NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Los Angeles Rams
több mint 1 éve
nando89
3 894
A harmas sípszóMelyik gól tetszett a legjobban?Nem tudom mi a "jobb program" jövő vasárnapÉn ma inkább kimentem Paks -Mtk-ra az is bomba volt így 10 fokban.. aztán haza érni szerelmes jordenre… komoly kis vasárnap este ..
Lazio-Roma, vagy Steelers-Packers
Mindkét meccs lehet 0-0
zacknorb
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Melyik gól tetszett a legjobban?Nem tudom mi a "jobb program" jövő vasárnapÉn ma inkább kimentem Paks -Mtk-ra az is bomba volt így 10 fokban.. aztán haza érni szerelmes jordenre… komoly kis vasárnap este ..
Mindkét meccs lehet 0-0
zacknorb
nando89
több mint 1 éve
SBL
2 213
Ezek a rövid FG-ok sem túl magabiztosak. De a lényeg a két labdabirtoklásnyi különbség. Ilyen erős ellenféllel szemben ez nem kis teljesítmény.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Love egyébként komplex kúbé: megvan benne Seneca elszántsága és gyorsasága, Tolzien pontossága és Hundley vezéregyénisége.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
De legalább szoros volt.Nem tudom mi a "jobb program" jövő vasárnapHundley-nak az volt élete meccse, persze kikaptunk.
Mindkét meccs lehet 0-0
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
nando89
3 894
Nem tudom mi a "jobb program" jövő vasárnapÉn ma inkább kimentem Paks -Mtk-ra az is bomba volt így 10 fokban.. aztán haza érni szerelmes jordenre… komoly kis vasárnap este ..
Mindkét meccs lehet 0-0
zacknorb
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Nem tudom mi a "jobb program" jövő vasárnapHundley-nak az volt élete meccse, persze kikaptunk.
Mindkét meccs lehet 0-0
zacknorb
több mint 1 éve
Nem tudom mi a "jobb program" jövő vasárnapLazio-Roma, vagy Steelers-Packers
Mindkét meccs lehet 0-0
több mint 1 éve
SBL
2 213
Legalább a védelemben van minimális spiritusMOndjuk mindkét védelem valami szuperklasszisnak ezek ellene a offensek ellen. Mindkét O a felszopólány szerepét játsza.
tudjátok mi büntetne leginkább? Egy hosszabbításÍrtam már, de semmi pénzért nem visz a Rams O ma Td-t. So ez is Love-ra van bízva, vagy egy fumble, esetleg egy rossz snap
gamerkr
zacknorb
több mint 1 éve
Ha jól rémlik, akkor Rodgersnek még nem is volt OT W-je.🙂 (Ettől azért Hándli is teljesen fogalmatlan volt.)Szerintem nem túloz. Emlékszem az akkor 0-16-os Browns elleni meccsünkre, amit kínkeservvel, OT-ben nyertünk meg, de ott azért Hundley-nak mégis kellett adnia TD passzokat. Látszott, hogy fogalmatlan, de nem ennyire.Nincsenek szavak erre a játék minőségre , ennél sztm Hundleyval jobb volt .Naaaa... Túlzásokba ne essünk.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Ezért írtam hogy öljetek meg, Spencer Petras után ő volt az, aki miatt néha ki akartam szúrni a szememÖljetek meg, de én megnézném Sean CliffordotEgyáltalán nem tartom egy nfl szinten életképes qb nak. Egyetemen sem látszott a tehetség benne. (mondjuk ilyen alapon akár kezdő is lehetne) De azt sem tudom jelenleg elkepzelni, hogy szarabb hogyan lehetne.
zacknorb
twitch(4thline)
több mint 1 éve
Legalább a védelemben van minimális spiritustudjátok mi büntetne leginkább? Egy hosszabbításÍrtam már, de semmi pénzért nem visz a Rams O ma Td-t. So ez is Love-ra van bízva, vagy egy fumble, esetleg egy rossz snap
gamerkr
több mint 1 éve
nando89
3 894
Bele gondolni sem merek mivan itt ha jatszik Stafford.. de jobb lett volna .
több mint 1 éve
Öljetek meg, de én megnézném Sean CliffordotEgyáltalán nem tartom egy nfl szinten életképes qb nak. Egyetemen sem látszott a tehetség benne. (mondjuk ilyen alapon akár kezdő is lehetne) De azt sem tudom jelenleg elkepzelni, hogy szarabb hogyan lehetne.
zacknorb
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
tudjátok mi büntetne leginkább? Egy hosszabbításLOve-val
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
tudjátok mi büntetne leginkább? Egy hosszabbítás
több mint 1 éve
SBL
2 213
Toljuk csak rá simám azt osztrákokra! Legyen csak Ausztria, ahoyg írva vagyon!Hát igen, mert a helyes válasz Ausztria-Magyarország.Húúhhh, ez beugratós kérdés volt. Hányan tudták a helyes választ az 50ezer egyetemista közül?Pár héttel ezelőtt a Michigan State hazai meccsén a stadion kivetítőjének kezelője különféle kvízkérdéseket jelenített meg a kivetítőn, ezek közül az egyik az volt, hogy melyik országban született Hitler.Lehet, hogy már más is kérdezte vagy esteleg mindenki tudja, de elmondanád mi a története a képaláírásodnak?na itt a magabiztos előnyTöbb mint háromszor annyi pontunk van, ha ennyi nem elég, nem tudom mivel lennétek elégedettek.
gamerkr
Kampman
SBL
Kampman
SBL
Love közben MVP.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Szerintem nem túloz. Emlékszem az akkor 0-16-os Browns elleni meccsünkre, amit kínkeservvel, OT-ben nyertünk meg, de ott azért Hundley-nak mégis kellett adnia TD passzokat. Látszott, hogy fogalmatlan, de nem ennyire.Nincsenek szavak erre a játék minőségre , ennél sztm Hundleyval jobb volt .Naaaa... Túlzásokba ne essünk.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
nando89
3 894
Dede őszintén sztm az nemNincsenek szavak erre a játék minőségre , ennél sztm Hundleyval jobb volt .Naaaa... Túlzásokba ne essünk.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
Volt enynire gyalázatos . Szar volt nem
Nfl kezdo Qb materia , de ez ami most van ..
több mint 1 éve
James007
1 854
Nincsenek szavak erre a játék minőségre , ennél sztm Hundleyval jobb volt .Seneca Wallace rulez
nando89
több mint 1 éve
Nincsenek szavak erre a játék minőségre , ennél sztm Hundleyval jobb volt .Naaaa... Túlzásokba ne essünk.🙂
nando89
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Mi kellhet ahhoz hogy ezt a szerencsétlenseget leültessék?3rd and out ami ugye gyakran megesik
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
James007
1 854
Ez fake.. Ennyi Benny Hill-es videó nincs is a neten.
több mint 1 éve
Öljetek meg, de én megnézném Sean Cliffordot