Madden Liga Lapszemle

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek
IV. Bowl.hu Madden Liga "Elemér" 0. heti Power Ranking!

1. JackZoli Seahawks
A playoffba a középmezőnyben csusszant be tavaly, ott viszont magabiztosan menetelt a döntőbe, ahol kaszo sem tudta megállítani a Wilson-hengert. Jogosan várhatja az új szezont a trónról, bár idén biztosan nehezebb dolga lesz.

2. Kaszo Falcons
A másik döntős. Zsinórban két Bowl Bowlba jutott be, ez elég jó ajánlólevél. Plusz a védelmében Chris Owens vadászik a labdákra, rettegjen minden QB ellene!

3. Laby Chargers
Szinte mindegy kit irányít, az ország egyik legjobb játékosa. A két idény után visszatérő karmesterrel kapcsolatban azonban nincsenek illúzióink.

4. Shawnka 49ers
Az egyik legerősebb kerettel dolgozik a srác, bárki ellen kijöhet nekik a lépés. 2 éve sikerült, azóta csak elődöntők jöttek, de amíg Frank Gore ennyire tarthatatlan, addig jogosan bizakodhat a statiszták gyöngye.

5. Kiss Bears
New Orleansban megunták, hogy Kisst sokkal jobban érdekelte a Ferencvárosi Torna Club sorsa hétről-hétre, így szedették vele a sátorfát. Új otthonra a szeles Chicagóban lelt. Erősebb nem lett, viszont gyengébb se, és itt még MLS szinten releváns soccer csapat is leledzik az unalmasabb napokra.

6. Rata Eagles
Hullámzó. Ez az első, ami az Eaglesről eszembe jut. Egyik héten le tudja győzni bármelyik éllovast, a következő játéknapon a sereghajtó ellen meg képes leolvadni. Ha idén sikerül végre ezt levetkőzni, akkor lehet a rájátszásba komolyabb reményekkel is érkezni.

7. Farky Panthers
Az évtized chokere? Bárki ellen meccsben tud maradni, de IRL játékosként illene tudni, hogy egy mérkőzés 4 negyedből áll.

8. Winston Patriots
Az egyik legvirtuózabb passzoló a bajnokságban, de ilyen célpontokkal ez nem is meglepő. Egy-egy meglepetést várok tőle, de a playoffért komoly küzdelem lesz.

9. Dexxter T. Buccaneers
Bevallom, komolyan megfontoltam, hogy a Bucs-ra váltok a szezon előtt. A maddenben az egyik legfaszább rosterrel rendelkeznek. Löflitől a legnagyobb fejlődésre számítok idén.

10. Flzoli Broncos
Konzisztens játékra van szükség tőle és Manningtől is a vidámsághoz. Kézremegés nélkül boldogabb év lesz ez, mint a tavalyi.

11. ArizonaFan Packers
Végre elfelejtette a Cardinalst, amikor a wisconsini csapat is elérhető számára. A másodéves GM élt is a lehetőséggel, és lecserélte a sivatagos glendale-i otthonát, egy barátian zord green bay-ire. A játékosállománya vitathatatlanul erős, de ahhoz úgy is kell őket irányítani, hogy ne úgy végződjön a szezon, ahogy tavaly.

12. Dota Steelers
Üdv a ligában!
több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 044
Sikerült az ami tavaly nem..... SuperBowl győztes a Seahawks !


Miután óriási már-már az ókori csatákat idéző küzdelemben sikerült legyőzni a 49ers csapatát az elődöntőben készülhettünk a fináléra ahol azzal a csapattal kellett játszanunk akik tavaly már elállták az utunkat a végső célunk elérésében így a csapat kevés önbizalommal ment fel a pályára az Atlanta Falcons ellen ám rájöttek hogy ha már megint eljutottunk idáig most jó lenne nyeri és TO-kal tarkított meccsen sikerült behúzni a várva várt győzelmet !

A mérközés után a Seahawks edzője csak ennyit tudott mondani:

"Minden tiszteletem a Falcons GM Kaszot illeti a csapat mellett remélem jövőre is összefutunk velük és gratulálunk nekik is hiszen nagyszerű szezont futottak... mi pedig most élvezzük a végső győzelem izét , de az igazi buli csak holnap kezdődik amikor a csapat haza utazik Seattlebe és megkezdődik az ünneplés a szurkolókkal , számomra is nagyon hosszú volt az út idáig és szeretném kiélvezni minden pillanatát"

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek


Minden csoda 3 hónapig tart!

Véget ért a 49ers csodálatos szezonja. A Frank Gore vezérletével elődöntőig jutó csapat 24-21-re kapott ki egy végletekig kiélezett, az Öbölben gyakori bugoktól sem mentes találkozón a Seattle Seahawks-tól. Ezáltal idén sem kerülhetett sor a hiperdöntőre az első két bajnokság győztese, Shawnka Owens és Kaszo Ryan között.

A finálét ezekben a pillanatokban játsszák a csapatok az atlantai Georgia Dome-ban.

Lapunk kérdésére, miszerint a siker GM visszatér-e a következő idényre is az aranyásók élére, miután egyszer már visszavonult, nem kaptunk választ. | lófaszt nem, jövök mint az állat. |
több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 044
Bowl.hu Madden "sokadik bajnokságának" díjazottai szubjektíven Seattleből 😊

Offensive Player of the Year : Russel Wilson / Frank Gore megosztva
indoklás: Na nem (csak😀) azért kapja Wilson másodmagával mert az én játékosom hanem mert egészen impresszív statisztikát hozott az alapszakaszban 2908 passzolt yard, 26 TD és csak 9 eladott labda és mind ezek mellé futott 565 yardot ami mellé 8 TD párosul, de nem tudtam dönteni közte és Frank Gore között aki szintén ugyanúgy megérdemli hiszen 18!! TD-t futott ami egészen elképesztő, még akár Cam Newton is ideférhet ő is elég komoly alapszakaszt nyomott

Defensive Player of the Year:Patrick Willis ( 51 szerelés, 9 sack) Kroy Biermann ( 14 sack ) , Richard Sherman ( 8 Interception ) ,
Mind a három játékosnak nagyon nagy érdemei vannak hiszen Biermann a maga 14 zsákolásával, és Sherman a 8 lopott labdájával első helyen végeztek a maguk kategóriájában , talán Shermannak "könnyebb" dolga volt hiszen elit D-ben dolgozik de nagy érdemei vannak neki is abban hogy a Seahawks kapta a legkevesebb pontot az alapszakaszban, Willis pedig a 49ers védelmének vezére volt

Coach of the Year: Rataxes
Vickel a PO-ban... van még kérdés?

Most Valuable Player :
Matt Ryan
3111 passzolt yard, 13 int + alapszakasz győzelem ezen sincs nagyon mit magyarázni

A legjobb támadó csapat: Atlanta Falcons ( 378 pont )
A legjobb védekező csapat: Seattle Seahawks ( 160 kapott pont )
Az év meglepetés csapata: Panthers / Patriots
Az év Special Team játékosai: Tedd Ginn Jr, Leon Washington, Matt Bosher, David Akers
Az év elkapója : Greg Olsen / Brandon Lloyd
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 162 — Falcons fan


7-3-mal zárult az Atlanta Falcons alapszezonja a bajnokságban,
ezzel kapcsolatosan kaptuk el egy hosszabb interjúra a Sólymok vezetőedzőjét.

- Álomszerű kezdés, majd az utolsó két bajnokin vereség. Mi lehet ennek az oka?

- Nos, valóban remekül kezdtük a szezont, sokan már címvédést is rebesgettek számomra, majd a győzelmeket követő túlzott magabiztosság után jött egy nagy pofon a Redskins csapata ellen, ahol túl nagy mellénnyel álltunk fel. Őszinte leszek, nem hittük el, hogy kikaphatunk, ez pedig visszaütött. Szerencsére ebből még sikerült magunkhoz térnünk, és 7-1-es állásnál nemcsak a rájátszást érő helyezést bebiztosítani, de még az 1. kiemelés megszerzesére is volt esélyünk. Ekkor viszont a csapat túlságosan is kényelemben érezte magát, és a 49ers ellen alig volt esélyünk a győzelemre, a Bills pedig teljesen szétfutotta a védelmünket. Örülök, hogy a liga nem vezeti a mistackle-ök számát a statisztikában.

- Meglehet még a második hely ezek után?
- Nagyon bízunk benne, ugyanis a fentebb is említett 49ers csapatával nem szeretnénk újra találkozni a döntőig - amennyiben persze sikerül eljutnunk odáig. Ehhez szükségünk lesz a 2. helyre, ugyanis a Friscóiak lesznek az elsők az alapszakasz végén. Már nincs a kezünkben a sorsunk, ám szerencsére a velünk holtversenyben végzett Seahawks csapata ellen nekünk kedvez az egymás elleni eredmény. Rajtuk kívül a Bills és a Saints jelenthet még veszélyt a helyezésünkre, de nekik még hátra van a mérkőzéseik fele, és reméljük, hogy sikerül megcsípni őket 2-2 ellenfelüknek.

- Mik a céljaik a rájátszásban?
- A tavalyi győzelem után csalódott lennék, ha nem sikerülne legalább döntőbe kerülnünk, ott pedig már bármi megtörténhet. Meglátjuk. Egyelőre rendet kell tennünk a fejekben a két vereség után. Szerencsére erre lesz elég időnk, mire ellenfeleink is befejezik összes (?) mérkőzésüket.

- Lehet esélye a Falconsnak a végső győzelemre?
- Nehéz kérdés. Nagyon erős a mezőny, de az elmúlt szezonban a Texans csapatával is sikerült a rájátszásban legyőzni azokat a csapatokat, amelyektől az alapszakaszban vereséget szenvedtünk, bízom benne, hogy most is sikerül jobban felkészülnünk rájuk, ha ismétlésre kerül sor. A srácok mindenesetre nagyon fogadkoznak.

- Kiket emelne ki a csapatából jelenlegi teljesítménye alapján?
- Hmm... (kaszo hosszasan elgondolkozik)... úgy vélem, nagyon sok játékosunkat megemlíthetném. Matty Ryan remek számokat hozott idén, úgy vélem, akár az MVP címre is esélyes lehet. 3000 feletti yardszámot dobált össze, 36 TD-jéhez mindössze 13 INT párosul (amiből ugye 10-et három meccsen sikerült összekínlódni...), szorongatott helyzetből is jó meglátásai voltak, ezt bizonyítja 96 és 97 yardos touchdown-passza is. Ráadásul nem csak egy-két emberre építi a játékát, 8 (!) különböző elkapót is 150 yard fölé juttatott. Ha már elkapók: Tony Gonzalez. Egyszerűen hihetetlen sportember, még ebben a korban is övé lett csapatunkban a legtöbb elkapás, a legtöbb yard. Sebessége már megkopott, de elszántságával, technikájával pótolja. Elégedettek vagyunk Mike Cox biztos kezeivel is: 29 elkapása mellett egyetlen egyszer sem ejtette el a labdát! Az egész ligát is figyelembe véve egyedül Vernon Davis tudott hasonlóan magabiztos számokat produkálni. Rúgóegységünkre sem lehet panasz: Matt Bryant elképesztő magabiztossággal értékesíti az 50-55 yard közötti mezőnygólokat, és az egész szezonban egyetlen egyszer hibázott. Puntolásnál Boshernek hál'Istennek kevesebb feladata volt, de hogy milyen jól oldotta meg, mutatja az, hogy övé lesz a liga legjobb átlaga. Illetve a védelemből megemlíteném Asante 6 interceptionjét, valamint Kroy Biermann 14 sackjét. Jelenleg mindketten ligaelsők, bár még van hátra néhány mérkőzés. Defense ratinget tekintve pedig a lista első öt helyét végig Falcons-játékos foglalja el! Azt hiszem, a fentiek alapján bátran állíthatom, remek csapatunk van, és megérdemelten foglalunk el ilyen magas pozíciót a helyezésekben.

- Köszönjük a kimerítő válaszokat, elemzést, reméljük a rájátszásban újra szárnyalni fognak a Sólymok!
- Na látja, ezt én is nagyon remélem. Egyébként én köszönöm a lehetőséget.

RISE UP!
több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 044



Pár perce ért végez az utolsó alapszakasz meccse a csapatnak, mi a véleménye a teljesítményükről Mr.Jack?

- Rosszul kezdtük a szezont, de sikerült átbillenteni a mérleget a mi oldalunkra ami meg is látszik a végeredményen.

2-3-as mérleggel indultak, és a végeredmény 7-3 elégedettebb mint az elmúlt szezonban ahol 5-2-es volt a mérlegük az alapszakasz végén?
- Egyértelműen igen, idén több ellenféllel kellett megküzdenünk és úgy érzem hogy sikerült előrelépni főleg védekezés terén.

Na igen, a védelem... az elmúlt 3 meccsen csak 7 pontot kaptak és a szezonban nem kaptak 6 pontnál nagyobb verést, minek köszönhető ez a hatalmas javulás?
- Főként annak hogy a secondary felébredt téli álmából, a szezon elején mindenki nagyon bágyadtan kezdett és kellett 5 meccs mire felpörögtek az embereim, és a védelmi hívásokat is átdolgoztuk az elmúlt szezonhoz képest ami láthatóan jó irányba vezetett.

Most jön pár hét pihenő mielőtt belevágnának a Playoff-ba nem lesz ez negatív hatással a csapatra?
- Nem gondolom, kell a pihenő és az előző kiírásban is gyorsan letudtuk a mérkőzéseinket így nem új dolog ez hogy pihenünk a rájátszás előtt.

Lesz idén újra Superbowl részvétel?
- Őszintén szólva nem gondolnám hogy sikerülhet megint ez a bravúr mert 3 csapatot is erősebb mint mi ( 49ers,Falcons,Saints), de hogy ha tudjuk tartani a jelenlegi formánkat még bármi elképzelhető

Az elmúlt szezon végén mindenhol azt lehetett hallani hogy átveszi a Chargerst ami végül nem történt meg, idén is benne van a pakliban hogy ha indul új bajnokság akkor más csapatot fog irányítani?

- Egyértelműen nem, nekem ez a szeretett csapatom és nem lennék képes más gárdát ekkora szívvel-lélekkel irányítani
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 159 — Eagles fan

Eagles GM, GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 272 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Sikerrel kezdte a szezonját a Buffalo Bills, a csapat új fiatal GM-jét, Dexxter "Löfli" Tailort kérdeztük a nyitómeccs utáni sajtótájékoztatóján.

- Gratulálok az első győzelemhez, a Mile Highban sosem könnyű nyerni, főleg Peyton Manning ellen. Mik voltak a győzelem kulcsai?
- Köszönöm a kedves szavakat, jó érzés újra GM-ként melózni. A mérkőzés elején bent ragadt a védelem, gyorsan kaptunk egy TD-t, amire viszont a Special Team egy visszahordás TD-vel válaszolt, sikerült megadni a meccs alaphangulatát. A futás remekül ment, CJ Spiller több yardot futott, mint Fitzpatrick passzolt. Kulcsmomentum volt még a fake punt és, hogy sikerült lehalászni Manning passzát az endzone-ban, pedig könnyen lehetett volna ott TD, mivel az egy yardosról támadhattak.

- Hiába vezetett a csapat 19 ponttal 2 perccel a meccs vége előtt, majdnem vereséggel távoztak Denverből.
- Legközelebb beragasztózom az egész speciális egység kesztyűjét, mert nem bírom elhinni, hogy két onside kicket sem tudnak megfogni... És hát Peyton Manning volt az ellenfél centere mögött, 505 yardot és 5 touchdownt passzolt, ez nem a secondary meccse volt...

- Miben kell javulni a jövő hétig, amikor is a Camolina Panthers csapata lesz az ellenfél?
- Passzolásban mindenképp javulást várok, és természetesen a secondarytől sem szeretnék még egy ilyen produkciót látni, mert kirúgom az egész társaságot.

- Milyen tervei vannak a szezon további részével kapcsolatban?
- Mindenképpen a tisztes helytállás a lényeg, ha pár bravúrgyőzelem sikerül, akár a playoff is meglehet, de már egy 50% körüli mérlegnek is nagyon örülnék.


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 162 — Falcons fan
Mivel a Falcons edzőjéből a Saints elleni rangadó után csak annyit tudtunk kihúzni, hogy "...ez... de ez... ilyet én még nem láttam... atyaég, ez az ember...", inkább egy rendkívüli képes beszámolót hoztunk a mérkőzésről.




Illetve sikerült elcsípnünk egy exkluzív öltözőbeli képet is a mérkőzés után, mikor Burnert szembesítették a mai statjaival:

több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 044


Lejátszottak 5 meccset, mi a véleménye a szezon kezdetről?

- A szoros meccseken mi álltunk a f*sz rossz végén, idén megfordult a szerencsénk, de viszont nem kaptunk 6 pontnál nagyobb verést, tehát állhatnánk 5-0-al is akár.

Idén jobban figyelnek Russelre mint az elmúlt szezonban, ezért többször ütik ki a meccsből is, milyen most az állapota?

- Wilson rendben van, jól játszik igaz már most több interceptiont dobott mint az elmúlt szezonban, a fal kiváló munkát végez rendre megvédik, az hogy nagyokat kap az ellenfél védőitől betudható a játékstílusának.

Mi lesz hogy ha megsérül akár több mecsre is?

- Flynn megfelelően tudja pótolni, amit már bizonyított is , 8 passzból már 2 TD-nél jár, és megbízhatóan játszik, bár az ő stílusa merőben más mint Wilsoné ami nem is baj, hiszen így még több féle támadó sémákat tudunk játszani

Lynch gyengén kezdte a szezont, mi lehet az oka?

- Nem kapott a boltban skittlest ezért magyarországról importált romlott mars csokit kapott és súlyos gyomor rontásban szenved, és rászokott sajnos a fumblizgatásra is amióta nem nyer a tippmixen

Shawnka Owens azt nyilatkozta hogy ön feldúlt vadként távozott a meccsükről és nem fogott vele kezet, továbbá Wilsont is egy szerencsétlen flótásnak nevezte

- Nem voltam ideges a mérkőzés miatt, kikaptunk kész, jön a következő mérkőzés, az hogy nem fogtam vele kezet azért lehet mert nem láttam a nagy tömegben, nekem nincs senkivel sem problémám abszolult nem az én, és a csapat stílusa, Wilsont meg annak nevezi aminek akarja az ő dolga
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek


Bármilyen hihetetlenül is hangzik első blikkre, de Shawnka Owens aranyásói eddig akadálytalanul menetelnek a III. Bowl.hu Madden Ligában.

Hiába kezdték a szezont az erősorrend 4. helyén csupán (a sikerGM eddig egyszer sem volt ilyen alacsonyan), a nagy nyomás nem roppantotta össze őket, és előbb Winston T.B. Kraft Patriótáit gyűrték le a foxborói hidegben, amit a híres seattle-i 12. ember előtti hátrányból heroikusan megfordított találkozó követett, miután sikeresen megállították Russell F*ckin Wilson szerencsétlenkedését. Colin Kaepernick igazi vezérré lépett elő, Frank Gore pedig öszvéreket megszégyenítő módon cipeli a hátán a csapatot. A mérkőzés után Mr. Owens baráti kéznyújtással akarta megköszönni a játékot, de Jack Zoltán szélsebes léptekkel viharzott le a játéktérről.

Az eset kapcsán megkérdeztük a 49ers általános igazgatóját, aki kaján mosollyal az arcán konstatálta a történteket: "Nem érdekel. Zoltán remek szakember, a kapcsolatunk is kiváló, de tavaly Fortuna pártfogoltja volt, idén álljon csak vissza a mérleg nyelve. Remélem ebben a szériában hamarosan az a vadliliomos vadorzó is követni fogja!"

A San Francisco legközelebb a Baltimore Ravens ellen lép gyepre.
több mint 11 éve
farkaspeti Washington Commanders 763


Tragédia a nyitómeccsen!

Szeretett csapatunk megsemmisítő, megalázó, de ugyanakkor teljesen megérdemelt 53-14-es vereséget szenvedett a Carolina Panthers otthonában. A most debütáló, de azonnal lebőgő új GM-et, farkaspetit egy ablakbetörés és egy ajtókiszakítás között sikerült elkapnunk:

-Mivel magyarázza a hatalmas vereséget?
-A meccs elején az öltözőben maradtunk, de valaki rohadtul eldugta a kulcsot, mert négy negyedig ki sem jöttünk. Emellett a bemelegítés alatt fejben elfáradtunk, így a srácok koncentrációhiány miatt hibát hibára halmoztak.
-Miben fognak változtatni a következő mérkőzéseken?
-Jó lenne, ha Robert Griffinnek sikerülne pozitív számú yardot passzolni, és többször eltalálni saját csapattársait, mint az ellenfelet. De a fő változtatás mégsem a támadósort érinti. Jó defenset kell építeni, és egy 100%-os pontossággal rúgó kickerre van szükségünk.
-Miért?
-A defense 0 ponton tartja az ellenfelet, majd a kickerünk segítségével 3-0-s győzelmet aratunk.
-És végezetül: mi a csapat célja a bajnokság hátralévő részét tekintve?
-Egy 1-10-es mérleggel maximálisan elégedett lennék.
-Köszönöm, hogy a rendelkezésünkre állt.
-Nekem megtiszteltetés.


több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 162 — Falcons fan
Seattle Seahawks 23 @ 28 Atlanta Falcons



Megvan az első!

Sikerült győzelemmel zárni a nyitómérkőzést Atlantában, sőt!
A szurkolók kifejezetten elégedettek lehettek a látottakkal, rendkívüli kezdést mutattak be a hazai kedvencek minden várakozást túlszárnyalva, már-már azt hittük, egy erődemonstráló győzelmet szeretne lefektetni a csapat, hogy mindenki számára egyértelművé váljon, ki is a jelenlegi király. Az első negyedben ezáltal elsöpörték korábbi döntős ellenfelüket, és 21-0-ás kezdéssel nyitottak a Sólymok, de még félidőben is magabiztos 28-7-es előnnyel fordultak a dómlakók.
Ezt követően a csapat úgy érezte, nem érdemes a bajnokság ilyen korai szakaszában elpuffogtatni minden puskaport, és kicsit az esetleges sérülésektől is tartva visszavettek a tempóból, méghozzá olyannyira, hogy a második félidőben egyetlen pontocskát sem sikerült a táblára helyezni. A győzelem viszont még így is meglett, a mérkőzés vége felé Matty Bryant próbálhatta meg forszírozni saját határait, ám 57 yardos kísérlete a győzelem bebiztosítására a majdhogynem tökéletes rúgás ellenére éppencsak rövidnek bizonyult. Ezt a csapat vezetése feljegyezte a későbbiekre (a Jets pihenése miatt szerződtették Sanchezt a fontosabb jegyzetelési feladatokra, miután az előző szezonban már bemutatta ilyen irányú ambícióit, és úgy érezte, hogy a piros mez jobban kiemeli a szeme színét).

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 422 — TODDHERREMANS79

A hosszan tartó ám annál makacsabb spinmovitis betegségből immáron teljesen felgyógyuló Donovan Herremans GM-et faggattuk a jövőjéről kapcsolatban.
"Nézzék, nehéz időszakon vagyok túl, de az saginaw-i orvosi stáb nagyszerű munkát végzett, illetve külön köszönet illeti a technikusokat akik megtalálták a kieső F betűt, amit a Sonkások elleni vereség után vertem ki a billentyűzetemből, állításuk szerint az íróasztal alá volt beesve!
Szakmaibb vizekre evezve, idén alapvető célkitűzés lesz SB-ba jutni, amennyiben ezt nem sikerül elérni egy kisebb időre abbahagyok az aktív GM-kedéssel. Úgy érzem, bármelyik csapatban is fordultam meg, mindig ott voltam a tűz közelében, mégsem sikerült átütő sikereket elérnem, és ez engem komolyan frusztrál. Most hogy egy ilyen keret áll rendelkezésemre komolyan hiszem hogy ez a jég megtörhet.
A csapat húzóembere egyértelműen Aaron .Brk, izé Rodgers lesz, akinek megvannak az adottságai hogy Istent csináljon a WR corpból.
DC posztra a Kansasből menesztett Romeo Crennelt neveztem ki, ezzel egyszer s mindenkorra megszűnik a nevemmel már-már egybenőtt tampa2. A védelem reményeim szerint a halászó, vadászó, turnovergyűjtögető stílusra fog játszani, illetve Raji és Clay Matthews révén a QB beabálására fog törekedni!"

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 162 — Falcons fan

Korábban több helyen is beszámoltunk a szenzációs hírről, miszerint a Christmas Cup győztese, Kaszo - aki az alapszakasz során nagyszerű taktikai érzékről tanúbizonyságot téve sikeresen bealtatta ellenfeleit azzal, hogy a később rajta kívül elődöntőbe jutó mindhárom csapat ellen vereséget színlelt, majd így később főnixként feltámadt a saját maga által megjátszott hamvaiból, és átgázolt rajtuk egészen a Superbowl-gyűrűig - úgy nyilatkozott, hogy miután a Houston Texans csapatából mindent kihozott, amit csak lehetett (sőt, talán még azt is túlszárnyalta), a tavaszi bajnokságban végre visszatér a szívéhez legközelebb álló csapathoz hazai pályájára, hogy az Atlanta Falcons csapatát segítse újabb bajnoki címhez, megismételve legendás elődje, Shawnka Owens parádéjás szezonját.
Az elvárások természetesen hatalmasak, főleg azok után, hogy a szezon beharangozásaként a legnívósabb power ranking legfelső pozícióját foglalja el a csapat. Pletykák szerint az első fordulóban azonnal rangadóval kezd a csapat, ugyanis az előző bajnokság második helyezettje ellen lépnek pályára a Sólymok, ahol egyértelműen az ellenfélnek kedvez az összeszokottság, ráadásul a Seahawks edzője nagyon fogadkozik a revansot illetően. A mérkőzés hamarosan kezdődik, a stadionban garantált a teltház!

És hogy hogy reagáltak a szurkolólányok Kaszo visszatérésére?...

több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 292 — ℧
Bowl.hu Winter Cup - Power Ranking Week 0.

1. (-) Atlanta Falcons - kaszo

A Christmas Cup bajnokát lehet ennél lejjebb rakni? Jelenleg nem, ráadásul válthatott a kedvenc csapatára így még jobb játékot várhatunk tőle. Tipp: 3-4. hely

2. (-) Seattle Seahawks - Jack Zoltán

Az offseason egyik nagy kérdése volt, hogy lesz-e GM váltás Seattle-ben. Állítólag, a PO-ról álmodozó Chargers együttese is nagy erőkkel csábította Jack Zoltánt, aki azonban hű maradt a Seattle csapatához. A GM elmondása szerint cél a Bowl győzelem. Tipp: 3-4. hely

3. (-) New Orleans Saints - Kiss

6-1-es alapszakasz mérleg után becsúszott egy váratlan vereség a későbbi győztestől. Jöhet a revans, ami még édesebb lehet, lévén, hogy kaszo a Falcons együttesét irányítja. Tipp: 1-2. hely

4. (-) San Francisco 49ers - Shawnka

Egy nagyszerű csapatba érkezett az ex-Falcons GM, tekintve, hogy az előző manager már letette a sikerhez vezető út alapköveit. A futójáték adott, a védelem kőkemény, bár helyenként kicsit lassú. Az igazi meglepetés az lenne, ha év végén nem lenne ott az 1-4 hely valamelyikén. Tipp: 1-4. hely

4. (-) Green Bay Packers - PackersRodgers

Technikai problémák miatt nem tudott részt venni a PO-ban, de ez sem akadályozhatta meg a Spinmove koronázatlan királyát attól, hogy ismét elinduljon a bajnokságban. Játéka kiismerhető, mégis halálos. Tipp: 3-6. hely

6. (-) Philadelphia Eagles - Rataxes

Vick a madden egyik legellentmondásosabb figurája. Rendkívül gyors és aránylag jól is passzol, de lévén, hogy bal kezes sok embert elriaszt. Pedig ha valaki tudja használni, - és Rataxes tudja - akkor óriási fegyver lehet a kezében. Tipp: 3-6. hely

7. (-) New England Patriots - winston

A Brady vezette támadósor lehet a garancia, hogy NE-ben idén is pontzuhatagot láthatunk. Viszont tavaly ők kapták a legtöbb pontot a ligában, így ha a védelemnek nem sikerül feljavulnia, komoly bajok lehetnek. Tipp: 6-10. hely

8. (-) Carolina Panthers - Farky

Wtf?? Szabad volt a Colts és a PM vezette Broncos is, erre az ex-49ers GM Carolina-ba költözött. Kérdés melyik arcát mutatja az egykori Indy edző, ha a jobbikat, akkor meglehet a PO, ha nem, akkor megint küzdhet az 1/1-ért. Tipp: 4-10. hely

9. (-) Buffalo Bills - Dexxter Tailor

Egy régi-új GM, aki egy hosszabb kihagyás után tér vissza közénk. A tapasztalata megvan egy jó eredménysorhoz, ráadásul nem rossz csapat a Bills. A támadóknál és a védőknél is vannak kiváló játékosok, csak tudni kell őket használni. Tipp: 6-10. hely

10. (-) Baltimore Ravens - ArizonaFan

Új GM, aki rengeteget készült az első Bowl.hu-s ligájára. Edzőmeccsek tucatjain van túl, de most jön a java. Tipp: 8-12. hely

11. (-) Washington Redskins - Farkaspeti

Edzőváltás volt a rézbőrűeknél is, ahol szintén egy új GM vette át az RG3-Morris-Garcon fémjelezte támadó alakulatot. Nem tudjuk mire lesznek képesek, ezért egyenlőre csak hátra teszem őket. Tipp: 6-12. hely

11. (-) Denver Broncos - flzoli

Végül, itt a 3. új GM is, aki - nem meglepő módon - a Peyton Manning által irányított Broncos csapatát választotta. PM soha(!!!) nem játszik rosszul, csak aki irányítja. Éppen ezért bárkit megverhetnek, főleg, hogy a védelem is elit. Kíváncsian várom mire lesznek idén képesek. Tipp: 6-12. hely

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 112 — Tyrone Creek


Meglepő bejelentés San Franciscóban!

A 49ers vezetősége 1 szezon után megköszönte Farky Wolf vezetőedző munkáját. Az Indianapolis Colts csapatát egykor rájátszásig vezető szakembert már aznap bejelentettek a Camolina Camthers edzői stábjának élén. Farky mester elmondása szerint vonzó volt a charlotte-i álláslehetőség, elsősorban Cam Newton miatt, illetve így sokkal közelebb lehet Indianapolisban élő családjához. A kérdésre, miszerint ennyiből miért nem tért vissza korábbi sikerei helyszínére, csak annyit mondott: "mindennek van egy határa".

A legendás kaliforniai klub így irányítás nélkül maradt. Az előző idényt nyeretlenül záró Aranyásók valósággal ki lettek utálva a kultikus városból, több szurkoló is a franchise Los Angelesbe költöztetése mellett kezdett el érvelni. A 49ers vezetőségének így nem maradt választása, egy igazán erőskezű, szakmailag elismert, valóságos edzőlegendát kellett találnia a forradalmi hangulatban levő san franciscóiak megnyugtatására.. Szerencséjükre a három szezont Atlantában töltő, egy Super Bowl gyűrűvel rendelkező trénergéniusz, Shawnka Owens a napokban adta be lemondását a Falcons ítészeinek. Állítása szerint elérte azt, amit akart, már nem volt több olyan dolog ott, ami motiváló erőként hatott volna rá. A mester visszavonulását kollégái megértően fogadták, bár többen, köztük pont a Carolina új vezetőedzője, aki állítólag Mr. Owens egyik dartspartnere is bízott a férfi visszatérésében.

A pár perce lezajlott sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy miért választotta a nyugati parti gárdát, a következőket válaszolta: "Újjáépülünk! Nem érdemlik meg a 0-7-et. Nem érdemelnek nyeretlen szezont. Ezen változtatni kell, és változtatni is fogunk. Jóval több van a srácokban. Ráadásul az éghajlat is sokkal jobban tetszik, mint az atlantai. San Francisco egy varázslatos hely. Gazdag a kultúrája, a történelme, Amerika olyan kultikus jelképei találhatóak itt, mint a Golden Gate, az egyik kedvenc NASCAR pályám, Sonoma. Vagy akár az Alcatraz, ahová nyugodtan beköltözhetne az az ember, akit a New Orleans vezetőedzőjének csúfolnak."

A nyilatkozatot több perces álló taps követte.
több mint 11 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 954

Elérkezett az szezon, mindenki bizakodó kis városunkban, de vajon mit gondol a csapathoz visszatérő GM Wolfgang Amadeus?
Nos, először is örülök, hogy újra itt lehetek és a csapat sikeréért dolgozhatok.
Mik az első benyomásai a csapatról, most, hogy a Camp elkezdődött és hivatalosan is már az Andrew Luck vezette Colts ellen készül a csapat?
Úgy gondolom nagyon erős csapatunk van. Kezdeném a védelemmel. Érkezett Terrence Newman akinek a tapasztalatára nagy szükség lesz, egész biztos minőségi javulást fog hozni a Secondary játékába, de az aki a legnagyobb lökést adja majd, az Dre Kirkpatrick.
A nemzet legjobb Cornere az Alabama egyetemről?
Pontosan. Dre nem véletlen lett a legjobb corner az országban és nem véletlen volt kiemelkedő Nick Saban fantasztikus védelmében. Mindent tud amit egy kiváló CB-nek az NFL-ben tudni kell. Gyors, atletikus, erős, jól szerel, képes kiütni az ellenfelet, nagyon agresszív. Ő az én emberem.
Safety poszton marad a régi felállás?
Igen. Nelson mellett a kiütőgép; Taylor Mays fog helyet kapni. Gondolom nem kell ecsetelnem miért.
Térjunk át a támadókra. Elment Jerome Simpson és Andre Caldwell, érzékenyen érint minket a távozásuk?
Nem. Érkezett Sanu a drafton és Charles is TE posztra, így úgy gondolom, hogy épp elég célpontja lesz Andy Daltonnak aki idén végleg bekerül a legjobb irányítók közé. Aki még meglepetést okozhat, az Marvin Jones. Nagyon robbanékony a srác.[/i]
A.J. Green?
Klasszis. Future Hall of Fame.
Mint Reggie Bush, akivel Miamiban dolgozott együtt?
Kb. olyan szinten van a maga posztján igen. Nincs gyenge pont a játékában.
Van még valami amit kiemelne a csapatából?
Nos, úgy vélem a Speciális Egység idén is fontos lesz. Brandon Tate személyében van egy nagyon veszélyes visszahordónk aki már bizonyított, hogy meccseket képes eldönteni a visszafutásaival. Igen ő lehet a Mr.X idén.
Van-e esély Terrell Owens - a klasszis elkapó - visszatérésére?
Szögezzük le. Terrell Owens klasszis. Talán a legjobb elkapó aki valaha ezt a játékot játszotta. Nagyon örülnék, ha újra játszana a kezeim alatt, de nem tudom hogy erre mennyi a reális esély. Beszélnem kell vele is és a liga vezetésével is, de nem fogadnék rá, hogy ki fut a 81-s mezben a Paul Brown gyepére.
Első forduló Colts. Készül már? Mik a Colts gyengéi?
Teljesen szétesett a keret. Nincs secondary szinte. Reményeim szerint A.J. Green megeszi őket reggelire. Séma váltás van a védelmükben, amelyhez sem a GM, sem a játékosok nincsenek hozzászokva. Nem játszottak még 3-4-s védelemben. Ami azért is jó, mert megfelelő játékosok híján kiesik a pass rush a részükről, így Dalton előtt meg fognak nyílni bizonyos lehetőségek. Új QB van náluk, a tehetséges 1/1 választás Andrew Luck, de úgy vélem neki idő kell még a beilleszkedéshez. Célpontjai sincsenek. Nem tudom mennyi esélye lesz a Dre Kirkpatrick - Leon Hall páros fémjelezte védelem ellen. Mindenesetre jó munkát kívánok a Colts GM-nek, de ők még a csapatépítés elején járnak.
Köszönöm az interjút, Go Bengals!
Go Bengals! És még valami, Péntek este etessék meg a kutyát, vegyenek egy nagy adag kaját és üljenek be a TV elé, mert megkezdjük a menetelést a bajnoki címért! Who Dey!



Dre Kirkpatrickre nagy szerep hárul majd Cincinnatiben is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 954
fetomy
most olvasom a topikot újra, dőlök a röhögéstől 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Áruló Liga, Power Ranking - week 5 – The Return of the PR

1. (-) Green Bay Packers - laby
record: 4-0
Hogy klasszikust idézzek, amíg nem kap ki, addig nem mozdul az első helyről a GB, hiába van több győzelme a Panthersnek. Ezt nem hiszem, hogy valaki megkérdőjelezné, a Niners már annyira beszart labytól, hogy kiállni sem mertek. Mi lesz a következő, letörli magát az ellenfél maddene a gépről meccs után?

2. (+2) Carolina Panthers - Raven
record: 5-0
5-ből egyetlen szoros meccs (naná, hogy ellenem, hogy kapná be), igaz a liga első felével még nem találkozott a Cam Newtonból álló Panthers. Kiemelendő Cam Newton QB teljesítménye, aki már már felülmúlja a running back Cam Newtont is, bár még nem ért fel Cam Newton nagyságához. Talán ha a védelemben is játszana nem kapna 500 yardot.

3. (-1) Oakland Raiders - eaglesmcnabb
record: 4-1
Eddig hozza a papírformát a Raiders, laby megverte őket, a többiek meg alig várják, hogy véget érjen a meccs ellenük. A liga folytatásának fő szorgalmazója amúgy eaglesmcnabb, lehet szadista, én nem tudom...

4. (-1) Baltimore Ravens - Zorddd
record: 4-1
Na igen, szopóroller a Raiders ellen, de ezt leszámítva magabiztosan veszi az akadályokat a Ravens, bár Flacco mindent megtesz ezt megakadályozandó. Fun fact: Zorddd volt barátnője választotta a Hollókat, jó nagy szerelem lehetett ha így szívatta a fasziját.

5. (+2) New Orleans Saints - Kiss
record: 3-1
Elég hamar magára talált a Bounties, bár maradjunk annyiban, hogy volt honnan felkapaszkodni. Lassan helyreáll a világ rendje, na.

6. (+8) Atlanta Falcons - kaszo
record: 3-2
Nem akarom fényezni magam minden csapat bejegyzésénél, de én szóltam előre. A dirty birdök megtanultak repülni és ez egyelőre egy 6. helyet ér nekik, aztán majd ha elpicsáznak még pár ellenfelet még feljebb kerülhetnek.

7. (-1) Denver Broncos - Jack Zoli
record: 3-2
Úgy tűnik a komolyabb csapatok ellen megáll a tudomány, természetesen egyszer sikerült élete formájába játszania Zolinak azért, de ettől függetlenül komolyan össze kell szednie magát a Broncosnak, ha pozitív mérlegét meg akarja tartani, még ha az el is rugaszkodott a valóságtól.

8. (-2) Houston Texans - brk
record: 2-3
Hektikusság for the win! Bár inkább önszopatás, de az eredmények jól tükrözik, hogy a liga 90% ellen veszélyes ez a csapat, csak lehet nem másnaposan kéne játszani a meccseket..

9. (+6) Tennessee Titans - Duff
record: 2-3
Másik hektikus csapat, mi a fasz van itt, de most komolyan? Na realizálódott azért 5 meccs alatt a Titans ereje, tipikus középcsapat, persze odafigyeléssel és munkával feljebb léphetnek. Vagy ha az eaglesmcnabb féle iskolát követik akkor csak szimplán idegösszeomlást hoznak az ellenfélre.

10. (-2) Indianapolis Colts - Rataxes
record: 2-3
Ctr + C -> Ctr + V az előző bejegyzés, azzal kiegészítve, hogy a Colts az a csapat, ami tökéletes ellentétét hozza az életben megszokottaknak -> Manning szar, csapat többi része korrekt. Valszeg érzi a gép, hogy ez már csak hattyúdal.

11. (+2) Detroit Lions - Awesome
record: 2-3
Meggyőzőbbek, mint a hátsó régió, de azért nem bíznám rájuk az ellenségem vagyonát sem. Stafford jobban vigyáz a labdára és máris vidámabb hely lesz a Ford Field. (mondjuk ha nem akkor is az lesz, csak az ellenfélnek)

12. (-) New England Interceptions - kovi470
record: 2-3
Brady olyan jólelkű, hogy nem csak a csapattársainak, de az ellenfelek közül is min. 3-nak odadobja a labdát meccsenként. De most komolyan, kikapni az Eaglestől? Mersz még kommentelni kovi, vagy megvárod, hátha elfelejtjük?

13. (-4) New York Giants - Lance
record: 2-3
Ezen a ponton miközben írtam a PR-t kezdett kicsit tököm tele lenni azzal, hogy körbeveri egymást mindenki, kicsit olyan ez, mint a Király Fürdő fénykorában. Mondjuk ez kicsit igazságtalan pont a Giantssal szemben, hisz a top és bottom csapatok ellen hozták az elvárható eredményt, talán ebből a 2-3-as klubból többre vihetik, mint az ennyi kiszámíthatóságot is produkálni képtelen társai.

14. (-3) Minnesota Vikings - nyapato
record: 2-3
Kiélezett meccsen verték a Cardinalst, ez nem túl dicső teljesítmény, de több mint a semmi, így honorálja ezt a PR író is. Legyen ennyi öröme nyapatonak, ha már a Vikingssal kell játszania.

15. (-5) San Francisco 49ers – wallacepro
record: 1-2
wallacepro üstökösként robbant be a ligába, hogy aztán üstökösként is tűnjön szem elől. Deja vu, vagy papírforma?

16. (-) Pittsburgh Steelers – Dexxter Tailor
record: 1-4
Jót tett a csapatnak a GM váltás, mondjuk főleg abból a szempontból, hogy most már lejátszhatják a meccset, amin kikapnak és nem kerül be automatikusan a 0 a nevük mellé. Na jó, a Vikingst megverték, de hát őket ki nem..

17. (-) Philadelphia Eagles - troland
record: 1-4
Vajon szebb napok köszöntenek Phillyre troland érkezésével? A közelmúltnál biztos szebbek, én szurkolok az 1/2-ért!

18. (-2) Arizona Cardinals - winston
record: 0-5
Nagy csata lesz még itt, ha winstonnak legalább egyszer szerencséje lesz akkor most megígérem, hogy elsütök egy újabb filmes poént.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com


Carolina Panthers 40-21 Detroit Lions


Az oroszlánok sem tudták megállítani a párducokat!

Már rögtön az 1. drive-ból vezetést szerzett a Carolina, az eddigi szezonban igen halovány játékot mutató DeAngelo Williams-nek sikerült üresbe mozognia és egy több mint 20 yardos TD-t szereznie. Williamsék azonban nem örülhettek sokáig, mert a Lions hamar egyenlített Tony Scheffler-nek köszönhetően. Azonban ahogy az már lenni szokott Newtonékat ez nem nagyon hatotta meg és újra visszaszerezték a vezetést. Kicsit meglepő módon megint egy futó szerezte a TD-t ami végülis nem lenne olyan meglepő hiszen a Carolina idén eddig brutálisan jól futott csak, hogy éppen Stewart most kivételesen nem futóként hanem elkapóként csillogott. Innentől aztán teljesen szétesett a Lions főleg Stafford aki a meccs hátra levő részében 3x is oda ajándékozta labdát Chris Gamble-nek amit Ő 2x is visszahordott TD-re igaz az egyiket elvették Dan Connor felesleges szabálytalansága miatt.
Gamble valószínűleg nagy fejmosásban részesült a Houston elleni meccs után hiszen Andre Johnson nagyon csúnyán megverte. 5 elkapásból 308!!! yardot szerzett, kisebb csodával ér fel, hogy a Carolina még így is győzni tudott. Megatront azonban remekül semlegesítette. Kíváncsian várjuk, hogy ez csak ilyen egyszeri fellángolás volt, vagy innentől folyamatosan jól fog teljesíteni.
A csapat szupersztárja Cam Newton is igen jó estét tudhat maga mögött. 264 yard 3 TD 0 INT és még szerzett 1 futott TD-t is. Cam-nek eddig csodálatos szezonja van, ha a szezon hátralevő részében is így folytatja akár még MVP is lehet belőle.

A következő héten az Indianapolis Colts otthonába látogatnak szeretett párducaink ami nem lesz egy könnyű meccs, de ha ugyan azt a játékot tudják hozni Newton-ék mint a Lions ellen akkor nem lehet gond.
Raven egyébként meglepően negatívan nyilatkozott: " Roppant nehéz meccs elé nézünk, bevallom őszintén bárki ellen szívesebben játszanék mint Peyton Manning. Ő a liga legjobb irányítója. Egyenlőre még fogalmam sincs, hogy mit fogunk ellene csinálni, de az biztos, hogy a védelemnek most 110%-on kell teljesítenie."
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 162 — Falcons fan


Week 5

Atlanta Falcons (kaszo) 48 - 34 (Dexxter Tailor) Pittsburgh Steelers

Fantasztikus mérkőzés van a hátunk mögött, aminek elején kemény szerelésekkel indított a Pittsburgh, így az Atlanta első két drive-ja azonnal fumble-ba is torkollott már az első játéknál, és mindkettőt össze is szedte az ellenfél. Szerencsére azonban pontot "csak" az egyiknek a visszahordásából tudtak szerezni az Acélosok, ezután viszont vérszemet kaptak a Sólymok védői, és hasonló parádés teljesítménnyel az interceptionöket kezdték gyors tempóban gyűjteni: az első félidőben ötöt. Ráadásul nem is csak a CB-k vagy a Safetyk jeleskedtek igazán: kettőt Lofton, egyet-egyet pedig Abraham és Weatherspoon húzott le a levegőből! Ez pedig Ryan remeklésével elég is volt a masszív félidei előny kiépítéséhez, megnyugtató, 38-14-es állással fordultak a csapatok a Falcons javára. Kicsit túlságosan is megnyugodhattak a vezető csapat játékosai, hiszen ezután a szakadó esőben Big Ben sérülése miatt a futójátékot erőltető Steelers elkezdett felkapaszkodni, 3 perccel a mérkőzés vége előtt mindössze egyetlen touchdownra apadt az Atlanta előnye, ám ekkor kicsit megrázták magukat a nagy ijedségben, és 10 pontot felpakolva bebiztosították mai győzelmüket, amin már a meccs végére visszatérő Roethlisberger sem tudott változtatni.
Ezzel a 0-2-es start után a Falcons immár pozitív mérleggel áll a tabellán, és nagy várakozással tekintenek a nagy rivális Saints elleni meccs elé.

Rise up!
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 162 — Falcons fan


FALCONS ON FIRE!

Denver Broncos 21 - 59 Atlanta Falcons

Kevés ideje volt pihenni a csapatnak, de talán emiatt is sikerült olyan jól elkapni a fonalat, ugyanis a W4 meccsén a Denver ellen a Sólymok pontosan ugyanott folytatták, ahol előző nap befejezték a 49ers csapata ellen. Ez ellen pedig még az a Broncos sem talált ellenszert, akinek eddig rettegték védősorát a bajnokság csapatai - elég ugye, ha csak annyit említünk, hogy eddig minden egyes mérkőzésükön szereztek legalább 1 touchdownt. Ám ma mindössze egyetlen interceptionre, és 2 sackre futotta tőlük, míg a másik oldalon a védelem remek teljesítménye (6 sack, 4 interception és 2 kierőszakolt fumble) mellett még az offense is káprázatosan működött, amit mi se mutat jobban, hogy Boshernek egyetlen egyszer sem kellett puntolnia. A mérkőzés részletesebb statisztikái megfelelő rovatunkban láthatóak.
A nagy örömmámor közepette senkit sem sikerült megszólaltatnunk, ami valahol érthető is, hiszen egy eddig veretlen csapatot sikerült kétvállra fektetnie az Atlantának, de az elkapott félmondatokból arra következtethetünk, hogy ilyen arányú győzelemre még maguk a játékosok és edzők sem számítottak. Remélhetőleg az elkövetkező mérkőzésekre is sikerül ezt a varázslatos teljesítményt tartani mind offense, mind pedig a defense részéről, és akkor nem lehet gond a rájátszás kiharcolásával. Továbbá a csapat nagyon bízik benne, hogy a két nap alatt begyűjtött két győzelme után sikerül végre elmozdulni a neves újságíró, brk által szerkesztett power ranking jelenlegi gyászos helyéről!

Rise up!
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com


Minnesotában továbbra is keresik az eltűnt GM-et. Az utolsó hírek róla, hogy teljesen összeomlott a Colts elleni meccs után. Ponder 5 interception-t dobott Pingi pedig csak annyit mondott, hogy: "a week 3ban nem ő játszik... Nem tudom mi a francot kéne csinálni..."
Néhány szurkoló azt állítja, hogy Pingi dühében a déli sarkvidékre távozott, hogy kicsit ki eressze a gőzt. Mások már a legrosszabbtól tartanak. Sajnos nem sikerült elérnünk egyetlen közeli hozzá tartozót sem így biztos információt nem tudunk mondani.
Viszont sikerült elérnünk a Minnesota következő ellenfelének a GM-ét Raven-t.

Raven tud bármit is Pingi eltűnéséről?

Nem, fogalmam sincs, hogy hová tűnt. Próbáltam kapcsolatba lépni vele, de nem válaszolt. Remélem hamarosan előkerül, mert a csapat jó formában van és nem tesz jót nekik ez a várakozás.

Értem. Ha megengedi akkor feltennék néhány kérdést a Camt...akarom mondani Panthers-el kapcsolatban is.

Csak nyugodtan.

Köszönöm. Eddig remekül megy a csapatnak, de sokan úgy gondolják, hogy csak a szerencsés sorsolásnak köszönhetik, hogy eddig még veretlenek. Mi erről a véleménye?

Nézze, tény, hogy még nem találkoztunk egyetlen egy "nagyágyú"-val sem, de attól még nyertünk, és nem 1-2 pontnyi különbséggel. Ez azért szerintem jelent valamit. Messze nem mi vagyunk a legjobbak, messze nem mi vagyunk a legerősebbek, nem mi állunk a legnagyobb leghíresebb nevekből, de ha bízunk magunkban és elhisszük, hogy nyerni tudunk, nyerni fogunk akkor bármi megtörténhet. Az NFL amúgy is tele van meglepetésekkel. Ki tudja, lehet, hogy idén mi leszünk azok. 😊

A szurkolók egyre jobban kezdik megkedvelni magát. Mit gondol, hogy ha a csapatnak majd rosszabbul megy akkor is kitartanak maga mellett?

Nagyon remélem. 😀 Csodás szurkoló táborunk van és nem szeretnénk nekik csalódást okozni, amúgy is ráfér már a Panthers-re egy kis csillogás. 😊

Köszönöm Raven, hogy időt szakított ránk. Sok sikert a Minnesota ellen. Már ha egyáltalán megrendezésre kerül a találkozó. 😊

Nincs mit és köszönöm. 😊
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Áruló Liga, Power Ranking - week 2

1. (-) Green Bay Packers - laby
record: 2-0
a héten a Falcons állt a fasz rosszabbik végén. Rodgers alapos fejmosást kaphatott, hisz az ebben a fordulóban dobott 7 TD mellett nem adta el a labdát egyszer sem. a következő forduló tartogathat maximum meglepetést, bár lehet labynak IS elmegy a kedve a játéktól az után a meccs után. fun fact: 2 meccs alatt 100 pontot helyezett fel az eredményjelzőre laby.

2. (-) Oakland Raiders - eaglesmcnabb
record: 2-0
Pryor földön, vízen, levegőben, mindenhogy uralja a pályát. most Campbell is letette a névjegyét egy rendkívül szimpatikus utolsó másodperces TD passzal. de hát ugye 4&26 +21-es vezetésnél, még jó, hogy rámegyek, hát kérdés ez...

3. (-) Baltimore Ravens - Zorddd
record: 2-0
a védelem teljesen megbénította a 9ers támadóegységét, míg az offense Rice futásaiból építkezett elég sikeresen. talán ha Zorddd rehabon lesz, lesz esély az ellenfeleknek a Ravens ellen.

4. (-) Carolina Camthers - Raven
record: 2-0
megkövetem Ravent, nagyon jó ez az offense. mondjuk az Arizona ellen majdnem mindenkié az, de ettől függetlenül Cam már-már pryori magasságokban jár. kíváncsian várom, hogy majd egy rendes erőpróbán mire lesz képes ez a csapat.

5. (+4) Denver Broncos - Jack Zoli
record: 2-0
szerencsére nincs roster csere a ligában, hisz ha lenne egy irányítója is a Denvernek, kitudja mire lennének képesek. a 4. negyedes csodamentalitás mindenesetre átragadt az életből, most épp Lance kurvaanyázhatott miatta.


6. (+1) Houston Texans - brk
record: 1-1
vereséggel előrelépni? búúúú. bizony, ezért érdemes írni PR-t. a Raiders elleni meccs megmutatta, hogy van potenciál ebben a csapatban, csak normális GM-ek ellen tud ez megmutatkozni. a védelmen mindenesetre nem múlt semmi, kezdődhet a bulls on parade.

7. (+5) New Orleans Saints - Kiss
record: 1-1
bár semmi infó nincs a meccsükről, Kiss valszeg elpicsázta a Philly nem túl erős gárdáját, így elkezdhetik a felkapaszkodást a PR-ban és a bajnoki tabellán is.

8. (+7) Indianapolis Colts - Rataxes
record: 1-1
Manning visszatalált a helyes útra, bár a Vikings gárdája is mindent megtett ennek elősegítése érdekében. nehéz megítélni a Colts alakulatát, pár forduló múlva talán tisztábban látjuk a képet velük kapcsolatban.

9. (-1) New York Giants - Lance
record: 1-1
a csapatot mint már írtam jellemzi a hektikusság, nem cáfoltak rám ezen a héten sem. egy meccsben bebizonyították, hogy képesek bárkit megverni (kivéve labyt) és bárkitől kikapni. ha legalább 3 jó negyedük lenne, kb 5-6 hellyel feljebb lehetnének.

10. (-4) San Francisco 49ers – wallacepro
record: 1-1
teljesen lebénította az offenset a Ravens D, anélkül meg ugye elég nehéz meccset nyerni. az 1-1es csapatok háromnegyede képes volt az előző heti bravúr után belefutni egy csúnyácska pofonba. ha ez így folytatódik 12 fős PO kell majd.

11. (-1)Minnesota Vikings - Pingi
record: 1-1
brrr. Ponder valamiért úgy gondolta, lemásolja Vick előző heti produkcióját, hát gratulálok, sikerült. mondjuk ezt az 5 INT melletti 7 futókísérletet nem nagyon értem én, de mondjuk azt sem, hogy lehet a Vikingsnak szurkolni. úgyhogy ezt hagyjuk is ennyiben.

12. (+5) New England Patriots - kovi470
record: 1-1
a meccs, amit nem értem, hogy nyert meg a Pats. Brady úgy tűnik beszáll az INT versenybe, eddig tetemes előnnyel vezet is benne, szép teljesítmény.

13. (+1) Detroit Lions - Awesome
record: 1-1
Farky itthagyott csapot-papot a meccsük hatására. győztek a szellemvárosiak, méghozzá igen nagy pontkülönbséggel. az Amadeus-rule felsejleni látszik.

14. (-3) Atlanta Falcons - kaszo
record: 0-2
na ez egy érdekes kérdés. ha nem a Höri féle iskolát követném, valahol középmezőnyben lenne most kaszo, így ennek az eseménynek a bekövetkezése egy fordulóval tolódik. az első, aki túlesett a 2 bossfighton, innentől felfele vezet az ösvény.

15. (-2) Tennessee Titans - Duff
record: 0-2
szóval hogy volt ez? legszerencsétlenebb csapat über alles, majd csak lesz máshogy. vagy nem, és ebben az esetben mire NFL draft lesz, már Duffot is a következő madden liga draft fogja mozgatni.

16. (-) Arizona Cardinals - winston
record: 0-2
Camthers ellen azért csak odatűztek 21 pontot, ez lehet egy másik meccsen már győzelmet jelentene. mondjuk a védelem egyenlő egy szitával, de hát van még idő rendberakni. ajánlom pl. a roster átnézésést.

17. (-) Philadelphia Eagles - PakoGabi
record: 0-2
jó lesz az az 1/1 jövőre is. ki lehet húzni az egyik legjobb csapatot, ami a... ó jaj.


- Pittsburgh Steelers – ?
record: 0-2
„merre jár, hol lehet, óóó a kedvesem...”