NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
ZsotyA
207
Nah, Aranyhajnak nem jött be ez a drive... 😀
több mint 5 éve
ne vedd magadra, sixo beszólásaiban csak nagyon ritka esetben van bántó szándék.3-1 az. 😊 Ennek én örülök, annak viszont nem örülök, hogy Mariotázol. Szerintem én soha nem bántottalak se itt, se a játékban. Kedvelem Mariotát, ahová megy, ott is kedvelni fogom, ezért ne keljen már szarul éreznem magam.4-2 vele a csapat, ennek örülnöd kéne.😕nem szeretem, de muszáj szívni a véredHol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
3-1 az. 😊 Ennek én örülök, annak viszont nem örülök, hogy Mariotázol. Szerintem én soha nem bántottalak se itt, se a játékban. Kedvelem Mariotát, ahová megy, ott is kedvelni fogom, ezért ne keljen már szarul éreznem magam.4-2 vele a csapat, ennek örülnöd kéne.😕nem szeretem, de muszáj szívni a véredHol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito
Sixo
Music City Miracle
több mint 5 éve
4-2 vele a csapat, ennek örülnöd kéne.😕nem szeretem, de muszáj szívni a véredHol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Nandito
Sixo
Nandito
több mint 5 éve
😕nem szeretem, de muszáj szívni a véredHol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Nandito
Sixo
Music City Miracle
több mint 5 éve
nem szeretem, de muszáj szívni a véredHol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Nandito
több mint 5 éve
Hol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.Pls, úgy szeresd Tannehillt, hogy engem kihagysz belőle. Köszike! 😊
Sixo
Music City Miracle
több mint 5 éve
ZsotyA
207
És csak 1 yarddal marad el Fournette-től...
több mint 5 éve
Hol van nandito amikor Tanyahill mobilisabb, mint Mariota.
több mint 5 éve
ZsotyA
207
wow
több mint 5 éve
Nincs Lewan és egyből odaért Ngakoue... :/ Ilyenkor kijön a különbség egy Lewan és a cseréje között.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Streamet tudtok adni mert a buff nem működik
több mint 5 éve
ZsotyA
207
Nem tölt el olyan jó érzésekkel, hogy a Texans utolsó 5 meccséből 2 a Titans ellen lesz...Ez azért a másik oldalról sem olyan kellemes feeling...
Merlin85
több mint 5 éve
Merlin85
1 404
Nem tölt el olyan jó érzésekkel, hogy a Texans utolsó 5 meccséből 2 a Titans ellen lesz...
több mint 5 éve
Lewan - Ngakoue csata is pikáns lesz
Liverpool Fc
több mint 5 éve
És jó dolog megérkezni egy Landry sackre 😊
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nézi még valaki rajtam kívül ezt a meccset? 😊Én bele-bele fogok
Merlin85
Liverpool Fc
több mint 5 éve
ZsotyA