Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Na ha jól látom a Jags következő 1/1-es QB draftjainak sorfalát látjukflzoliŐk is kb így szoktak választani.
több mint 9 éve
50 fokos pálesztől még melege is lesz 😀Kellemes 10 fok van nem lesz bajaSebiiremélem valaki összeszedi, mert még kihűlKampmanPuhl Sanyit ilyenkor már nem tudjuk, ilyen már régen részegen fekszik az egyik Kelenföldi kocsma melletti árokban.Sixo67Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!ThundersNFLUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Packers-es srác elég gyökérre sikeredett.Sixo67de legalább nem egy Rivers
több mint 9 éve
Ha nem pesti vagyok akkor honnan tudod, hogy hol vannak ezek a helyek.azért mert te a Kálvinon vagy én meg messzebbKampmannincs, te viszont közelebb vagy kelenföldhöz mint én, szóval te is elmehetnélKampmanMiből gondolod, hogy én közelebb vagyok?Sixo67
több mint 9 éve
a Lions pólós gyereket kivezetik a sorból és a stadion mögött lelövik
több mint 9 éve
Na ha jól látom a Jags következő 1/1-es QB draftjainak sorfalát látjuk
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Kellemes 10 fok van nem lesz bajaremélem valaki összeszedi, mert még kihűlKampmanPuhl Sanyit ilyenkor már nem tudjuk, ilyen már régen részegen fekszik az egyik Kelenföldi kocsma melletti árokban.Sixo67Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!ThundersNFLUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
több mint 9 éve
Mert a Calvin Johnson téren laksz. 😊nincs, te viszont közelebb vagy kelenföldhöz mint én, szóval te is elmehetnélKampmanMiből gondolod, hogy én közelebb vagyok?Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 290
azért mert te a Kálvinon vagy én meg messzebbnincs, te viszont közelebb vagy kelenföldhöz mint én, szóval te is elmehetnélKampmanMiből gondolod, hogy én közelebb vagyok?Sixo67
több mint 9 éve
Kialudtuk magunkat, végre játszunk. OTT A TIZES FULL!Sixo67Hát nem egy Everybody up!
több mint 9 éve
nincs, te viszont közelebb vagy kelenföldhöz mint én, szóval te is elmehetnélKampmanMiből gondolod, hogy én közelebb vagyok?
több mint 9 éve
Aki egy PUhLI mi...Max a kutyád.Sixo67remélem valaki összeszedi, mert még kihűlKampmanPuhl Sanyit ilyenkor már nem tudjuk, ilyen már régen részegen fekszik az egyik Kelenföldi kocsma melletti árokban.Sixo67Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!ThundersNFLUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 290
nincs, te viszont közelebb vagy kelenföldhöz mint én, szóval te is elmehetnélMax a kutyád.Sixo67remélem valaki összeszedi, mert még kihűlKampmanPuhl Sanyit ilyenkor már nem tudjuk, ilyen már régen részegen fekszik az egyik Kelenföldi kocsma melletti árokban.Sixo67Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!ThundersNFLUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
több mint 9 éve
Max a kutyád.remélem valaki összeszedi, mert még kihűlKampmanPuhl Sanyit ilyenkor már nem tudjuk, ilyen már régen részegen fekszik az egyik Kelenföldi kocsma melletti árokban.Sixo67Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!ThundersNFLUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Hortonnal is csak eggyel többen vagyunk a pályánJakehomerhátha valaki beleütközik, vagy valami ilyesmi, a pozitív hozzáállás a lényeg
több mint 9 éve
Na egy Lynch TD, egy Cam INT, és mehetünk aludniflzoliÉn most keltem, szóval jöhet a fordítottja. Az milyen különleges lenne. 😀😀
több mint 9 éve
Kampman
28 290
remélem valaki összeszedi, mert még kihűlPuhl Sanyit ilyenkor már nem tudjuk, ilyen már régen részegen fekszik az egyik Kelenföldi kocsma melletti árokban.Sixo67Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!ThundersNFLUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
több mint 9 éve
Hortonnal is csak eggyel többen vagyunk a pályán
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ilyen faszt a bíróknak !FactJakehomerUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
több mint 9 éve
Na egy Lynch TD, egy Cam INT, és mehetünk aludniEz nem talált
több mint 9 éve
Puhl Sanyit ilyenkor már nem tudjuk, ilyen már régen részegen fekszik az egyik Kelenföldi kocsma melletti árokban.Hívjuk fel Puhl Sanyit és Övrebőt!ThundersNFLUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
több mint 9 éve
FactUgyanezt az előbb a Hawksnál elengedtékJakehomerEz az kezdjük a bírózást, úgyis kezdek unatkozni !Sixo67
Tepper takarodj!