NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Visszanézik. Ha ebből a képből megmondják hogy átment, azok után hogy a pályán hozott ítélet mi volt...
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Ha nem Clowney lesz a hét védője, akkor az ezt eldöntők melegek!Az számít a "díjnál", ha kikapnak?
Sixo
több mint 5 éve
Ha nem Clowney lesz a hét védője, akkor az ezt eldöntők melegek!
több mint 5 éve
Beteg meccs. Már vagy 2 órája vissza akarnék aludni.. 😀
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nem aludtam 26 órája, de ez a meccs mindent megért. 😀 A szezon legjobbja.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
De 4&rövidet sem szabad hagyni mert nekimennek. Ezt most be kell zsákolni, vagy incomplete....
több mint 5 éve
Jézusom mi ez a meccs!
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
hát őőőő...szerintem vége :/
több mint 5 éve
Sebii
3 526
A bírók mindent megtesznek, de nem tudják RW-t megállítani.
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Én eddig 1 ellenérvet tudok csak hozni ellene. Az meg L. Jackson. A tegnapi futott TD-je volt nálam a hét legdurváb játéka.Az elmúlt 2 play után elég mvp-nek néz ki ?Flowers es Wright elejtett int-je lezarhatta volna a meccset, na de majd most Wilsonvégtére is, meg kell mutatni, hogy Ő érdemli az MVP címet
12th member
shagi0206
Sixo
több mint 5 éve
Az elmúlt 2 play után elég mvp-nek néz ki ?Flowers es Wright elejtett int-je lezarhatta volna a meccset, na de majd most Wilsonvégtére is, meg kell mutatni, hogy Ő érdemli az MVP címet
12th member
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Flowers es Wright elejtett int-je lezarhatta volna a meccset, na de majd most Wilsonvégtére is, meg kell mutatni, hogy Ő érdemli az MVP címet
12th member
több mint 5 éve
12th member
1 053
Flowers es Wright elejtett int-je lezarhatta volna a meccset, na de majd most Wilson
több mint 5 éve
Beteg egy meccs 😣azt hittem szereted az ilyent
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beteg egy meccs 😣
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
De amúgy olyan balfasz módon védekeztünk a félpályánál hogy sírok. Sima 10 yardokat engedtünk.