A Bowl.hu fórum folytatja működését.

Raven17

Philadelphia Eagles

Raven17
Lakhely
Székesfehérvár
Utoljára láttuk
12 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 242


Utolsó 10 fórum hozzászólás

10 napja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
na, mint az ország potenciálisan legnagyobb mid tehetsége kitaláltam, hogy LeBlanc és Brand lesz a két hős akit elsőre kimaxolok.

mit gondoltok, kire lenne még érdemes rámennem majd (Akalit hagyjuk 😀 )
shawnka
Én anno kezdő midesként Katat, LBt, Cassiot és Anniet szerettem, egyikse olyan bonyolult, de ez már 1-2 éve volt, fogalmam sincs azóta mi a meta, vagy kiket reworköltek 😀

Szerkesztette: Raven17
1 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
A 4 LB/S emberem közül cserélném valamelyiket egy elfogadható RB/WRre.
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Vickből is újra szupersztárt csináltunk anno, Gordon lehetne a kövi. 😀
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Mekkora ötlet már az M4 sporttól, hogy a díjátadó helyett inkább kikapcsoltak stúdióba, hogy elmondja Michelisz, hogy semmi nem történt.....
2
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242


Kimi bombaformában. 😀
1
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Az már kezdés, instant IRen a fő safetym......
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Na akkor nézzük idén kikkel hullok ki az első körben 😀

QB: Wilson/Winston
Az idei futkározós QB Wilson lett akit remélem nem nyírnak ki pár hét alatt és akkor lesz egy garantált 300 pontos emberem. Winston bye hétre jó lesz.

RB: Hunt/D. Johnson Jr./Barber/Chubb
Hunt szerintem nem lesz akkora király, mint tavaly, de azért top5ös futónak várom. A többiek elég ?ek, Barber elvileg kezdő Tampaban, Johnson meg ha esetleg kikerülne kezdőből akkor úgy is Chubb váltja szal ilyen szempontból biztosítva vagyok.

WR: Crabtree/Crowder/Ross/Williams
8. körig ide nem húztam senkit, nincs is nagyon stabil elkapóm, de Crabtree azért 1. számú célpont lehet, Ross és Williams meg akár be is robbanhat. Legrosszabb esetben ide waiverezek először. 😀

TE: Njoku/Goddert
Njokunak sztem nagy szezonja lesz, Goddert meg Eagle. 😀

DT: Buckner/Atkins
Mindig utoljára hagyom, idén azért sikerült egy Atkinst összeszedni aki talán elérheti 1-2 meccsen a 10 pontot is.

DE: Garrett/Dunlap
Csak úgy, mint Njokutól, Garrettől is várom a monster szezont. (köcsög HK kissé Browns fanná tett xD)

LB: Martinez/Schobert/Edmunds/Bradham
Igazi monster 4es, imádom! 😊 Az első 3 emberben simán benne van 20-30 pont meccsenként.

CB: Jackson/Griffin/Mills
Jackson safetynek is jó úgy, hogy akár meglepi pontokat is termelhet, Griffin az új Sherman, Mills meg tavaly is szépen termelt és Eagle.

S: Neal/Jones
Tavaly a 2 legjobb safety lett, idén is mindkettőt top5be várom.

K: Tucker
P: King
A kedvenc rugóm és a kedvenc punterem, nem is kívánhatnék többet. 😀

HC: Steelers
Tavaly konkréten 2 meccsem is elment a HCn (és ezzel a feljutásom is) úgy, hogy nem tudom, hogy egyáltalán fogok-e használni idén HCt....

Összesszégében nagyon tetszik a csapat, a védelem brutális, az offensebe is van 1-2 húzó név, de sok fog múlni azon, hogy tényleg berobban-e 1-2 másodéves akitől várom. 😊
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
új a gépem, nem lehetne egy linket kirakni hogy hol játszunk??? pls
ozibozi
http://g.espncdn.com/lm-static/ffl17/images/share/facebook.png
Play Fantasy Football for Free - ESPN
Play Fantasy Football for free on ESPN! Expert analysis, live scoring, mock drafts, and more.
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Kevesebb, mint 1 óra és draft, úgy, hogy sorry srácok, de ez a hajó már elment.
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Én támogatom, hogy többen legyünk, de erről sztem a fantasy football a bowl.hun topicba érdeklődjetek.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242


Kobe 😀
7
3 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
amúgy milyen az idei Madden? gondolkodom hogy megvegyem
JSanyo
Origin access miatt már megvan pár napja. PS3on játszottam vele utoljára (16), azóta nyilván szebb lett a játék, élethűbbek a mozgások, főleg az elkapásoknál, tetszik ahogy küzdenek a labdáért. Az ütközések is faszábbak lettek, sokkal jobban visszaadja az ütközések erejét az egész. Futás kibaszott furcsa, meg kell várni még találsz egy rést ahol elmehetsz és csak utána nyomni a sprintet különben instant minden védő rád megy az offense fal meg kb. egyből elenged mindenkit. De a fal amúgy is elég borzalmas, csomószor van olyan, hogy senkit nem blokkolnak, csak állnak egy helybe, mint a hülyék. Remélem ezt patchelik majd ha kijön rendesen. Kommentátorok egész jók lettek, most már amolyan NBA2Khez hasonlóan beszélnek az előző meccsekről, ki, hogy játszott, van-e vmi sérülés stb. stb. bár itt is vannak néha bugok, mert a 3. héten képesek voltak egy olyat benyögni, hogy Landry nagyon jól játszott múlt héten a wildcard kör alatt.

Franchiseba végre van practice squad és a fejlődést is átalakították, most már nem xp után elosztogatod a skilleket egyesével, hanem, csak ha összegyűlt elég xp +1 overall értékhez, akkor egy kategória alapján választhatsz, hogy melyik skillek fejlődjenek. (pl WRnél deep, vagy slot, vagy possesion stb.) Sokkal gyorsabb ez a rendszer, de így nem lehet 100%osan úgy fejleszteni a játékost ahogy akarod. + érdemes olyan játékosokat találni aki illik az edző schemekhez, mert akkor több xpt kap a játékos. A trade rendszer még mindig katasztrófa, egy 71es playerért a 4.+6. kört is kevésnek találja a CPU, kb. a draft cetliknek semmi értéke nincs a gépnél. De még nagyon az se számít ha pozició hiányra adok nekik playert, mert a fent említett 71es LT-t (aki még trade blockon is volt), egy 75ös CB+5.+6. körért sem adták oda, úgy, hogy CB volt a legnagyobb needjük...

Ultimate teammel sokat nem szórakoztam, de kb. ugyan az, mint eddig leszámítva, hogy megjelentek az upgradelhető játékosok amiket kicsit ilyen Hearthstone jellegű dustból upgradelhetsz.

Összességében azt mondom, hogy aki még nem játszott egyik új generációs résszel sem annak biztos nagy élmény lesz az új engine miatt, de azért olyan hűűű, de nagy újdonságot nem fedeztem fel a pár évvel ez előtti PS3as részhez képest, gondolom a tavalyi PS4es generáció számára, meg még annyi sincs. Nem ártana a szériának ha a 2K is csinálhatna végre NFL-t.
5
9 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Miután sikerült minden kedvencemet elátkoznom akinek itt drukkoltam, legyen az Gordon Nascarból, fantasy csapatom, játékos, Juventus stb. stb. így megfogadtam magamnak, hogy az Eaglesnek addig csak csöndbe szurkolok amíg nem nyerünk SBt, nem hittem volna, hogy ez még idén megtörik pláne nem NICK FOLESal a kezdőben!! ááá ez hihetetlen....köszönöm a csapatnak ezt az élményt!

SUPER BOWL CHAMPIONS BAAAABYY!!! WHOOOOO!
4
több mint 5 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
TWD fanoknak kötelező! 😊 Szerintem rohadt jó videó lett. (spoiler van benne bőven úgy, hogy aki most készül elkezdeni nézni vagy még csak az 1-2. évad környékén van az inkább ne nézze meg. 😊)
4
több mint 5 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Legyen már Október!!!! 😀
3
2 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Mekkora ötlet már az M4 sporttól, hogy a díjátadó helyett inkább kikapcsoltak stúdióba, hogy elmondja Michelisz, hogy semmi nem történt.....
2
3 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
 www.youtube.com/watch?v=vsQqg9HOJhU

2. rész (nem tom meddig lesz még fent, de már majdnem 1 napot kibírt 😀)
2
11 hónapja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
megvolt a SW, háááát

meg egyébként is, csak engem érdekel mégis ki a tököm ez a Snoke és hogyan lett ő "hirtelen" a főmufti????


UI.: csak nekem volt furcsa Luke szinkronja, egy megöregedett, megkeseredett vénembernek egy kellemes 30-40-es közeli hangja volt, nem lehetett átérezni rajta a "világfájdalmát", nagyon zavaró volt
ZERO_L
Akkor Snokeról bővebben, másoknak is akit érdekel (nyilván majd mindenkit):
A legjobb/valószínűbb teória a kilétére az, hogy ő egy ősi erőhasználó, még az Öreg Köztársaság idejéből - amikor is több ilyen volt, pl. elég sokan vannak a SWTOR (Star Wars the Old republic) népszerű játékban - és az Uralkodó halála, Birodalom bukása után "felébredt", hogy élhesse "régi" életét. Ami abban teljesül ki, hogy elszívja az erőt azokból, akikben benne van. Legyen az Sith, vagy Jedi.
(Hahn Solo apaként utal is rá halála előtt Kylo Rennek, hogy Snoke csak kihasználja...Snokenak ugyanis életmódja miatt szüksége van a Sithek vs Jedik ellentétre, és ebben a részben is jól látszódott, hogy igazából ő Skywalkert akarja magának. Reyből is csak ezt akarta kiszedni.
Tehát ez egy logikus, buktatók nélküli, és végre nem idióta teória.
Chargers LT
Ez valóban a legjobb verzió lenne csak épp az a gond, hogy ehhez előbb kánonná kéne tenni az Old Republic időket, amit eddig nagyon kerültek, Revant is kivágták a Clone Warsból. Pedig a Thrawn storyk mellett az Old Republic időkből lehetne még fasza filmeket csinálni.
2
több mint 1 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
 index.hu/tech/godmode/2017/11/08/videojatek_lootbox_mikrotranzakcio_addikcio_szerencsejatek/

Pont úgy jött ki a cikk h a SC2 f2p-re átállásával egyszerre
Amadeus
Eléggé túllett hypolva ez a mikrotranzakciós téma mostanában. A legtöbb említett játékban bőven ellehet lenni anélkül, hogy költenél bármire is. Shadow of Warban pl. eddig 1 boxot vettem (azt is a játékban kapott pénzből amiből még tudnék venni vagy 200 lootboxot annyi van, de egyébként kapsz prémium pénzt is naponta) és jelenleg a "nagyon nagyon nehéz" rész közepén járok és láss csodát a játék élvezetes anélkül is, hogy vettem volna 100 boxot.
BF2 még ki se jött, de már mindenki kiátkozná egy béta alapján... (mellesleg ha nem lootbox lenne benne akkor meg a fizetős DLCk miatt sírna mindenki, ami ugye az idei részben pl. nem lesz, mert mindegyik ingyenes lesz, dehát erről valahogy mindenki elfelejt beszélni, csak a negatív miatt megy a sírás, de ha van valami jó az tök természetes)
Blizzardos játékokban marhajó rendszer van, Hócsba kb. bármit megkapok annyi lootboxot hozzám vágnak, OWn is napi 1-2 óra játékkal jön lootbox meg ott a heti 3 arcade box is, és ugye csak kozmetikai dolgok vannak benne, szóval ez az én felfogásomban azt jelenti, hogy a néhány óra fun gameplay mellé kapsz egy kis extra jutalmat.
Egyedül az új NBA ami túlzásokba esett, és kissé P2W lett, bár ha igaz a cikkben írt 60 óra, hogy max közeli legyél az se olyan gáz szerintem. Legalábbis én ha egy 40-60 eurós játékot megveszek 1 év alatt simán belerakok 60 órát ha tetszik a játék.

Akkor lenne gáz ez a lootbox rendszer ha only igazi pénzért lehetne venni és fontos gameplay részeket oldhatnál fel belőle, de a fent említett játékokban, mind lehet kapni boxot pár óra játék után, vagy vehetsz játékbeli pénzért is és a legtöbb csak cosmetic cucc. Kicsit nevetséges szerintem, hogy ha egy picit is játszani kell a játékkal (ami elvileg alap dolog lenne, ha már kiadsz érte 50-60 eurót) vagy küzdeni, hogy kapj valamit már egyből jön a sírás, ha meg mellé hozzácsapják, hogy 10 dollárért kiválthatod az 1-2 órás "grindolást" akkor leszáll a lilaköd és mindenki elkezdi köpködni a játékot, hogy milyen dolog ez. Az meg, hogy valaki annyira türelmetlen vagy idióta, hogy úgy költ pénzt ilyenre, hogy amúgy nem tehetné és ezálltal csődbe jut, az csak is magát okolhatja szerintem.
2
több mint 1 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 242
Azt mondják, hogy defense wins championship úgy, hogy ebbe a szellembe draftoltam idén, asszem az első 5 körből 3 ember is a védelembe jött.

QB: Carr - Sokáig tologattam a QB draftot, de mikor még a 8-9 kör környékén is bent volt Newton úgy voltam vele, hogy jó akkor sokadszorra is Ő lesz a fantasy irányítom, de pont mire vittem volna elvitték úgy, hogy maradt Carr. Ha olyan jó lesz, mint a sérülése előtt akkor azért rendben lesz a dolog.

RB: Gordon/Abdullah/Henry/Kamara - Gordon tavaly a kedvencem lett így egyértelmű volt, hogy ha viszonylag elől húzok akkor Őt viszem első körbe. Többiek helyére lehet majd 1. hét után jön valaki FAról. 😀

WR: DeVanta Parker/Sammy Watkins/Paul Richardson/Curtis Samuel - Kezdők tetszenek, Goff-Watkins remélhetőleg hamar öri barik lesznek.

TE: Doyle/Njoku - Luck hiánya miatt Doyle lehet nem olyan jó, de nem igazán volt már más. Njoku pozitív meglepi is lehet.

DT: Jernigan/Solomon Thomas/B. Logan - Idén is ide választottam utoljára, pár pontra talán okék, de majd FAról érkezik valaki.

DE: B. Graham/M. Garrett/D. Barnett - Eagles powa! Barnett jónak tűnt előszezon alatt és ha Garrett nem egy Clowneys bemutatkozó évet hoz akkor ez a sor pusztítani fog.

LB: Alexander/Ogletree/Thomas/Woodyard - Messze az LBk tudják a legtöbb pontot hozni a ligában úgy, hogy idén rámentem arra, hogy legyen 2 elit is, a végén még jött Thomas is aki ha már nem is fog idén 250 pont körül hozni egy 200ra jó lesz.

CB: Sherman/Darby/P. Peterson - Sherman+új Eaglesös Sherman, boldogabb nem is lehetnék 😀

S: Collins/Neal - Collins tavaly monster volt, Neal is top5 úgy, hogy ettől az egységtől is sokat várok.

K-P-HC : Janikowski/Hekker/Packers - Janikowski évről évre gyengébb, de azért még talán átlag fölött lesz. Rams sokat puntol, Packers meg kb. 10 győzelemre jó lesz.

Először csináltam defense focusos draftot, tavaly ilyen védelemmel kb. bajnok lettem volna, kicsit aggaszt is, hogy idén majd jön a nagy visszaesés mindenkitől, de reméljük a legjobbakat.

Good luck folks! 😉

Szerkesztette: Raven17
2