NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
túl magas a labdajobb karra már régóta terveztem egyet, asszem mindenféleképpen kell rá egy barna valamina így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
r.baggio
több mint 3 éve
Tomlin fire BB retire nem lehet tovább halogatni az újjáépítést...Elég tumultus félidő lesz így az öltözőben.
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Gabor81
803
Közben azon gondolkozom vajon mennyivel verné a Brownst verő Jets ezt a Steelerst? 😊inkabb ki nem vert meg minket az elmult 5 heten? es miert is 11-0 utan.
iktriad
es a csak altattunk stb trukkos playeket nem akartuk hogy megtudjak, kiismerjenek is bejott.
kiismerhetetlenol jok vagyunk. 😋😋😋
több mint 3 éve
jobb karra már régóta terveztem egyet, asszem mindenféleképpen kell rá egy barna valamina így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Már csak azárt fogom megnézni a második félidőt, hogy legyen mit mesélnem a unokáimnak. De tőlem jöhet a practice squad a pályára.
több mint 3 éve
Tomlin fire BB retire nem lehet tovább halogatni az újjáépítést...
több mint 3 éve
na így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
Ismertek oIyat aki a mogyoróira varratot mert én nem? Az eIég egyedi Iennena így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
több mint 3 éve
xtaki
3 441
szoval nincs edzo, nincsenek kezdoka meccs alatt leserult az OL nagyobb resze es meg igy is vegiggyalogolnak rajtunk
mikozben a D elkepesztoen jo elvileg.
több mint 3 éve
na így már nyugodtabban fekszek le aludniMajd álmod meg hova megy a Browns-os tetkód.
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
több mint 3 éve
na így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
több mint 3 éve
na így már nyugodtabban fekszek le aludniBROWNS FOR LIFE
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Eddig jól megy a zárkózás. Vagy várj...
több mint 3 éve
Közben azon gondolkozom vajon mennyivel verné a Brownst verő Jets ezt a Steelerst? 😊
több mint 3 éve
Shanny Magic
194
Ha továbbjut a Browns, azért a Chubb, Hunt duó komoly veszélyt jelenthet a Chiefs-re
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
Browns offensive line got an enormous boost from Bill Callahan. Steelers offensive line has noticeably declined over the last two years after losing Mike Munchak. When you get a great offensive line coach, don't let them goa Pats O se véletlenül omlott idén össze ugye
---
több mint 3 éve
lol Chubb hogy elküldte a 34-est 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
Az a vicc ha nincsenek az INT-ek BigBen statja egész pofás Iennestatoknak sosem szabad teljesen bedolni. ahogy a statisztika tanarom mondta. ha egy hetig megy a hasad. ha utana egy hetig semmi bajod. es ha a 3. heten szorulasod van.
RespectvvIVlaci
akkor ezt atlagolva nezve arra a harom hetre az jon ki, hogy semmi bajod sem volt. 🤣
több mint 3 éve
EgyetIen doIog miatt örüIök hogy sima az utobbi időben 1-2 SteeIerses arc óriásmeIIénnyeI közIekedett ahogy oIvasgattama a fórumot ezért nem bánom h a Browns simáz.
több mint 3 éve
a steelers 1st downnál viszont megállt és senkit nem érdekelt
---
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ezt értem, de pont hogy semmi értelme nem volt, mivel semmit nem nyertünk vele. Itt nem volt logikus a huddle.Majd valaki világosítson már fel, hogy miért kellett egy ilyen kritikus szituációban erőltetni a huddle-t, ahelyett, hogy nyugodtan átgondoltan döntenénk?hogy a 2 min warning előtt elindíthassák a playt
Cypress
Löfli
Szerkesztette: Cypress
több mint 3 éve
Shanny Magic
194
Azért ezek a Drop-ok nem túl szépek a Browns-nál (Higgins)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
Te se láttad a scary movie 1et akkorBocs nem oIvastam végig megáIItam a "füIedbe éIveznek"-néI az vaIami eIképesztő beteg Ienne a vaIóságban ezt beépitem a szótáramba koIosszáIis dumaValahogy Brady és Mahomes, KC/Pats egy zsigeri utálatot vált ki, amikor a magyar kommentátorok a füledbe élveznek amikor ezek a sztárok hozzá érnek a labdához, nem tud egyszerűen lázba hozni, ez emberi tulajdonság, én árral szembe menő típus vagyok és a védelmeket és a csapat munkát szeretem, ez az irányító nyer meccset dumától kiráz a hideg, ha a Rozmár és BB nem állt volna ott, Mahomes tippre a Chicago újabb mellé fogása lett volna, egy kész csapatba szálltak be...de majd ha Mahomes passzol Mahomesnak és úgy nyernek meccset felülök a vonatáraAz emberarcúbb birodalom, egy rozmárral a háttérben.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniszoval kc az uj new england azt mondod? 😋
Sifur
Gabor81
Túlságosan szerethető egyeseknek.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniMahomes a feIfújt sztár? Miért?
Sifur
RespectvvIVlaci
iktriad
Sifur
RespectvvIVlaci
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Meccs van!Ja 64-63 az állás a Minnesota- San Antonion!!!
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Bocs nem oIvastam végig megáIItam a "füIedbe éIveznek"-néI az vaIami eIképesztő beteg Ienne a vaIóságban ezt beépitem a szótáramba koIosszáIis dumaValahogy Brady és Mahomes, KC/Pats egy zsigeri utálatot vált ki, amikor a magyar kommentátorok a füledbe élveznek amikor ezek a sztárok hozzá érnek a labdához, nem tud egyszerűen lázba hozni, ez emberi tulajdonság, én árral szembe menő típus vagyok és a védelmeket és a csapat munkát szeretem, ez az irányító nyer meccset dumától kiráz a hideg, ha a Rozmár és BB nem állt volna ott, Mahomes tippre a Chicago újabb mellé fogása lett volna, egy kész csapatba szálltak be...de majd ha Mahomes passzol Mahomesnak és úgy nyernek meccset felülök a vonatáraAz emberarcúbb birodalom, egy rozmárral a háttérben.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniszoval kc az uj new england azt mondod? 😋
Sifur
Gabor81
Túlságosan szerethető egyeseknek.Kapjunk ki nem érdekel, legyen égő... De már megint a Kansasnek lesz a legkönnyebb dolga, amíg a Baltimore és Bills lezúzza magát, bocsi Browns drukkerek, de nem hiszem hogy Mahomest túl fogja dobni Mayfield... Ez sokkal jobban idegesít hogy segítünk egy felfújt sztárnak gyűrűt nyerniMahomes a feIfújt sztár? Miért?
Sifur
RespectvvIVlaci
iktriad
Sifur