NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Miami Dolphins - Houston Texans
több mint 1 éve
uhh riley megunta a tingli tanglit remélem burkhead jól van
több mint 1 éve
hát igen... más szintmost már thompson jön majdminden playnél odaérnek, miért veretjük szét?alapból is többet rohangál mint az. előző 4 meccsen, amire egyáltalán nincs szükség de erre a félidőre meg Thomson kellett vna
Kúrfürst briareos
Adirotor
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
most már thompson jön majdminden playnél odaérnek, miért veretjük szét?alapból is többet rohangál mint az. előző 4 meccsen, amire egyáltalán nincs szükség de erre a félidőre meg Thomson kellett vna
Kúrfürst briareos
Adirotor
több mint 1 éve
minden playnél odaérnek, miért veretjük szét?alapból is többet rohangál mint az. előző 4 meccsen, amire egyáltalán nincs szükség de erre a félidőre meg Thomson kellett vna
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
a para h nem a lábujjával van gond amivel egész évben sziv, hanem pectoral muscle, ha az szakadás akkor IRnem is fog már kijönni sztem 30 közte minek. plusz ahogy armstead kiállt egyből átjáróház lett a falEn is ezt nezem, baszki Armsteaden nagyon sok mulik
Kúrfürst briareos
tok hulyeseg kint tsrtani Tuat, ma kapott eleg sok utest
Adirotor
több mint 1 éve
igen kb tackle-t nyomtak hillen mielőtt odaért volna labdatua throws pickAz egy idozitett passz volt ahogy neztem de pont lefagyott lassitasnal a stream
defense intercepts
tua activates penalty card
Kúrfürst briareos
jogos volt a zazslo?
Adirotor
több mint 1 éve
tua throws pickAz egy idozitett passz volt ahogy neztem de pont lefagyott lassitasnal a stream
defense intercepts
Kúrfürst briareos
jogos volt a zazslo?
több mint 1 éve
nem is fog már kijönni sztem 30 közte minek. plusz ahogy armstead kiállt egyből átjáróház lett a falEn is ezt nezem, baszki Armsteaden nagyon sok mulik
Kúrfürst briareos
tok hulyeseg kint tsrtani Tuat, ma kapott eleg sok utest
több mint 1 éve
tua throws pickdefense intercepts
több mint 1 éve
nem is fog már kijönni sztem 30 közte minek. plusz ahogy armstead kiállt egyből átjáróház lett a fal
több mint 1 éve
2. Felidore mar nem kene kijonnie
na fusson még 5 yardot, aztán mehet a padra
shawnka
több mint 1 éve
Emmmber, ez a tagovailoa sack sem nézett ki jol. Meggorbitettek a teret.
több mint 1 éve
6 dropback: austin jackson maris engedett 2 nyomast, direkt figyeltemvissza is jött, armstead öltözőben
lassan johet vissza Shell
Adirotor
több mint 1 éve
tua tagovaihudinihány sackből bújt ki 1 play alatt
több mint 1 éve
Nemi offense mistake-tol eltekintve: egeszseges Elso félidő. 👌🏼🐬
több mint 1 éve
na majdnem ott volt a második int.vader kohou továbbra is az év embere nálam def oldalon
több mint 1 éve
Nice keccs. 🐧
több mint 1 éve
Lehet nem Mills el volt a problemasok mindennel van gond odaát
Adirotor
több mint 1 éve
Lehet nem Mills el volt a problema
több mint 1 éve
Rendkivulien szep tud passz volt. Tetszik, hogy nem sietteti el.