Miami Dolphins - Buffalo Bills

25 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 200
Lassan garbage time.
25 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Lent volt a terde vajon?
25 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 969
Just Coleman things...
Hungarian Bill
Olyan szinten használhatatlan hogy az valami hihetetlen. Értem hogy jól blokkol de az hogy ennyi lehetőséget kap az nevetséges
25 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Ez a bills az afc packersje lehet, barkit megverhetnek de barkitol kikaphatnak
25 napja
Utley Detroit Lions Nebraska Cornhuskers 326
Fogadóirodák mérkőzése…
25 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 663
Just Coleman things...
25 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
mindenesetre allen még nem melegedett be, nem gondolom, hogy ez tartós lesz, de eddig üdítő azért, na.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

25 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi folyik Miamiban? Riley Patterson azért tesz róla, hogy ne legyen minden tökéletes. Pedig ő jól ismeri Floridát, van győztes mezőnygólja a rájátszásban is. Nem mondom meg, melyik csapattal. 😀
25 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Kik serultek itt a billsnel? Chiefs ellen meg eleg jol nezett ki most meg vilagtalan miami ellen fura ez. Nem olvastam a hireket szoval nem tudom
25 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
minden baj forrása grier volt. jöhet a playoff.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

25 napja
Waddle bosszu td.
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyanezt
Kampman
Erre gondolsz?

iktriad
Igen, ez a klasszikus, csak a Dolphins tag két kézzel csinálta.

25 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Mi folyik itt a billsnel? Szomoru lenne ha ez vinne el a mixet.
25 napja
Most meg neki megy. Ki erti ezt
25 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyanezt
Kampman
Erre gondolsz?
25 napja
McDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀
ThySoul
Biztos koran volt neki
Bazsinho
Minek futunk 3&2-re ha negyedikre nem mehetünk neki? Teljesen logikátlan a dolog
25 napja
McDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀
ThySoul
Biztos koran volt neki
25 napja
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866

25 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!