NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
the12thman
70
Kéz rajta volt.. De semmi köze nem volt már a birtokláshoz. Nehogy már ez birtoklásnak számítson. És nem azért mert 9ers fan vagyok. Az hogy előtte kint volt már a védő akkor nem tudom mi a szabályAzert a keze vegig rajta maradt DK-nek es palyan nem fumble volt az itelet erre egy stands vartam volna,Ez hazai pálya, ennél 100 szor tutibb dolgot nem mertek bevállalni.Ez mitől hazai pálya? A visszafújt pick az volt, de itt elég egyértelműen kivették a labdát a wr kezéből, aki még pályán volt (és azzal, hogy nem touchback, még a Hawksnak is segítettek 😊 )
Tony Adams
Jakehomer
12th member
több mint 5 éve
Az a baj, hogy arra kondicionáltak minket, hogy volt egy pályán hozott döntés - annak semmit nem szabadna számítania. A védő birtokolta a labdát, a támadónak csak rajta volt a keze...Az, hogy ez egy abszolút 50-50 helyzet volt, és volt egy pályán hozott döntés. Amúgy meg lent volt a könyöke, amikor a labda még a kezében volt. A hogy közben a védő két kézzel fogta az mindegy, szedd ki a kezéből, utána a tied.Ez hazai pálya, ennél 100 szor tutibb dolgot nem mertek bevállalni.Ez mitől hazai pálya? A visszafújt pick az volt, de itt elég egyértelműen kivették a labdát a wr kezéből, aki még pályán volt (és azzal, hogy nem touchback, még a Hawksnak is segítettek 😊 )
Tony Adams
Jakehomer
akdestroyer
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Fixen rólad. Más Sanyit nem is ismerek.Számomra nagyon nem volt kérdés, hogy ennek 49ers labdának kell lennie. Nem is értem Sanyi ezen mit tud magyarázni.Na jó milyen Sanyirol beszélsz ?
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
12th member
1 053
Azert a keze vegig rajta maradt DK-nek es palyan nem fumble volt az itelet erre egy stands vartam volna,Ez hazai pálya, ennél 100 szor tutibb dolgot nem mertek bevállalni.Ez mitől hazai pálya? A visszafújt pick az volt, de itt elég egyértelműen kivették a labdát a wr kezéből, aki még pályán volt (és azzal, hogy nem touchback, még a Hawksnak is segítettek 😊 )
Tony Adams
Jakehomer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Az, hogy ez egy abszolút 50-50 helyzet volt, és volt egy pályán hozott döntés. Amúgy meg lent volt a könyöke, amikor a labda még a kezében volt. A hogy közben a védő két kézzel fogta az mindegy, szedd ki a kezéből, utána a tied.Ez hazai pálya, ennél 100 szor tutibb dolgot nem mertek bevállalni.Ez mitől hazai pálya? A visszafújt pick az volt, de itt elég egyértelműen kivették a labdát a wr kezéből, aki még pályán volt (és azzal, hogy nem touchback, még a Hawksnak is segítettek 😊 )
Tony Adams
Jakehomer
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Számomra nagyon nem volt kérdés, hogy ennek 49ers labdának kell lennie. Nem is értem Sanyi ezen mit tud magyarázni.Na jó milyen Sanyirol beszélsz ?
Sixo
több mint 5 éve
kennyke04
42
Amúgy az nem számít, hogy a labdát kiszedő játékos kint volt az oldalvonalon, mikor fogta a játékost és a labdát is érte?
több mint 5 éve
Ez hazai pálya, ennél 100 szor tutibb dolgot nem mertek bevállalni.Ez mitől hazai pálya? A visszafújt pick az volt, de itt elég egyértelműen kivették a labdát a wr kezéből, aki még pályán volt (és azzal, hogy nem touchback, még a Hawksnak is segítettek 😊 )
Tony Adams
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
12th member
1 053
Tudom h nem szolgaltunk ra a vezetesre de azert elwgge lejt a palya, vicc kategoria
több mint 5 éve
Tartt pályafutásának legjobb pillanata!
több mint 5 éve
Ez hazai pálya, ennél 100 szor tutibb dolgot nem mertek bevállalni.
több mint 5 éve
Számomra nagyon nem volt kérdés, hogy ennek 49ers labdának kell lennie. Nem is értem Sanyi ezen mit tud magyarázni.
több mint 5 éve
Meglepő, de örömteli, hogy nem call stands
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne zavarjon senkit hogy még az előző Gerappa féle elkapàst kérdeztem amit az egyik bíró megadott a másik meg nem
több mint 5 éve
12th member
1 053
Ez nem fumbli mert rajta a keze.Foleg hogy palyan down by contact ez alapjan nem tudom visszavonjakE
akdestroyer
több mint 5 éve
12th member
1 053
Kivancsi vagyok mititelnek,engem Sanyi megvett a ervjevel😃
több mint 5 éve
Jóreggelt. Hibátlan momentumra sikerült megérkezni..
több mint 5 éve
Steve Ribbed
396
Nem Jimmy a rossz, hanem fogalmatlanok ma a célpontjai...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 5 éve
12th member
1 053
Hat bazdmeg ilyen nincs....
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez nem jó elkapàs volt ? 🤔