Miami Dolphins - Buffalo Bills
2 hónapja
Lassan garbage time.
2 hónapja
Lent volt a terde vajon?
2 hónapja
Just Coleman things...Olyan szinten használhatatlan hogy az valami hihetetlen. Értem hogy jól blokkol de az hogy ennyi lehetőséget kap az nevetséges
Hungarian Bill
2 hónapja
Ez a bills az afc packersje lehet, barkit megverhetnek de barkitol kikaphatnak
2 hónapja
Fogadóirodák mérkőzése…
2 hónapja
Just Coleman things...
2 hónapja
mindenesetre allen még nem melegedett be, nem gondolom, hogy ez tartós lesz, de eddig üdítő azért, na.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Mi folyik Miamiban? Riley Patterson azért tesz róla, hogy ne legyen minden tökéletes. Pedig ő jól ismeri Floridát, van győztes mezőnygólja a rájátszásban is. Nem mondom meg, melyik csapattal. 😀
2 hónapja
Kik serultek itt a billsnel? Chiefs ellen meg eleg jol nezett ki most meg vilagtalan miami ellen fura ez. Nem olvastam a hireket szoval nem tudom
2 hónapja
minden baj forrása grier volt. jöhet a playoff.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Waddle bosszu td.
2 hónapja
Igen, ez a klasszikus, csak a Dolphins tag két kézzel csinálta.Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyaneztErre gondolsz?
Kampman
iktriad
2 hónapja
Mi folyik itt a billsnel? Szomoru lenne ha ez vinne el a mixet.
2 hónapja
Most meg neki megy. Ki erti ezt
2 hónapja
Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyaneztErre gondolsz?
Kampman
2 hónapja
Minek futunk 3&2-re ha negyedikre nem mehetünk neki? Teljesen logikátlan a dologMcDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀Biztos koran volt neki
ThySoul
Bazsinho
2 hónapja
McDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀Biztos koran volt neki
ThySoul
2 hónapja
McDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀
2 hónapja
Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyanezt
2 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!