NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
St. Louis Rams - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
Csoport elsőség, miután a Bears és a Packers is kikapott, a Lions meg ki fog kapni
több mint 10 éve
Szép volt fiúk, jövő héten megütjük a Patriots-ot.
több mint 10 éve
Ezt a ramst vezethetné Pinyő is.
több mint 10 éve
FBKrisz
643
Bohockodas lesz ez a szezon megint...mint a hetedik zsinorban amit nezek...
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
jöhet a slusszpoén
több mint 10 éve
Td-t eddig nem kaptunk, ezt most már jó lenne megőrizni. Asiata futtassa le az órát és win 😊
több mint 10 éve
Francba, 34:6
több mint 10 éve
Field goal. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
több mint 10 éve
Amúgy már egyből szembetűnik Zimmer és Frazier közti különbség. Míg Frazier csak ott áll a pálya szélén, mint a búval bas***t valaki, addig Zimmer együtt él a játékkal és vezérel. Kiabál, mutogat, irányít.
több mint 10 éve
😀
több mint 10 éve
Remélem már nem kapunk ki
több mint 10 éve
Nem szabad túlértékelni ezt a meccset, sajnos ez a Rams TOP5n belül húz majd a drafton szerintem. A Pats meccs otthon már sokkal érdekesebb lesz, ha ki is kapunk, de partiban leszünk, akkor lehet esélyünk a PO-ra.spicziMinden évben tök jó helyeken húznak....érthetetlen....
több mint 10 éve
Nee, Floyd..... már azt hittem megússzuk nagy baj nélkül, ez durvának látszik....
több mint 10 éve
Na ez agyrázkódás lesz Floydnak.
több mint 10 éve
Nem szabad túlértékelni ezt a meccset, sajnos ez a Rams TOP5n belül húz majd a drafton szerintem. A Pats meccs otthon már sokkal érdekesebb lesz, ha ki is kapunk, de partiban leszünk, akkor lehet esélyünk a PO-ra.
több mint 10 éve
Remélem még egy field goalt rúgunk.
több mint 10 éve
Az összes tavalyi szenvedésre gyógyír ez a mai meccs 😊 Csak AP nagy futása hiányzik 😊vsanyi132AZ!
AP pedig jön a jövő héten a Pats ellen!😛
több mint 10 éve
Eddig úgy voltam vele, durvák és kemények voltak a Rams-es srácok, de most nézve őket, azért ekkora pofonba beleszállni, ezt nem kívánta nekik senki.
több mint 10 éve
Az összes tavalyi szenvedésre gyógyír ez a mai meccs 😊 Csak AP nagy futása hiányzik 😊
több mint 10 éve
Azért BARR is szépen lezúzta a QBt! 😛
több mint 10 éve
Robinson azt se tudta hol van. Még jó egy 1/2-es pick.