Miami Dolphins - Buffalo Bills
25 napja
Lassan garbage time.
25 napja
Lent volt a terde vajon?
25 napja
Just Coleman things...Olyan szinten használhatatlan hogy az valami hihetetlen. Értem hogy jól blokkol de az hogy ennyi lehetőséget kap az nevetséges
Hungarian Bill
25 napja
Ez a bills az afc packersje lehet, barkit megverhetnek de barkitol kikaphatnak
25 napja
Fogadóirodák mérkőzése…
25 napja
Just Coleman things...
25 napja
mindenesetre allen még nem melegedett be, nem gondolom, hogy ez tartós lesz, de eddig üdítő azért, na.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
25 napja
Mi folyik Miamiban? Riley Patterson azért tesz róla, hogy ne legyen minden tökéletes. Pedig ő jól ismeri Floridát, van győztes mezőnygólja a rájátszásban is. Nem mondom meg, melyik csapattal. 😀
25 napja
Kik serultek itt a billsnel? Chiefs ellen meg eleg jol nezett ki most meg vilagtalan miami ellen fura ez. Nem olvastam a hireket szoval nem tudom
25 napja
minden baj forrása grier volt. jöhet a playoff.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
25 napja
Waddle bosszu td.
25 napja
Igen, ez a klasszikus, csak a Dolphins tag két kézzel csinálta.Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyaneztErre gondolsz?
Kampman
iktriad
25 napja
Mi folyik itt a billsnel? Szomoru lenne ha ez vinne el a mixet.
25 napja
Most meg neki megy. Ki erti ezt
25 napja
Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyaneztErre gondolsz?
Kampman
25 napja
Minek futunk 3&2-re ha negyedikre nem mehetünk neki? Teljesen logikátlan a dologMcDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀Biztos koran volt neki
ThySoul
Bazsinho
25 napja
McDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀Biztos koran volt neki
ThySoul
25 napja
McDermott tavaly az egyik legjobb volt a negyedik kísérletes dolgokban, idén nem tudom miért hulladék ebben megint 😀
25 napja
Az INT után a széttárt kezű Dolphins drukker hozta azt a mémet, amikor a Jags drukker csinálta ugyanezt
25 napja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!