meg újra ezt a meccset.
davemayer
Honnan tudod melyikünk ért hozzá többet? Minek ne örüljek? Hogy nyert a a kedvenc csapatom? Hogy volt bennük tartás nem feladni 0-20ról?? Te "megmondó ember" JA, és alapítsatok 1 külön sírós topicot a lions funokkal hogy már megint a bírók miatt nyert a Packers.... Részemről lezárva!
Rubens
Akkor egy kicsit jobban megcsócsálom Neked! Itt nem arról van szó,mint mondjuk a mi meccsünkön a Broncossal,hogy ott is voltak véleményes ítéletek,amik sztem befolyásolták a meccset,de joggal mondhatták a Broncos drukkerek hogy le kellett volna zárnunk korábban a meccset. Ezen a meccsen viszont egy konkrét bírói hiba-amit a GB szurkolók józanabbik fele is elismer-effektíve elvette a Lions győzelmét.A bírói hiba DIREKT következménye volt a Lions győzelmének elvétele.Ebből következően semmi jelentősége nincs annak,hogy mit csinált a Lions 20-0 után,mert a bírók adták meg egyáltalán a lehetőséget,hogy megnyerjétek (Azt már csak zárójelben jegyzem meg,hogy szvsz gedamnak teljesen igaza van és a HM-nél is volt egy ordas nagy block in the back) És hogy a kérdésedre is válaszoljak,hogy miért ne örüljél: leginkább azért mert ez a Te csapatoddal is megtörténhet a PO-ban mondjuk. Megkockáztatom nem lennél ilyen elnéző,ha a PO-ban kiestek ilyen körülmények között. És most ne gyere azzal,hogy az a PO,mert a Lions szezonját tekintve,nekik a csoportmeccsek kb a PO-nak felelnek meg.
kolok1972
értem mit mondasz, de ez pont hogy indirekt. még ha az endzoneban lett volna a szabálytalanság és időn túl jövünk 1 yardról akkor talán-talán, de ez egy 61 yardról eleresztett hail mary volt. borzalmas érzés lehet ez egy Lions szurkolónak, érthetően felháborító döntés, de pusztán erre fogni a vereséget nem lehet. befolyásolta a meccs végeredményét? igen. rossz bírói döntés volt? igen. 21 pontot ért utána a hail mary? nem.

Szerkesztette: .brk
több mint 8 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
azt remélem mindenki tudja, hogy nincs esőnap.
szakadó esőben is
több mint 8 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
én már azzal boldog vagyok, hogy végre nem szila ellen leszek

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
How do you say Tony Romo in spanish?
Mark Sanchez
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
 fuckyeahcoelho.tumblr.com/

magasan a legjobb tumblr ami létezik 😀

|
https://64.media.tumblr.com/0603e89ad6bfd15e1317f3c06c717668/tumblr_mg017iiIMZ1s2n6v5o1_500.png
Tumblr: Image
Tumblr. Pure effervescent enrichment. Old internet energy. Home of the Reblogs. All the art you never knew you needed. All the fandoms you could wish for. Enough memes to knock out a moderately-sized mammal. Add to it or simply scroll through and soak it up.
| ezen pl. sírva röhögök 😀
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890

SIKERES MŰTÉTEN ESETT ÁT AMADEUS!

Az egy hetes kimaradás okára sokáig nem volt válasz, a GM-ek és munkatársak értetlenül álltak Amadeus Miami GM eltűnését illetően, ám olvasónk névtelen bejelentése alapján egyértelművé vált, nincs ok az aggodalomra, Amadeus visszatért.

Közel egy hete annak, hogy Amadeus nyomtalanul eltűnt müncheni lakásából, a rendőrségi bejelentést a GM szerecsen szeretője Terrell Owens tette hajnal 3 órakor, mely hatására azonnal megindult a nyomozás. Hátráltatta a nyomozás menetét, hogy nem tudták eldönteni, kis avagy nagykorú személyről van e szó, hisz az Amadeus által hátrahagyott írásos bizonyítékok mindenképp kiskorúra engedtek következtetni (szakértői eljárás után közép és nagy csoport közé sorolták be), ám a nevét jelző 91, mégis születési évére utalhatott. Több gyanúsított neve is felmerült a nyomozás során, legkézenfekvőbb talán V. Tamás baltimorei lakos volt, régről ismert ellentét feszült ugyanis a két szakember közt, ám miután ő megfelelő alibivel szolgált (egész éjjel Avril-ra verte, tárgyi bizonyítékul szolgált 3 csomag használt Zewa zsebkendő), kizárták a gyanúsítottak köréből. A második számú potenciális elkövető Eazzy-The-NG-Neer volt, közös kapocs az eltűnt személlyel az afro-amerikai származás (ismert Amadues vonzalma a barna bőrért) azonban őt is gyorsan kizárhatták, hisz neki egész éjjel laggolt a Madden 08, miközben ő egy field goalt próbált berúgni, továbbá összeesküvés-elméleteket gyártott.

Miután a rendőrség nem jutott dűlőre, bizonytalan hatállyal félretették az ügyet, így már-már feledés jótékony homálya telepedett volna rá, mikor is megszólalt az eltűnt GM szomszédja, ki anonimitását kérte. Kiteregette lapunknak a GM összes szennyesét, mely szerint már hosszú ideje bizonyítottan folytatott azonos neműekkel intim viszonyt, és ennek oka igen prózai volt. Nem érezte jól magát férfi testébe zárva. Így a körülötte felcsapó lángok és őt ért vulgáris vádak tengerét kihasználva eltűnt mindenki szeme elől, hogy bezárkózzon Dr. André Nowzick plasztikai sebészetébe, hogy régi álmát valóra váltsa: Nő lehessen.

A műtét pedig sikeres volt, ha nem ismernénk az előzményeket, igen mutatós példánynak nevezhetnénk a végeredményt, bár állítólag apróbb komplikációk adódtak a műtét közben ezek helye ismeretlen egyenlőre. Amadeus pedig ezt büszkén vállalta fel, ami miatt mindenképp elismerést érdemel ez a különleges kis bajnok. A műtét eredményét itt láthatja a kedves olvasó, a már korábban a CBS Miami által lehozott képpel kedveskedünk önöknek.Terrell Owens nem válaszolt lapunk kérdésére, mely arra irányult, hogy érinti volt szeretője ily gyorsan túllépett rajta.OFF
(nem akarok amúgy trash-talkolni, de ez a kép annyira kiáltott egy ilyenért 😀)
ON
több mint 10 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
majd kb egy het mulva utazom haza, akkor ismet aktiv leszek, de a mai elmenyemet muszaj megosztanom itt. ugyan kikapott a csapat de ezt a vereseget volt szerencsem new yorkban megtekinteni egy packersos kocsmaban (kettle of fish). leirhatatlan elmny volt, folyamatosan mnt a go pack go, illtve a the bears still suck cimu dalt is lejatszottak azert a biztonsag kedveert. fun fact, az amcsik is szivinfarktust kaptak kis hijjan bush latvanyatol a palyan. beszelgettem par emberrel, az eddigi almom, hogy megnezzek a lambeaun egy meccset uj ertelmet nyert, oda menni kell! amit elkepzeltem eddig a szurkolokrol es a franchiserol megerositest nyert, ez tenyleg a legszerethetobb csapat es a legjobb szurkolok (akik kivetel nelkul megkereeztek, hogy megis hogy az istenbe lettem packers szurkolo magyaorszagon)
csinaltam kepet es videot is, majd felteszem ha hazaertem.
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Az SB után jön a legizgalmasabb rész a bajnokságból: tenderek, Combine, free agency, draft. Úgyhogy nem zárnak be! 😛Proxi
amúgy tényleg ez a legjobb része a szezonnak, főleg ha a csapatodnak nincs esélye a PO-ban/hoz.
bár április után augusztusig tényleg kevés érdekesség van, de ilyenkor az off-topicok pörögnek. hetente van egy sobri/jc6/amadeus vs. fórum vita, ilyenek.
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
ez undorító, de azért egy geci mosolyt megért:

Két néma beszélget:
-
-
több mint 10 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
(nem tudok idezni mobilrol 😕 )
az online kozosseghez csatlakozassal egyetertek veled, maximalisan, bar a bowl.hu szerintem pont egesz jol mukodik ebbol a szempontbol. sajnalom ha elitista fasznak tuntem a hszbol, bar aki ismer tudja hogy kicsit tenyleg az vagyok, de ez nem regiek vs ujak kerdes. nyilvan az alapjan determinalni valakit, hogy mikor regisztralt eleg primitiv. a tartalom es megnyilvanulasok stilusanak nagy atlaga viszont valtozott. csak azert hoztam fel a temat mert olyan iranyba, ami eddig itt nem volt ilyen mertekben megszokott.
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
na jó, ez kész 😀

- hogy hívják a szőkét akinek esze is van?
- golden retriever
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890

my masterpiece
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
mindet lájkoltam, mivel be vagyok baszva és így minden vicces