Három sas a helyén marad

Írta: Höri — 2014. február 27., 16:17

Kevesebb mint 24 óra alatt a Philadelphia Eagles vezetősége aláíratta 3 kulcsjátékosával az újabb szerződést, így kényelmes pozícióból várhatják a piac alig két hét múlva esedékes nyitányát.

Jason Peters, vak oldali Tackle tegnap este kötött 5 éves, 51.3 millió dolláros kontraktust, aminek 20 millió dollárnyi része garantált fizetést jelent. A 32 éves játékos a jövőre lejáró szerződését toldotta meg újabb 4 évvel, és nagyon úgy tűnik, hogy innen fog visszavonulni. Peters 2004-ben nem draftolt szabadügynökként került Buffalóba, és a rúgásoknál blokkolt eleinte, most viszont elérte, hogy legalább 89 millió dollár üsse a markát a pályafutása végére.

Néhány perccel ezelőtt Riley Cooper és Jason Kelce tárgyalása is befejeződött. A tavaly előlépő elkapó 5 évre, 25 millió dollár fejében marad Philadelphiában, és folytathatja a remek összhang kiépítését Nick Foles-szal. A Jeremy Maclin helyét átvevő receiver 17.3 yardot átlagolt elkapásonként, ami a 3. legjobb volt a ligában.

Eközben Jason Kelce 6 éves, 37.5 millió dolláros fizetést érdemelhet ki, viszont a garantált összeg kimondottan alacsony, csak 13 milliót jelent. A PFF center rangsorában tavaly élen végző Kelcével így hosszú távra megoldották Howie Rosemanék az egyik legfontosabb posztot.

A hírek szerint Jeremy Maclin lesz a következő, akinek felmérik az igényeit. A 2013-as szezont sérültlistán töltő WR alkupozíciója nagyot csökkent Cooper megtartásával.