NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Los Angeles Rams
több mint 1 éve
Ez a Rypien egészen tragikus, szegény.
több mint 1 éve
casaubon
2 391
17 penalties in the first quarter this seasonMeg is van a 20.
bazd
nyilván legtöbb
zacknorb
több mint 1 éve
Nem hiszem el, hogy van nalunk gyengebb offensA baj az, hogy mi nem a csere irányítónkat versenyeztetjük...
Celtic
több mint 1 éve
nando89
3 894
Nem hiszem el, hogy van nalunk gyengebb offensPedig valahogy kene h nyerjen a rams ..
Celtic
több mint 1 éve
Jött a szép játék, nyilván szabálytalanság volt előtte
több mint 1 éve
Celtic
419
Nem hiszem el, hogy van nalunk gyengebb offens
több mint 1 éve
SBL
2 213
Nagy a csend itt! Eddig nem ragadta magával a meccs a közönséget.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Csak statot tudom követni , majdnem elhittem h szerzünk pontot az első negyedben 😅
több mint 1 éve
Mondjuk megnyugtató lenne az is, ha a Los-et meghaladó labdák is lennének közöttük.Szép estét. Én még tartom magam.Miért, már 5-e van...🙂 Emlékszem, amikor fél füllel először hallottam erről, akkor azt hittem, valami kampány a száraz borok népszerűsítésére. Most visszatérek ehhez az értelmezéshez.Ünnepélyesen befejezettnek nyilvánítom a száraz novembert. Go Pack Go!Nem túloztad el.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Ha Love ma nem passzol legalább 65%-os pontossággal el kell hajtani a picsába.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
17 penalties in the first quarter this seasonbazd
nyilván legtöbb
több mint 1 éve
Sziasztok, mazohista jelleggel egy stream-et kérhetnék?reddit1.nflbite.com/nfl/live/los-angeles-rams-at-green-bay-packers-3-live-stream
Rubens
több mint 1 éve
minden kierőszakolt three and out egy visszavitt TD-vel ér fel nálunk. Ez látszik az ünneplésen 😀A múlt vasárnapi meccs után nem csoda...
gamerkr
több mint 1 éve
minden kierőszakolt three and out egy visszavitt TD-vel ér fel nálunk. Ez látszik az ünneplésen 😀
több mint 1 éve
Megint benyeltünk egy 3&-et.turf monster a 12. védőnk
nagylaza, főpohárnok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Megint benyeltünk egy 3&-et.
több mint 1 éve
Én mára megkockáztanám az első félidős TD-t és akár első negyedes pontszerzést is. Ettől függetlenül a mai meccsből sok következtetést nem vonnék le.Szép estét. Én még tartom magam.Miért, már 5-e van...🙂 Emlékszem, amikor fél füllel először hallottam erről, akkor azt hittem, valami kampány a száraz borok népszerűsítésére. Most visszatérek ehhez az értelmezéshez.Ünnepélyesen befejezettnek nyilvánítom a száraz novembert. Go Pack Go!Nem túloztad el.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
hajrá zöldekinduljon a felemelkedés
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Most még nem fogják. Szerintem.Szép estét. Én még tartom magam.Miért, már 5-e van...🙂 Emlékszem, amikor fél füllel először hallottam erről, akkor azt hittem, valami kampány a száraz borok népszerűsítésére. Most visszatérek ehhez az értelmezéshez.Ünnepélyesen befejezettnek nyilvánítom a száraz novembert. Go Pack Go!Nem túloztad el.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Rubens
830
Sziasztok, mazohista jelleggel egy stream-et kérhetnék?
több mint 1 éve
Nincs a legjobb előérzetem, so elkezdtem inniGo Pack Go
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Szép estét. Én még tartom magam.Miért, már 5-e van...🙂 Emlékszem, amikor fél füllel először hallottam erről, akkor azt hittem, valami kampány a száraz borok népszerűsítésére. Most visszatérek ehhez az értelmezéshez.Ünnepélyesen befejezettnek nyilvánítom a száraz novembert. Go Pack Go!Nem túloztad el.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Miért, már 5-e van...🙂 Emlékszem, amikor fél füllel először hallottam erről, akkor azt hittem, valami kampány a száraz borok népszerűsítésére. Most visszatérek ehhez az értelmezéshez.Ünnepélyesen befejezettnek nyilvánítom a száraz novembert. Go Pack Go!Nem túloztad el.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Ünnepélyesen befejezettnek nyilvánítom a száraz novembert. Go Pack Go!Nem túloztad el.
nagylaza, főpohárnok