NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Hall of Fame Game 2013
1 feliratkozó
több mint 11 éve
stream:www.webfirstrow.eu/sport/american-football.html
www.viponlinesports.eu/sports/american-football.html
több mint 11 éve
sőt nálunk kétszer volt azt hiszemArmstrong még tavaly nálunk szenvedett. 😊danylyNálunk is volt 1 hetet. 😀iktriad
több mint 11 éve
Megjött Dion Jordan.
több mint 11 éve
Armstrong még tavaly nálunk szenvedett. 😊danylyNálunk is volt 1 hetet. 😀
több mint 11 éve
yoki014
34
Ezen valahogy mindig elcsodálkozom... Sisak nélkül is így menni tovább... Oké, hogy vigyáznak egymásra... De történnek balesetek... Ezt én nem tudnám kiverni a fejemből.😀
több mint 11 éve
Dunbar és Tanner is elég jól tolják. (hozzáadva az offseason alatt hallott pozitív visszhangokat róluk) Randlenek nehéz dolga lesz rosterre kerülni.
több mint 11 éve
Nem mondták a srácoknak, hogy nem a sisakot kell elvenni?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Coffmannak legalább volt 4 elkapása az NFLben. Egnewnak eddig még 1 sem.No kb.Delonso_Höri még túl is becsülte, mikor a '12es draft előtt Chase Coffmanhoz hasonlította...iktriadIgen, a masodik passz foleg gyenge volt, az elsot el kellett volna kapnia. De ezt az embert nagyon nem sikerul megertenem. Nem baj, van iden par jobb a rosteren.Delonso_Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.Delonso_azért a passzok sem ültek, de tény h eddig nem mutatta h rostert érdemelnebriareos
Az a vicc, hogyha kitennétek a kerethirdetésnél, elnézve a közös múltját szöszivel, és a cérnavékony TE depthünket, még könnyen kiköthet nálunk is. Brrr.
több mint 11 éve
Armstrong még tavaly nálunk szenvedett. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
No kb.Höri még túl is becsülte, mikor a '12es draft előtt Chase Coffmanhoz hasonlította...iktriadIgen, a masodik passz foleg gyenge volt, az elsot el kellett volna kapnia. De ezt az embert nagyon nem sikerul megertenem. Nem baj, van iden par jobb a rosteren.Delonso_Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.Delonso_azért a passzok sem ültek, de tény h eddig nem mutatta h rostert érdemelnebriareos
több mint 11 éve
Ogdent de szerettem. Mekkora allat.
több mint 11 éve
Höri még túl is becsülte, mikor a '12es draft előtt Chase Coffmanhoz hasonlította...Igen, a masodik passz foleg gyenge volt, az elsot el kellett volna kapnia. De ezt az embert nagyon nem sikerul megertenem. Nem baj, van iden par jobb a rosteren.Delonso_Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.Delonso_azért a passzok sem ültek, de tény h eddig nem mutatta h rostert érdemelnebriareos
több mint 11 éve
Egnew. Consistent.Igen, a masodik passz foleg gyenge volt, az elsot el kellett volna kapnia. De ezt az embert nagyon nem sikerul megertenem. Nem baj, van iden par jobb a rosteren.Delonso_Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.Delonso_azért a passzok sem ültek, de tény h eddig nem mutatta h rostert érdemelnebriareos
több mint 11 éve
Ha már Wilbert-et sem bírjuk tartani LT-ben, mi lesz a nagyobb nevekkel.
több mint 11 éve
Igen, a masodik passz foleg gyenge volt, az elsot el kellett volna kapnia. De ezt az embert nagyon nem sikerul megertenem. Nem baj, van iden par jobb a rosteren.Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.Delonso_azért a passzok sem ültek, de tény h eddig nem mutatta h rostert érdemelnebriareos
több mint 11 éve
Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.Delonso_azért a passzok sem ültek, de tény h eddig nem mutatta h rostert érdemelne
több mint 11 éve
Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.
több mint 11 éve
iktriad ez PS itt nincs kamat és visszafizetés. ez csak pettingbriareosAkinek évek óta nem jön össze az orgazmus, az a pettinget is igazinak érzi. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
daniel thomas teljesítette egyik célkitűzését az idényre, egy futás fumble és agyrázkódás nélkül
több mint 11 éve
Mi bármilyen előjáték nélkül is tudjuk, hogy sokat fogunk idén szopni.iktriad ez PS itt nincs kamat és visszafizetés. ez csak pettingbriareosMajd szombat hajnalban visszaadjátok a kölcsönt. Kamatostul. .iktriadezaz bazmeg forgasd a kést 😀briareosA Dolphinsnál még a kezdők vannak fent.iktriadFocira vagyok éhezve, és kínomban nézem két csapat 3rd stringjét bénázni. Had szórakoztassam már egy kicsit magam. 😀peterk2005😀 meg sem nézem már az idényt, hisz minden eldőltbriareosÉppenaz, hogy semmi 😀peterk2005A Pats drukkerek azt hiszem január óta most először sóhajthatnak fel megkönnyebülten. 😊peterk2005miért, mi történt?briareos
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Na ha Bass is lesérül, akkor már tényleg nincs depth :\
több mint 11 éve
Tanny első jó passza után le is ment.
több mint 11 éve
iktriad ez PS itt nincs kamat és visszafizetés. ez csak pettingMajd szombat hajnalban visszaadjátok a kölcsönt. Kamatostul. .iktriadezaz bazmeg forgasd a kést 😀briareosA Dolphinsnál még a kezdők vannak fent.iktriadFocira vagyok éhezve, és kínomban nézem két csapat 3rd stringjét bénázni. Had szórakoztassam már egy kicsit magam. 😀peterk2005😀 meg sem nézem már az idényt, hisz minden eldőltbriareosÉppenaz, hogy semmi 😀peterk2005A Pats drukkerek azt hiszem január óta most először sóhajthatnak fel megkönnyebülten. 😊peterk2005miért, mi történt?briareos
több mint 11 éve
Majd szombat hajnalban visszaadhatjátok a kölcsönt.ezaz bazmeg forgasd a kést 😀briareosA Dolphinsnál még a kezdők vannak fent.iktriadFocira vagyok éhezve, és kínomban nézem két csapat 3rd stringjét bénázni. Had szórakoztassam már egy kicsit magam. 😀peterk2005😀 meg sem nézem már az idényt, hisz minden eldőltbriareosÉppenaz, hogy semmi 😀peterk2005A Pats drukkerek azt hiszem január óta most először sóhajthatnak fel megkönnyebülten. 😊peterk2005miért, mi történt?briareos
Tessék jön Moore, és a 2. sor.
több mint 11 éve
ezaz bazmeg forgasd a kést 😀A Dolphinsnál még a kezdők vannak fent.iktriadFocira vagyok éhezve, és kínomban nézem két csapat 3rd stringjét bénázni. Had szórakoztassam már egy kicsit magam. 😀peterk2005😀 meg sem nézem már az idényt, hisz minden eldőltbriareosÉppenaz, hogy semmi 😀peterk2005A Pats drukkerek azt hiszem január óta most először sóhajthatnak fel megkönnyebülten. 😊peterk2005miért, mi történt?briareos
több mint 11 éve
A Dolphinsnál még a kezdők vannak fent.Focira vagyok éhezve, és kínomban nézem két csapat 3rd stringjét bénázni. Had szórakoztassam már egy kicsit magam. 😀peterk2005😀 meg sem nézem már az idényt, hisz minden eldőltbriareosÉppenaz, hogy semmi 😀peterk2005A Pats drukkerek azt hiszem január óta most először sóhajthatnak fel megkönnyebülten. 😊peterk2005miért, mi történt?briareos