NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Los Angeles Rams
több mint 1 éve
Btw nem lennék bánatos, ha a Falcons legyőzné a Vikingeket.
több mint 1 éve
Runyan kissé ingerültnek tűnt.
több mint 1 éve
ezért volt lent az előbb Runyan és jött Rhyan?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Hát, most se jött össze...Szeretnék végre egy punt utáni drive-ot látni, TD-vel a végén.azt nem írtad, kinél
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Kampman
28 291
A sokadik offside OFFENSE oldalon, ilyet én nem nagyon láttam.Még csak nem is false start vagy ilyenek, hanem konkrétan nem tudunk felállni szabályosan.
több mint 1 éve
nem hiszem el, másodszor b+
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Love-k sokat vannak fent, nem lesz ez igy jo, elfognak faradni fejbenha most söröznék kiköptem volna
Celtic
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Celtic
419
Love-k sokat vannak fent, nem lesz ez igy jo, elfognak faradni fejben
több mint 1 éve
Szeretnék végre egy punt utáni drive-ot látni, TD-vel a végén.azt nem írtad, kinél
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Szeretnék végre egy punt utáni drive-ot látni, TD-vel a végén.tudok ajánlani másik meccset
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Szeretnék végre egy punt utáni drive-ot látni, TD-vel a végén.
több mint 1 éve
SBL
2 213
Hosszú passz . Az mindig be szokott jönni. Szóljon valaki MLF-nek, hogy már nem Arod a QB.
több mint 1 éve
Pontok az elso felidoben, fogjuk a futast, Valentine levedekezik egy passzt… Sorra jonnek a meglepetesek.És a 20+yardos alul dobott passz kísérletből sem lett Int. A labda mindkét oldán szemmel látható a fejlődés. (csak megfelelő ellenfél kell)
casaubon
több mint 1 éve
Pontok az elso felidoben, fogjuk a futast, Valentine levedekezik egy passzt… Sorra jonnek a meglepetesek.Az első negyedet azért megint sikerült lehozni pont nélkül.
casaubon
több mint 1 éve
good Reed
több mint 1 éve
casaubon
2 391
Pontok az elso felidoben, fogjuk a futast, Valentine levedekezik egy passzt… Sorra jonnek a meglepetesek.
több mint 1 éve
Kampman
28 291
De sok ideje volt hogy elcsessze, de nem sikerült.De gonosz vagyok, hogy én is erre gondoltam.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Kampman
28 291
Ez a Rypien egészen tragikus, szegény.Apja jobb volt.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
De sok ideje volt hogy elcsessze, de nem sikerült.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
SBL
2 213
Nem hiszem el, hogy van nalunk gyengebb offensRam sem áll rosszul. Nálunk legalább a snap megy (átalában)
Celtic
több mint 1 éve
Csak statot tudom követni , majdnem elhittem h szerzünk pontot az első negyedben 😅Most figyelj! 😁
nando89