NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
hany pontot veszitettunk eddig a nem sikerult 2 pontosokkal eddig?Minimum 2-öt/4-et (ha bejött volna).
xtaki
több mint 3 éve
Kampman
28 313
A Steelers azon kevés franchise egyike, ahol egy éveken át tartó rebuildet is elnézne a szurkolótábor nagy része. Anyagilag szerintem nem sínylenék meg Rooney-ék.szurkoloi szemmel az SB minden. de ugye ez egy business. a szezon nagyobbik reszeben dominalni, szinte folyamatosan elegedett szurkolokat vasarlasra birni jobb, mint nullara szaladni egy rebuilddel, hogy majd egyszer lehet jobb lesz.és akkor inkább még egy ilyen év, minimum 10 győzelem, PO, ott meg koppanás. akkor már nem jobb egy rebuildet elkezdeni?nem mondom, hogy nagyon képben vagyok a Steelersszel, de szerintem logikus lenne most egy nagytakarítás, Big Bennel, Tomlinnal együttBB-nek 1 eve van, 41 millaert. ha cut, akkor sok a dead money, ha marad akkor az sok penz. 1 eves hosszabbitassal 20-20 lenne, de akkor meg 2 evig maradna, jobb mar nem lesz. Viszont nincs jo drafthelyunk es hasznalhato QB se.
Löfli
Tomlin SB gyoztes, csupa pozitiv szezonokkal. Sokan nem szeretjuk, mert extrat nem tud hozzaadni, de ettol meg elvitathatatlan eredmenyei vannak.
xtaki
Löfli
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 441
hany pontot veszitettunk eddig a nem sikerult 2 pontosokkal eddig?
több mint 3 éve
Már tudom miért nem volt sok pont a Saints-Bears meccsen. Ide lettek irányítva.
több mint 3 éve
xtaki
3 441
ne feledd a benny hill zenet bekapcsolni az elejere 😊En eleve a 2.felidore idozitettem a vekkert.Hát itt meg mi történt...Félóránként beesik egy Ravens drukker és megkérdi, hogy mi történt.
LeviPoki
Komolyan azt hinném, hogy élvezitek 😀
Kampman
Gondoltam a matinet nezzetek Ti, en majd jovok a lenyegre. Hat elbasztam. Majd megnezem az ismetlesbol az elejet.
RedFive
több mint 3 éve
xtaki
3 441
szurkoloi szemmel az SB minden. de ugye ez egy business. a szezon nagyobbik reszeben dominalni, szinte folyamatosan elegedett szurkolokat vasarlasra birni jobb, mint nullara szaladni egy rebuilddel, hogy majd egyszer lehet jobb lesz.és akkor inkább még egy ilyen év, minimum 10 győzelem, PO, ott meg koppanás. akkor már nem jobb egy rebuildet elkezdeni?nem mondom, hogy nagyon képben vagyok a Steelersszel, de szerintem logikus lenne most egy nagytakarítás, Big Bennel, Tomlinnal együttBB-nek 1 eve van, 41 millaert. ha cut, akkor sok a dead money, ha marad akkor az sok penz. 1 eves hosszabbitassal 20-20 lenne, de akkor meg 2 evig maradna, jobb mar nem lesz. Viszont nincs jo drafthelyunk es hasznalhato QB se.
Löfli
Tomlin SB gyoztes, csupa pozitiv szezonokkal. Sokan nem szeretjuk, mert extrat nem tud hozzaadni, de ettol meg elvitathatatlan eredmenyei vannak.
xtaki
Löfli
több mint 3 éve
En eleve a 2.felidore idozitettem a vekkert.Hát itt meg mi történt...Félóránként beesik egy Ravens drukker és megkérdi, hogy mi történt.
LeviPoki
Kampman
Gondoltam a matinet nezzetek Ti, en majd jovok a lenyegre. Hat elbasztam. Majd megnezem az ismetlesbol az elejet.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
és akkor inkább még egy ilyen év, minimum 10 győzelem, PO, ott meg koppanás. akkor már nem jobb egy rebuildet elkezdeni?nem mondom, hogy nagyon képben vagyok a Steelersszel, de szerintem logikus lenne most egy nagytakarítás, Big Bennel, Tomlinnal együttBB-nek 1 eve van, 41 millaert. ha cut, akkor sok a dead money, ha marad akkor az sok penz. 1 eves hosszabbitassal 20-20 lenne, de akkor meg 2 evig maradna, jobb mar nem lesz. Viszont nincs jo drafthelyunk es hasznalhato QB se.
Löfli
xtaki
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Honnan tudod , hogy nem??🤣Hát itt meg mi történt...Félóránként beesik egy Ravens drukker és megkérdi, hogy mi történt.
LeviPoki
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Gabor81
803
csak sajnos nem mostanaban vannak elvitathatatlan eredmenyei. de jogos. es foleg nem po ban mostansag. de hat itt csak egy maradhat. a hegylako.nem mondom, hogy nagyon képben vagyok a Steelersszel, de szerintem logikus lenne most egy nagytakarítás, Big Bennel, Tomlinnal együttBB-nek 1 eve van, 41 millaert. ha cut, akkor sok a dead money, ha marad akkor az sok penz. 1 eves hosszabbitassal 20-20 lenne, de akkor meg 2 evig maradna, jobb mar nem lesz. Viszont nincs jo drafthelyunk es hasznalhato QB se.
Löfli
xtaki
ben mar inkabb obi wan mint luke. a new hope ban.
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Én orulok a Barnaknak, ennyi szar utan megerdemelnek egy PO runt, de valljuk be, senki nem hitte el, hogy meguthetik a Vasast. Hiaba a par meccses lejtmenet a Pitnel, ők meg mindig egy baromi jo csapat.Hát itt meg mi történt...Félóránként beesik egy Ravens drukker és megkérdi, hogy mi történt.
LeviPoki
Kampman
Szerkesztette: LeviPoki
több mint 3 éve
Gabor81
803
a hogy elveznek? nincs itt semmi latnivalo. 😆Hát itt meg mi történt...Félóránként beesik egy Ravens drukker és megkérdi, hogy mi történt.
LeviPoki
Kampman
több mint 3 éve
xtaki
3 441
nem mondom, hogy nagyon képben vagyok a Steelersszel, de szerintem logikus lenne most egy nagytakarítás, Big Bennel, Tomlinnal együttBB-nek 1 eve van, 41 millaert. ha cut, akkor sok a dead money, ha marad akkor az sok penz. 1 eves hosszabbitassal 20-20 lenne, de akkor meg 2 evig maradna, jobb mar nem lesz. Viszont nincs jo drafthelyunk es hasznalhato QB se.
Löfli
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Hát itt meg mi történt...Félóránként beesik egy Ravens drukker és megkérdi, hogy mi történt.
LeviPoki
több mint 3 éve
Gabor81
803
nah, akkor itt a vege.hat sajnos kaptunk parat. mi lett volna ha mi nem gyartunk magunk ellen pontokat. talan meccs. 😑
mondtam, ha pontot kapunk akkor vege.
xtaki
több mint 3 éve
Mert nincs tobb szabad WC 😂...amikor a WC ben vegzik az AFC csoportgyoztesek...A Chiefs még nem játszott.
| Tisztelet a kivetel Billsnek |
RedFive
Kampman
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ik megússza, hogy tajrészeg legyen 😀 😛Always. 😉
dande
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Hát itt meg mi történt...
több mint 3 éve
ez fordított jinx volt, just as plannedde ezt is elszoltad. eljinxelted amit nem is volt. ez az igazi hatalom. power. 😆Látod ragadt rád némi tudás az évek alatt, padawan.Baker el fogja adni ebben a driveban, már látom előreeasy @iktriad
shawnka
shawnka
iktriad
Gabor81
több mint 3 éve
Kampman
28 313
...amikor a WC ben vegzik az AFC csoportgyoztesek...A Chiefs még nem játszott.
| Tisztelet a kivetel Billsnek |
RedFive
több mint 3 éve
...amikor a WC ben vegzik az AFC csoportgyoztesek...| Tisztelet a kivetel Billsnek |