NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 551
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 5 éve
Na kislányom most sírt fel, további jó meccsnézést. Ne sérüljön meg senki ! 😊
több mint 5 éve
na most van fogócska 😊
több mint 5 éve
A kettő nyílván ugyanaz 😊 😛Nem hát csak minden második play read option.Még még nem húzott ki a cards igazán diect smapeketígy izgalmasabb, legalább meccs van 😊Csak megvárt a csapat,hogy ne maradjanak le semmi érdekesről,innentől kezdve hasítunk majd 😊
Cardinalis
Oregon88
Helmut Zimmer
Coolearie
több mint 5 éve
Nem hát csak minden második play read option.Még még nem húzott ki a cards igazán diect smapeketígy izgalmasabb, legalább meccs van 😊Csak megvárt a csapat,hogy ne maradjanak le semmi érdekesről,innentől kezdve hasítunk majd 😊
Cardinalis
Oregon88
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Még még nem húzott ki a cards igazán diect smapeketígy izgalmasabb, legalább meccs van 😊Csak megvárt a csapat,hogy ne maradjanak le semmi érdekesről,innentől kezdve hasítunk majd 😊
Cardinalis
Oregon88
több mint 5 éve
Oregon88
423
így izgalmasabb, legalább meccs van 😊Csak megvárt a csapat,hogy ne maradjanak le semmi érdekesről,innentől kezdve hasítunk majd 😊
Cardinalis
több mint 5 éve
Helmut.Jelen, de már megírtam szasznak mit csimáltok 😊
Coolearie
több mint 5 éve
Helmut.
több mint 5 éve
Azért most átszáguldottunk a pályán!
több mint 5 éve
Kittle II. TD!
több mint 5 éve
Nyugi, fogtok változtatni, a fal team upokat át fogjátok hívni!Most tudok bekapcsolódni...Mi a fasz történt?Kb tragédia. Of. olyan, mintha nem is lenne pályán. Passz mint olyan, nem létezik. Futások leginkább középen mennek, simán fogják. D# folyamatosan késik, sok a hibás kontakt, simán szabadon vannak a WR-ek.... 😕 hihetetlen
Oregon88
szaszia
Nyugi!
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Támadó yardok: 165 vs 2.A pass rushunkat teljesen kiiktatták eddig.
több mint 5 éve
na, az első play 😀
több mint 5 éve
Most tudok bekapcsolódni...Mi a fasz történt?Kb tragédia. Of. olyan, mintha nem is lenne pályán. Passz mint olyan, nem létezik. Futások leginkább középen mennek, simán fogják. D# folyamatosan késik, sok a hibás kontakt, simán szabadon vannak a WR-ek.... 😕 hihetetlen
Oregon88
több mint 5 éve
cziri66
141
Most tudok bekapcsolódni...Mi a fasz történt?20 perc játék, 2 yard. Ez mindent elmond.
Oregon88
több mint 5 éve
Azon nem segíthetek, hogy szarok vagytok... ma is.Jöttem, szevasztok!Felesleges volt. 😀
Helmut Zimmer
Coolearie
több mint 5 éve
Oregon88
423
Most tudok bekapcsolódni...Mi a fasz történt?
több mint 5 éve
Jöttem, szevasztok!
több mint 5 éve
andree
1 737
Határeset, sztem ezt nem változtatják meg.