Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 10 éve
MajdnemÉrződik itt a Beachum, Pouncey hiánya.szerintem minden csapat megérezné a kezdő center, és a vakoldali tackle hiányát
alatriste
zzz888
több mint 10 éve
1-2 dolcsit talán lehet ezzel spórolni, de fiatal és nem szokták csak úgy elengedni a csapatok a LT-t. Pláne, ha ilyen. Őket meg kell fizetni és meg is szokták.ez igaz,Nyilván azért írtam. Pláne, ha mind a kettő posztja legjobbjai között van. Mau szvsz top3-5 is.Érződik itt a Beachum, Pouncey hiánya.szerintem minden csapat megérezné a kezdő center, és a vakoldali tackle hiányát
alatriste
zzz888
alatriste
beachum sérülésében az az egyetlen " jó" dolog, hogy contract évében van idén, és így valamennyivel kevesebbet kéne neki adni,( ha marad)
zzz888

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Illetve lehet, de akkor minden szerelési kísérlet szándékos durvság.Na,Bőrfikt nem hazudtotla meg magát..Azért ezt baromság burfictre fogni
Blitzburgh
megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
remélem "csak " MCL lesz nem ACL
több mint 10 éve
Na,Bőrfikt nem hazudtotla meg magát..Azért ezt baromság burfictre fogni
Blitzburgh
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
megint a Bengals ellen serul meg Bell
több mint 10 éve
Szegény Bell... Burfict mennyiben nem hazudtolta meg magát? Kifejtenéd?
több mint 10 éve
Bellnek ennyi volt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Bell szezonjának vége, attól tartok...
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Na,Bőrfikt nem hazudtotla meg magát..
több mint 10 éve
a picsába
több mint 10 éve
hát még Bell hiánya mennyire érződni fog...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
AZTAKURVA! Jobbulást!
több mint 10 éve
Ez IR :S

Liverpool Fc
több mint 10 éve
neb+......belll
több mint 10 éve
ez igaz,Nyilván azért írtam. Pláne, ha mind a kettő posztja legjobbjai között van. Mau szvsz top3-5 is.Érződik itt a Beachum, Pouncey hiánya.szerintem minden csapat megérezné a kezdő center, és a vakoldali tackle hiányát
alatriste
zzz888
alatriste
beachum sérülésében az az egyetlen " jó" dolog, hogy contract évében van idén, és így valamennyivel kevesebbet kéne neki adni,( ha marad)
több mint 10 éve
Na innentől hang nélkül nézem, szégyen amit Ricsi művelmatch to match play by play
laoce
valószínűleg jövőre lepem meg magam én is egy jó kis game-passal...

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Na innentől hang nélkül nézem, szégyen amit Ricsi művel
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Nyilván azért írtam. Pláne, ha mind a kettő posztja legjobbjai között van. Mau szvsz top3-5 is.Érződik itt a Beachum, Pouncey hiánya.szerintem minden csapat megérezné a kezdő center, és a vakoldali tackle hiányát
alatriste
zzz888

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Érződik itt a Beachum, Pouncey hiánya.szerintem minden csapat megérezné a kezdő center, és a vakoldali tackle hiányát
alatriste
több mint 10 éve
Érződik itt a Beachum, Pouncey hiánya.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
kell is a zsák!
több mint 10 éve
red zón dífenz 😀
több mint 10 éve
Jaja és meg is fogja Eifert, ha nem időkérés után kell neki 😊Timeout után kizárt hogy megcsináljunk egy játékot. Andy időkérésénél ez el is dőlt.pedig jó hívás volt, csak el kellett volna kapni
nasheem
Shilkor