San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
nesze itt az újabb f@szság
több mint 7 éve
Wehttam
100
Amúgy semmi gond, csak Chip utalt egy kis lóvét a számlánkra.Bár lehet így sem marad a csapatnál.
garrett27
több mint 7 éve
jajj, de szép nagyot taknyolt Sörmen...öröm volt nézni 😊
több mint 7 éve
Oszi
1 215
Wagner király
több mint 7 éve
Amúgy semmi gond, csak Chip utalt egy kis lóvét a számlánkra.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Josszi
3 365
LOL ez talált süllyedt.. sajnos 😀Ha így haladunk lesz az még kötelező tananyag.Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀MSZMP KB jegyzőkönyvből idéztél? 😀
Wehttam
Josszi
garrett27
The Amazing Racoon
több mint 7 éve
Colin Houdini
több mint 7 éve
Wehttam
100
Csak próbálom optimistán nézni a meccset.Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀MSZMP KB jegyzőkönyvből idéztél? 😀
Wehttam
Josszi
több mint 7 éve
Ha így haladunk lesz az még kötelező tananyag.Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀MSZMP KB jegyzőkönyvből idéztél? 😀
Wehttam
Josszi
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Josszi
3 365
Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀MSZMP KB jegyzőkönyvből idéztél? 😀
Wehttam
The Amazing Racoon
több mint 7 éve
Wehttam
100
Lassan de biztosan termeljük a pontokat. 😀
több mint 7 éve
Pinyon ezt elqrta csöppetamikor valami jó, azonnal csinálunk valami orbitális f@szságot.
petey
több mint 7 éve
#DontFireChipna azért nem volt túl zseniális 4 futást hívni középre...erre még én is képes vagyok 😊
petey
több mint 7 éve
De jók vagyunk megint! Irány a PO!
több mint 7 éve
milyen jó Drónunk van 😊
több mint 7 éve
Oszi
1 215
mi ez lol
több mint 7 éve
meg is lett!!!