New York Giants - Washington Redskins
több mint 9 éve
ozibozi
17 082
ahogy Cruz tette Nicks -elszerintem OBJ pont nem Inspirálólag hatott ráoziboziigen, de OBJ meghalna a pályán minden labdáért (ahogy mondjuk Cruz is), Randle meg kb. leszarja az egészet.balu10
több mint 9 éve
ezt illett volna megblokkolni azér
több mint 9 éve
szerintem OBJ pont nem Inspirálólag hatott ráoziboziigen, de OBJ meghalna a pályán minden labdáért (ahogy mondjuk Cruz is), Randle meg kb. leszarja az egészet.
több mint 9 éve
ozibozi
17 082
szerintem OBJ pont nem Inspirálólag hatott rá
több mint 9 éve
safc4
338
nah én mentem c8-at nézni
több mint 9 éve
Randle nekem egyre nagyobb csalódás...egyszerűen nem küzd semmiért
több mint 9 éve
asszem kicsit elkapkodtam ezt az elsőre nem futkározunk feleslegesen kijelentést..
több mint 9 éve
ozibozi
17 082
szerintem ha a doktorok sanszosnak mondják a lábát , akkor az edző repülannyit biztos nem, mint amit adtak érte 😊Szeszeazt adom én is, csak ha összehozunk neki egy fasza meccset sokat kérhetnek majd érte (már ha el akarják cseréni)balu10egészségesen van vagy 15 csapat ahová beférne azértoziboziA védelem parádé...felnyomjuk RGIII árát rendesenbalu10épp ezt akartam írni, hogy csinálunk neki jó statisztikát..Mazzu
több mint 9 éve
annyit biztos nem, mint amit adtak érte 😊azt adom én is, csak ha összehozunk neki egy fasza meccset sokat kérhetnek majd érte (már ha el akarják cseréni)balu10egészségesen van vagy 15 csapat ahová beférne azértoziboziA védelem parádé...felnyomjuk RGIII árát rendesenbalu10épp ezt akartam írni, hogy csinálunk neki jó statisztikát..Mazzu
több mint 9 éve
azt adom én is, csak ha összehozunk neki egy fasza meccset sokat kérhetnek majd érte (már ha el akarják cseréni)egészségesen van vagy 15 csapat ahová beférne azértoziboziA védelem parádé...felnyomjuk RGIII árát rendesenbalu10épp ezt akartam írni, hogy csinálunk neki jó statisztikát..Mazzu
több mint 9 éve
ozibozi
17 082
egészségesen van vagy 15 csapat ahová beférne azértA védelem parádé...felnyomjuk RGIII árát rendesenbalu10épp ezt akartam írni, hogy csinálunk neki jó statisztikát..Mazzu
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
A védelem parádé...felnyomjuk RGIII árát rendesenbalu10épp ezt akartam írni, hogy csinálunk neki jó statisztikát..
több mint 9 éve
ozibozi
17 082
Moore megint megcsinálta a szokásos butaságát..Szeszekéne neki egy személyi edző +1 pszichiáter akik elmagyarázzák neki a játék szabályait + az agresszió helyes levezetésének mikéntjét😊
több mint 9 éve
ez igen szép védekezés volt...😊
több mint 9 éve
McClain hova ment bazeg?????
több mint 9 éve
Moore megint megcsinálta a szokásos butaságát..
több mint 9 éve
most már akkor sem, mert közben a védelmünk is elfogyott 😊 de azért szívesebben néztem volnaUgyan, úgy még talán eredmények is jönnének 😀Mazzude most nem is a sikerességről beszélek elsősorban, hanem h megfelelő időben a megfelelő play van hívva.. leálltunk az értelmetlen 1st down futásokkal, helyette passzal próbáljuk építeni a drive-okat és a futást használjuk kiegészítésnek. Ezt kellett volna csinálni az elejétől fogva ellenféltől függetlenül.SzeszeMcAdoo is ráérzett a playhívásra így a szezon végére.. jobb későn, mint sohaSzeszea baj csak az h a skins az ellenfél, a titans után 😊ozibozi
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
Ugyan, úgy még talán eredmények is jönnének 😀de most nem is a sikerességről beszélek elsősorban, hanem h megfelelő időben a megfelelő play van hívva.. leálltunk az értelmetlen 1st down futásokkal, helyette passzal próbáljuk építeni a drive-okat és a futást használjuk kiegészítésnek. Ezt kellett volna csinálni az elejétől fogva ellenféltől függetlenül.SzeszeMcAdoo is ráérzett a playhívásra így a szezon végére.. jobb későn, mint sohaSzeszea baj csak az h a skins az ellenfél, a titans után 😊ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 082
rg3 show indulhat
több mint 9 éve
de most nem is a sikerességről beszélek elsősorban, hanem h megfelelő időben a megfelelő play van hívva.. leálltunk az értelmetlen 1st down futásokkal, helyette passzal próbáljuk építeni a drive-okat és a futást használjuk kiegészítésnek. Ezt kellett volna csinálni az elejétől fogva ellenféltől függetlenül.McAdoo is ráérzett a playhívásra így a szezon végére.. jobb későn, mint sohaSzeszea baj csak az h a skins az ellenfél, a titans után 😊ozibozi
több mint 9 éve
a baj inkább az, hogy pl. a Jags ellen már nem ment....az erősebb védelmekről meg ne is beszéljünkMcAdoo is ráérzett a playhívásra így a szezon végére.. jobb későn, mint sohaSzeszea baj csak az h a skins az ellenfél, a titans után 😊ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 082
McAdoo is ráérzett a playhívásra így a szezon végére.. jobb későn, mint sohaSzeszea baj csak az h a skins az ellenfél, a titans után 😊
több mint 9 éve
McAdoo is ráérzett a playhívásra így a szezon végére.. jobb későn, mint soha