Washington Commanders - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
cziri66
141
A pintyek 4-el vezetnek a sasok ellen!
több mint 1 éve
red6t6
988
Második félidőt kicsit komolyabban vették. A Cards megcsipkedi a Sasokat... 😊
több mint 1 éve
Tükörsima volt ez a győzelem...
több mint 1 éve
Steve Ribbed
400
Hát megszenvedtünk, de nyertünk. Sika, kasza, léc...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
red6t6
988
Még 10y passz és Purdy megdönti Jeff Garcia 2000-es szezon teljesítményét. A 31TD passzolt megvan már! Garcia 4278y 31TDItt a lehetőség 😊
Alabama Niners
több mint 1 éve
Még 10y passz és Purdy megdönti Jeff Garcia 2000-es szezon teljesítményét. A 31TD passzolt megvan már! Garcia 4278y 31TD
több mint 1 éve
garincsa
465
Most és utoljáraMekkora hiba, soha nem szabad saját csapatra fogadni, mert jön az L.Ez meg mi a lófasz, amit művelünk?fogadtam ránk.. várható volt hogy ilyenkor szarakodunk
Steve Ribbed
garincsa
Steve Ribbed
több mint 1 éve
Steve Ribbed
400
Mekkora hiba, soha nem szabad saját csapatra fogadni, mert jön az L.Ez meg mi a lófasz, amit művelünk?fogadtam ránk.. várható volt hogy ilyenkor szarakodunk
Steve Ribbed
garincsa
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
garincsa
465
Ez meg mi a lófasz, amit művelünk?fogadtam ránk.. várható volt hogy ilyenkor szarakodunk
Steve Ribbed
több mint 1 éve
Steve Ribbed
400
Ez meg mi a lófasz, amit művelünk?
több mint 1 éve
garincsa
465
Most ennek itt mi értelme volt? Időt kérnek, majd feladják egy futással..
több mint 1 éve
garincsa
465
Végülis minek futni...
több mint 1 éve
Terry baby ❤️
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
cziri66
141
Jó lenne ha kijönne már a csapat az öltözőből.
több mint 1 éve
garincsa
465
Kiszopunk ma
több mint 1 éve
cziri66
141
Sziasztok! Egy streamet valaki? Go 49ers!
több mint 1 éve
19:00