Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!Ugyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Sok az unforced errorJakehomerÁtkapcsoltál egy teniszmeccsre? 😀
több mint 9 éve
Ugyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !
több mint 9 éve
Ugyanezt az előbb a Hawksnál elengedték
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Istenkáromlás. Benwikere meg Norman meg Tre Boston ott van ...Najó, de azért a Panthers DB állomány nem világverő, mint látszik is néhány playbenflzoliMinden esetre meglepően karcsú ez a Halászsas O#. Egy bazi jó mezőnypozíciós TD és egy szerencsés hosszú passz és kb ennyit sikerül felmutatniflzoliElit D ellen játszunk, kb erre lehetett számítani. Amúgy is a 2. félidőben szoktunk jobban támadni.Sebii
több mint 9 éve
Harper jó fej, belekapaszkodik Lynch ruhájába és azon húzza fel magát xD
több mint 9 éve
Najó, de azért a Panthers DB állomány nem világverő, mint látszik is néhány playbenMinden esetre meglepően karcsú ez a Halászsas O#. Egy bazi jó mezőnypozíciós TD és egy szerencsés hosszú passz és kb ennyit sikerül felmutatniflzoliElit D ellen játszunk, kb erre lehetett számítani. Amúgy is a 2. félidőben szoktunk jobban támadni.Sebii
több mint 9 éve
A sacknél Bersinen volt egy kis szabálytalanságJakehomerAzt csak a Dallasnak fújják be.Sixo67
Használj eztÖsszekeversz Polamaluval. 😀iktriadFésülködj meg, a hajad miatt nem látsz.Sixo67Ik lassan artisjus díjat szedhetnélThundersNFLMost keltem, alig látok még ki a fejemből. 😀iktriad
Draft
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Minden esetre meglepően karcsú ez a Halászsas O#. Egy bazi jó mezőnypozíciós TD és egy szerencsés hosszú passz és kb ennyit sikerül felmutatniflzoliElit D ellen játszunk, kb erre lehetett számítani. Amúgy is a 2. félidőben szoktunk jobban támadni.
több mint 9 éve
Minden esetre meglepően karcsú ez a Halászsas O#. Egy bazi jó mezőnypozíciós TD és egy szerencsés hosszú passz és kb ennyit sikerül felmutatni
több mint 9 éve
Összekeversz Polamaluval. 😀Fésülködj meg, a hajad miatt nem látsz.Sixo67Ik lassan artisjus díjat szedhetnélThundersNFLMost keltem, alig látok még ki a fejemből. 😀iktriad
több mint 9 éve
Nem. inkább Bucsos, ott volt még OC, nálunk nem.Azért Newton néha igencsak amatőr dolgokat tud csinálni, csak nem Jags playbook? 😛flzoliEx-Jags QB coach, persze, hogy az,iktriadCsak nekem meglepő, hogy ennyire jól halad előre a Panthers már a 3. labdabirtoklásánál folyamatosan?flzoliMike Shula a legnagyobb király, a legnagyobb király!Sixo67
több mint 9 éve
Fésülködj meg, a hajad miatt nem látsz.Ik lassan artisjus díjat szedhetnélThundersNFLMost keltem, alig látok még ki a fejemből. 😀iktriad
több mint 9 éve
Mi még le sem feküdtünk...Ik lassan artisjus díjat szedhetnélThundersNFLMost keltem, alig látok még ki a fejemből. 😀iktriad
Draft
több mint 9 éve
A sacknél Bersinen volt egy kis szabálytalanságJakehomerAzt csak a Dallasnak fújják be.
több mint 9 éve
Ik lassan artisjus díjat szedhetnélThundersNFLMost keltem, alig látok még ki a fejemből. 😀
több mint 9 éve
Azért Newton néha igencsak amatőr dolgokat tud csinálni, csak nem Jags playbook? 😛Ex-Jags QB coach, persze, hogy az,iktriadCsak nekem meglepő, hogy ennyire jól halad előre a Panthers már a 3. labdabirtoklásánál folyamatosan?flzoliMike Shula a legnagyobb király, a legnagyobb király!Sixo67
több mint 9 éve
2nd downnál meg futni kellett volna Camnek, hogy menedzselhető legyen a 3rd, ilyen kis dolgokon múlik
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Richard Shermans Ego @NotShermanLOB 2 p 2 perccel ezelőttCam I'm getting bored here..throw me another pass!
több mint 9 éve
Ik lassan artisjus díjat szedhetnél
Draft