Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
szerintem még a kezébe is beleütöttek passz közben egyébkéntChoker ez a Superman srácStezNem nyelhette be a sacket, muszáj volt eldobni, hátsó lábról meg rövid lett, shit happensJakehomer
több mint 9 éve
Amúgy Ricsi azt mondta, Thomasnak a második pickje volt ez. Lehet lemaradtam valahol, vagy nem üt eléggé a fű, de nekem nem rémlik az első sem.
több mint 9 éve
Most is megpróbálta.BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.Sixo67Csinált már idén egy ilyen elkapást Sherman és Thomas között
vine.co/v/Ohl5YjlnIPIJakehomer
több mint 9 éve
Choker ez a Superman srácStezNem nyelhette be a sacket, muszáj volt eldobni, hátsó lábról meg rövid lett, shit happens
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
De ma egy olyan laikus nézőnek , mint én is szembetűnik.Durva ma ez a Chancellor gyerek.Sixo67és minden másik meccsen is azStez
több mint 9 éve
Küldjétek már el San Diegoba, küldjük cserébe Ryan Mathews-t meg Eddie Royal-t.Durva ma ez a Chancellor gyerek.Sixo67Szerencsére nem csak ma 😊Sebii
több mint 9 éve
tavasszal miért nincs nfl? 1869 óta ősszel fociznak az egyetemeken, ki mondta, hogy a profiknak is ugyanakkor kell? 😊- amíg van foci, azt nézzüktavasszal miért nincs ncaa?Kampman
- így van, sose elég
- hétfőn ncaa döntő
- áh, azt nem követembaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Durva ma ez a Chancellor gyerek.Sixo67és minden másik meccsen is az
több mint 9 éve
Kampman
28 290
- amíg van foci, azt nézzüktavasszal miért nincs ncaa?
- így van, sose elég
- hétfőn ncaa döntő
- áh, azt nem követembaggio
több mint 9 éve
- amíg van foci, azt nézzük- így van, sose elég
- hétfőn ncaa döntő
- áh, azt nem követem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hogy erre nem is gondoltam, bár a nagy szülőket kihagynám, már sajnos nem él egyik sem. De a többivel beszélek.Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.Sixo67ahelyett hogy szólnál nagyanyádnak, születendő gyerekednek, vizsgáztató tanárodnakKampman
több mint 9 éve
Manning nem játszik Luck ellen.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.Sixo67ahelyett hogy szólnál nagyanyádnak, születendő gyerekednek, vizsgáztató tanárodnak
több mint 9 éve
BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.Sixo67Nem kérdés.
Benjamin > Jahri Evans
több mint 9 éve
Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.Sixo67El se merem képzelni milyen lenne egy eredménykövető sok sixoval
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Geno Smith-esen cipeli a labdát Cam ... pont a Seahawks ellen ...
több mint 9 éve
BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.Sixo67Csinált már idén egy ilyen elkapást Sherman és Thomas között
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.
több mint 9 éve
Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.
több mint 9 éve
Ő max herpeszt tud elkapni.Benjamin ezt elkapta volna.Sixo67és bőrszín?baggio