Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Ik megússza, hogy tajrészeg legyen 😀 😛
több mint 3 éve
nem mondom, hogy nagyon képben vagyok a Steelersszel, de szerintem logikus lenne most egy nagytakarítás, Big Bennel, Tomlinnal együtt
több mint 3 éve
Látod ragadt rád némi tudás az évek alatt, padawan.Baker el fogja adni ebben a driveban, már látom előreeasy @iktriad
shawnka
shawnka
több mint 3 éve
game over, mondjuk holdingot simán lehetett volna dobni, big team bias 😛
több mint 3 éve
Baker el fogja adni ebben a driveban, már látom előreeasy @iktriad
shawnka
több mint 3 éve
Shanny Magic
201
Majdnem...
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
WOW 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Baker el fogja adni ebben a driveban, már látom előre
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ott sem, csak akkor úgy nézett ki, hogy egy nagy garbage time a meccs.mert az elsoben igen?Erti ezt vki?A második félidőben én a Steelers szinte egyetlen döntését sem értem.
RedFive
Kampman
xtaki
Most viszont lenne esélyük fordítani.
több mint 3 éve
Collinsworth nekiment volna 100%-ban.Pff...
Michaels válaszolta, hogy ő 42,6%-ban.
Kampman
több mint 3 éve
xtaki
3 443
mert az elsoben igen?Erti ezt vki?A második félidőben én a Steelers szinte egyetlen döntését sem értem.
RedFive
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Erti ezt vki?A második félidőben én a Steelers szinte egyetlen döntését sem értem.
RedFive
több mint 3 éve
Es Baker passzol.Most ki vezet?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Collinsworth nekiment volna 100%-ban.Michaels válaszolta, hogy ő 42,6%-ban.
több mint 3 éve
Erti ezt vki?
több mint 3 éve
Omar, Omar, Greg House csalódott benned. Megint.
több mint 3 éve
ez komoly? 😀😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
akkor mit kersz?😆 fantat. traubi szodat? gyorsan mielott vege lesz dontsd el.Nem. 😊akkor alkoholmentes sor jo lesz?Tudhatnátok, hogy nem iszom alkoholt. 😉adom.Már megint eljinxelek egy ekkora előnyt? 😮meghivlak egy sorre 😊
iktriad
xtaki
Gabor81
iktriad
Gabor81
iktriad
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Nem. 😊akkor alkoholmentes sor jo lesz?Tudhatnátok, hogy nem iszom alkoholt. 😉adom.Már megint eljinxelek egy ekkora előnyt? 😮meghivlak egy sorre 😊
iktriad
xtaki
Gabor81
iktriad
Gabor81
több mint 3 éve
Gabor81
803
akkor alkoholmentes sor jo lesz?Tudhatnátok, hogy nem iszom alkoholt. 😉adom.Már megint eljinxelek egy ekkora előnyt? 😮meghivlak egy sorre 😊
iktriad
xtaki
Gabor81
iktriad
több mint 3 éve
xtaki
3 443
2x is bebiztositottam magam. egyreszt most nem jon ossze a negyedik, masodszor meg nem iszod meg. egyebkent en sem sorozom 😊Tudhatnátok, hogy nem iszom alkoholt. 😉adom.Már megint eljinxelek egy ekkora előnyt? 😮meghivlak egy sorre 😊
iktriad
xtaki
Gabor81
iktriad