NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Parádés nagyon eItaIáItad az izIésem nem szeretem a vékony nőket. Ez az a tipus akibe üvöItve éIveznék eISzerintem is parádés az az olvasólámpa a háttérben.VadáIIat módjára robbanék bele !
Cypress
RespectvvIVlaci
Cypress
több mint 3 éve
Gabor81
803
holnap az OSU folytathatná az ohiói gálát
r.baggio
roviden. s.opas.most keltem, mi a fasz van?A Steelers hozta a vereségsorozata legrosszabb pillanatait
gedam
Kampman
több mint 3 éve
most keltem, mi a fasz van?
gedam
Valljuk be valószinüIeg nagy voIt a meIIényValahogy én tartottam ettől a meccstől, nem gondoltam volna egy ilyen kezdésre, amit mirha már láttam volna valahol valamikor.ez a hogyan kapjunk ki a po ban mint eddig senki mas. statra megyunk ra?Nem, hanem a legnagyobb hátrányból történő turnover winre hajtunk.
Gabor81
Cypress
prérifarkas
több mint 3 éve
Kampman
28 313
most keltem, mi a fasz van?A Steelers hozta a vereségsorozata legrosszabb pillanatait
gedam
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Valahogy én tartottam ettől a meccstől, nem gondoltam volna egy ilyen kezdésre, amit mirha már láttam volna valahol valamikor.ez a hogyan kapjunk ki a po ban mint eddig senki mas. statra megyunk ra?Nem, hanem a legnagyobb hátrányból történő turnover winre hajtunk.
Gabor81
Cypress
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Mennyi a szünet?még 11 perc
Addig nyomok egy szundit.
steelwolf
több mint 3 éve
gedam
5 905
most keltem, mi a fasz van?
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Szerintem is parádés az az olvasólámpa a háttérben.VadáIIat módjára robbanék bele !
Cypress
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Mennyi a szünet?Addig nyomok egy szundit.
több mint 3 éve
Bolles azért feljavult jelentősen, nem?Browns offensive line got an enormous boost from Bill Callahan. Steelers offensive line has noticeably declined over the last two years after losing Mike Munchak. When you get a great offensive line coach, don't let them goMondjuk munchak nem sokat virít szal lose lose az
a Pats O se véletlenül omlott idén össze ugye
r.baggio
Negritis
több mint 3 éve
Cypress
3 228
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Gabor81
803
ben ebredezik. meg 5 felido es kezdhetnenk a meccset. 😁
több mint 3 éve
Mindent kivett a csapatból a Jags legyőzése. Legyengítettünk titeket. Szívesen NFL.Közben azon gondolkozom vajon mennyivel verné a Brownst verő Jets ezt a Steelerst? 😊inkabb ki nem vert meg minket az elmult 5 heten? es miert is 11-0 utan.
iktriad
Gabor81
több mint 3 éve
bírom, hogy a browns már a 2. negyed közepe óta preventbe tolja a védelmet 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
hat en inkabb ugy erzem hogy most fogja ben majd meccs utan felidegesiteni magat. es hogy nem fog igy visszavonulni.Tomlin fire BB retire nem lehet tovább halogatni az újjáépítést...Elég tumultus félidő lesz így az öltözőben.
dande
gyeek
nincs is mas qb nk. bar aki igy jatszik talan. de majd ugyis kiderul vagy beborul a bili. 44 millaert en is jatszanek ps en meg egy evet. 😆
több mint 3 éve
holnap az OSU folytathatná az ohiói gálát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ezt keresedjobb karra már régóta terveztem egyet, asszem mindenféleképpen kell rá egy barna valamina így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
r.baggio
több mint 3 éve
Mint a fórum WC ügyi felelőse, csapd le kérlek. 😊túl magas a labdajobb karra már régóta terveztem egyet, asszem mindenféleképpen kell rá egy barna valamina így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
r.baggio
Löfli
több mint 3 éve
Olcsó ugyan, de nem tartós.túl magas a labdajobb karra már régóta terveztem egyet, asszem mindenféleképpen kell rá egy barna valamina így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
r.baggio
Löfli
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Browns offensive line got an enormous boost from Bill Callahan. Steelers offensive line has noticeably declined over the last two years after losing Mike Munchak. When you get a great offensive line coach, don't let them goMondjuk munchak nem sokat virít szal lose lose az
a Pats O se véletlenül omlott idén össze ugye
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
De hát a Browns jele narancssárga. 😀jobb karra már régóta terveztem egyet, asszem mindenféleképpen kell rá egy barna valamina így már nyugodtabban fekszek le aludnihova varrjuk Robi?
BROWNS FOR LIFE
r.baggio
shawnka
r.baggio